Λύσε μου μια απορία. Οταν αναφέρεσαι σε κοροϊδοϊο τι εννοείς;Τελευταία απάντηση γιατί είσαι ΝΤΙΠ ηλίθιος!
Εγώ μια χαρά γνώριζα τα περί μεταλλάξεων και γνώριζα επίσης πως αυτές είναι ΧΡΗΣΙΜΕΣ διότι τέτοιου είδους επιδημίες τελειώνουν ΠΑΝΤΑ με μια πιο ήπια μετάλλαξη. Άλλοι χρησιμοποιούσαν την έννοια των μεταλλάξεων σαν μπαμπούλα πως "Δεν κάνετε εμβόλια και θα προκύψουν μεταλλάξεις!", ευτυχώς που προέκυψαν τελικά όπως το περιμέναμε βέβαια.
Αλλά δεν μου λες αλήθεια, πότε κυκλοφόρησε το "επικαιροποιημένο" εμβόλιό της η Pfizer? Aν δεν το θυμάσαι να το πω εγώ, προς το τέλος του 2022 το κυκλοφόρησε ενώ το αρχικό της σκεύασμα αναφερόταν στο στέλεχος "Α" κι από τότε είχαν προκύψει πάμπολλα και επικρατήσει ακόμα 3-4 άλλα στελέχη. Ξέρεις γιατί; Διότι πολύ απλά μέχρι το τέλος (Οκτώβρη-Νοέμβρη) του 2022 ξεστοκάριζαν απολύτως ΑΧΡΗΣΤΑ (και δυνητικώς βλαπτικά) "εμβόλια".
Τελευταία σου ευκαιρία να αναφέρεις τι γνώσεις έχεις πάνω στο αντικείμενο, αν δεν το κάνεις θα σε μπλοκάρω γιατί βαρέθηκα να απαντάω σε έναν εμμονικό άσχετο ηλίθιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2023…25η Ιουνίου round 2
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 489
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δλδ αυτο σε κανει εντυπωση ; Πουωθα μπουν κ αλλοι ακυροι στη βουλη;Αφου ο ΣΥΡΙΖΑ χανει δυναμεις, ειναι λογικο να μπει η Ζωη Κωνσταντοπουλου στη Βουλη (τελευταια δημοσκοπηση την δειχνει ανετα μεσα.)
Αλλα αφου η ΝΔ ειναι τοσο υψηλα, λιγοστευει ο χωρος δεξιοτερα της ΝΔ για μικροτερα κομματα, οπως η ΝΙΚΗ.
Ομως η δημοσκοπηση φερνει και τη ΝΙΚΗ εντος Βουλης.
Ισως επειδη εκει στη ΝΙΚΗ λενε οτι εχουν το σκουφο του Παισιου, οποτε...
Εδω εχουμε Αδωνι κ Πλεύρη ξανα
nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 855
- Πόντοι
- 376
γιατρος που χρησιμοποιει δικη του ορολογια για το τι ειναι εμβολιο.Αλλά δεν μου λες αλήθεια, πότε κυκλοφόρησε το "επικαιροποιημένο" εμβόλιό της η Pfizer? Aν δεν το θυμάσαι να το πω εγώ, προς το τέλος του 2022
που δεν ξερει καν ποτε βγηκε το επικαιροποιημενο εμβολιο της pfizer για την ομικρον
η εταιρεια ολοκληρώνει μελετη 25/6/22
1/9/22 cdc λεει να κανουν το καινουργιο
εγω το εκανα μεσα οκτωβριου
α και εδω New Omicron boosters available from Pfizer and Moderna with Sandra Fryhofer, MD
λεει οτι ελεγα και εγω
οτι το εμβολιο covid πρεπει να ανανεωνεται οπως της γριπης.
που με τα δικα σου λεγομενα πρεπει να ακυρωθει ο ετησιος εμβολιασμος και να περιμενουμε να εκφυλισθει ο ιος.
μηπως τελικα εισαι ενας πρωτοπορος γιατρος σαν αυτον;
Καμπάνα για τις βίδες
Την οδυνηρή και… δαπανηρή περιπέτεια που πέρασαν οι ασθενείς του οδοντιάτρου Θεόδωρου Βασιλειάδη περιέγραψαν χθες ενώπιον των δικαστών, κρατώντας στα χέρια τους τα επικίνδυνα, όπως τα χαρακτήρισαν, εμφυτεύματα που τους είχε τοποθετήσει. Θ. Βασιλειάδης. «Περικυκλωμένος» από έγγραφα, κάθισε χθες...
www.tanea.gr
και για να ασχοληθω αλλο μαζι σου.
