baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Θα πουλάς ομπρέλες στον ηλεκτρικό?Δουλευω ρε ανεπροκοπε ενδιαμεσα....πως τον βλεπεις τον Θρυλο φετος θα μπουμε στην 8αδα;
Θα πουλάς ομπρέλες στον ηλεκτρικό?Δουλευω ρε ανεπροκοπε ενδιαμεσα....πως τον βλεπεις τον Θρυλο φετος θα μπουμε στην 8αδα;
Ποιο Γιουροπα ρε παπαρες για το Ελληνικο πρωταθλημα ελεγα....
Κρυφοβαζελες και οι δυοΓια την σούπερ λίγκ μιλάει. :S :S :S
Δυσκολα για 8αδα...βεβαια αμα βγουμε 1οι στον ομιλο και εχουμε ευκολη κληρωση στους 32, μετα ειναι δυο παιχνιδια για τους 8 του γιουροπα...Δουλευω ρε ανεπροκοπε ενδιαμεσα....πως τον βλεπεις τον Θρυλο φετος θα μπουμε στην 8αδα;
Για την σούπερ λίγκ μιλάει. :S :S :SΔυσκολα για 8αδα...βεβαια αμα βγουμε 1οι στον ομιλο και εχουμε ευκολη κληρωση στους 32, μετα ειναι δυο παιχνιδια για τους 8 του γιουροπα...
Μου το ειχε πει και μια αλλη κοπελα αυτο....Αν σε γαμήσω θα σ'αρέσει.
Αν σε γαμήσω θα σ'αρέσει.Κρυφοβαζελες και οι δυο
Σταμπαριστηκαν ηδη και οι 2, πιστο μου λαμπραντορ...κρατα τα ποστ τους να τους τα τριψουμε στην μουρη οταν ερθει η εποχη...Κρυφοβαζελες και οι δυο
Χαλαρα τελικο ουεφα...
Ποιο Γιουροπα ρε παπαρες για το Ελληνικο πρωταθλημα ελεγα....
Βγαλε ρε και μια φωτο με πετρελαιοκηλιδα στο περαμα που κανεις μπανιο να μας γαμησεις την ψυχολογια εντελως
Εγώ το κρεμάω έξω απο το αμάξι και μυρίζει πολύ ωραία γύρω-γύρω.
Kαταρχην ρε μπαγλαμα που μπηκες να γραψεις την μαλακια σου και να το παιξεις ηρακλης πουαρο θα μπορουσα να γραψω μονο την ερωτηση μου αλλα εγραψα ολη την ιστορια ετσι για να γελασουμε γιατι μπορει εκεινη την ωρα να χεστηκα πανω μου αλλα οσο το σκεφτομαι γελαω γιατι οσο να ναι ηταν και αστειο περιστατικο.Κατα πρωτον,ποιος ο λογος να τη βαλεις στου συνοδηγου ενω μπορεις να ριξεις τα μπροστινα καθισματα και να αραξεις πισω με περισσοτερη ανεση (εκτος αν εχεις σμαρτακι η αλλο διθεσιο οποτε πασο)
Κατα δευτερον,ποσο μακρυ κορδονι ειχε πια αυτο το δεντρακι και ποσο μεγαλο ηταν ωστε να εχει αμεση επαφη με τα μουτρα της;
Γενικα πουτσες μπλε ακουγεται η ιστορια σου και μαλλον τρολλαρεις. Κι αν ειναι αληθεια,δεν ειναι θεμα του αρωματικου,απλα η γκομενα εχει εντονη αλλεργια. Ειναι στον ανθρωπο.
Εγω το δεντρακι το βαζω στη βαση του καθρεφτη,αλλα αν εχει μακρυ κορδονακι το φερνω 1-2 γυρες για να φαινεται πιο κομψο και να μη κρεμεται σαν αφρικανικη ψωλη.
Το σπρέι είναι καλό αλλά θέλει τακτικό ψέκασμα διότι φεύγει η οσμή γρήγορα.Κάποια αμάξια έχουν υποδοχή για αρωματικές αμπούλες από το εργοστάσιο.Δες μήπως έχει το δικό σου.Απο δω και περα σπρει οπως προτειναν πολλοι φιλοι παραπανω αυριο κιολας θα παω να αγορασω.
..... της το προκαλεσε η μαλακια το αρωματικο .....
Τυπε εχω απο διαφορα μπρελοκ,σημα ομαδας και ενα σωρο αλλα μεχρι και ενα κομπολοι που φτανει μεχρι και την κονσολα περιπου.Δεν με ενοχλουν παντως στην ορατοτητα δεν εχω καποιο θεμα γιαυτο και τα εχω ακομα εκει.Δηλαδή τύπε τι άλλο έχεις κρεμασμένο στον μεσαίο καθρέπτη;
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να έχω τίποτα στο οπτικό μου πεδίο που να με αποσπά όπως κρεμαστά κλπ.
Ακόμα και ,για όποιους θυμούνται,τα αυτοκόλλητα απο τα τέλη κυκλοφορίας πάντα έβγαζα το παλιό και κόλλαγα το νέο.Και αυτό το έβαζα κοντά στην βάση του καθρέπτη ώστε να μην το βλέπω.
Οσο για το αρωματικό ,όταν βάζω γιατί δεν τα μπορώ και πολύ τα αρώματα,ανοίγω λίγο το σακουλάκι και το βάζω κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού ή στο πορτμπαγκάζ.