τύπε, είναι ευρέως γνωστό, το λένε και οι ίδιοι μάλιστα, ότι θα ανέβουνε κατακόρυφα οι επιτυχίες σου με το φύλο το ασθενές, οπότε αξίζει λίγη εργασία για πενταροδεκάρες
το ερώτημα σου, πώς και κάθονται τόσοι και συνεχίζουν αν δεν είναι επικερδές, είναι λίγο αφελές, δεν μιλάμε για μεγαλοστελέχη σε φαρμακευτική που χρεωκόπησε και περιμένουν άλλες 5 φαρμακευτικές, μιλάμε για άτομα που βγάζουν μεροκάματο οδηγώντας σαν μαλάκες
για όποιον το θεωρήσει αυτό κακία ή ύβρη:
το να μου τους συγκρίνεις με άεργους ή απατεώνες ή δεν ξέρω τι δεν μου λέει κάτι, η αλήθεια είναι ότι οι 99 στους 100 είχανε πάντα το μυαλό τους στην λαμογιά (και μπράβο στον εκατοστό γιατί η διαφοροποίηση του σε ένα επάγγελμα που είναι τόσο βουτηγμένο στην σαπίλα είναι διπλή μαγκιά για αυτόν) και αν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κρατούσαν σε τράπεζα τα λεφτά που είχαν φάει σε τζόγο κλπ, τώρα θα ήταν πολύ πιο ήσυχοι (ταξιτζήδες μου τα έχουνε πει αυτά)
συνοψίζοντας, προφανώς κάντο αν τα ζυγίσεις και το αποφασίσεις, προφανώς τα "πολλα ατομα που βλεπεις να συνεχιζουν να το κανουν" δεν ειναι εγγυηση αξιοπρεπούς κερδοφορίας και προφανώς υπάρχουν ακόμα οι κλίκες των καλών πιατσών που λειτουργούν σαν τραμπούκοι, εξακολουθούν να βγάζουν τα κέρατα τους και να δυσφημούν σε κάθε συναλλαγή με πελάτη τον κλάδο τους. ΜΗΝ γίνεις σαν και αυτούς.