Επισκέπτης
μάλλον ο Ανατολιωτάκης εσένα.Και εγώ που είμαι ΑΕΚτζής μπορεί να πω ότι γαμιέται η ΑΕΚ κάποια στιγμή (δεν το νομίζω). Θα βγει ο Ντέμης να με κυνηγάει??????
μάλλον ο Ανατολιωτάκης εσένα.Και εγώ που είμαι ΑΕΚτζής μπορεί να πω ότι γαμιέται η ΑΕΚ κάποια στιγμή (δεν το νομίζω). Θα βγει ο Ντέμης να με κυνηγάει??????
παρακαλειται ο κατηγορουμενος κυριος αχαχουχας να εγερθει ενοποιον του σεβαστου δικαστηριου.....
αχαχουχας=ενοχος!
ακομα δεν βγηκα ρε μαν.....βλεπω λιγο χαρδαβελα και ψιλοντινομαι...με βαρεθηκες ε?καλα ρε βρομοχανουμη...θα σου δειξω εγω...θα δεις τι θα παθεις....θα σου κανω μηνυση ρεεεεεεεεε
επειδή είμαι σε αυτή την ηλικία για αυτό τον λόγο πήρα αυτή την θέση στο θρέντ γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να σκέφτονται με το επάνω κεφάλι και όχι το κάτω.arion αν εισαι γεννημενος το 1955 οπως γραφει το ψευδωνυμο σου,εχω την εντυπωση οτι αυτα που γραφεις δε συμβαδιζουν με την ηλικια σου...Μη κανεις σα 15χρονο
Μια κακη εμπειρια ειπε ο αλλος που μπορει να σου χρησιμεψει αυριο μεθαυριο για να μη την πατησεις και συ
Για να συνελθουμε ολοι λιγο παρακαλω
Φίλε arion μην είσαι τόσο αυστηρός....ο τίτλος σαφώς δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα..Παρόλα ταύτα για να τονίσουμε ένα συμβάν κάνουμε χρήση της υπερβολής... ;)επειδή είμαι σε αυτή την ηλικία για αυτό τον λόγο πήρα αυτή την θέση στο θρέντ γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να σκέφτονται με το επάνω κεφάλι και όχι το κάτω.
δεν εβγαλα το υψος της γκομενας ρε συ...εβγαλα τον λογο για τον οποιο τα ρδελα εδω της σαλονικας ειναι πιο ακριβα απ της αθηνας...και η απαντηση ειναι λογο της διαφορας υψομετρου (h)...κι απ την γνωστη σχεση V=mgh βεβαιως βεβαιως βγηκε η διαφορα.....Άμα μου πεις πως έβγαλες την εξίσωση χτες βράδυ για το ύψος της γκόμενας........δεν τα πάω καλά με τα μαθηματικά!!!!
Σκέτο μπουρδέλο οι τιμές σου...20 ευρω το μαθημα παρακαλω!
Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι κι εγω και γιαυτο ξερω ...
σημερα να εχω ενα πολυ καλο μισθο
κατ αρχήν θα σου συνιστούσα να αλλάξεις τον τίτλο του θρέντ και να αφαιρέσεις την λέξη κλέφτες γιατί δεν μπορείς να τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι αν δεν είναι και παραμύθι η ιστορία σου και το έκανες για μαγκιά ότι τάχα άνοιξες θρέντ εδώ μέσα.
ξαφνικα εμφανιστηκε ο lakis33!!