Νέα

Ελεύθεροι Επαγγελματίες = Ελεύθεροι Κλέφτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε arion μην είσαι τόσο αυστηρός....ο τίτλος σαφώς δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα..Παρόλα ταύτα για να τονίσουμε ένα συμβάν κάνουμε χρήση της υπερβολής... ;)

Θα το έχεις συναντήσει διαβάζοντας καθημερινό τύπο..
εξήγησα γιατί το έβαλα γιατί απλά με τέτοιες μικρομαλακίες όμως βάζοντας όλλα σε ένα τσουβάλι έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα και δεν είναι έτσι.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εξήγησα γιατί το έβαλα γιατί απλά με τέτοιες μικρομαλακίες όμως βάζοντας όλλα σε ένα τσουβάλι έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα και δεν είναι έτσι.
Δεν νομίζω ότι είχε τέτοια διάθεση..

Peace

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αριωνα ...

Επεσε κεραυνος απο τον υψιστο στον αχαχουχα...

Ειπε οτι φοβαται μονο τον Θεο.. ;)

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αντε γεια ....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σε μολις 23 μηνυματα κατορθωσε να κεραυνοβοληθει!!

Τωρα χρησιμοποιει την ατακα του Τσουκαλά!! ;)

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αρίων έχεις καιρό να διαβάσεις Ριζοσπάστη; εκεί να δεις πως αποκαλούνται οι επιχειρηματίες (εκτός αν θεωρε΄ςι ότι στους επιχειρηματίες υπάγονται μόνο οι του ΣΕΒ και όχι οι ελέυθεροι επαγγελματίες)
Επίσης απο πότε οι υδραυλικοί υπάγονται στο ΤΕΕ;  Εγώ ξέρω ότι στο ΤΕΕ υπάγονται οι απόφοιτοι Πολυτεχνείων και κανένας άλλος, αλλάξε τίποτα και δεν το ξέρω;.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ωχ.. νεος στο κουρμπετι... ;)

Επισκέπτης
Αρίων έχεις καιρό να διαβάσεις Ριζοσπάστη; εκεί να δεις πως αποκαλούνται οι επιχειρηματίες (εκτός αν θεωρε΄ςι ότι στους επιχειρηματίες υπάγονται μόνο οι του ΣΕΒ και όχι οι ελέυθεροι επαγγελματίες)
Επίσης απο πότε οι υδραυλικοί υπάγονται στο ΤΕΕ;  Εγώ ξέρω ότι στο ΤΕΕ υπάγονται οι απόφοιτοι Πολυτεχνείων και κανένας άλλος, αλλάξε τίποτα και δεν το ξέρω;.
οποιαδήποτε εργασία οικοδομικής η τεχνικής φύσεως που υπάγεται στα οικοδομικά η τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα ο φορέας που μπορεί να κρίνει την ποιότητα και το ορθό της κατασκευής είναι το ΤΕΕ επίσης και το κόστος εργασιών του τύπου αυτού.

Επισκέπτης
όσο για το ριζοσπάστη  αλλά και γενικά την γραμμή και στρατηγική του ΚΚΕ οι ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικά οι ΕΒΕ αποτελούν σύμμαχο της εργατικής τάξης.

Επισκέπτης
όλοι οι κλωνοποιημένοι σε εμένα πέσανε?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
όσο για το ριζοσπάστη  αλλά και γενικά την γραμμή και στρατηγική του ΚΚΕ οι ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικά οι ΕΒΕ αποτελούν σύμμαχο της εργατικής τάξης.

Από κάτι τέτοια φαίνεται η ιδεολογική χρεοκοπία του κομμουνισμού.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
5 μήνες αν στην κάνω μόνο εγώ γιατί αν την κάνουν και άλλοι η λάβει το δικαστήριο υπ όψιν τι γράφει το παλικάρι εδώ η κατηγορία μετατρέπεται και σε κατά συρροήν και κατ εξακολλούθησην.

Εδώ ρε Αρίωνα έχεις αποκαλέσει κόσμο και κοσμάκη παιδιά και εγγόνια δοσιλόγων, χιτών, ναζί, χρυσαυγίτες και άλλα κοσμητικά και δεν θυμάμαι να σε απείλησε κανείς με μήνυση...

Και άσε τα νομικίστικα περί συρροών και ηθικών αυτουργιών - δεν στέκουν πουθενά...

Εκτός εάν είσαι ο υδραυλικός της ιστορίας και θίχτηκες....

Από εκεί και πέρα ο τίτλος του θρεντ είναι όντως παραπλανητικός και ανακριβής...
Αλλά όχι υβριστικός...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εδώ ρε Αρίωνα έχεις αποκαλέσει κόσμο και κοσμάκη παιδιά και εγγόνια δοσιλόγων, χιτών, ναζί, χρυσαυγίτες και άλλα κοσμητικά και δεν θυμάμαι να σε απείλησε κανείς με μήνυση...

Και άσε τα νομικίστικα περί συρροών και ηθικών αυτουργιών - δεν στέκουν πουθενά...

Από εκεί και πέρα ο τίτλος του θρεντ είναι όντως παραπλανητικός και ανακριβής...
Αλλά όχι υβριστικός...

Γιατι να τον απειλεισουν τον Αριωνα με μηνυση??

Αφου ειναι δωσιλογοι,χρυσαυγιτες και ακροδεξιοι αυτοι που αποκαλεσε. ;)

Μαλλον για κοπλιμεντο θα το περασαν ;)

Ειναι σαν να λες αυτον που ψηφιζει πασοκ, Πασοκο

η εναν που ψηφιζει Νδ ,Δεξιο!

Θα παρεξηγηθει?? :huh:

Επισκέπτης

Αλλά όχι υβριστικός...
προσωπική επίθεση δεν έκανα σε κανέναν εκτός από τον λάκη33 που τον είπα νεοναζί κάτι ήταν και δική του απαίτηση.
δεν είπα όμως ότι οι ταδε είναι ναοναζί η χιτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom