Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
ΠΑΣΟΚ και Συριζα μαλώνουν ποιος θα βαλει περισσοτερους φόρους.
ΠΑΣΟΚ και Συριζα μαλώνουν ποιος θα βαλει περισσοτερους φόρους.
Τιποτα δεν θα ερθει τύπε, η χωρα πηγαινει μπροστα και τα καλυτερα μας περιμενουν, υπαρχει σταθεροτητα και αναπτυξη, αντι να βλεπετε παντου καταστροφες πειτε ενα δοξα τω θεω που επιτελους η Ελλαδα εχει μια κυβερνηση της προκοπής.
Για Βαρουφάκη και εγω δεν το βλέπω , αλλά για τους άλλους δεν αποκλείεται. Και τίποτα να μην πάρουν απο Σύριζα η απο αλλού , αν πάρουν μόνο απο τους μικρούς που δεν κατεβαίνουν φτάνει μάλλον. Θα δείξει.Πιο πιθανον ειναι να κλωνοποιησει τον ενα και μοναδικο ψηφοφορο του ο βεργης και να μπει στη βουλη ,παρα να μπει ο Βαρουφακης και oι Alt Right Avengers μπογδανοτζογλου
Λέω να ψηφίσω τον αρχηγό Τσίπραμεσα στα σπιτια μεινετε
του μουνιου εξω ..
και πρεπει να ειναι και ολες αριστερες αυτες για να ξεμειναν Αθηνα
Με 40,01% εχεις 151 εδρες, ακομη και αν μπει το 100% στην Βουλη.Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι αυτό το σενάριο που σκέφτηκα , αλλά σε περίπτωση που φύγουν αρκετοί απο Σύριζα ... αυτοί που ψήφισαν Σύριζα γιατί δεν ήθελαν ξανά ΝΔ για παράδειγμα ... και πάνε κάποιοι Μέρα25 , κάποιοι Ζωη , κάποιοι ΝΙΚΗ και κάποιοι σε αυτη την νεα ένωση Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου.
Σε αυτά λογικά θα πάνε και ψηφοφόροι απο τα μικρότερα κόμματα που πολλά απο αυτά δεν κατεβαίνουν κιόλας , ΕΠΑΜ , Ενώνω , Κότες , Τζήμερος. Η και απο άλλα μικρά κόμματα που κατεβαίνουν.
Δηλαδή σε περίπτωση που υπάρξει 9κομματική Βουλή , αλλάζει κάτι στο ποσοστό αυτοδυναμίας που χρειάζεται ; Υπάρχει κάτι άλλο που αλλάζει εκτός του ποσοστού αυτοδυναμίας ;
Πώς τον πετσόκοψε ετσι?Καλα μη κοροιδευεις τα στελεχη,την ατακα αυτη την εχει πει ο αρχηγος Αντιπολιτευσης,πρωην Πρωθυπουργος,νταουλιερης,ηγετης του λαου,Αλεξης Τσιπρας οταν ο Κουλης του ανελυε το υψος των δαπανων του προγραμματος του συριζα
Δέκα χρονια τα ιδια ακουω, τιποτα δεν θα γινει. Το εντυπωσιακό ειναι οτι καποιοι θα στενοχωρηθειτε αν δεν ερθει η καταστροφή ή αν δεν πανε οι λογαριασμοι ΔΕΗ στο Θεο. Ειναι τετοιο το αντι-ΝΔ μένος σας, που θα στενοχωρηθείτε αν διαψευσθούν τα μαύρα σεναρια που βγαζετε απο την κοιλια σας.Αφού λέω μαλακιούλες τύπε φαντάζομαι όταν μετά το Σεπτέμβριο ξεκινήσουν οι δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις που θα ζητήσει η Ευρώπη και θα πρέπει η κυβέρνηση της προκοπής να τα εφαρμόσει θα λογκάρεις να μας πει ποιος λέει μαλακιούλες ε?
Δεν θα επικαλεστείς ότι πήγες να ζήσεις στην Αργεντινή και δεν είχες ίντερνετ
Δε μιλάω για τους λογαριασμούς της δεη...που θα δούμε τι θα γίνει μόλις κοπεί η κρατική βοήθεια...Δέκα χρονια τα ιδια ακουω, τιποτα δεν θα γινει. Το εντυπωσιακό ειναι οτι καποιοι θα στενοχωρηθειτε αν δεν ερθει η καταστροφή ή αν δεν πανε οι λογαριασμοι ΔΕΗ στο Θεο. Ειναι τετοιο το αντι-ΝΔ μένος σας, που θα στενοχωρηθείτε αν διαψευσθούν τα μαύρα σεναρια που βγαζετε απο την κοιλια σας.
Συγνώμε τύπε μου, τι θες δηλαδή να γίνει, από την στιγμή που πρέπει να ξεπληρώσεις; Θα πέσει περισσότερη πείνα. Εγώ ανέκαθεν ήμουν κατά οποιονδήποτε επιδομάτων και βοηθημάτων τύπου pass: μια τρύπα χωρίς πηγάδι (μην το αναλύσουμε περισσότερο αυτό, την άποψή μου είπα)Δε μιλάω για τους λογαριασμούς της δεη...που θα δούμε τι θα γίνει μόλις κοπεί η κρατική βοήθεια...
μιλάω για τα πλεονάσματα που θα είμαστε υποχρεωμένοι να παράξουμε....
είναι σαν να σε βλέπω να γράφεις ''αφού το επέβαλε η Ευρώπη...τι θες να κάνει η κυβέρνηση....δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε μερικοί''
Ναι μια χαρά...και δεν έχω θέμα να εκλεγεί η νδ η ο οποιοσδήποτε λέγοντας ακριβώς αυτά...ότι θα πρέπει να υπάρξουν τέτοιες πολιτικές.Συγνώμε τύπε μου, τι θες δηλαδή να γίνει, από την στιγμή που πρέπει να ξεπληρώσεις; Θα πέσει περισσότερη πείνα. Εγώ ανέκαθεν ήμουν κατά οποιονδήποτε επιδομάτων και βοηθημάτων τύπου pass: μια τρύπα χωρίς πηγάδι (μην το αναλύσουμε περισσότερο αυτό, την άποψή μου είπα)
Θα έκανε κάτι άλλο, οποιοδήποτε άλλο κόμμα εκτός της ΝΔ, αν έρχονταν στην εξουσία; Θα καταργούσαν τα χρέη και τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, οι υπόλοιποι; Θα προσευχόμαστε να βρέξει λεφτά;
Λογικό να παράξεις πλεονάσματα, χρωστάς και θα πληρώσεις, γίνεται αλλιώς για εσένα; Δεν τα δώσαν τζάμπα τα δάνεια, τα ζήτησες και τα πήρες ή ας μην τα παίρναμε και ότι ήθελε προκύψει.
Εδώ έχει δίκιο ο Άλεξ.
Οι καλύτερες ημέρες που λένε, εννούν, για εμένα πάντα προσωπικά, αναβάθμιση βαθμίδας της Ελλάδας για επενδύσεις. Πιθανόν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Θα έχουν όλοι δουλειά; Φυσικά και όχι, δεν γίνεται το κράτος να μας βρει όλους δουλειά, δεν είναι αυτός ο ρόλος του.Ναι μια χαρά...και δεν έχω θέμα να εκλεγεί η νδ η ο οποιοσδήποτε λέγοντας ακριβώς αυτά...ότι θα πρέπει να υπάρξουν τέτοιες πολιτικές.
όχι να λένε ότι πάμε μπροστά και έρχονται καλύτερες μέρες και μετά όταν θα πρέπει να εφαρμοστούν αυτά να πουν συγνώμη δεν φταίμε.
Με ενοχλεί η κοροϊδία
Η Κωσταντινα η Λαδάκη είναι ιδιαίτερη μορφή, ιδιάζουσα περίπτωση ναυαγίου, μην την παρεξηγείς.Ενημερωθηκα απο εφσυν,κοντρα και ντοκουμεντο,περασα μια βολτα και απ'το καφενειο που ηταν ο Κωστας ο Σκατιας,συριζαιος καλο παιδι μου ειπε και αυτος δυο πραματα και ηρθα να γραψω ολοκληρες εφημεριδες με μαλακιες και παπαριες για να ενημερωσω και 'σας,στις 4 τη νυχτα σαν κατεστραμενος που ειμαι και εχω παραδωσει πινακιδες στο θεο.
Τα λεει ωραια,ακριβως οπως τα τρολ του Συριζα στο twitter,που τους βαζουμε στη μεση και γελαμε ολοι.Η Κωσταντινα η Λαδάκη είναι ιδιαίτερη μορφή, ιδιάζουσα περίπτωση ναυαγίου, μην την παρεξηγείς.
για να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου.Για να ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω οποιαδήποτε κουβέντα μαζί σου.
Ναι ωραία όλα αυτά....οι πολλοί...η πλειοψηφία που δυστυχώς είναι αυτή που ζει με τον βασικό μισθό μέχρι τα 1000 ευρώ....τι διαφορά θα δει στη ζωή της αν δεν παρθούν μέτρα για την καταπολέμηση της αύξησης του κόστους ζωής?Οι καλύτερες ημέρες που λένε, εννούν, για εμένα πάντα προσωπικά, αναβάθμιση βαθμίδας της Ελλάδας για επενδύσεις. Πιθανόν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Θα έχουν όλοι δουλειά; Φυσικά και όχι, δεν γίνεται το κράτος να μας βρει όλους δουλειά, δεν είναι αυτός ο ρόλος του.
Σταθερότητα ,με την έννοια, ότι δεν θα λένε οι πολιτικοί μας προς τους ξένους δανειστές, τρελά πράγματα για αστάθειες και παραγραφές χρεών, αλλά θα είναι συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους.
Θα εφαρμοστεί το κόψιμο των pass; Αμήν και πότε! Προτιμώ να δημιουργηθούν κάμποσες θέσεις εργασίας, έστω επιδοτούμενες με αυτά τα χρήματα, παρά να τα παίρνουν άνθρωποι που ήδη έχουν δουλειά και είναι στο 1000ρικο/μήνα(όχι φυσικά ότι είναι πλούσιοι και τους περισσεύουν, με τα 1000€) .
Δεν περιμένω από τα κόμματα να αλλάξουν την ζωή μου, ούτε και πρόκειται φυσικά να γίνει αυτό ποτέ των ποτών, ας εφαρμόζουν γόνιμες πολιτικές με σίγουρα, μικρά βήματα βελτίωσης της χώρας. Τις πράξεις και τα ηνία της οικονομικής ζωής μου, τα διαχειρίζομαι εγώ.