Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.944
- Πόντοι
- 6.536
52χρονος με 38χρονη?δεν την λες και ωραία,
ίσως αδικείται σε κάποιες φωτο
αλλά είναι γελοίο αυτός ο μεσήλικας να είναι αρραβωνιασμένος με 28χρονη
ενταξει 43 ειναι δεν τον πηρανε και τα χρονια.δεν την λες και ωραία,
ίσως αδικείται σε κάποιες φωτο
αλλά είναι γελοίο αυτός ο μεσήλικας να είναι αρραβωνιασμένος με 28χρονη
Είναι για τη αγροτικη παραγωγη μας τυπε,μην τα παρεξηγείς όλα πια.Κακεντρεχείς άνθρωποι!Νισάφι!ποιες ροες μηδενισε τυπε? καθε μερα στα καναλια ακουμε εδω διασωθηκαν 50, εκει 100 αλλου 150, το λιμενικο το 'χουν καταντησει ΜΚΟ λαθραιων.
χωρια ποσοι μπαινουν απο εβρο, ποσοι εντοπιζονται, ποσοι οχι, δεκαδες τροχαια εχουν συμβει με ημιφορτηγα γεματα στην εγναντια, οτι θελουμε λεμε?
Νάσου δωσω ποστ ρεσταντ να στείλεις κανένα άιπότε φευγεις ρε μουνι εσυ να ησυχασουμε ναπουμε ;
οκ σύντροφος ή σύζυγος52χρονος με 38χρονη?
Για πες, με ενδιαφερει
Ωραια, αφου απαρνεισαι την ιντερνετικη παρεα σου, πες μου εσυ που και ποιους ειδες να τον «σπρωχνουν» ως επομενο υποψηφιο αρχηγο του κομματος.Εμείς οι ίδιοι λέγαμε;
Εγώ ένας είμαι και πάντα τενεκέ τον ανέβαζα, τενεκέ τον κατέβαζα. Ούτε έχω γράψει ποτέ ότι θεωρώ πως έχει μεγάλο πολιτικό μέλλον.
Τώρα αν με βλέπεις διπλό και τρίδιπλο οκ.
Να πω στους εαυτούς μου να το κοιτάξουν λίγο.
Ε ναι ρε, τι δουλεια εχεις εσυ με γυναικες, θα σου βγει το ονομα και θα σε πουν ανωμαλο.Εγω ειμαι εκτος
Πω ρε τυπε, δημοσιογραφοι και μαλιστα στη Θεσσαλονικη. Τρομερη επιτυχια.Ξέρω από δημοσιογράφους εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι ο Κούλης ήθελε με το ζόρι να επιβάλλει τον Μπακογιάννη ως πρόεδρο της ΚΕΔΕ και έκανε υπόγειο πόλεμο στον Κυρίζογλου.Ο οποίος Κυρίζογλου βγαίνει εδώ και δεκαετίες δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.Δεν τον χάλασε τον Κούλη η Θεία δίκη!Μετά μην απορούμε γιατί βρίζουμε το κωλόσογο!
Σου θίξαμε την παράταξη και παρεξηγήθηκες;Δικοί σας δημοσιογράφοι τα λένε.Αυτό με τη Θεσσαλονίκη δεν το κατάλαβα.Έχεις κανά κόμπλεξ μαζί μας;Πω ρε τυπε, δημοσιογραφοι και μαλιστα στη Θεσσαλονικη. Τρομερη επιτυχια.
Έχει γεμίσει ΛΟΑΤΚΙ και ορφανά του Σημίτη τα γραφεία...δεν το λες δεξιά πολιτική αυτό.Κατά τα άλλα το παίζει κεντρώος ο Κούλης,με 2 ακροδεξιούς πρωτοκλασάτα στελέχη.Σανό έχει μπόλικο
Σίγουρα ο Δημητράκης Πορνομεταναστης ο ένας... θα μαζέψουμε και άλλους.Aν εχουν και καλο μπουφε,σιγουρα καποια μελη θα ηθελαν να ειναι στην θεση του
Που την είδε την κούκλα;Από μακρυά ,καλή μου είχε φανεί...τώρα...άστα να πάνε Μπάνε.
του αρέσει όμως το φυστίκωμα , το έχει ανάγκη ,το επιδιώκει απεγνωσμένα
Εγινα ακομη πιο περηφανος για την ψηφο μου στον Δουκα
Είπαμε να υπάρχει αγάπηΓια ποιο λογο?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του, που δεν καταφερε ούτε μια τετραετια να ολοκληρωσει) να παρει και δευτερη τετραετια σερι, και πιθανοτατα και τριτη?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να μην εχει εσωκομματικη αντιπολιτευση?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εχει το κομμα πρώτο επι οκτω σχεδον χρονια?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εξοντωσει την αξιωματικη αντιπολιτευση και να αναγκασει τον αρχηγο της σε παραιτηση?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εχει το κομμα πρώτο στους νέους?
Επειδη καταφερε (σε αντιθεση με τον πατερα του) να εχει το κομμα πρωτο στην....Κρητη?
Ε μην λεμε και ό,τι θελουμε ρε φιλε. Αντικειμενικα τα εχει καταφερει πολυ καλυτερα απο τον πατερα του.
Στον πρωτο πανε συνηθως και για τους υποψηφιους-συγγενεις-γνωστους που ζαλιζουν κοσμο για να τσιμπησουν ψηφο,στον δευτερο αν δεν εχουν καποια υποχρεωση και δεν τους φαινεται καμια απ τις 2 επιλογες καλη δεν πανε καθολου.Βολτα για καφε πηγαν γιατι φροντιζει ο κυριο Κυριακος να ρεει το χρημα αφθονο στους πολιτεςαυτο γινεται στις εθνικες εκλογες...στις δημοτικες κλαιν μαιν.και σιγα τον "δεξιο"...το κινητρο ηταν σε αυτους που ηθελαν να τον διωξουν απο το δημο -τιμωρητικα οπως λες-,ουτε αυτοι που τον ψηφισαν στον πρωτο γυρο δεν πηγαν...7.000 λιγοτερους ψηφους πηρε....και συμμετοχη 26%,η πλειοψηφια πηγε βολτα για καφε..
Μεθυσμενος με 2-3 ποτα ή με ενα μπουκαλι?Να ειμαστε ακριβειςΕγώ μεθυσμένος έμπαινα.
Για να μεθύσω μαν πρέπει να πιώ κανάν Αλφειό....Μεθυσμενος με 2-3 ποτα ή με ενα μπουκαλι?Να ειμαστε ακριβεις
και ο Καρατζαφέρης πριν το ΛΑΟΣ που ήταν ? στο ΚΚΕ-ΜΛ ?Οχι. Ηταν ψηφοφοροι του ΛΑΟΣ.