Επισκέπτης
αφού οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται έτσι εγώ τους μάρανα?Γιατι να τον απειλεισουν τον Αριωνα με μηνυση??
Αφου ειναι δωσιλογοι,χρυσαυγιτες και ακροδεξιοι αυτοι που αποκαλεσε. ;)
Μαλλον για κοπλιμεντο θα το περασαν ;)
αφού οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται έτσι εγώ τους μάρανα?Γιατι να τον απειλεισουν τον Αριωνα με μηνυση??
Αφου ειναι δωσιλογοι,χρυσαυγιτες και ακροδεξιοι αυτοι που αποκαλεσε. ;)
Μαλλον για κοπλιμεντο θα το περασαν ;)
της απορίες στον χαχαχουχαEπιστρέφω στον αρχικό λόγο δημιουργίας του thread:
Έλληνας ή Aλλοδαπός ήταν ο υδραυλικός;
Γιατί οι Έλληνες δεν κλέβουν Oι ξένοι κλέβουν οι παλιοαλήτες. Oι Έλληνες είναι τίμιοι μάστορες και έχουν χάσει τη δουλειά τους από την επέλαση των αλλοδαπών
Eπιστρέφω στον αρχικό λόγο δημιουργίας του thread:
Γιατί οι Έλληνες δεν κλέβουν Oι ξένοι κλέβουν οι παλιοαλήτες. Oι Έλληνες είναι τίμιοι μάστορες και έχουν χάσει τη δουλειά τους από την επέλαση των αλλοδαπών
Eπιστρέφω στον αρχικό λόγο δημιουργίας του thread:
arion αν εισαι γεννημενος το 1955 οπως γραφει το ψευδωνυμο σου,εχω την εντυπωση οτι αυτα που γραφεις δε συμβαδιζουν με την ηλικια σου...Μη κανεις σα 15χρονο
χαχαχουχα την καλημέρα μου κατ αρχήν ξύπνησες μπήκες εδώ μέσα κρύφτηκες πίσω από το δάκτυλο σου να δεις αν είσαι μόνος και πέταξες πάλι την μαγκιά σου είπαμε τσάμπα μάγκας είσαι και τα παντελόνια μάλον τα φοράς για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.ΑΡΡΙΩΝΑ μαντεψε ...
επεστρεψα ...
ψαρουκλα εισαι εσυ και φαινεται απο τα λεγομενα σου ...
κριμα την ηλικια σου ...
ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ηταν ο μαστορης ...
ειλικρινα σου ευχωμαι να παθεις κι εσυ αυτο που μου τυχε και τοτε να σε ΔΩ ...
μαλλον επρεπε να ονομασω το θρεντ (Υδραυλικος ... κλεφτης)θα μπορουσε κανεις απο τους μοντ να το κανει ?
ομως δεν ειναι και ο μονος εχω πεσει σε πολλους λαμογιατζιδες
(Ρε μπας και πεφτουν μονο σε μενα ...)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ παω να βγαλω το τιμιο μεροκαματο μου εκτος και αν μου το πληρωσει ο Αρριων ....
αλλα απο οτι καταλαβα μαλλον δεν δουλευει .... μας δουλευει !!!
τώρα με εσένα έπαθα κρίση ταυτότητας δεν μπορώ να καταλάβω αν είσαι βλάκας η κλώνος από βλάκα.λιγο σεβασμο παρακαλω... ειναι και... "αγωνιστης του πολυτεχνειου" (αγωνιστης m.a)
μάλλον την μ............ την έχεις κάνει εργόχειρο δεν βάζεις το κεφάλι σου σε κανένα κουβά με νερό να δεις από που χάνει?Μην του δινετε σημασια ... ο arion1955
ενα παιδακι ειναι θα σταματησει ...
το 1955 ειναι παραπλανητικο θελει να πει οτι γεννηθηκε 5/1/95 η 1/5/95
Ψιτ μικρε arion1955
η μαμα ξερει τι σα'ι'τ βλεπεις ???
λοιπον το κουβαδακι σου και στην παραδιπλα παραλια ...
εδω μονο ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ ανω των 18 ετων ... σε 6 χρονια ελα παλι ε ???
μισθωτέ σκλάβε.μάλλον την μ............ την έχεις κάνει εργόχειρο δεν βάζεις το κεφάλι σου σε κανένα κουβά με νερό να δεις από που χάνει?
προσωπική επίθεση δεν έκανα σε κανέναν εκτός από τον λάκη33 που τον είπα νεοναζί κάτι ήταν και δική του απαίτηση.
μισθωτέ σκλάβε.
την παραπομπή του Αντρέα θέλεις να μας πεις, βολεμένος σοσιαληστής και εσύ και συμμαχία με τον lakis33 το άκρον άωτον της δημοκρατίας.+10000000
χειροτερη φαρα δεν υπαρχει ...
εδω πηγε αριστερα με δεξια το 1990 (μητσοτακης - φλωρακης)
τώρα το τι είμαι εγώ? εσύ δεν αξίζεις ολόκληρος με το όσο αξίζει η γραβάτα μου.Μηπως μισθωτος εισαι εσυ ???
Γιατι εγω σιγουρα δεν ειμαι μισθωτος και σιγουρα ειμαι λιγοτερο Μαλ...ς απο εσενα ....
φαινεσαι απο μιλια ....