nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 1.106
Είναι Παρασκευή τυπε την ΚυριακηΝαι αλλά το θέμα είναι οδηγοί ταξί εδώ.
Άνοιξε άλλο οδηγοί ταξί πουτανες
Είναι Παρασκευή τυπε την ΚυριακηΝαι αλλά το θέμα είναι οδηγοί ταξί εδώ.
Άνοιξε άλλο οδηγοί ταξί πουτανες
να συγχωνευθουν σε κωλλ σεντερ για ταξιΕπαγγελματικές ανησυχίες σημερα
Ε ας για call center άλλος για ταξι
νιπλ δωσε με 25 ευρω την ημερα για να σε ξυπναω σπιτι κτλ δικα μου εξοδα!!Παρατησε ο Majestic το σαιτ και εχει στερεψει απο επαγγελματικες διεξόδους ο κοσμακης
νιπλ δωσε με 25 ευρω την ημερα για να σε ξυπναω σπιτι κτλ δικα μου εξοδα!!
τυπε μην νομιζεις οτι οι πακεταδες κανουν μονο ντιλιβερι σε ενα μαγαζι κανουν 1002 αλλα τα παντα δηλαδη oso για ασφαλεια ξεχνα το ισως αμερικη στο μπερβελι χιλς να ειναι καλα βαλε μεσα σε ολα τα αλλα λαντζα, καθαρισμα μαγαζιου, σερβις μεσα στο μαγαζι οι αστραπιαιες κινησεις που πρεπει να κανεις αν βγει παραγγελια και εσυ σερβιρεις η φτιαχνεις κατι μεσα στο μαγαζι το να φυγεις με 1000 σαν τον σουπερμαν κτλ το αγχος με τα ψιλα μην κανεις λαθος και τα βαλεις απο την τσεπη σου το οτι δεν σου δινουν ονομα αλλα μονο διευθυνση και πρπεει να πατησεις σε θυροτηλεφονο τυχαια καποιον να σε ανοιξει την πορτα και αντε βρες μετα τον πελατη χωρις ονομα να βαζεις καρτα στο κινητο απο δικα σου λεφτα κτλ κτλ να εισαι σε κανα νταβαντουρι με πολλες παραγγελιες και να σε φυγει η μαγκια. Γιατι δεν κανεις μονο ντιλιβερι υπαρχουν περπτωσεις και που ειναι και μαγειρας καθαριστης ντιλιβερας σερβτορος παραληλα ενω τον εχουν προσλαβει για ντιλιβερα. Αααα απο ρεπο καλυτερα ξεχνατο kalytera να παμε στα ουκ PPPPέτσι όπως τα λέτε καλύτερα πακετας σε κανένα γυράδικο-πιτσαρία με 4ε την ώρα και κάποια ένσημα. Μόνο έξοδο το παπί και η βενζίνη. σε κυριλέ περιοχές παίζουν ακόμα μπουρμπούρια.
Παντως πρέπει να έχει πάρει πάλι τα πάνω του το επάγγελμα έχουν αρχίσει και κινούνται πάλι.
η αναγκη μας για σεξ και το οτι θελυμε ετοιμο φαγητο απο το να βγουμε στο κυνηγι και οπως παντα το ετoιμο φαγητο δεν ειναι το καλυτερο για την υγεια σωματος και ψυχης τα αγαθα κοποισ κτωνταιτελικα το ενα επαγγελμα δεν βγαζει, το αλλο κριση, μαγαζια κλεινουν... τις τανες ποιοι τις ταιζουν?
....φυσικά οι ΔΥ.....το 80% αυτης τής χώρας....τελικα το ενα επαγγελμα δεν βγαζει, το αλλο κριση, μαγαζια κλεινουν... τις τανες ποιοι τις ταιζουν?
Ίσως τότε συμφέρει αυτούς που το έχουν όλο. Είναι ώρες που είναι όλα γεμάτα.Ναι,ένας συγγενής μου που έχει νοικιάσει ταξί δουλεύει για τον μαντρά.Άσε ρε φίλε,καλύτερα να μοιράζεις διαφημιστικά.Το ταξί έχει πεθάνει.Εκτός από τους ιδιοκτήτες που βγάζουν ένα μεροκάματο για το σπίτι.Ο συγγενής μου έχει ένα Opel Vectra νοικιάσει,ψιλοσαβουρέ,και ξεκινάει κάθε μέρα με -70€.Ενοίκιο,πετρέλαιο,ικα,πλύσιμο κάθε μέρα,βάλε και τα λάδια κάθε εβδομάδα...Και πιάνει δουλειά όταν είναι πρωί στις 5-6 διότι από τις 3 που το έχει δεν έχει νόημα να βγεις.5-11 έχει δουλειά.Μετά αρχίζει 2 το μεσημέρι αλλά 3 το παραδίδει στον άλλο.Μια φορά είχε βγάλει 110€ και πανηγύριζε.