Νέα

Διαμάντια στην Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε φιλε δεν μπορω να το διαβασω δεν μπαινουν τα αγγλικα.αλλα τωρα μην βγαινουμε απο το θεμα.Για διαμαντια μιλαμε!!!!!!

Δεν ασχολεισε καλυτερα με κανα φο μπιζου;
  Και ασε ονειρα,μην τρακαρεις με κανα συννεφο
  Οι δουλειες αυτες ειναι για αλλα παιδακια,δεν ειναι για MINI COOPER
  owners...

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε ειπαμε να γινει καποια συζυτιση οχι να κραζεις αν δεν σαρεσει μην σχολιαζζεις.αν δεν εχεις να πεις κατι.το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα.κ το μινι που κολαει εισαι ασχετος με το θεμα.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε ειπαμε να γινει καποια συζυτιση οχι να κραζεις αν δεν σαρεσει μην σχολιαζζεις.αν δεν εχεις να πεις κατι.το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα.κ το μινι που κολαει εισαι ασχετος με το θεμα.
Ρε φίλε σε πάω με 1000 :thumbsup: :thumbsup:Οσο για τα δαμάντια όλα αυτά είναι κόλπα στα οπόια πρέπει να έχεις μπει απο μικρός.Δεν μπορώ εγώ απο το κωλοχώρι μου να πάω Σιέρα Λεον στον Νίγηρα στην Νιγηρία και δεν ξέρω που αλλόυ και να ψάχνω for diamonds.Σκέψου οτι πας σε ένα απο αυτά τα κράτη και αρχίζεις και ρωτας επί του θέματος.Ξέρεις με ότι  με κινηματογραφική ταχύτητα θα το μάθουν όλοι οι ντόπιοι??"Να ήρθε ένας λευκος και ψάχνει για..."Θα το μάθουν και κάποιοι που δεν πρέπει και μπορεί να σε καθαρήσουν!!Θα σου άρεζε να έιχες όλα τα κόνε με τις τάνες και να σου έρχοταν κανένα Μογγολακι να στο παίξει στην χώρα σου chief?Τον καθάρισες!!Σκέψου τι θα γίνεται εκέι κάτω που δεν είναι και Ελλάντα  :think:Αποψη μου χωρίς να θέλω να το γενικέυσω!
Πάντως ψάξτο!Μονο κερδισμένος εγκυκλοπαιδικα και εμπειρικα θα βγεις απο αυτη την όλη φάση.Παντοε μ'αρεσεις δίοτι δεν είσαι αυτάρκης(την κλασικη μικροαστική συνήθεια που έχουν οι Έλληνες να μπουν στο δημόσιο)..μόνο σε καλο θα σου βγει η απληστία σου!

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δημοσιο = μιζερια για μια ζωη  ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλά βρε φίλε μου, δεν σου είπα να γίνεις Δ/Υ και να θάψεις τα ονειρά σου.
Να δουλέψεις σου είπα και όχι να προσπαθείς να γκαβατζοθείς με "τομληρές" ιδέες :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε βρες καμια δουλεια σε αυτο που σπουδασες στην αγγλια, να μην πανε και τα λεφτα του πατερα σου χαμενα.και ασε τα διαμαντια,σε προλαβανε αλλοι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.265
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει τίποτε πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ από την εξόρυξη διαμαντιών στην Αφρική. Υψηλό περιβαλλοντικό κόστος (καταστροφή τροπικού δάσους, ρύπανση)και άθλιες συνθήκες εργασίας (δουλείας)για τους "εργαζόμενους" εκεί. 14 ώρες δουλειάς, πενιχρές αμοιβές (0,5 ευρώ την ημέρα), ατυχήματα, τραυματισμοί, απειλές της Λευκής μαφίας. Δε βρήκες άλλη δουλειά αγορακι?? Άντε στη μαμάκα σου να σου δωσει κανα 30άρι να πας να γαμίσεις μπας και ξελαμπικάρεις...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πιστέυω πως όχι φίλε μου!Η απλήστία του ανθρώπου τον κάνει να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά.Σκεψου το!

Το σκέφτηκα

Και εμμένω σε αυτό που είπα

Σκέψου το

Δε βρήκες άλλη δουλειά αγορακι?? Άντε στη μαμάκα σου να σου δωσει κανα 30άρι να πας να γαμίσεις μπας και ξελαμπικάρεις...

Αυτό ονομάζεται κράξιμο - και καλώς γίνεται στην προκειμενη περίπτωση

anatolgami στο παρελθόν έχουμε κοντραριστεί αλλα εδώ είμαι μαζί σου.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θα  πάμε  στη  Ζούγκλα  με  τον Ταρζάν τον  παίδικό  μου  φίλο
Παρέα  με τον ελέφαντα  να  μη  μας  δίνουν ξύλο

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
{αντως ο σωστός τυχοδιώκτης μαζευει οτι λεφτα εχει ( η δεν εχει) και παει στην Αφρικη και κανει επιτόπου τις δουλειές του! Δεν καθεται στην καρεκλίτσα του και προσπαθει να κανει μπιζνες μεσω ιντερνετ ( και δει σε site για μπουρδελα) αντε και ειδα τα "Διαμαντια στην Αφρικη " και νομιζα οτι ειναι για μαυρουλες και φτιαχτηκα ο αμαρτωλός. Αντε διαβατηριο, βαλιτσα και Ζιμπαμπουε για δουλειες ... με τα λεφτα του Μινι
( ετσι εκανε και ο Σαλιαρέλης)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μεγαλε βρες καμια δουλεια σε αυτο που σπουδασες στην αγγλια, να μην πανε και τα λεφτα του πατερα σου χαμενα.και ασε τα διαμαντια,σε προλαβανε αλλοι.

Αφού λαμόγιο σπούδασε στα Λονδίνα, γκολντεν μποισ και οικονομικά (χωρίς διδασκαλία μαρξιστικής) δλδ μαλακίες.
Καλά μην τον πάρει κανενας για δουλεία, αλλά και να τον προσλάβει όλο και κάποιον παλιόμαγκα θα βρει να του τον ακουμπίσει. Επειδή ο μπαμπάς του πέτυχε, νομίζει ότι θα τα καταφέρει και αυτός.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφού λαμόγιο σπούδασε στα Λονδίνα, γκολντεν μποισ και οικονομικά (χωρίς διδασκαλία μαρξιστικής) δλδ μαλακίες.
Καλά μην τον πάρει κανενας για δουλεία, αλλά και να τον προσλάβει όλο και κάποιον παλιόμαγκα θα βρει να του τον ακουμπίσει. Επειδή ο μπαμπάς του πέτυχε, νομίζει ότι θα τα καταφέρει και αυτός.

τρικαρδε μαλακες σαν αυτον εχει παντου.μην νομιζεις οτι ολοι πετυχαινουν.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τρικαρδε μαλακες σαν αυτον εχει παντου.μην νομιζεις οτι ολοι πετυχαινουν.

"Αγαθόν το εξομολογήσθε"

Κάποτε ως νέος πέρασα και εγω την ασθένεια της έπαρσης, του γαμάω μανούλες και τον καταλαβαίνω τον Σταρίστο κάπου.
Η δική μου ασθένεια ειχε να κάνει ότι πίστευα ότι ήμουνα πολύ καλός στην εργασία μου, φτασμένος από την αρχή, ο χρόνος όμως φέρνει την οφειλομένη αμοιβή για όλους μας. έφαγα τα χαστούκια που έπρεπε να φάω για να γιατρευτώ.
Η ασθένεια του Σταρίστο ειναι πολύ ποιό βαρεία δεν νομίζει αλλα ειναι βέβαιος αυτός και οι γονείς του ότι ειναι θεούλης και μπορεί να σκοτώνει τους πάντες.

Και φυσικά δεν έχω κανενα πρόβλημα να χαστουκίσω κανέναν τέτοιο τύπο.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:( :( :(

Αν έχετε δει στη τηλεόραση πως λειτουργεί το βρωμερό κύκλωμα των διαμαντιών, τότε ίσως και να συμφωνήσετε μαζί μου:

Diamonds are NOT a girl's best friend!!!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θα προσπαθήσω να το κάνω πιο light.

Ο καλύτερος φίλος της γυναίκας είναι τα διαμάντια..

Ο καλύτερος φίλος του ανδρός είναι ο σκύλος....

Αρα πιο είναι το πιο έξυπνο φύλο :think:? :think?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
{αντως ο σωστός τυχοδιώκτης μαζευει οτι λεφτα εχει ( η δεν εχει) και παει στην Αφρικη και κανει επιτόπου τις δουλειές του! Δεν καθεται στην καρεκλίτσα του και προσπαθει να κανει μπιζνες μεσω ιντερνετ ( και δει σε site για μπουρδελα) αντε και ειδα τα "Διαμαντια στην Αφρικη " και νομιζα οτι ειναι για μαυρουλες και φτιαχτηκα ο αμαρτωλός. Αντε διαβατηριο, βαλιτσα και Ζιμπαμπουε για δουλειες ... με τα λεφτα του Μινι
( ετσι εκανε και ο Σαλιαρέλης)

Όντως, τυχοδιώκτης...Είναι όμως εύκολο να είσαι; Στις ταινίες, στους τυχοδιώκτες έρχονται όλα βολικά...In real life;
Λογικά, ο staristo για να μιλάει για επένδυση θα έχει να διαθέσει κάποιο σεβαστό ποσό, ώστε να την ψάξει σε λιγότερο "σοφιστικέ" κόλπα, και μάλιστα στην Ελλάδα, όπου θα μπορεί και να εποπτεύει ο ίδιος το εγχείρημά του...

Μα ρε φίλε, είναι τουλάχιστον αφελές, να περιμένεις ότι θα διαθέσεις χρήμα από μακριά σε μια τέτοια μπίζνα και θα βγεις κερδισμένος...

ΥΓ:
Ρε παιδιά, μην τον παίρνετε από τα μούτρα τον άνθρωπο...Μια ερώτηση έκανε, θες σοβαρή, θες μαλακία, δεν έβρισε κανέναν...Μετά θα αναγκαστεί να τα χώσει για να αμυνθεί και θα του βγείτε κι από πάνω... :sunglasses:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο σαριστο ειναι μουφας.διοτι αμα ειχε τα φραγκα και τις ακρες,εμας εδω μεσα θα ρωτουσε να ειναι να παει και να παρει τα διαμαντια?.αιντε με το καθε τρελο εδω μεσα.και του παππου μου το χωραφι εχει πετρελαιο και δεν ξερω πως να το βγαλω,ξερεις κανεις μηπως να μου πει?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπορεί να είναι και μούφας και ό,τι θέλεις...Γιατί να του τα χώσουμε δεν καταλαβαίνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom