δηλαδη εχοντας ξεκινησει απο το 2012 και ακομα δεν λεω να το παρω αποφαση να της την πεσω γιατι κωλωνω μην τυχον και φαω μεγαλη ηττα μου λες οτι δεν εχω μετρηση τα συν και τα πλην? τι λες να εχω κανει απο το 2012 και δεν λεω να της την πεσω ακομα και μολις σημερα εκανα το μεγαλο βημα ειπα να παρω αποψεις ανοιγοντας το θεμα ..και μια απαντηση σε τι εχω ? που απλα θεωρω λιαγκι παραλογο που αναφερεις την λεξη συνεπειες? συνεπειες σε τι? εχω σκεφτει και εγω την μια και μοναδικη συνεπεια που θα μπορουσε να ειναι να παραπονεθει στο κολυμβητηριο γιατι θιχτηκε μονο βεβαια αν ειναι βλαμμενη αλλα το χω σκεφτει και αυτο..αρα ειναι ακυρο αυτο που λες οτι δεν εχω σκεφτει και εχω εμπεριστατωμενη αποψη
παιχτη μου δεν περιμενω να συμφωνησεις μαζι μου απο την στιγμη που αμφισβητεις τον θεμελιωδη κανονα που σου εγραψα αρχικα.
Τα μιλφ,γκιλφ που γαμιουνται με πολυ μικροτερους τους,οταν δουν ενα σφαχταρι που τις εξιταρει δεν χρονοτριβουν με προλογους.
Σοκ κ δεος.
Τρως ξεβρακωμα πριν σου δοθει η ευκαιρεια να το σκεφτεις.
Ξερουν πως λειτουργει ο εγκεφαλος μας.
Δεν σου επιτρεπουν να αντισταθεις.
Γιατι εχουν φαει κ πακετα.
Το οτι εσυ κ αλλοι 100 δηλωνετε ετοιμοι να τις ξεφτιλισετε στον πουτσο,δεν ισχυει τις περισσοτερες φορες κ στην πραξη.
Για χιλιαδες λογους μπορει να παθει εμπλοκη οποιοσδηποτε χωρις να φταιει κατι συγκεκριμμενο.
Ολοι θελουν να κανουν παρτουζες,λιγοι λειτουργουν στην πραξη.
Αυτα κ αλλα πολλα ειναι μεσα στο προγραμμα ειτε το πιστευεις,ειτε οχι.
Οι πιπινοκυνηγοι λογω εμπειριας εχουν μαθει την χορογραφια κ πως να ελαχιστοποιουν τα πακετα.
Σκαναρουν συνεχως κ ξεσκαρταρουν αυτοματοποιημενα.
Οταν λοκαρουν,χτυπανε αμεσα κ θανατηφορα.
Οταν,εαν,οποτε σου συμβει θα καταλαβεις τι γραφω.
Μεχρι τοτε συνεχισε οπως νομιζεις.