Νέα

δικηγορος για συνταξη ΙΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lakiss2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι και συναθλητές είχα πάει στο γραφείο του εργατολόγου Μητρόπουλου,
που διαρκώς βγαίνει στα κανάλια και κόπτεται υπέρ των πολιτών και της τάξης στη χώρα μας,
με σκοπό κι εγώ να μάθω για τα συνταξιοδοτικά μου κατόπιν, τηλεφωνικού ραντεβού.

Αφού έφτασα στην ώρα μου και λίγο νωρίτερα στο γραφείο του και έδωσα τα στοιχεία μου στη γραμματεία του, μου είπαν να καθήσω κάπου και σε λίγο θα με φωνάξουν, εκεί στο χώρο της υποδοχής όλα τα καθίσμτα ήταν κατηλειμένα από κόσμο που περίμενε.
Πέρασαν γύρω στις 3 ώρες μέχρι να με φωνάξουν σε ένα από τα δωμάτια.
Στο δωμάτιο μέσα βρισκόταν ένας από τους συνεργάτες του (έχει πολλούς συνεργάτες, είναι δύσκολο να δεις τον ίδιο)
Αφού λοιπόν του έδωσα όλα τα στοιχεία μου είπε ότι θα μου κάνει μια μελέτη και θα την έχει ετοιμη σε 15 μέρες περίπου, το κόστος της μελέτης θα ήταν 150 ευρώ και συμπληρώνει αν θέλετε όμως απόδειξη τότε το κόστος είναι 200 ευρώ.
Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα πολύ ηλίθιος και οργίστηκα πάρα πολύ διότι όλοι αυτοί οι μεγαλοδικηγόροι βγαίνουν και φωνάζουν για το ηθικό και το σωστό αλλά μετά τα θέλουν μαύρα.

Για να μην σας κουράσω άλλο, στις 15 μέρες κλείνω εκ νέου ραντεβού για να πάρω τη μελέτη αλλά ζητώ από το δικηγόρο να φροντίσει να μην περιμένω πάλι κανα τρίωρο ( ο χρόνος μας είναι πολύτιμος) και με βάζει πολύ αργά ώστε να μην περιμένω.
Αφού πάλι έφτασα και 10 λεπτά νωρίτερα διαπιστώνω ότι έχει να δει πριν από μένα άλλα 8 ραντεβού οπότε το τριωρο που φοβόμουν ότι θα χάσω μπορεί να γινόταν και τετράωρο σηκώθηκα και έφυγα, χάνοντας και την προκαταβολή που είχα αφήσει.

Όποιος λοιπόν θέλει να πάει εκεί πρέπει να είναι οπλισμένος με μεγάλη υπομονή, να είναι καλά στην υγεία του, να πάρει μαζί του νεράκι και το κολατσό του για να αντέξει.

Τελικά εγώ βρήκα έναν άλλο νεαρό δικηγόρο που ασχολείται και πήγα εκεί.

Ελπίζω οι πληροφορίες μου να σας προετοιμάσουν για το τι έχετε να αντιμετωπίσετε με τους μεγαλοκαρχαρίες.

Καλή τύχη!!!!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
....μου είπαν να καθήσω κάπου και σε λίγο θα με φωνάξουν, εκεί στο χώρο της υποδοχής όλα τα καθίσμτα ήταν κατηλειμένα από κόσμο που περίμενε.
Πέρασαν γύρω στις 3 ώρες μέχρι να με φωνάξουν σε ένα από τα δωμάτια.
Στο δωμάτιο μέσα βρισκόταν ένας από τους συνεργάτες του (έχει πολλούς συνεργάτες, είναι δύσκολο να δεις τον ίδιο)
Καλά ρε φίλε... σε δικηγορικό γραφείο πήγες ή σε μπουρδέλο; :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Stories