Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
με πολλα γινεται , ΜΕ ΠΟΛΛΑεπαληθεύω το απόφθεγμα
ότι με καλό γαμίσι η γυναίκα γίνεται υποτακτική, κτήμα !!!
με πολλα γινεται , ΜΕ ΠΟΛΛΑεπαληθεύω το απόφθεγμα
ότι με καλό γαμίσι η γυναίκα γίνεται υποτακτική, κτήμα !!!
οι ελληνίδες όταν καυλώνουν τα μιλάνε μια χαρά τα αγγλικά ,το baby το έχουν ρεπερτόριο...Άλλη ποιότητα να γαμάς τύπες συμπατριώτισες να σου λένε είμαι η πουτάνα σου ή αγγλόφωνες που ξέρεις αγγλικά και να λένε yes baby ...
έστω κανά γερμανικό απλό που το γνωρίσεις όντας διεθνής σκληρός χύστης ... πχ leck meine muschi ...
Ενώ ... άντε να είναι καμιά σουηδέζα ..... και να βογκαέι στα σουηδικά .... άντε να ξέρεις γαμησιάρικες ατάκες των βίκιγκς ...
ή καμιά τατάρα του ευρύτερου τουράν ... να πρέπει να ξέρεις τι λέγαν οι καβαλάρηδες στα μουνολείβαδα στα γαμήσια τους ....
ο νικολακης έχει πει ότι ασχολείται με αγροτικά θέματα...Σου είχα πει πως αν δεν μου δήλωνες τί γνώσεις έχεις θα σταματούσα να σου απαντώ, δεν μου είπες οπότε τώρα δεν ξέρω αν βλέπεις εσύ τί γράφω εγώ πάντως δεν βλέπω. Αρκετά ασχολήθηκα με έναν φανατικό άσχετο.
καταλαβαινω οτι παρολο που καποιος εγινε γιατρος για καποιο λογο εχασε καθε επαφη με τη πραγματικοτητα και εκανε τους ασθενεις του πειραματοζωα εν αγνοια τουςΤύπε, τι καταλαβαίνεις από ένα άρθρο που αφορά υπόθεση του 1999 ;
για αλλη μια φορα απεδειξες οτι γιατρος δεν εισαι.Σου είχα πει πως αν δεν μου δήλωνες τί γνώσεις έχεις θα σταματούσα να σου απαντώ, δεν μου είπες οπότε τώρα δεν ξέρω αν βλέπεις εσύ τί γράφω εγώ πάντως δεν βλέπω. Αρκετά ασχολήθηκα με έναν φανατικό άσχετο.
καμια σχεση.με μπλεκεις με αλλον.ο νικολακης έχει πει ότι ασχολείται με αγροτικά θέματα...
γεωπόνος, μηχανικός;
καταλαβαινω οτι παρολο που καποιος εγινε γιατρος για καποιο λογο εχασε καθε επαφη με τη πραγματικοτητα και εκανε τους ασθενεις του πειραματοζωα εν αγνοια τους
το αρθρο του 99 που ρωταγες γιατι το ανεβασα το διαβασες;Βρήκες πουθενά κάποια απόδειξη και συγκεκριμένη αναφορά, στο ότι τους έκανε πειραματόζωα ;;;
Δώσε μας στοιχεία ....
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ;;;
Το οτι ψηφισαμε κατι διαφορετικο απο εσενα, αποτελεί εγγυηση ορθοτητας.Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες !
Προφανώς δεν θέλουν να κυβερνήσουν....ΠΑΣΟΚ και Συριζα μαλώνουν ποιος θα βαλει περισσοτερους φόρους.
Ο Μπογδανος βαζει ως εμβλημα του κομματός του, το εμβλημα του ΔΣΕ.
Ο ξάδελφος Τσιπρας, λεει οτι θα επαναφερουν την απλη αναλογικη.
Η Τσαπανιδου ξανακτυπά προαναγγελλοντας φόρους σε "υπερκέρδη" επιχειρησεων υψους 3,5 δις ευρω, τις πρωτες 50 ημερες διακυβερνησης (ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ) απο το Συριζα.
Ελάτε τύποι, πειτε την αληθεια. Εχετε πονταρει ολοι ΝΔ ανω του 45% σε καποια στοιχηματικη εταιρεια? Δεν βρισκω άλλη εξηγηση
Πάλι κατι "ερχεται"?Προφανώς δεν θέλουν να κυβερνήσουν....
κυβερνήσουν=να εφαρμόσουν την δημοσιονομική πολιτική που έρχεται
για το ΣΥΡΙΖΑ μιλάω το πάσοκ είναι μια κλανιά
Nεα τεραστια επιτυχια Μπογδανου, εβαλε ως εμβλημα του κομματος του το εμβλημα του ΔΣΕ και ετρεχε να το αλλαξει, με το ζορι να μας αποδειξει οτι ειναι αχρηστος για το ο,τιδηποτε, άλλος ενας χορηγος του Κουλη
Αφού λέω μαλακιούλες τύπε φαντάζομαι όταν μετά το Σεπτέμβριο ξεκινήσουν οι δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις που θα ζητήσει η Ευρώπη και θα πρέπει η κυβέρνηση της προκοπής να τα εφαρμόσει θα λογκάρεις να μας πει ποιος λέει μαλακιούλες ε?Πάλι κατι "ερχεται"?
Τοσο καιρο μας πρηζατε οτι ζουμε μια κολαση.
Τωρα που καταλαβατε οτι λεγατε μαλακιούλες, θα πας πρηξετε γι αυτα που "θα ερθουν"?
Τιποτα δεν θα ερθει τύπε, η χωρα πηγαινει μπροστα και τα καλυτερα μας περιμενουν, υπαρχει σταθεροτητα και αναπτυξη, αντι να βλεπετε παντου καταστροφες πειτε ενα δοξα τω θεω που επιτελους η Ελλαδα εχει μια κυβερνηση της προκοπής.
το αρθρο του 99 που ρωταγες γιατι το ανεβασα το διαβασες;
Ποιά καλύτερα βρε Άλεξ ;Τιποτα δεν θα ερθει τύπε, η χωρα πηγαινει μπροστα και τα καλυτερα μας περιμενουν