You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοτικές εκλογές 2023
- Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μπαλίτσα χωρίς γκολ δεν γίνεται.... για φόρτσαρε λίγο να έρθει αθήνα το κορίτσι , εγώ ο συναγωνιστής αθηναίος, ο νιπλης , ο βολκάνοΨημένη ειναι ηδη
και εσύ φυσικά
θα την έχουμε πριγκίπισσα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Κατι μου θυμιζει αυτη η συζητηση. Εχει ξαναγινειμπαλίτσα χωρίς γκολ δεν γίνεται.... για φόρτσαρε λίγο να έρθει αθήνα το κορίτσι , εγώ ο συναγωνιστής αθηναίος, ο νιπλης , ο βολκάνο
και εσύ φυσικά
μιλάς με γρίφους τώρα ...Κατι μου θυμιζει αυτη η συζητηση. Εχει ξαναγινει
Στο παραπάνω που δεν της αρέσει ο Μπακογιάννης ... μήπως σε δουλεύει ?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.833
- Πόντοι
- 19.795
Κανεις δεν ειναι τελειος. Ουτε οι πολυ συμπαθεστατοι ΛευκαδιωτεςΑγαπητε, ειδα οτι η Ροδη ηταν πρωτη στη λευκαδα. Πως αυνεβη αυτο?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
Εγω ειμαι εκτοςμπαλίτσα χωρίς γκολ δεν γίνεται.... για φόρτσαρε λίγο να έρθει αθήνα το κορίτσι , εγώ ο συναγωνιστής αθηναίος, ο νιπλης , ο βολκάνο
και εσύ φυσικά
καλά και ο άλεξ εκτός είναι , με τηλεπάθεια μόνο ο Πανταζής το έκανεΕγω ειμαι εκτος
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
καλά και ο άλεξ εκτός είναι , με τηλεπάθεια μόνο ο Πανταζής το έκανε
εχε το νου σου μην ανοιξεις κανα skype και σου ριξει κανά πούτσο μονο μπρο
Εχει ακουστει στο dark web οτι εχει γεμισει ολη την ιντερνετικη κοινότητα εξωγαμα
μπαααα !!! εξώγαμα ? δε νομίζω !!εχε το νου σου μην ανοιξεις κανα skype και σου ριξει κανά πούτσο μονο μπρο
Εχει ακουστει στο dark web οτι εχει γεμισει ολη την ιντερνετικη κοινότητα εξωγαμα
πιστεύω ότι "το κάνει" με προφυλακτικό , βρέχει παντόφλα της κυράς αν δεί λεκέδες στο χαλί
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Της ΚΕΔΕ? Τι εννοεις? Ο δημαρχος αθηναιων δεν ειναι εκ του νoμου προεδρος της κεδε?
Ξέρω από δημοσιογράφους εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι ο Κούλης ήθελε με το ζόρι να επιβάλλει τον Μπακογιάννη ως πρόεδρο της ΚΕΔΕ και έκανε υπόγειο πόλεμο στον Κυρίζογλου.Ο οποίος Κυρίζογλου βγαίνει εδώ και δεκαετίες δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.Δεν τον χάλασε τον Κούλη η Θεία δίκη!Μετά μην απορούμε γιατί βρίζουμε το κωλόσογο!Ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ - ΚΕΔΕ
Τα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) επισκέφθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου…kede.gr
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
Ξέρω από δημοσιογράφους εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι ο Κούλης ήθελε με το ζόρι να επιβάλλει τον Μπακογιάννη ως πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ και έκανε υπόγειο πόλεμο στον Κυρίζογλου.Ο οποίος Κυρίζογλου βγαίνει εδώ και δεκαετίες δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.Δεν τον χάλασε τον Κούλη η Θεία δίκη!Μετά μην απορούμε γιατί βρίζουμε το κωλόσογο!
Φιλαράκο κάτι μου λέει οτι δεν είσαι μέλος ΝΔ ή κάνω λαθος
Louloudatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Συμφωνοι επικοινωνιακα ηταν λαθος του Μπακογιαννη να κανει ντιμπειτ. Αλλα λαθος επικοινωνιακα ειναι και να βγαινουν στελεχη της ΝΔ και να λενε πως ηταν λαθος. Ειναι σαν να λενε πως θελαμε να κερδισουμε τις εκλογες χαρη στην υπερπροβολη του υποψηφιου μας και οχι σε μια αντιπαραθεση ιδεων οπως ειναι το ντιμπειτ. Και επειδη δεν ειναι χαζοι νομιζω πως και ο Αδωνις και ο Βοριδης αδειαζουν τον Μπακογιαννη γιατι εχουν το βλεμμα τους στην επομενη μερα μετα τον Μητσοτακη και δεν θελουν να παρει το κομμα ο ανιψιος.Ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτείς, ούτε έχω καμιά σκορδοκαίλα να δικαιώσω τον Άδωνη, αλλά όποιον επικοινωνιολόγο και να ρωτήσεις θα σου επιβεβαιώσει ότι όταν είσαι 1ος και με διαφορά αποφεύγεις σαν τον διάολο το λιβάνι ντιμπέιτ και όλα τα σχετικά. Ακόμα περισσότερο όταν ο αντίπαλος είναι μη αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό όπως ήταν ο Δούκας – προσωπικά είδα την φάτσα του για 1η φορά στο ντιμπέιτ και αν και δεν ψηφίζω Αθήνα μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα…
Δεν λέω φυσικά ότι αυτός είναι ο λόγος που έχασε ο γόνος, σίγουρα όμως ήταν μεγάλο λάθος που έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του…
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Είναι γνωστό ότι μόνο τα μέλη της έχουν δικαίωμα έκφρασης λόγου για τα εκλογικά τους.Mea culpa!Φιλαράκο κάτι μου λέει οτι δεν είσαι μέλος ΝΔ ή κάνω λαθος
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
εξαιρείται ο δικηγόρος ...Είναι γνωστό ότι μόνο τα μέλη της έχουν δικαίωμα έκφρασης λόγου για τα εκλογικά τους.Mea culpa!
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Πάντα υπάρχει εξαίρεση στον κανόναεξαιρείται ο δικηγόρος ...
Καλά μεταξύ μας οι καταστάσεις βγήκαν.Ο πατέρας του είχε να αντιμετωπίσει έναν Ανδρέα Παπανδρέου ένα άλλο ΠΑΣΟΚ και μια άλλη εποχή μετα χουντικής ευημερίας.Για ποιο λογο?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του, που δεν καταφερε ούτε μια τετραετια να ολοκληρωσει) να παρει και δευτερη τετραετια σερι, και πιθανοτατα και τριτη?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να μην εχει εσωκομματικη αντιπολιτευση?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εχει το κομμα πρώτο επι οκτω σχεδον χρονια?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εξοντωσει την αξιωματικη αντιπολιτευση και να αναγκασει τον αρχηγο της σε παραιτηση?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εχει το κομμα πρώτο στους νέους?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εχει το κομμα πρωτο στην....Κρητη?
Ε μην λεμε και ό,τι θελουμε ρε φιλε. Αντικειμενικα τα εχει καταφερει πολυ καλυτερα απο τον πατερα του.
ο Ανδρέας που φέρνεις παράδειγμα ήταν κοντά στα 80 πρωθυπουργός και με ζωή μέσα στις καταχρήσειςΣτα 70?
Ο Δένδιας είναι 64 κάνει ζωή μετρημένη, οικογενειακή οπότε why not ?
δεν έχεις πρόσβαση στον Δένδια ? έχω εγώ
και σίγουρα ο μασόνος του μπου αφού και ο Δένδιας μασόνος είναι
Άντε πάλι θα σε βολέψουμε
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 216
Νομίζω ότι η εποχή των χούφταλων (over 70 χονδρικά) αρχηγών κομμάτων - υποψήφιων πρωθυπουργών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πως να το κάνουμε δεν είναι συμβατή με την εποχή των social που ζούμε....ο Ανδρέας που φέρνεις παράδειγμα ήταν κοντά στα 80 πρωθυπουργός και με ζωή μέσα στις καταχρήσεις
Ο Δένδιας είναι 64 κάνει ζωή μετρημένη, οικογενειακή οπότε why not ?
συμφωνώΝομίζω ότι η εποχή των χούφταλων (over 70 χονδρικά) αρχηγών κομμάτων - υποψήφιων πρωθυπουργών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πως να το κάνουμε δεν είναι συμβατή με την εποχή των social που ζούμε....
και απαραιτήτως να σπάσει "η γραμμή του αίματος" , οι γόνοι !!!
τσο+λο στους γόνους , στους ανάξιους να μπούνε σε ελληνικό πανεπιστήμιο ,που πληρώνουνε τα πτυχία στο εξωτερικό
για να μας κατσικωθούν στη πλάτη , βλέπε βλακογιάννη κ λοιπούς τενεκέδες...
Μπα, όχι. Οικονόμου ψήφισα, γιατί είχε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο άνθρωπο στον οποία οφειλα εξυπηρέτηση.Τυπε εσυ Αθηνα ψηφιζεις?
Αλλά ο μπαγλαμάς τον ήπιε τη δεύτερη Κυριακή για 280 ψήφους νομίζω.
Συμβαίνουν αυτά και σε μικροτερους Δήμους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 489
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 762
- Απαντήσεις
- 170
- Εμφανίσεις