Νέα

Να την κυνηγησω ή οχι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα funkyxxxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zuzana

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
0
το σαητ εχει γινει χειροτερο και απο κοσμοπολιταν

σε σχεση με το αλλο θεμα περι 10ριου εσυ που ειχες και διαλογο και απευθειας συνδεση επρεπε ηδη να της κανεις 3 παιδια ηδη.

παρολα αυτα αν δεν επιασες το υποννοουμενο της τυπισσας, πας για βραβειο στοκμαν 2019. η απλα σε παιζει για να δει αν τσιμπησεις. δικο σου θεμα η κινηση πλεον. παιζουν τα μαυρα και κανουν ματ σε 2 κινησεις

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να τα πεις.

OP
OP
funkyxxxxx

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
καλα ρε τραχανα εκει κολλησες; αντι για το απογευμασ ας της ελεγες για αυριο το απογευμα ή γενικα για ενα κοντινο ραντεβου (1-2 ημερων το πολυ) αλλα απο την απαντηση σε κοβω για ατομο που για να δει μη πληρωμενο μουνι τρεχει σε βαφτιση
Δεν καταλαβαινεις και ετσι οπως μιλας δεν συνεχισω διαλογο μαζι σου.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Έτσι από τα λίγα που είπες , έχω την εντύπωση οτι σε "ζυγίζει" να δει τι ποιάνεις.
Προσωπικά αν μου τύχαινε τέτοιο σκηνικό , την επόμενη φορά που θα ερχόταν στον εργασιακό χώρο θα της έλεγα ορθά κοφτά οτι δεν μπορώ να μιλήσω στον εργασιακό χώρο πέρα από τα της δουλειάς και εαν θέλει να πούμε περισσότερα θα της έδινα το τηλέφωνό μου να βρεθούμε κάπου έξω.
Έτσι πετάς εσύ τη μπάλα στο γήπεδό της και ανάλογα τι θα κάνει προχωράς ή το ξεκόβεις.
Δηλώνεις οτι: αυτός είμαι , σε γουστάρω , δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω αν δεν δώσεις πράσινο φως , διάλεξε και πάρε.Ορθά κοφτά.
Το κάνεις σαν να έχει μια ευκαιρία και όχι δεύτερη οπότε πρέπει να επιλέξει.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Έτσι από τα λίγα που είπες , έχω την εντύπωση οτι σε "ζυγίζει" να δει τι ποιάνεις.
Προσωπικά αν μου τύχαινε τέτοιο σκηνικό , την επόμενη φορά που θα ερχόταν στον εργασιακό χώρο θα της έλεγα ορθά κοφτά οτι δεν μπορώ να μιλήσω στον εργασιακό χώρο πέρα από τα της δουλειάς και εαν θέλει να πούμε περισσότερα θα της έδινα το τηλέφωνό μου να βρεθούμε κάπου έξω.
Έτσι πετάς εσύ τη μπάλα στο γήπεδό της και ανάλογα τι θα κάνει προχωράς ή το ξεκόβεις.
δεν δινεις το τηλεφωνο σου αλλα ζητας το δικο της.ετσι αν η γκομενα γουσταρει θα στο δωσει ενω αν της δωσεις το τηλεφωνο σου και περιμενεις να παρει αυτη θα σε παρει του αγιου πουτσου ανημερα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

ποσο καιρο τραβαει η ιστορια?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν δινεις το τηλεφωνο σου αλλα ζητας το δικο της.ετσι αν η γκομενα γουσταρει θα στο δωσει ενω αν της δωσεις το τηλεφωνο σου και περιμενεις να παρει αυτη θα σε παρει του αγιου πουτσου ανημερα

η σωστη φραση ειναι να αλλαξουμε τηλεφωνα

OP
OP
funkyxxxxx

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Προηγουμενως μιλησες ασχημα και προκλητικα αλλα με αυτο που εγραψες θα συμφωνησω μαζι σου.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Είναι καθαρά θέμα τακτικής η παραπάνω προσέγγιση.Εγώ προτιμώ να δώσω τηλέφωνο και να μην ζητήσω.Φαίνεται στα μάτια της άλλης οτι δεν είσαι ζήτουλας , είσαι στ'αριχίδια σου πάρει δεν πάρει σε αντίθεση με την περίπτωση να στο δώσει όπου εκεί , αν την πάρεις σχετικά σύντομα τσεκάρει πόσο μουνόδουλος είσαι.
Όσες φορές έδωσα τηλεφωνο με πήραν όλες μα όλες τις φορές.Όταν ζήταγα , πολλές φορές ακόμα και αν δεν έπαιρνα αμέσως , μου αρχίζανε τα σουξου μουξου και δεν μπορώ και δεν κανω και δεν ράνω και σταμάταγα εκεί την προσπάθεια μην φανώ λιγούρης.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.168
Πόντοι
2.356
Είναι καθαρά θέμα τακτικής η παραπάνω προσέγγιση.Εγώ προτιμώ να δώσω τηλέφωνο και να μην ζητήσω.Φαίνεται στα μάτια της άλλης οτι δεν είσαι ζήτουλας , είσαι στ'αριχίδια σου πάρει δεν πάρει σε αντίθεση με την περίπτωση να στο δώσει όπου εκεί , αν την πάρεις σχετικά σύντομα τσεκάρει πόσο μουνόδουλος είσαι.
Όσες φορές έδωσα τηλεφωνο με πήραν όλες μα όλες τις φορές.Όταν ζήταγα , πολλές φορές ακόμα και αν δεν έπαιρνα αμέσως , μου αρχίζανε τα σουξου μουξου και δεν μπορώ και δεν κανω και δεν ράνω και σταμάταγα εκεί την προσπάθεια μην φανώ λιγούρης.

διαφωνω. δε δινεις τηλεφωνο. εσυ πρεπει να κανεις τον αιφνιδιασμο. αν δωσεις τηλ την αλλη θα τη φανε οι σκεψεις και οι αναλυσεις απο τις φιλεναδες της και δε θα σε παρει ποτε.

πρεπει να την πιεσεις με σωστη τακτικη. για αυτο και το απευθειας πεσιμο εχει τα καλυτερα ποσοστα. πεσιμο εκ του ασφαλους εχει περισσοτερες πιθανοτητες αποτυχιας απλα εκει δε ποναει τοσο η "απορριψη"... δλδ μπορει να ζητησεις 100 τηλεφωνα σημερα απο γκομενακια στο φβ και χεστηκες αν καεις.

αλλα νομιζω οτι ο φιλος μας εδω θα σταμπαριστει ως χαλβαδοκουτι που δε κοβει ουτε με βαλε οποτε σιγα μη ρισκαρει η κιουρια τη "σχεση" της με εναν που δε ξερει να χειριστει απλες καταστασεις εχεμυθα και κατω απο το τραπεζι... θα το φαει αλλος το μωρο με συνοπτικες διαδικασιες αν δε κινηθεις ως ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ και οχι διστακτικος. αλλιως πας καρφι για φρεντζωουν

τα ανω σχολια ειναι εικαζομενα ως το πως θα σε δει το θηλυκο και μη τα παιρνεις προσωπικα. μην περιμενεις το αυριο καθε φορα! το σημερα ζεις! εκδηλωσου στην πρωτη ευκαιρια. ως ΚΥΡΙΟΣ οχι ως λιγουρης αφου ετσι θες.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ακου το θεμα ειναι απλο παντα στην γκομενα δινεις δυο ευκαιριες αν και στις δυο φας ακυρο ριχνεις χ και πας για αλλη
αλλα στο θεμα του αριθμου αν της δωσεις το δικο σου μαλλον θα σε παιξει για να εχει τον ταριφα της και αν φας θα φας μετα απο πολυ κοπο
ασε που αν παρει αυτη σε εχει του χεριου της γιατι σου λεει ο τραχανας περιμενει σαν σκυλακι ποτε θα τον παρω
στην αλλη περιπτωση δειχνεις οτι εσυ παιζεις το παιχνιδι που εσυ θες οποτε εσυ το θες

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
ακου το θεμα ειναι απλο παντα στην γκομενα δινεις δυο ευκαιριες αν και στις δυο φας ακυρο ριχνεις χ και πας για αλλη
αλλα στο θεμα του αριθμου αν της δωσεις το δικο σου μαλλον θα σε παιξει για να εχει τον ταριφα της και αν φας θα φας μετα απο πολυ κοπο
ασε που αν παρει αυτη σε εχει του χεριου της γιατι σου λεει ο τραχανας περιμενει σαν σκυλακι ποτε θα τον παρω
στην αλλη περιπτωση δειχνεις οτι εσυ παιζεις το παιχνιδι που εσυ θες οποτε εσυ το θες
Τα λες από προσωπική εμπειρία αυτά ή απλά τα άκουσες κάπου; Γιατί εγώ τα λέω από προσωπική εμπειρία.
Όσες φορές έδωσα εγώ το τηλέφωνο , αυτή έκανε το σκυλάκι και γάμησα πολύ πιο γρήγορα από άλλες περιπτώσεις.
Το οτι δίνεις το τηλέφωνό σου πρώτος δεν σημαίνει οτι μπορεί να σε κάνει η άλλη οτι θέλει.
Στο χέρι σου είναι πως θα την χειριστείς.
Δεν ξέρω γα εσάς αλλά εγώ πάντα είχα επιτυχίες με αυτό τον τρόπο προσέγγισης.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τα λες από προσωπική εμπειρία αυτά ή απλά τα άκουσες κάπου; Γιατί εγώ τα λέω από προσωπική εμπειρία.
Όσες φορές έδωσα εγώ το τηλέφωνο , αυτή έκανε το σκυλάκι και γάμησα πολύ πιο γρήγορα από άλλες περιπτώσεις.
Το οτι δίνεις το τηλέφωνό σου πρώτος δεν σημαίνει οτι μπορεί να σε κάνει η άλλη οτι θέλει.
Στο χέρι σου είναι πως θα την χειριστείς.
Δεν ξέρω γα εσάς αλλά εγώ πάντα είχα επιτυχίες με αυτό τον τρόπο προσέγγισης.
τοσα χρονια ετσι οπως σου ειπα παιζω και τρωω μια χαρα

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
ναι ορμα βρου στο πατσα... αλλα αν συνεχισεις απλα να κανεις εξυπηρετησεις ... απλα εχασες.

εσυ θα τρεχεις και ο αλλος που δεν την πολυβλεπει απλα θα γαμα.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
τοσα χρονια ετσι οπως σου ειπα παιζω και τρωω μια χαρα
Κι εγώ μια χαρά τρώω.Έχουμε διαφορετική προσέγγιση.Ούτε ο ένας τρόπος είναι λάθος , ούτε ο άλλος.Ότι δουλεύει για τον καθένα.

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
γιατι δεν της προτεινεις να ερθει απο το μερος σου ή να πατε κανα χοτελ απευθειας ? τι καφεδες και χασιμο χρονου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom