Νέα

Εκλογές 2023…25η Ιουνίου round 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 489
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.110
Πόντοι
3.656
Εγώ αυτό που ζητάω από την κυβέρνηση...από αυτή...δε με νοιάζει να να βγει άλλη...είναι να πάρει
Θα σε πηδήξει ρε γαμιόλα.

Θα στο κλείσει .

Θα σου κάνει τον κώλο φινιστρίνι .

Υ.Γ. Συγνώμη για το ... ρε !

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Η Κωσταντινα η Λαδάκη είναι ιδιαίτερη μορφή, ιδιάζουσα περίπτωση ναυαγίου, μην την παρεξηειναι καγείς.
Είναι όμως Άσσος στους υπολογισμούς και τις προβλέψεις!!! Αυθεντικό ταλέντο.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.732
Πόντοι
6.946
Ναι ωραία όλα αυτά....οι πολλοί...η πλειοψηφία που δυστυχώς είναι αυτή που ζει με τον βασικό μισθό μέχρι τα 1000 ευρώ....τι διαφορά θα δει στη ζωή της αν δεν παρθούν μέτρα για την καταπολέμηση της αύξησης του κόστους ζωής?

μέχρι σήμερα έχουμε δει την κυβέρνηση να μοιράζει 15 δισεκατομμύρια σε αναθέσεις και 22 ευρώ το μήνα σε market pass.

Εγώ αυτό που ζητάω από την κυβέρνηση...από αυτή...δε με νοιάζει να να βγει άλλη...είναι να πάρει μέτρα για να πέσει το κόστος ζωής...διότι το μόνο μέτρο που έχει πάρει μέχρι σήμερα είναι τα επιδόματα της ζητιανιάς. Πρέπει χθες να πέσουν τα ενοίκια, η τιμές των σούπερ μάρκετ και τα καύσιμα.

Και να ξέρεις το εξής....περισσότερο από την επενδυτική βαθμίδα αυτό που κρατάει την αγορά και δεν ανοίγουν θέσεις εργασίας είναι ο πληθωρισμός...γιατί εγώ που έχω επιχείριση όταν βλέπω ότι τα έξοδα μου έχουν αυξηθεί χ2 δεν θα πάω να βάλω άλλο ένα έξοδο στο κεφάλι μου για να πάρω ακόμα έναν υπάλληλο. Και να να ξέρεις επίσης ότι όπως και να το λένε...δημοσιονομικά μέτρα σημαίνει ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ για κάθε βοήθημα που θα δωθεί η έχει δοθεί μέχρι σήμερα στην κοινωνία. Ξέρεις ποιος θα πληρώσει όπως πάντα αυτά τα αντίμετρα? Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις...αυτές που θα έκαναν προσλήψεις.
Συμφωνώ και εγώ. Εσύ πώς νομίζεις ότι μπορεί να γίνει αυτό, με συγκεκριμένες προτάσεις.
Πώς θα πέσει το κόστος ζωής; Τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση;
Πώς θα πέσουν τα ενοίκια; Τι μέτρα να πάρει η κυβέρνηση, μέσα στα όρια του Συντάγματος και των κανόνων της Ε.Ε., συγκεκριμένα;
Τιμές σούπερ μάρκετ και καύσιμα; Πώς θα πέσουν αυτά; Σε όλο τον κόσμο το ίδιο γίνεται με τα προϊόντα, πανάκριβα. Μπορεί η Ελλάδα να το ελεγξει; Τα καύσιμα; Μόνος τρόπος να εισβάλλουμε σε πετρελαϊκή χώρα, όπως οι ΗΠΑ, για να έχουμε φθηνά καύσιμα. Με θυμώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και εμένα που τα 2/3 στα καύσιμα είναι ΦΟΡΟΣ, αλλά ανέκαθεν, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις σε αυτό τον φόρο βασίζουν ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού.

Με λίγα λόγια, πώς μπορεί, και ΑΝ μπορεί, μέχρι ποιό βαθμό, να πολεμήσει ένα μικρό κράτος, τις πολυεθνικές των προίόντων, των καρτέλ καυσίμων του ΟΠΕΚ, και λοιπά.

Πιστεύω και εγώ, θα μπορούσαν να γίνουν πιο ουσιώδεις παρεμβάσεις, αλλά, ΔΕΝ ξέρω συγκεκριμένα τι, πώς, αν θα είναι νόμιμο ή μας μας βάλουν χέρι από τις Βρυξέλλες, κ.λ.π. Μαζί ζούμε σε αυτή την χώρα, όλοι υποφέρουμε μαζί σε όλα τα άσχημα και θέλουμε το καλύτερο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Θα σε πηδήξει ρε γαμιόλα.

Θα στο κλείσει .

Θα σου κάνει τον κώλο φινιστρίνι .

Υ.Γ. Συγνώμη για το ... ρε !
τι λες ρε τύπε..μέχρι τώρα με το ταμείο σταθερότητας έχω ανοίξει 5 ι.κ.ε. και τις έχω ανακαινίσει με τις πράσινες επιδοτήσεις...έχω προσλάβει τζάμπα υπαλλήλους με τα επιδοτούμενα του οαεδ και σε λίγο θα μου πληρώνουν και τον καφέ που πίνω 4 φορές τη μέρα.

εσύ θα αναγκαστείς να δώσεις για σκραπ τα νυστέρια του οδοντιαντριου σου για να πληρώσεις τον εφκα και το τέλος επιτηδεύματος :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
R

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Ενημερωθηκα απο εφσυν,κοντρα και ντοκουμεντο,περασα μια βολτα και απ'το καφενειο που ηταν ο Κωστας ο Σκατιας,συριζαιος καλο παιδι μου ειπε και αυτος δυο πραματα και ηρθα να γραψω ολοκληρες εφημεριδες με μαλακιες και παπαριες για να ενημερωσω και 'σας,στις 4 τη νυχτα σαν κατεστραμενος που ειμαι και εχω παραδωσει πινακιδες στο θεο.
Απ τα χείλη σου κρεμόμαστε!Ειμαστε ολοι αυτια :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ και εγώ. Εσύ πώς νομίζεις ότι μπορεί να γίνει αυτό, με συγκεκριμένες προτάσεις.
Πώς θα πέσει το κόστος ζωής; Τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση;
Πώς θα πέσουν τα ενοίκια; Τι μέτρα να πάρει η κυβέρνηση, μέσα στα όρια του Συντάγματος και των κανόνων της Ε.Ε., συγκεκριμένα;
Τιμές σούπερ μάρκετ και καύσιμα; Πώς θα πέσουν αυτά; Σε όλο τον κόσμο το ίδιο γίνεται με τα προϊόντα, πανάκριβα. Μπορεί η Ελλάδα να το ελεγξει; Τα καύσιμα; Μόνος τρόπος να εισβάλλουμε σε πετρελαϊκή χώρα, όπως οι ΗΠΑ, για να έχουμε φθηνά καύσιμα. Με θυμώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και εμένα που τα 2/3 στα καύσιμα είναι ΦΟΡΟΣ, αλλά ανέκαθεν, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις σε αυτό τον φόρο βασίζουν ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού.

Με λίγα λόγια, πώς μπορεί, και ΑΝ μπορεί, μέχρι ποιό βαθμό, να πολεμήσει ένα μικρό κράτος, τις πολυεθνικές των προίόντων, των καρτέλ καυσίμων του ΟΠΕΚ, και λοιπά.

Πιστεύω και εγώ, θα μπορούσαν να γίνουν πιο ουσιώδεις παρεμβάσεις, αλλά, ΔΕΝ ξέρω συγκεκριμένα τι, πώς, αν θα είναι νόμιμο ή μας μας βάλουν χέρι από τις Βρυξέλλες, κ.λ.π. Μαζί ζούμε σε αυτή την χώρα, όλοι υποφέρουμε μαζί σε όλα τα άσχημα και θέλουμε το καλύτερο.
Εγώ μπορώ να σου πω συγκεκριμένα...όσο συγκεκριμένα μπορεί να μιλήσει κάποιος που δεν έχει μπροστά του τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η Βουλή και η κυβέρνηση...βρίσκονται στη θέση που είναι για να υπογράφουν κάποια μαγικά χαρτάκια...και αυτό που μέχρι χτες δεν ήταν δυνατό ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Όπως λοιπόν μέσα σε μια μέρα μείωσαν τις συντάξεις εκατομυρίων ανθρώπων, όπως έπαιξαν τα λεφτά των συντάξεων στο χρηματιστήριο, όπως έβαλαν 15 φόρους/χαράτσια που δεν είχε ακούσει κανένας ποτέ, όπως νομοθέτησαν για να έχουν το ακαταδίωκτο, όπως διορίζουν και δίνουν αναθέσεις δισεκατομυριων....έτσι μπορούν να νομοθετήσουν και για το καλό του λαού μια φορά.

Ναι μπορούν να μειώσουν τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και τους ειδικούς φόρους στα καύσιμα και να φροντίσουν η τιμή των προϊόντων να μειωθεί καταλλήλως. Νομίζεις ότι δεν γίνεται? Αν ένα προϊόν του σούπερ μάρκετ με ΦΠΑ 24% είχε 1,24 και με την μείωση του ΦΠΑ έπρεπε να έχει 1,00 και το βρουν στο 1,20 θα κλείνουν το υποκατάστημα για 1 βδομάδα. Την δεύτερη φορά για 2 εβδομάδες, την Τρίτη φορά για 1 μήνα και πρόστιμο 1.000.000. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα καύσιμα. Η κυβέρνηση είναι...ότι γουστάρει μπορεί να κάνει ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

Με τα ενοίκια δεν είναι τόσο απλό το πράγμα αλλά μπορεί να δώσει κίνητρα στους ιδιοκτήτες να μειώσουν το ενοίκιο...για παράδειγμα να μειώσει την φορολογία σε όσους μειώνουν το μίσθωμα...και να νομοθετήσουν ότι όλες οι πληρωμές πρέπει να γίνονται τραπεζικά και όχι με μετρητά...ώστε να μην μπορείς να δηλώσεις 300 ευρώ και να παίρνεις αλλά 300 μαύρα. Μπορούν να αυξήσουν την φορολογία στο airbnb ωστε να μην συμφέρει τόσο πολυ έναν που έχει 2-3 σπίτια μονο να τα κάνει airbnb...οι μεγαλες εταιρειες διαχείρισης ακινήτων που μποροουν ας πληρώσουν και παραπάνω φόρο....δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Μπορούν επίσης να κάνουν επιτέλους να καταργήσουν το χρηματιστήριο ενέργειας και να κάνουν ένα σοβαρό τεχνικό και λογιστικό έλεγχο στο τι πραγματικά κοστίζει στα διυλιστήρια και τι χρεώνουν στα τιμολόγια τους...το ίδιο και στους παρόχους ενέργειας.

Πες μου σε τι διαφωνείς.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Οι καλύτερες ημέρες που λένε, εννούν, για εμένα πάντα προσωπικά, αναβάθμιση βαθμίδας της Ελλάδας για επενδύσεις.
η αναβαθμιση βαθμιδας αφορα την πιστολυπτικη ικανοτητα της χωρας, την ληψη και αλλων δανειων ! Δεν εχει σχεση με επνδυσεις στην παραγωγη, ακουσες εσυ ποτε τη λεξη παραγωγη;

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Εγώ μπορώ να σου πω συγκεκριμένα...όσο συγκεκριμένα μπορεί να μιλήσει κάποιος που δεν έχει μπροστά του τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η Βουλή και η κυβέρνηση...βρίσκονται στη θέση που είναι για να υπογράφουν κάποια μαγικά χαρτάκια...και αυτό που μέχρι χτες δεν ήταν δυνατό ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Όπως λοιπόν μέσα σε μια μέρα μείωσαν τις συντάξεις εκατομυρίων ανθρώπων, όπως έπαιξαν τα λεφτά των συντάξεων στο χρηματιστήριο, όπως έβαλαν 15 φόρους/χαράτσια που δεν είχε ακούσει κανένας ποτέ, όπως νομοθέτησαν για να έχουν το ακαταδίωκτο, όπως διορίζουν και δίνουν αναθέσεις δισεκατομυριων....έτσι μπορούν να νομοθετήσουν και για το καλό του λαού μια φορά.

Ναι μπορούν να μειώσουν τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και τους ειδικούς φόρους στα καύσιμα και να φροντίσουν η τιμή των προϊόντων να μειωθεί καταλλήλως. Νομίζεις ότι δεν γίνεται? Αν ένα προϊόν του σούπερ μάρκετ με ΦΠΑ 24% είχε 1,24 και με την μείωση του ΦΠΑ έπρεπε να έχει 1,00 και το βρουν στο 1,20 θα κλείνουν το υποκατάστημα για 1 βδομάδα. Την δεύτερη φορά για 2 εβδομάδες, την Τρίτη φορά για 1 μήνα και πρόστιμο 1.000.000. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα καύσιμα. Η κυβέρνηση είναι...ότι γουστάρει μπορεί να κάνει ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

Με τα ενοίκια δεν είναι τόσο απλό το πράγμα αλλά μπορεί να δώσει κίνητρα στους ιδιοκτήτες να μειώσουν το ενοίκιο...για παράδειγμα να μειώσει την φορολογία σε όσους μειώνουν το μίσθωμα...και να νομοθετήσουν ότι όλες οι πληρωμές πρέπει να γίνονται τραπεζικά και όχι με μετρητά...ώστε να μην μπορείς να δηλώσεις 300 ευρώ και να παίρνεις αλλά 300 μαύρα. Μπορούν να αυξήσουν την φορολογία στο airbnb ωστε να μην συμφέρει τόσο πολυ έναν που έχει 2-3 σπίτια μονο να τα κάνει airbnb...οι μεγαλες εταιρειες διαχείρισης ακινήτων που μποροουν ας πληρώσουν και παραπάνω φόρο....δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Μπορούν επίσης να κάνουν επιτέλους να καταργήσουν το χρηματιστήριο ενέργειας και να κάνουν ένα σοβαρό τεχνικό και λογιστικό έλεγχο στο τι πραγματικά κοστίζει στα διυλιστήρια και τι χρεώνουν στα τιμολόγια τους...το ίδιο και στους παρόχους ενέργειας.

Πες μου σε τι διαφωνείς.
αυτα που προτεινεις πρεπει να τα εγκρινει η επιτροπη των δανιστων ή καλλητερα, κατα βαρουφακιον , επιτροπη θεσμων

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.356
Πόντοι
8.815
Απ τα χείλη σου κρεμόμαστε!Ειμαστε ολοι αυτια :confused:
κοιτα,τα νεα προφιλ στο μπουρδελα τα εχουμε χεσμενα,ειτε σχολιαζουν ειτε γραφουν κριτικες,μονοι τους τα λενε μονοι τους τ'ακουνε. οποτε ασε τα χειλη και κρεμασου απο καμια ψωλη να κανεις μονοζυγο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
αυτα που προτεινεις πρεπει να τα εγκρινει η επιτροπη των δανιστων ή καλλητερα, κατα βαρουφακιον , επιτροπη θεσμων
Τότε τι την θελουμε την κυβέρνηση? Απλά για να πληρώνουμε βουλευτικούς μισθούς και αυτοκινητάρες?

Ας κυβερνήσουν οι θεσμοί κατευθείαν να γλιτώσουμε και τόσα εκατομμύρια :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.732
Πόντοι
6.946
η αναβαθμιση βαθμιδας αφορα την πιστολυπτικη ικανοτητα της χωρας, την ληψη και αλλων δανειων ! Δεν εχει σχεση με επνδυσεις στην παραγωγη, ακουσες εσυ ποτε τη λεξη παραγωγη;
Εντάξει, δεν το κατάλαβα καλά λοιπόν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.110
Πόντοι
3.656
Τότε τι την θελουμε την κυβέρνηση? Απλά για να πληρώνουμε βουλευτικούς μισθούς και αυτοκινητάρες?

Ας κυβερνήσουν οι θεσμοί κατευθείαν να γλιτώσουμε και τόσα εκατομμύρια :confused:
Θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

OP
OP
R

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
κοιτα,τα νεα προφιλ στο μπουρδελα τα εχουμε χεσμενα,ειτε σχολιαζουν ειτε γραφουν κριτικες,μονοι τους τα λενε μονοι τους τ'ακουνε. οποτε ασε τα χειλη και κρεμασου απο καμια ψωλη να κανεις μονοζυγο.
Oh My God Wow GIF

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.801
Πόντοι
216

Η ΝΔ έχει λεηλατήσει εργαζόμενους και μεσαίους με αύξηση της έμμεσης φορολογίας​

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει αυξήσει τη φορολογία, αλλά την "έμμεση φορολογία”, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ. Και οι έμμεσες αυξήσεις των φόρων δεν χτυπάνε ισότιμα αυτούς που έχουν μεγάλο εισόδημα, αυτούς που έχουν μεσαίο και αυτούς που έχουν μικρό. Κυρίως χτυπάνε αυτούς που έχουν μικρό γιατί οι άλλοι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Να λοιπόν, τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ αυτά τα 4 χρόνια. Πράγματι, έκανε φοροαπαλλαγές για τους πλούσιους και λεηλάτησε μέσα από την έμμεση φορολογία το εισόδημα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Και κυρίως των μισθωτών, των εργαζόμενων.

Ακόμα ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ η ΝΔ θέλει να το ιδιωτικοποιήσει !

%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF-1-750x430.jpg

nero-neraki-oxi.jpg

Ψηφίστε ότι νομίζετε, εκτός από την Κούλα την άπληστη
που θέλει να πάρει μίζα και από το ΝΕΡΟ !!

Δεν φθάνει που είναι υπεύθυνη για τις πυρκαγιές,
τώρα θέλει και το νερό να το εκμεταλλευτεί !

Ξυπνήστε από τον ύπνο που σας επέβαλαν τα ΜΜΕ που πλήρωσε η Κούλα !

28-02-19.jpeg

:2funny: :2funny::2funny::2funny:
Αυτη η σαχλαμάρα με την "ιδιωτικοποίηση του νερού" συνεχίζει να υπάρχει στην κουβέντα επειδή έτσι επιβάλλει η κομματική πορπαγάνδα ή είναι απλά too complicated to understand?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
Όλοι οι κλώνοι της Μπαρόκας της ανακουφίστριας
επιστρατεύτηκαν !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

sassy-pretty.gif
:2funny:

gay-monkey.gif

arii-ariii.gif

:2funny::2funny:

monkey-makeup.gif

:2funny: :2funny: :2funny:

Πισωκίνητες γριές λούγκρες ,

χειροκροτητητές της Κούλας , δεν έχετε να πείτε τίποτα

για την οικονομική καταστροφή που έφερε η ΝΔ !

401 δις χρωστάει η Ελλάδα τώρα εξαιτίας της ΝΔ

Το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ πανάκριβο, τα καύσιμα ακριβότερα από κάθε χώρα της Ευρώπης
η ΔΕΗ πανάκριβη, τα ενοίκια πανάκριβα !

Γριές λούγκρες δεν έχετε να πείτε τίποτα
αμόρφωτες και αστοιχείωτες ανακουφίστριες λαθρομεταναστών
σε τσοντοσινεμάδες !

Την Κούλα ψηφί΄ζετε την πισωκίνητη,
που σας ταιριάζει !

EAfWoE2WkAE3GAO

:2funny::2funny::2funny:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Είναι όμως Άσσος στους υπολογισμούς και τις προβλέψεις!!! Αυθεντικό ταλέντο.
Η τελευταία πρόβλεψη του ήταν 25 μέχρι 28% η Νέα Δημοκρατία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλοι οι κλώνοι της Μπαρόκας της ανακουφίστριας
επιστρατεύτηκαν !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

sassy-pretty.gif

gay-monkey.gif

arii-ariii.gif

monkey-makeup.gif

:2funny: :2funny: :2funny:

Πισωκίνητες γριές λούγκρες ,

χειροκροτητητές της Κούλας , δεν έχετε να πείτε τίποτα

για την οικονομική καταστροφή που έφερε η ΝΔ !

401 δις χρωστάει η Ελλάδα τώρα εξαιτίας της ΝΔ

Το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ πανάκριβο, τα καύσιμα ακριβότερα από κάθε χώρα της Ευρώπης
η ΔΕΗ πανάκριβη, τα ενοίκια πανάκριβα !

Γριές λούγκρες δεν έχετε να πείτε τίποτα
αμόρφωτες και αστοιχείωτες ανακουφίστριες λαθρομεταναστών
σε τσοντοσινεμάδες !

Την Κούλα ψηφί΄ζετε την πισωκίνητη,
που σας ταιριάζει !

EAfWoE2WkAE3GAO

:2funny::2funny::2funny:
Στην προηγούμενη σου πρόβλεψη έγραψες ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάρει 25 έως 28%
Για βάλε άλλη μία τώρα

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Γελάει ο μαλάκας ο Λαδάκης βάζοντας smileys σαν 12χρονος γιος πικραμένου Συριζαίου, που του μπήκε η πούτσα του Μητσοτάκη μέχρι τις αμυγδαλές.

Ε, ρε γλέντι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.110
Πόντοι
3.656
Αυτη η σαχλαμάρα με την "ιδιωτικοποίηση του νερού" συνεχίζει να υπάρχει στην κουβέντα επειδή έτσι επιβάλλει η κομματική πορπαγάνδα ή είναι απλά too complicated to understand?
Τα ίδια λέγαν οι γαλάζιοι .... όταν τους έλεγε για το Σαμαρά ... που έταζε στα Ζάπεια ... ότι θα καταργούσε το χαράτσι και θα του έβαζε αύξηση .

Έλα ρε μαλάκα .... δεν γίνονται αυτά ... προσωρινός φόρος είναι ...

Το ονόμασε ΕΝΦΙΑ, το έβαλε και σε μη ρευματοδοτούμενο .... και το έκανε μεγαλύτερο από το χαράτσι . ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ .

Θα κρεμαστεί κανείς από αυτούς που λένε σήμερα ότι το νερό δεν θα γίνει ποτέ ιδιωτικό ;;;
Στο Βουκουρέστι ... ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ... ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ .... ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ χ 4 ...

Εδώ είναι πολύ πιο ξεφτίλες και μιζαδόροι ... μιλάμε για χαλαρά Χ 6 .........

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
Ο μάντης Κάλχας του σαν που δεν έχει πέσει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ μέσα.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.356
Πόντοι
8.815
Ρε καραγκιοζακο γαμημενο πτωμα @Κώστας Λαδάκης τραβα πιες κανα δυο κιλα συριζοχυσια που ηρθες εδω μεσα να μας ποσταρεις ηλιθιες εικονες που βρισκεις απ'το facebook. Ποσο εισαι ρε πεθαμενε,70? Σαλτα στο διαολο παλιομαλακα. Η ελα με επισημα στοιχεια και λινκ η τραβα γαμησου με καμια σιφιλιαρα 95χρονη κολυμπωντας στον Αμαζονιο.

Και ποιος κλωνος μωρη καθιστη κουραδα? Εγω ειμαι εδω μεσα απ'το '09.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom