You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2023…25η Ιουνίου round 2
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 489
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Άμα είναι ο τύπος γιατρός εγώ θα κάψω το πτυχίο μου! Απλά φανατικός κουλιστής είναι που έχει "σπουδάσει" επιδημιολογία στο Liberal και το Πρώτο Θέμα. Και δεν είναι ξύπνιος "κυβερνητικός" σαν εσένα που δεν ανακατεύεσαι με θέματα που δεν γνωρίζεις παρά είναι της λογικής πως "Αφού τα εφήρμοσε η κυβέρνηση ΠΡΕΠΕΙ να ήταν σωστά!" Που η ίδια η κυβέρνηση πλέον όλα αυτά προσπαθεί να τα ξεχάσει και κάνει την πάπια.Καιρο ειχα να δω μαδομούνι γιατρων για την πανδημια...
Για να δούμε λίγο υποψηφιότητες! Σύριζα Λινού και (Μέγκελε)-Γεροτζιάφα. Ν.Δ. : Ούτε καν το Σωτήρη που την Άνοιξη του 2020 είχε δημοφιλία 80% στη χώρα! Για Μόσιαλο, Βασιλακόπουλο, Παγώνη κλπ ούτε σκέψη!
"'Αστα τώρα μην τα θυμώμαστε αυτά!" θα λέει ο Κούλης φαντάζομαι, πάλι καλά...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.265
- Πόντοι
- 10.336
έτοιμος ήμουν να ακολουθήσω την προτροπή σου να παίξω το 0,55% (να διπλασιάσω ένα χιλιάρικο),
αλλά ευτυχώς τελικά δίστασα
Ξέρεις ομως, λίγο αργοτερα το λάιν μειώθηκε και ενας φιλος απο εδω μεσα πληρωθηκε γιατι επαιξε τη συμβουλη μου σε λαθος χρονο (δηλαδη λιγο αργοτερα).
εγω ειμαι εδω για εσας.
21/5 τα ξημερωματα (3 ωρες πριν κλεισουν τα μπετς) η αποδοση στη στοιχιμαν ηταν 1.70 και το line στο 0.45%
προφανως επειδη το επαιξα "στην τυχη" μετα την συμβουλη του αλεξ δεν εβαλα σοβαρα λεφτα, επαιξα 4 παρομοια δελτια (αποδοσης 1.5+) με 5ευρα για χαβαλε και με επιβραβευση ενα δεκαρικο freebet. Στραγαλια.
Το μονο μπετ που θα εριχνα διχιλιαρο οπως ειχα πει ηταν η νικη της ΝΔ, για να βγαλω 200+ ευρω. Δεν ειναι τοσο οτι κωλωσα να το παιξω αλλα το οτι επαιζε ο γαυρος τελικο ευρωλιγκας και προτιμησα να παω κουβα εκει
Χιλιαρικο παντως στον ανταρσια under/over..... Καλυτερα παιξε 10 εκατοσταρικα σε 10 χερια μπλακτζακ, παλι στην τυχη θα εισαι αλλα τουλαχιστον θα το φχαριστηθεις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Για εσενα παντως τύπε Νιο, οφειλω να πω οτι ειχες τα κάκαλα (όπως και ο Τελης) να μην εξαφανισθείς μετα το εκλογικο αποτελεσμα, οπως εγινε με άλλα σημαινοντα προσωπα εδω μεσα, που εχουμε βγαλει σιλβερ αλερτ για να τους βρουμε.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ο τύπος Καπουτζίδης τελικά έκανε coming out, είναι gay, είναι περήφανος γι' αυτό; Είναι τελικά "καλή αδερφή" κι όχι κακιά όπως λένε οι κακές γλώσσες;
Καιρό έχει να μας τα επαναλάβει αυτά κι αρχίσαμε να τα ξεχνάμε.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.391
- Πόντοι
- 3.936
Ο τύπος , είναι περήφανος γι' αυτό; Είναι τελικά "καλή αδερφή" κι όχι κακιά όπως λένε οι κακές γλώσσες;
Καιρό έχει να μας τα επαναλάβει αυτά κι αρχίσαμε να τα ξεχνάμε.
Συνημμένα
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.116
- Πόντοι
- 3.656
Ιατρέ ... να σας ενημερώσω για τις τελευταίες από του μπου.κομ ... περί ιατρών ....Δεν τελείωσα σε καμμιά Ρουμανία, στο ΕΚΠΑ είχα μπει μέσα στους 20 πρώτους κι εκεί τελείωσα με άριστα.
Τις ασπάζονται όλοι οι γαλάζιοι . Ο Άλεξ από τους πρώτους και ο κολλητός του, συνάδελφός σας ιατρός ... Χλεχλέρκ ....
1)Στο ΕΚΠΑ σπουδάζουν αποτυχημένοι.
2)Οι πετυχημένοι σπουδάζουν ρουμανία και σε αγγλόφωνα τσεχίας ουγγαρίας.
3)Οι μάγκες .... δεν μπορούν να μας πουν .... ποιά ήταν τα βιβλία ανατομίας δεκαετία 1990 ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ..............
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ....
4)Τα του 3 ακόμη κι αν δηλώνουν ... απόφοιτοι ΕΚΠΑ ...
Είστε μεγαλύτερος ... δεν ξέρω αν προλάβατε .... να έρχονται στο 5ο διπλάσιοι με μεταγραφή από όσους είχαν μπει με εξετάσεις.
ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ γίνονταν αυτά. Του καλού ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη , που ψήφιζε ο Άλεξ .
Αυτοί είχαν περάσει τα μαθήματα των πρώτων 4ων ετών στη ρουμανία.τσεχία .... ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ....
5)Επιτυχημένος ιατρός, είναι αυτός που έχει πελάτισσες επαγγελματίες του χώρου ... με τον οποίο ασχολείται το μπου.κομ ....
ΚΑΙ ... ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΕ ΣΟΥΣΑΔΙΚΑ .... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ... ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ .....
Σας ενημέρωσα επαρκώς αναφορικά με τα ισχύονται περί ιατρών ... στο μπου.κομ .......
Μόλις μπει ο Χλεχλέρκ ... και αρχίσει να γράφει τα δικά του ..........
Θα μου πείτε .....
1)αν θέλετε να ψηφίζετε το ίδιο κόμμα με αυτόν
2)αν θέλετε να ζείτε στην ίδια χώρα με αυτόν !!!!!!!
erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Το θεμα εδω δεν εινια οι γιατροι αλλα ποσο θα πεσει ο ψευτης παρακατω.Ιατρέ ... να σας ενημερώσω για τις τελευταίες από του μπου.κομ ... περί ιατρών ....
Τις ασπάζονται όλοι οι γαλάζιοι . Ο Άλεξ από τους πρώτους και ο κολλητός του, συνάδελφός σας ιατρός ... Χλεχλέρκ ....
3)Οι μάγκες .... δεν μπορούν να μας πουν .... ποιά ήταν τα βιβλία ανατομίας δεκαετία 1990 ...
Είστε μεγαλύτερος ... δεν ξέρω αν προλάβατε .... να έρχονται στο 5ο διπλάσιοι με μεταγραφή από όσους είχαν μπει με εξετάσεις.
Αυτοί είχαν περάσει τα μαθήματα των πρώτων 4ων ετών στη ρουμανία.τσεχία .... ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ....
5)Επιτυχημένος ιατρός, είναι αυτός που έχει πελάτισσες επαγγελματίες του χώρου ... με τον οποίο ασχολείται το μπου.κομ ....
ΚΑΙ ... ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΕ ΣΟΥΣΑΔΙΚΑ .... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ... ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ .....
Σας ενημέρωσα επαρκώς αναφορικά με τα ισχύονται περί ιατρών ... στο μπου.κομ .......
Θα μου πείτε .....
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.116
- Πόντοι
- 3.656
Το θεμα εδω δεν εινια οι γιατροι αλλα ποσο θα πεσει ο ψευτης παρακατω.
Ποιός ψεύτης ; Από όλους ;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Δεν έχει σχέση ο Χλελέρκ με τον Άλεξ ρε συ. Ο Άλεξ είναι μεν κουλιστής αλλά έχει ενα επίπεδο, ο άλλος είναι νούμερο.Ιατρέ ... να σας ενημερώσω για τις τελευταίες από του μπου.κομ ... περί ιατρών ....
Θα μου πείτε .....
Αλλά ισχύει ότι εσύ έγινες ζαίος;
Τελευταία τροποποίηση:
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.265
- Πόντοι
- 5.506
Εσυ ρε μαλακα, ψευτης κι βλακας ταυτοχρονα.Ποιός ψεύτης ; Από όλους ;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε μια πρωτη προσεγγιση.ANOIΞΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ;
@alex71 ΡΕ ΜΟΥΝΗ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
λοιπον το Σ/Κ εχει μινι-μελετη να βρουμε τα "λαθη" των αποδοσεων, να παιξουμε απο νωρις κατιτις, και τα ξανασυζηταμε σε 20 μερες πιο επισημα
Μιλαω παντα για νοβιμπετ.
Δώρο το οβερ 3% της Νίκης στο 1,50.
Πολυ καλο το 1,60 στο οβερ 3,5% της Ζωης.
Μου αρεσει, αλλά ειναι προσωπικη αποψη και αισθηση, δεν θα το συνιστούσα σε κανεναν, το under 4,25% για Βελοπουλο, με διπλασιασμο.
Αρκετα καλο το οβερ 41% στην αποχή με 1,75.
