ultimatedoomsday37
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2019
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Όρμα! Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες.
Αλλη μια και τελος.Όρμα! Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες.
αν δεχτω οτι τα πραγματα εγιναν οπως τα λες και δεν ειναι τα περισσοτερα μερος ενος φανταστικου σεναριου τοτε η κοπελα σου εδωσε πασα και την εχασες
οταν σε ρωτησε ααν θα σε ξαναδει στον εργασιακο σου χωρο επρεπε να της πεις "μπορουμε να τα πουμε και αλλου,τι θα ελεγες να παμε για ενα καφε το απογευμα;"
η κοπελα (συμφωνα παντα με τα οσα λες) εκει σου εκανε πασα για γκολ και εσυ δεν σκοραρες
Καλησπέρα...Πόσο καιρό έχετε γνωριστεί; Μιλάτε καθόλου εκτός εργασίας;; Μήπως σε βλέπει καθαρά για την δουλειά που κάνετε...Το καλύτερο θα ήταν να ζητήσεις το τηλέφωνό για να πείτε εκτός εργασίας... Εκεί θα δεις αν θα δεχτεί κάτι τέτοιο... Πάντως μην το αργείς..Πρότεινε της φαγητό έξω...Θα δεχτεί;;Όχι μια, δύο πάσες του έδωσε. Η δεύτερη ηταν στο "νιώθω σαν να μην έχω σχεση"
Ευχαριστω μαν
Αυτο λεει και η δικη μου πειρα.
Γιατι στο τελος ρωτησε αν θα με ξαναδει, αφου ξερει οτι εκει δουλευω ?
Ξερεις οτι οι γυναικες αλλα σκεφτονται και αλλα λενε.
μπορει να του εδωσε και παραπανω,το θεμα ειναι οτι οι γκομενες αν σε δουν οτι δεν τα πολυ πιανεις τα υπονοουμενα σε στελνουν αδιαβαστοΌχι μια, δύο πάσες του έδωσε. Η δεύτερη ηταν στο "νιώθω σαν να μην έχω σχεση"
Δεν χρειαζεται να μου πεις τι να πω.κόψε τις needy ερωτήσεις , οι μόνες ερωτήσεις που δε σε κάνουν να φενεσε απόλυτα βλαμενος σε μια γκόμενα είναι για το ατομό της , το λεγόμενο f.O.R.D. και οχι για τον γκομενό της , δεν είναι αυτος ο στόχος , κάνε FOCUS και πρότινέ της να βγείτε για ποτό χωρίς να τη ρωτίσεις , τωρα αν θες να σου πω και τι να πεις δε το χεις με τη παρτυ της
f.O.R.D τι είναι αυτό;κόψε τις needy ερωτήσεις , οι μόνες ερωτήσεις που δε σε κάνουν να φενεσε απόλυτα βλαμενος σε μια γκόμενα είναι για το ατομό της , το λεγόμενο f.O.R.D. και οχι για τον γκομενό της , δεν είναι αυτος ο στόχος , κάνε FOCUS και πρότινέ της να βγείτε για ποτό χωρίς να τη ρωτίσεις , τωρα αν θες να σου πω και τι να πεις δε το χεις με τη παρτυ της
1ον μην ακους τι σου λεει η γκομενα.. μπορει να σου λεει "εχω σχεση" και απο μεσα της να σκεφτεται "ελα παιχτη,κανε κινηση να δω τι αξιζεις"...
2ον δεν σε ενδιαφερει τιποτα... Εσυ κανεις το παιχνιδι σου και χεστηκες για αλλους...fair play δεν υπαρχει...
3ον καλυτερα να κανεις κινηση και να φας χυλοπιτα,παρα να μην κανεις και να λες μετα "επρεπε να κανω,τι μαλακας ημουν"..
1ον μην ακους τι σου λεει η γκομενα.. μπορει να σου λεει "εχω σχεση" και απο μεσα της να σκεφτεται "ελα παιχτη,κανε κινηση να δω τι αξιζεις"...
2ον δεν σε ενδιαφερει τιποτα... Εσυ κανεις το παιχνιδι σου και χεστηκες για αλλους...fair play δεν υπαρχει...
3ον καλυτερα να κανεις κινηση και να φας χυλοπιτα,παρα να μην κανεις και να λες μετα "επρεπε να κανω,τι μαλακας ημουν"..