Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
το ζυμώνουμε , καλύτερος για αρχηγός ασχέτως αν είχε ατυχίες στον Δήμο ,
τι λες ?
το ζυμώνουμε , καλύτερος για αρχηγός ασχέτως αν είχε ατυχίες στον Δήμο ,
τι λες ?
Κάτι μου λέει πως θέλεις να το εξαφανίσεις το κόμμα...........μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα στον Δήμο , αλλά θεωρώ ότι ο Μπακογιάννης είναι καταλληλότερος για αρχηγός στη νδ
Καλα, κατσε μην σκασει μυτη κανενας Πιερρακακης το 2031 και παμε μετα ως το 2050.ΑΝ ερθει η ωρα γιατι οι βλαμμενοι το εχουν κανει βουκινο και νομιζουν οτι τους τον φορτωνουν ως επομενο πρωθυπουργο «οι κυκλοι της οικογενειας».
εγώ όχι....άλλος .... θα δείς μόλις ανοίξει η κουρτίναΚάτι μου λέει πως θέλεις να το εξαφανίσεις το κόμμα...........
Εάν και εφόσον αντέξουν τα Πασόκεμον μέχρι τότε χωρίς εξουσία, πολλά είναι τα +8.Προχθες ουσιαστικα μαθαμε τον επομενο πρωθυπουργο το 2031. Και ειναι ο νικος ανδρουλάκης.
Ε ναι, 3 τετραετιες ειναι αρκετες, ας εχουμε και ενα διαλειμμα ΠΑΣΟΚ και επανερχομαστε μεταΕάν και εφόσον αντέξουν τα Πασόκεμον μέχρι τότε χωρίς εξουσία, πολλά είναι τα +8.
Ναι, καλα, ετοιμη την εχω την αντηπωλυτεφσοι «ποιος;;;;; Αυτος που εσπειρε στη γη τον κορονοιο για να μας φορτωσει την ηλεκτρονικη διακυβερνηση, με τα τσιπακια και να μας παρακολουθουν»;;;;Καλα, κατσε μην σκασει μυτη κανενας Πιερρακακης το 2031 και παμε μετα ως το 2050.
Θα δούμε, αν πάντως είναι ασυγκράτητοι οι δελφίνοι όπως επί Ραφηνάτου.....αντίο ΝΔ.εγώ όχι....άλλος .... θα δείς μόλις ανοίξει η κουρτίνα
Εγω δεν βλεπω κανεναν να ειναι ασυγκρατητοςΘα δούμε, αν πάντως είναι ασυγκράτητοι οι δελφίνοι όπως επί Ραφηνάτου.....αντίο ΝΔ.
51%Ναι, καλα, ετοιμη την εχω την αντηπωλυτεφσοι «ποιος;;;;; Αυτος που εσπειρε στη γη τον κορονοιο για να μας φορτωσει την ηλεκτρονικη διακυβερνηση, με τα τσιπακια και να μας παρακολουθουν»;;;;
Γιατί υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ορίζοντα????Εγω δεν βλεπω κανεναν να ειναι ασυγκρατητος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
51%
υπάρχει ο καταλληλότερος , ο Κώστας Μπακογιάννης !!!Θα δούμε, αν πάντως είναι ασυγκράτητοι οι δελφίνοι όπως επί Ραφηνάτου.....αντίο ΝΔ.
υπάρχει ο καταλληλότερος , ο Κώστας Μπακογιάννης !!!
ο αλεξ το ξέρει αλλά κομπλάρει λόγω της νωπής ήττας να το πεί , Αρχηγός στη ΝΔ ο ικανότερος Μπακογιάννης
Ψηφισε τον . Προφανως εισαι μελος της ΝΔ απο παλιαυπάρχει ο καταλληλότερος , ο Κώστας Μπακογιάννης !!!
ο αλεξ το ξέρει αλλά κομπλάρει λόγω της νωπής ήττας να το πεί , Αρχηγός στη ΝΔ ο ικανότερος Μπακογιάννης
τελεία παύλα !!!!!!!!!!!!
ΞΕΚΑΘΑΡΑ
Προφανως εισαι μελος της ΝΔ απο παλιατελεία παύλα !!!!!!!!!!!!
Μουνόπανα.......
συμφωνείς για καταλληλότερο Μπακογιάννη ? ακούω τους βετεράνους σαν εσένα με τις σταθερές γεμάτες σοφία απόψεις !!!!Ψηφισε τον . Προφανως εισαι μελος της ΝΔ απο παλια
Πες οτι ειναι και μέλος ΝΔ απο παλιάσυμφωνείς για καταλληλότερο Μπακογιάννη ? ακούω τους βετεράνους σαν εσένα με τις σταθερές γεμάτες σοφία απόψεις !!!!
Δεν απαντας ομως. Εισαι μελος της ΝΔ ή οχι?συμφωνείς για καταλληλότερο Μπακογιάννη ? ακούω τους βετεράνους σαν εσένα με τις σταθερές γεμάτες σοφία απόψεις !!!!