Συνεχιζουμε την ερευνα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.265
- Πόντοι
- 5.506
Κι αυτο ισχυει και οτι ειναι ΑΕΡΓΟΣ πρωην κτηνιατρος που το λουκετιασε αν και ειχε 19,2 γενικο.Δεν έχει σχέση ο Χλελέρκ με τον Άλεξ ρε συ. Ο Άλεξ είναι μεν κουλιστής αλλά έχει ενα επίπεδο, ο άλλος είναι νούμερο.
Αλλά ισχύει ότι εσύ έγινες ζαίος;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.265
- Πόντοι
- 10.336
Εγω αντιθετα, σκεφτομουν τον βελοπουλο οβερ 4% στοιχιμαν στο 1.87Μου αρεσει, αλλά ειναι προσωπικη αποψη και αισθηση, δεν θα το συνιστούσα σε κανεναν, το under 4,25% για Βελοπουλο, με διπλασιασμο.
πηρε 4.45% ή κατι τετοιο (260Κ+).
πρεπει να χασει ~30Κ ψηφους (αν θεωρησουμε την αποχη σταθερη) σε ενα μηνα.
Μου φαινεται καπως απιθανο δεδομενου οτι οποιος τον ψηφισε το εκανε φουλ συνειδητοποιημενα.
Ακομα κι αν καταφερει η Νικη να του κλεψει καποιες ψηφους, θα ειναι περισσοτερες απο 30.000?
Θα ελεγα οτι προς το παρον το κοινο του ειναι και φανατικο και σχετικα κατασταλαγμενο στην επιλογη του.
Επειδη ειναι συνομωσιολογοι, η πλειοψηφια τους ισως να μην απαντησει καν σε δημοσκοπηση, αρα θα "φαινονται" λιγοτεροι πριν τις καλπες Δεν ειναι δα και περηφάνια σου να ψηφιζεις για κηραλοιφες του ιησου
Θα τα ξαναδουμε σιγουρα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Aν θελεις την γνωμη μου, ΜΗΝ παιξεις Βελοπουλο να παει καλα.Εγω αντιθετα, σκεφτομουν τον βελοπουλο οβερ 4% στοιχιμαν στο 1.87
πηρε 4.45% ή κατι τετοιο (260Κ+).
πρεπει να χασει ~30Κ ψηφους (αν θεωρησουμε την αποχη σταθερη) σε ενα μηνα.
Μου φαινεται καπως απιθανο δεδομενου οτι οποιος τον ψηφισε το εκανε φουλ συνειδητοποιημενα.
Ακομα κι αν καταφερει η Νικη να του κλεψει καποιες ψηφους, θα ειναι περισσοτερες απο 30.000?
Θα ελεγα οτι προς το παρον το κοινο του ειναι και φανατικο και σχετικα κατασταλαγμενο στην επιλογη του.
Επειδη ειναι συνομωσιολογοι, η πλειοψηφια τους ισως να μην απαντησει καν σε δημοσκοπηση, αρα θα "φαινονται" λιγοτεροι πριν τις καλπες Δεν ειναι δα και περηφάνια σου να ψηφιζεις για κηραλοιφες του ιησου
Θα τα ξαναδουμε σιγουρα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τελικα εκει στον Συριζα πρεπει μαλλον να εχουν βαλει ταμα να φτασει ο Κουλης στο 48%, σημερα ο ξαδερφος Τσιπρας ελεγε στην ΕΡΤ οτι ο Συριζα θα επαναφερει την απλη αναλογικη. Ευχαριστουμε τον Συριζα, οχι άλλες ψηφους, φτανει, δεν εχουμε τι να τις κανουμε
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Αφου ο ΣΥΡΙΖΑ χανει δυναμεις, ειναι λογικο να μπει η Ζωη Κωνσταντοπουλου στη Βουλη (τελευταια δημοσκοπηση την δειχνει ανετα μεσα.)
Αλλα αφου η ΝΔ ειναι τοσο υψηλα, λιγοστευει ο χωρος δεξιοτερα της ΝΔ για μικροτερα κομματα, οπως η ΝΙΚΗ.
Ομως η δημοσκοπηση φερνει και τη ΝΙΚΗ εντος Βουλης.
Ισως επειδη εκει στη ΝΙΚΗ λενε οτι εχουν το σκουφο του Παισιου, οποτε...
Αλλα αφου η ΝΔ ειναι τοσο υψηλα, λιγοστευει ο χωρος δεξιοτερα της ΝΔ για μικροτερα κομματα, οπως η ΝΙΚΗ.
Ομως η δημοσκοπηση φερνει και τη ΝΙΚΗ εντος Βουλης.
Ισως επειδη εκει στη ΝΙΚΗ λενε οτι εχουν το σκουφο του Παισιου, οποτε...