Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
ΛΕΓΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙ , ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ Η ΟΧΙ ;συμφωνείς για καταλληλότερο Μπακογιάννη ? ακούω τους βετεράνους σαν εσένα με τις σταθερές γεμάτες σοφία απόψεις !!!!
ΛΕΓΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙ , ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ Η ΟΧΙ ;συμφωνείς για καταλληλότερο Μπακογιάννη ? ακούω τους βετεράνους σαν εσένα με τις σταθερές γεμάτες σοφία απόψεις !!!!
είμαι φανΔεν απαντας ομως. Εισαι μελος της ΝΔ ή οχι?
Καταλαβαμε....είμαι φαν
του αλεξ71 , μόνο αλεξ71 , τίποτα άλλο !!!!!
αναμένω γνώμη για Μπακογιάννη αρχηγό στη ΝΔ
Αφού πουλάει τρολιεςΜα θα με τρελάνει ρε τυπε μου.
δεν σε ρώτησα αν είσαι ή δεν είσαι μέλοςΚαταλαβαμε....
Μελος κι εσυ οπως ο κλοζερ απο το 1993. Εγω δεν ειμαι παντως
ακριβώς !!!!Κανείς δεν τον ρώτησε .. βεβαια
Κι εγω σου ειπα οτι ως μη μελος ειμαι αναρμοδιος. Εσεις τα μελη αποφασιστεδεν σε ρώτησα αν είσαι ή δεν είσαι μέλος
Σε ρώτησα αν ο Μπακογιάννης είναι καλύτερη επιλογή για αρχηγός της νδ, καλύτερος από τον Κυριάκο
βλέπω να υπεκφεύγεις ,οπότε σαν χριστιανός δεν επιμένω ..δεν θέλω να σε πιέζω
Ο Μητσοτάκης τι κάνει και γιατί δεν τους διωχνει;;οσοι συστημικά δεν πηγαίνουν σε καμία δουλειάΚαι τώρα θα απαντήσουν από κάτω "ο Μητσοτάκης τι κάνει; Γιατί δεν τους διώχνει;'
ακριβώς !!!!
με κάτι τέτοιες ντρίμπλες κερδάει δίκες ο Αλεξ
Για διαλειμα μονο ανταρτες και διαγραφεντες παλινοστουντες.Ε ναι, 3 τετραετιες ειναι αρκετες, ας εχουμε και ενα διαλειμμα ΠΑΣΟΚ και επανερχομαστε μετα
Ο Μητσοτάκης ξεπαστρεψε κ τον Μπακογιάννη κ προχωράει ακάθεκτος για την ηγεσία ΝΔ 2030+δεν σε ρώτησα αν είσαι ή δεν είσαι μέλος
Σε ρώτησα αν ο Μπακογιάννης είναι καλύτερη επιλογή για αρχηγός της νδ, καλύτερος από τον Κυριάκο
βλέπω να υπεκφεύγεις ,οπότε σαν χριστιανός δεν επιμένω ..δεν θέλω να σε πιέζω
Αγαπητε, ειδα οτι η Ροδη ηταν πρωτη στη λευκαδα. Πως αυνεβη αυτο?Για διαλειμα μονο ανταρτες και διαγραφεντες παλινοστουντες.
Κου κουΑγαπητε, ειδα οτι η Ροδη ηταν πρωτη στη λευκαδα. Πως αυνεβη αυτο?
πες δεν εισαι μελος και εισαι αναρμοδιος να απαντησειςΓια διαλειμα μονο ανταρτες και διαγραφεντες παλινοστουντες.
Ο Μητσοτάκης ξεπαστρεψε κ τον Μπακογιάννη κ προχωράει ακάθεκτος για την ηγεσία ΝΔ 2030+
Ειδικά αφού ξεπαστρεψε κ πριν λίγους μήνες τον Κώστα αχ Καραμανλή
είδες πως τον αγαπάω τον μπατζανάκη σου έτσι ?Ο Μητσοτάκης ξεπαστρεψε κ τον Μπακογιάννη κ προχωράει ακάθεκτος για την ηγεσία ΝΔ 2030+
Ειδικά αφού ξεπαστρεψε κ πριν λίγους μήνες τον Κώστα αχ Καραμανλή