δειξε ενα επισημο ιατρικο site που να λεει οτι εσυ για το τι ειναι εμβολιο.
δειξε μια επισημη ανακοινωση που να μην προτείνει να γινεται το εμβολιο σε παιδια
τελος δειξε μια μελετη που να λεει αυτο που υποστηριζεις εσυ .οτι σε τετοιες περιπτωσεις θα εχουμε παντα ασθενεστερες μεταλαξεις.γιατι θυμαμαι να λενε οτι υπαρχει ενδεχομενο να βγει και ισχυροτερη.
ανεβασε τα αυτα για να δω οτι δεν εχω να κανω με ενα μυθομανη πρωτοπόρο "επιστημονα" του ...
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.470
- Πόντοι
- 446
και στειρωση στους νεοδημοκρατες τους ανθελληνεςΕισαι υπερ της απαγορευσης των αμβλωσεων, της επιστροφης της ποδιάς στους μαθητες και της απαγορευσης χρησης κινητων απο ανηλικους?
Παραδοσιοκρατικες αξιες ειναι αυτές οι ανοησιες εν ετει 2023?
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.470
- Πόντοι
- 446
καλα με πεζοπορους αστοιχειωτους που θελουν να μαθουν ποσοστα του ανταρ-cia δεν μιλαω μιλαμε με τον βοθρο την φυσικη σου θεσηνα πας στην ενορία σου να τα πεις αυτά
όχι εδώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρόβλεψη για ανταρσύα έχουμε;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ότι βρέθηκαν πολλά κορόιδα που πίστεψαν διάφορες ανοησίες, όπως ότι θα πεθάνουμε όλοι αν δεν κάνουμε lockdowns, "εμβόλια" (της πλάκας) και διάφορα τέτοια και παράλληλα βεβαίως διάφοροι "ξύπνιοι" όπως ο Μπουρλά της Pfizer που από πέντε δις ετήσιο τζίρο της εταιρείας του ξεπέρασε τα 100 το 2021 και φυσικά διάφοροι "αβανταδόροι" του πολιτικοί σαν την Φον ντερ Λάιεν που αγόρασε συνολικά 4,2 δις δόσεις εμβολίου για έναν πληθυσμό 450 εκατομμυρίων που έχει το σύνολο της Ε.Ε., τα 1,8 δις από αυτά απ' ευθείας από την Pfizer με τηλεφωνική και δια μυνημάτων (τα οποία μετά έσβησε όπως εδήλωσε!) συνεννόηση της ιδίας και του Μπουρλά, ούτε καν ένα mail ρε αδερφέ να ξέρουμε τί λέγανε!Λύσε μου μια απορία. Οταν αναφέρεσαι σε κοροϊδοϊο τι εννοείς;
Δεν βλέπεις πουθενά καμιά κοροϊδία εσύ; Γιατί εγώ βλέπω.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Σου είχα πει πως αν δεν μου δήλωνες τί γνώσεις έχεις θα σταματούσα να σου απαντώ, δεν μου είπες οπότε τώρα δεν ξέρω αν βλέπεις εσύ τί γράφω εγώ πάντως δεν βλέπω. Αρκετά ασχολήθηκα με έναν φανατικό άσχετο.γιατρος που χρησιμοποιει δικη του ορολογια για το τι ειναι εμβολιο.
που δεν ξερει καν ποτε βγηκε το επικαιροποιημενο εμβολιο της pfizer για την ομικρον
η εταιρεια ολοκληρώνει μελετη 25/6/22
1/9/22 cdc λεει να κανουν το καινουργιο
εγω το εκανα μεσα οκτωβριου
α και εδω New Omicron boosters available from Pfizer and Moderna with Sandra Fryhofer, MD
λεει οτι ελεγα και εγω
οτι το εμβολιο covid πρεπει να ανανεωνεται οπως της γριπης.
που με τα δικα σου λεγομενα πρεπει να ακυρωθει ο ετησιος εμβολιασμος και να περιμενουμε να εκφυλισθει ο ιος.
μηπως τελικα εισαι ενας πρωτοπορος γιατρος σαν αυτον;
Καμπάνα για τις βίδες
Την οδυνηρή και… δαπανηρή περιπέτεια που πέρασαν οι ασθενείς του οδοντιάτρου Θεόδωρου Βασιλειάδη περιέγραψαν χθες ενώπιον των δικαστών, κρατώντας στα χέρια τους τα επικίνδυνα, όπως τα χαρακτήρισαν, εμφυτεύματα που τους είχε τοποθετήσει. Θ. Βασιλειάδης. «Περικυκλωμένος» από έγγραφα, κάθισε χθες...www.tanea.gr
και για να ασχοληθω αλλο μαζι σου.
δειξε ενα επισημο ιατρικο site που να λεει οτι εσυ για το τι ειναι εμβολιο.
δειξε μια επισημη ανακοινωση που να μην προτείνει να γινεται το εμβολιο σε παιδια
τελος δειξε μια μελετη που να λεει αυτο που υποστηριζεις εσυ .οτι σε τετοιες περιπτωσεις θα εχουμε παντα ασθενεστερες μεταλαξεις.γιατι θυμαμαι να λενε οτι υπαρχει ενδεχομενο να βγει και ισχυροτερη.
ανεβασε τα αυτα για να δω οτι δεν εχω να κανω με ενα μυθομανη πρωτοπόρο "επιστημονα" του ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
πως σου φαίνεται ? την θέλεις ?
Mάλιστα......Ότι βρέθηκαν πολλά κορόιδα που πίστεψαν διάφορες ανοησίες, όπως ότι θα πεθάνουμε όλοι αν δεν κάνουμε lockdowns, "εμβόλια" (της πλάκας) και διάφορα τέτοια και παράλληλα βεβαίως διάφοροι "ξύπνιοι" όπως ο Μπουρλά της Pfizer που από πέντε δις ετήσιο τζίρο της εταιρείας του ξεπέρασε τα 100 το 2021 και φυσικά διάφοροι "αβανταδόροι" του πολιτικοί σαν την Φον ντερ Λάιεν που αγόρασε συνολικά 4,2 δις δόσεις εμβολίου για έναν πληθυσμό 450 εκατομμυρίων που έχει το σύνολο της Ε.Ε., τα 1,8 δις από αυτά απ' ευθείας από την Pfizer με τηλεφωνική και δια μυνημάτων (τα οποία μετά έσβησε όπως εδήλωσε!) συνεννόηση της ιδίας και του Μπουρλά, ούτε καν ένα mail ρε αδερφέ να ξέρουμε τί λέγανε!
Δεν βλέπεις πουθενά καμιά κοροϊδία εσύ; Γιατί εγώ βλέπω.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.313
- Πόντοι
- 3.656
Συμφωνούμε στο ότι ο Άλεξ , αν ξεπεράσουμε το κομματικό του κόλλημα, για το οποίο μάλλον δεν έχουμε πλήρη άποψη , αφού ίσως κάτι μας κρύβει , είναι συμπαθές άτομο . Ο άλλος, δεν είναι αντιπαθής, είναι απλά ... χάσκας .... Περισσότερο προς το φαιδρό όμως , όχι προς το αντιπαθητικό .Δεν έχει σχέση ο Χλελέρκ με τον Άλεξ ρε συ. Ο Άλεξ είναι μεν κουλιστής αλλά έχει ενα επίπεδο, ο άλλος είναι νούμερο.
Αλλά ισχύει ότι εσύ έγινες ζαίος;
Αν μπορούσε να ξεπεράσει το κομματικό του κόλλημα , πιθανόν να είχε πλάκα, τουλάχιστον σε καφενειακό επίπεδο .
Στην προηγούμενη κάλπη, το έριξα ΣΥΡΙΖΑ. Είχα ... τεράστια ανάγκη να ρίξω μια αντι-νδ ψήφο .
Ο Άλεξ το είχε ρίξει στο συνασπισμό το ... 1996 .... Γιατί δεν είναι ζαίος ;
Και ψήφιζε και το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη .
Το βρωμερότερο κόμμα στην παγκόσμια ιστορία.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.313
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε, τι καταλαβαίνεις από ένα άρθρο που αφορά υπόθεση του 1999 ; Πέραν του ότι ο μακαρίτης , πρωτόδικα είχε καταδικαστεί .μηπως τελικα εισαι ενας πρωτοπορος γιατρος σαν αυτον;
Καμπάνα για τις βίδες
Την οδυνηρή και… δαπανηρή περιπέτεια που πέρασαν οι ασθενείς του οδοντιάτρου Θεόδωρου Βασιλειάδη περιέγραψαν χθες ενώπιον των δικαστών, κρατώντας στα χέρια τους τα επικίνδυνα, όπως τα χαρακτήρισαν, εμφυτεύματα που τους είχε τοποθετήσει. Θ. Βασιλειάδης. «Περικυκλωμένος» από έγγραφα, κάθισε χθες...www.tanea.gr
Είχε καταδικαστεί επίσης στην ελλάδα ο παγκρατίδης. Και η δικτατορία του πάγκαλου είχε καταδικάσει δύο αξιωματικούς και τους είχε κρεμάσει .
Και ο ελευθέριος βενιζέλος είχε καταδικαστεί . Και οι έξι που εκτελέστηκαν στο γουδή επίσης, ήταν καταδικασμένοι .
ποιοτικό γκομενέτο ,ελίτ...
μαζί της πρέπει να ξοδέψεις κανά πρασινάκι ... αυτά δεν θέλει ο γραμματιζούμενος με το ματρακά για αυτοκίνητο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
αυτο με πρασινακια αλλαζει κομμα , ομαδα, θρησκεια και οτι αλλο θεςποιοτικό γκομενέτο ,ελίτ...
μαζί της πρέπει να ξοδέψεις κανά πρασινάκι ... αυτά δεν θέλει ο γραμματιζούμενος με το ματρακά για αυτοκίνητο
και γινεται φουλ υποτακτικη , ξερει την θεση της ποια ειναι
καλά αυτά πάνω κάτω συμβαίνουν με όλες ..το χρήμα...αυτο με πρασινακια αλλαζει κομμα , ομαδα, θρησκεια και οτι αλλο θες
και γινεται φουλ υποτακτικη , ξερει την θεση της ποια ειναι
η επιτυχία είναι με το καυλί σου να σου πεί η άλλη yes baby
Μια εναλλακτική φεμινοτέτοια είχα ξεμουνιάσει στη παραλία πριν κάτι μήνες και φώναζε είμαι η πουτάνα σου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
τυπε το αποτελεσμα μετράει , οχι ο τροποςκαλά αυτά πάνω κάτω συμβαίνουν με όλες ..το χρήμα...
η επιτυχία είναι με το καυλί σου να σου πεί η άλλη yes baby
Μια εναλλακτική φεμινοτέτοια είχα ξεμουνιάσει στη παραλία πριν κάτι μήνες και φώναζε είμαι η πουτάνα σου
να ξερουμε και τι λεμε
με έχει ζαλίσει στα τλφωνα, λέω να τη ξανασυναντήσω να της πω να ψηφίσει ΚΥΡΙΑΚΟτυπε το αποτελεσμα μετράει , οχι ο τροπος
να ξερουμε και τι λεμε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
εισαι και ανωμαλιάρηςμε έχει ζαλίσει στα τλφωνα, λέω να τη ξανασυναντήσω να της πω να ψηφίσει ΚΥΡΙΑΚΟ
επαληθεύω το απόφθεγμαεισαι και ανωμαλιάρης
ότι με καλό γαμίσι η γυναίκα γίνεται υποτακτική, κτήμα !!!
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.313
- Πόντοι
- 3.656
Άλλη ποιότητα να γαμάς τύπες συμπατριώτισες να σου λένε είμαι η πουτάνα σου ή αγγλόφωνες που ξέρεις αγγλικά και να λένε yes baby ...η επιτυχία είναι με το καυλί σου να σου πεί η άλλη yes baby
έστω κανά γερμανικό απλό που το γνωρίσεις όντας διεθνής σκληρός χύστης ... πχ leck meine muschi ...
Ενώ ... άντε να είναι καμιά σουηδέζα ..... και να βογκαέι στα σουηδικά .... άντε να ξέρεις γαμησιάρικες ατάκες των βίκιγκς ...
ή καμιά τατάρα του ευρύτερου τουράν ... να πρέπει να ξέρεις τι λέγαν οι καβαλάρηδες στα μουνολείβαδα στα γαμήσια τους ....