celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.855
- Πόντοι
- 6.056
Ε δεν θα στερεψει και το ποταμι για να μπεις στην ετσι του ΔουκαΓια να μεθύσω μαν πρέπει να πιώ κανάν Αλφειό....
Ε δεν θα στερεψει και το ποταμι για να μπεις στην ετσι του ΔουκαΓια να μεθύσω μαν πρέπει να πιώ κανάν Αλφειό....
Eνω΄ εσύ τα ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ φίλε μου καλέ."Ο δημαρχος αθηναιων δεν ειναι εκ του νoμου προεδρος της κεδε?"
εκ νόμου κιολας , οχι παιζουμε
Εχει βαλει ερωτηματικό όμως .. πρεπει να ειναι απο τα ελαχιστα που δεν ξερει
ενα μάτσο χάλια ....... η ελλάδα του σήμερα ..... απογοήτευση ...Η εκτίμηση μου στον ΜΥΣΤΑΡΟ Δούκα, ανέβηκε κατακόρυφα.... Ο τύπος είναι πιπινο κυνηγός, του βγάζω το καπέλο.
Τι σκαβουν μαν??τα πεζοδρομια??θα φυτεψουν?Μόλις πέρασα από Αχαρνών, όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι με τις τσουγκρανες και πηγαινοερχοντα.Αχ Πρωθυπουργός μας τα καλύτερα ντιλ κάνει!
Δεν ξερω τυπε μου!Αυτό που ξέρω είναι ότι θα έρθει Αγροτικη Ανάπτυξη ..είναι κοντά!Τι σκαβουν μαν??τα πεζοδρομια??θα φυτεψουν?
Ποιός είναι απογοήτευση, ο μύστης δήμαρχος, η πιπινα, η ηλικία του μυστη ή της πιπινας, το ότι την εχει αστεφανωτη σαν τον Αλέξη;ενα μάτσο χάλια ....... η ελλάδα του σήμερα ..... απογοήτευση ...
Απο την Αχαρνων λες να ξεκινησει????Δεν ξερω τυπε μου!Αυτό που ξέρω είναι ότι θα έρθει Αγροτικη Ανάπτυξη ..είναι κοντά!
Ε ναι φυσικά,από που αλλού?Και οι επόμενοι φουρνιά αγροτών εκεί θα κοπροσκυλιαζουν!!Εεεεε εννοώ θα εργάζονται στο λιοπυρι!Απο την Αχαρνων λες να ξεκινησει????
Πες τους λιγο το νου τους,γιατι κυκλοφορει και ο εντουρο σε αυτα τα μερη με την φουφου και ψηνει καλαμποκια και καστανα και θα τους τα φερμαρει στον πατο!!!Ε ναι φυσικά,από που αλλού?Και οι επόμενοι φουρνιά αγροτών εκεί θα κοπροσκυλιαζουν!!Εεεεε εννοώ θα εργάζονται στο λιοπυρι!
Πες τους λιγο το νου τους,γιατι κυκλοφορει και ο εντουρο σε αυτα τα μερη με την φουφου και ψηνει καλαμποκια και καστανα και θα τους τα φερμαρει στον πατο!!!
Ε, στην πόλη με Πετρουλάκηδες, Τριανταφυλλίδη, Ραπτόπουλο, Μπουζο, Κόλκα, Μπούζα και το κακό συναπάντημα, δεν το λες και αξιοπιστία.Σου θίξαμε την παράταξη και παρεξηγήθηκες;Δικοί σας δημοσιογράφοι τα λένε.Αυτό με τη Θεσσαλονίκη δεν το κατάλαβα.Έχεις κανά κόμπλεξ μαζί μας;
Δεν είναι σαν αυτούς ρε μαν.Σε κάθε πόλη υπάρχουν γραφικοί αλλά και σοβαροί.Οι περισσότεροι γραφικοί είναι αθλητικογράφοι,όπως αυτοί που έγραψες.Χειρότερος είναι ο Γιώργος Μίνος πάντωςΕ, στην πόλη με Πετρουλάκηδες, Τριανταφυλλίδη, Ραπτόπουλο, Μπουζο, Κόλκα, Μπούζα και το κακό συναπάντημα, δεν το λες και αξιοπιστία.
Κοίτα, μεταξύ μας το σκυλάκι είσαι εσύ, που μόλις δει τα δύσκολα κάποιος της στάνης τρέχει να γαβγίσει, μπας και τρομάξει κανείς, μόνο που όλοι παίρνουν πρέφα πως μιλάμε για σκυλί μουνουχισμενο.Ωραια, αφου απαρνεισαι την ιντερνετικη παρεα σου, πες μου εσυ που και ποιους ειδες να τον «σπρωχνουν» ως επομενο υποψηφιο αρχηγο του κομματος.
Όχι τον Αργύρη τον Οικονόμου. Στην Ελευσίνα. Έχασε από το Γεωργοπουλο.Τον Οικονομου στο Χολαργο εννοεις? Με μεγαλυτερη διαφορα εχασε
Μεγάλη κουβέντα αυτό το προφανές.Ναι, φυσικά, δεν ειναι προφανές?
Σωστός, τον ξέχασα τον κορυφαίο.Δεν είναι σαν αυτούς ρε μαν.Σε κάθε πόλη υπάρχουν γραφικοί αλλά και σοβαροί.Οι περισσότεροι γραφικοί είναι αθλητικογράφοι,όπως αυτοί που έγραψες.Χειρότερος είναι ο Γιώργος Μίνος πάντως
Έγραψες όλο αυτό και στην ερώτηση ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, κουβέντα.Κοίτα, μεταξύ μας το σκυλάκι είσαι εσύ, που μόλις δει τα δύσκολα κάποιος της στάνης τρέχει να γαβγίσει, μπας και τρομάξει κανείς, μόνο που όλοι παίρνουν πρέφα πως μιλάμε για σκυλί μουνουχισμενο.
Με σένα τρία τίνα συμβαίνουν.
Ή σου άλλαξε την κροκέτα ο Αρχηγός κι απ' το τσιρλιό που άρχισε έχασες το μάθημα και δεν έμαθες την καινούρια εντολή "Φυγε" κι έμεινες στο "μείνε" και το "κάτσε".
Ή είσαι άφρονας και σου αρέσει το παρεάκι του φύλαρχου γι'αυτό κωλοτριβεσαι συνέχεια στα νήματα όπου συχνάζει, όπως λέει ο Αρχηγός.
Ή είσαι τέρμα βλάκας, αλλά δεδομένου οτι δεν έχει κι άλλες επιλογές ο Αρχηγός, πορεύεται με ότι έχει.
Για να μη μπερδευεσαι δεν έχω κανενα παρεάκι. Με κάποια παιδιά εδώ περνάω καλά και κανω και λίγη πλάκα.
Θα συνεχίσω να κάνω όσο περνάω καλά.
Κάτσε να στο μεταφράσω: Γαβ!