Καλησπερα Μαγκες..θελω να σας πω την ιστορια μου...περιπου 10χλμ πιο περα απο το σπιτι μου μενει μια σαρανταρα γερμανιδα που εχει παντρευτει εναν 65αρη ελληνα..Η γυναικα εχει δυο κορες και ενα γιο..Την ειχα γνωρισει περυσι..μονο φατσικα την ηξερα.. Πηγαμε με τον πατερα μου στο σπιτι της γτ ειχαμε μια δουλεια.. Εκεινη απλωνε ρουχα.. ηταν με το αμανικο μπλουζακι..Τηε μιλουσε ο πατερας μου κι εκεινη κοιτουσε εμενα.. Αυτο με εκανε να την θελω...εκτοτε γενικα την βλεπω σε διαφορες εκδηλωσεις..και με κοιταζει αρκετα...και εντονα...αλλα δεν μιλαμε μονο αντε να πει ενα γεια του πατερα μου,και χαιρεταω κι εγω..αλλα βλεπω οτι λεγοντας σε εκεινον γεια..γυρναει το κεφαλι προς εμενα και με κοιταζει βαθεια στα ματια...Η γυναικα ειναι ονειρο..Ειναι ξανθια με ισιο μαλλι,υψος περιπου 1,65 με 1,68 ..ειναι λιγο γεματουλα..εχει τα ωραιοτερα στηθη και τον ωραιοτερο πισινο που εχω δει..πραγματικα βγαλμενη απο τσοντα..Ειναι 18 χρονια μεγαλυτερη ομως.. και παντρεμενη..ασχετα οτι εχω ακουσει πως ο αντρας της παιζει κι αλλου..την γουσταρω αυτη την γυναικα και θελω να γαμηθω σαν τρελος μαζι της..τι πιστευετε...παιζει να γουσταρει;;ή ειναι της φαντασιας μου;;