Νέα

Διαμάντια στην Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγορίνα εσύ το πήγες αλλού.Και αναλυεις λάθος θέμα.Εμένα η άποψη μου είναι ότι όταν δεν σου φτάνουν τα 2 και θες 10 θα πάρεις τουλάχιστον 7.Εν τέλει εισαι κερδίσμένος!Και δεν αναφέρθηκα(νομίζω)στο ότι η απλήστια μας να ξεπερνάει τις δυνάμεις μας..αλλά μέχρι εκει που ξέρουμε οτι δεν θα κάνουμε κακο στον εαυτό μας και κυρίως στους άλλους.Το να θες εσυ να εισαι δημόσιος υπάλληλος για μια ζωη είναι δικαιωμα σου γιατι μπορεί να θελεις να αισθάννεσαι το αίσθημα της συγουρίας 365 μέρες τον χρόνο.Σεβαστο!Ποίος είμαι εγω να το κρίνω?Αλλά όταν δεν σου φτάνουν αυτά τα 15 χιλίαρικα τον χρόνο και θες να βγάλεις παραπάνω και δεν αιασθάνεσαι αυτάρκης μόνο μπροστα θα πας.Εγω μέχρι τώrα αυτό  έχω διδαχτει αποτην ιστορία μου ότι όταν θες κάτι πραγματικά αυτο γίνεται...μπορει όχι ακριβως οπως το φανταζεσαι αλλά διότι έχεις υψηλά standard πετυχαίνεις κάτι συναφές.Εχείς δίκιο σε αυτα που γράφεις!Άλλα ελπίζω να σου γίνομαι και εγώ αντιληπτός ;)

Έτσι, μάλιστα...Όμως αυτό που περιγράφεις δεν είναι απληστία, αλλά φιλοδοξία :sunglasses:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σωστό αυτό που γραφει ο φιλήσυχος πολίτης οσο αναφορά το σκέλος της
καταστρατήγισεις των κανονων της αγοράς που πράγματι είναι καταδικαστεο
και μας έφερε τα προβλήματα που μας έφερε

Αλλά το να φτάνουμε στο σημείο να δαμονοποιούμε την επιχειρηματικότητα
και να λέμε μόνο οι δημόσιοι είναι σωστοί και τίμιοι πάει πολύ.

Νομίζω πως με τις αντιλήψεις που έχουμε είμαστε έτοιμοι να γίνουμε οι νέα
Σοβιετία.

Διορισέτε τους όλους στο δημόσιο δώστους απο 200 ευρώ γιατί μέχρι τόσο φτάνουν
τα οικονομικά του κράτους να τελειωνουμε

Ειμαι δ/υ αλλά δεν ειμαι ουτε περίφανος ουτε και προτείνω σε όλους να γίνουν.
Για την Σοβιετία λες  :jerking: γιατί δεν πρότεινα κάτι τέτοιο.
Δεν δαιμονοποιώ την επιχειρηματικότητα, αντιθέτος μάλιστα την επικροτώ αν έχει ήθος και ηθική. Δλδ όχι στην αρπαχτή και "φύκια για μεταξοτες κορδέλες".
Αν παρατηρήσετε πετυχιμένους και μακροχρόνια σοβαρούς εμπορους-επιχειρηματίες-εφοπληστές κλπ ( ονόματα δεν λέμε) θα δείτε κάποια κοινά στοιχεία.
Δεν μπορώ όμως να ανεχθώ ένα λωκόπαιδο που ειναι γεννετικά αποτυχημένο να μιλά για διαμάντια και άλλες  :jerking:
Τελικά μήπος πρέπει να ξανανοίξουνε τα ΠΙΚΠΑ για κατι τέτοιους;;

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πραγματικα ρε Τρικ πίστευα ότι  ήσουν μια κλάση ανώτερος απο πολλόυς εδώ μέσα δίοτι πάντα ήσουν προσεκτικός σε ότι έλεγες.Αλλά τι σε έχει φταίξει το καήμενο το παιδί και το στολίζεις?

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ειμαι δ/υ αλλά δεν ειμαι ουτε περίφανος ουτε και προτείνω σε όλους να γίνουν.
Για την Σοβιετία λες  :jerking: γιατί δεν πρότεινα κάτι τέτοιο.
Δεν δαιμονοποιώ την επιχειρηματικότητα, αντιθέτος μάλιστα την επικροτώ αν έχει ήθος και ηθική. Δλδ όχι στην αρπαχτή και "φύκια για μεταξοτες κορδέλες".
Αν παρατηρήσετε πετυχιμένους και μακροχρόνια σοβαρούς εμπορους-επιχειρηματίες-εφοπληστές κλπ ( ονόματα δεν λέμε) θα δείτε κάποια κοινά στοιχεία.
Δεν μπορώ όμως να ανεχθώ ένα λωκόπαιδο που ειναι γεννετικά αποτυχημένο να μιλά για διαμάντια και άλλες  :jerking:
Τελικά μήπος πρέπει να ξανανοίξουνε τα ΠΙΚΠΑ για κατι τέτοιους;;

οκ, κατανοητός και δεν διαφωνούμε
απλώς τον έχεις μανία τον σταρίστο και τον στολίζεις με κάθε ευκαιρία   :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πραγματικα ρε Τρικ πίστευα ότι  ήσουν μια κλάση ανώτερος απο πολλόυς εδώ μέσα δίοτι πάντα ήσουν προσεκτικός σε ότι έλεγες.Αλλά τι σε έχει φταίξει το καήμενο το παιδί και το στολίζεις?

Εχεις δικιο παρεκτραπικα, σόρρυ
Για το ανωτερος δεν το δέχομαι το κοπλιμαν, λιγος ειμαι και το ξέρω.
Το "καημένο" με την προκλητική συμπεριφορά του και την αυτοπροβολή των ανύπαρκων προσόντων του, δυστηχός παρασείρει και άλλους στην ίδια βλαχοκυριλέ συμπεριφορά και τελικά ΄κανουν κακό παντού.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
«Λουκέτο και η De Beers;

Μετά την αιφνίδια και δυναμική είσοδο της Staristo Diamond Trading Company, η De Beers βρίσκεται στα πρόθυρα χρεωκοπίας. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ για την αντιμετώπιση της απειλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Staristo Diamond Trading Company έχει ήδη καταθέσει πρόταση εξαγοράς του πάλαι ποτέ κραταιού κολοσσού.»

Πηγή
Diamonds and :jerking: are forever...

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε αγορινες ας καταλιξουμε καπου στο θεμα μας κ ας αφησουμε τα σχολια εναντια στον καθενα.με τον τρικαρδο πιστευω να τα βρηκαμε εκτος κ αν εχω καταλαβει λαθος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom