Νέα

Διαμάντια στην Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί να είναι και μούφας και ό,τι θέλεις...Γιατί να του τα χώσουμε δεν καταλαβαίνω...

δεν ειναι το θεμα να τα χωσουμε.το θεμα ειναι να μην μας περνανε για βλακες εδω μεσα,και μας λενε μπαρουφες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν ειναι το θεμα να τα χωσουμε.το θεμα ειναι να μην μας περνανε για βλακες εδω μεσα,και μας λενε μπαρουφες.

Βλάκες θα μας περνούσε αν μας ζητούσε να του δώσουμε λεφτά, να τα "τοποθετήσει" αυτός, γιατί "ξέρει"  :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βλάκες θα μας περνούσε αν μας ζητούσε να του δώσουμε λεφτά, να τα "τοποθετήσει" αυτός, γιατί "ξέρει"  :2funny:

καλα σε αυτο δεν εχεις και αδικο.κατακαιρους εχουν περασει απο το σαιτ πολλοι συμβουλοι επενδυσεων.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πιστέυω πως όχι φίλε μου!Η απλήστία του ανθρώπου τον κάνει να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά.Σκεψου το!

Είναι πολύ άσχημο πράγμα η απληστία και τραγικό λάθος να πιστεύεις ότι σε πάει όλο και πιο ψηλά. Η απληστία δεν είναι υγιές αίσθημα.
Είναι η αιτία αυτού που ζούμε τώρα.
Είναι αυτό που κάνει τη φυσιολογική ύφεση που κάθε οικονομία περνά κάθε τόσο, κρίση.
Είναι ο ορισμός της επιλογής του βραχυπρόθεσμου κέρδους έναντι του μακροπρόθεσμου.

-Δόστε δάνεια, δόστε δάνεια! Πόσα δάνεια έδοσες σήμερα;
-Κύριε Διευθυντά οι τακτικοί πελάτες μας που είχαν τις προϋποθέσεις να πάρουν δάνειο έχουν ήδη πάρει. Τους προηγούμενους μήνες δόσαμε σε όλους όσους το ήθελαν.
-Δόσε και στους άλλους. Πούλα εσύ, κάνε αιτήσεις δανείων έστω και χωρίς τα δικαιολογητικά.
-Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Δεν έχουν και πολύ μεγάλα εισοδήματα.
-Ρε πούλα εσύ και εάν τυχόν δεν μπορούν να πληρώσουν θα τους αναχρηματοδοτήσουμε τα δάνεια με λιγότερη δόση και μεγαλύτερη περίοδο εξοφλήσεως.

Το βραχυπρόθεσμο κέρδος. Το μη διατηρήσιμο. Να τα αρπάξω τώρα και μετά βλέπουμε. Να σφάξω την αγελάδα να πουλήσω το πανάκριβο κρέας τώρα. Αντί να περιμένω από τα κέρδη του γάλακτος της μιας να αγοράσω και δεύτερη και μετά τρίτη κτλ κτλ.

Αυτή είναι η απληστία. Σε πάει προσωρινά ψηλά και όχι όλο και πιο ψηλά.

Φυλήσυχος Πολίτης

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε φίλε μου Φυλήςυχος Πολίτης αυτά που λες ειναι όλα σωστά.
Αλλά δεν τα διδάσκουν στα Λονδίνα εκεί σου λένε γάματους μέχρι να πεθάνουνε.
Σφάξε την γελάδα, πούλα τα μοσχάρι, κάψε τον στάβλο, γάμα και τον γελαδάρη.
Τέτοιες παπαρίες του λώκου σπούδαζαν τα παιδιά στα Λονδίνα, "νεοφιλελευθερισμό" και άλλες ανδιανοπούλιες πουστιές.

Καμία ηθική και ήθος δεν τους έμαθαν γιατί ως γνωστόν ο καπιταλισμός δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο, "φιλάνθρωπο" ίσος.
¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ" άλλη παπαρία λαμογιά του εβραίου καθηγητή της Παντείου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρε φίλε μου Φυλήςυχος Πολίτης αυτά που λες ειναι όλα σωστά.
Αλλά δεν τα διδάσκουν στα Λονδίνα εκεί σου λένε γάματους μέχρι να πεθάνουνε.
Σφάξε την γελάδα, πούλα τα μοσχάρι, κάψε τον στάβλο, γάμα και τον γελαδάρη.
Τέτοιες παπαρίες του λώκου σπούδαζαν τα παιδιά στα Λονδίνα, "νεοφιλελευθερισμό" και άλλες ανδιανοπούλιες πουστιές.

Καμία ηθική και ήθος δεν τους έμαθαν γιατί ως γνωστόν ο καπιταλισμός δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο, "φιλάνθρωπο" ίσος.

Φίλε μου Τρίκαρδε είχα μια παραγραφούλα στο τέλος περί καπιταλισμού και ζούγκλας αλλά την έβγαλα. Ήθελα να προλάβω αυτούς που είναι μακριά από τον καπιταλισμό και πολύ φυσιολογικά δεν μπορούν να τον ξεχωρίσουν από την εκτροπή του. Αυτό που λες είναι η εκτροπή του καπιταλισμού όχι ο καπιταλισμός. Επίσης θεωρώ αδύνατον να διδάσκονται τρόποι να καταστραφεί ο καπιταλισμός. Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση και βλέπω ότι έχεις έτοιμες απόψεις περί του θέματος και έτσι το αφήνω. Συμφωνούμε στο ότι η απληστία μπορεί μόνο προσωρινά να σε πάει ψηλά και όχι όλο και πιο ψηλα.

ΥΓ: Ποιός είναι ο Εβραίος καθηγητής της Παντείου;
ΥΥΓ: Ξεχνάς ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου έφερε τον Ανδριανόπουλο στο επικρατείας του Πα.Σο.Κ και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ταπεινά θα μου επιτρέψεις να προσθέσω ότι η φιλοδοξία μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο ή ματαιοδοξία όμως το τυφλόνει.

Για τον αμαθή της νεολληνικής γλώσσας, καθηγητή της Παντείου θα σε βοηθήσω, λεγοντάς σου το όνομα μια γυναίκας που τον "υμνησε" και τον αγάπησε με πάθος: Μαλβίνα Κάραλη.
όσο για την πολιτική καριέρα του Ανδριανόπουλου ειναι τόσο λαμπρή που δεν μπορώ να την ξεχάσω με τίποτα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
-Κύριε Διευθυντά οι τακτικοί πελάτες μας που είχαν τις προϋποθέσεις να πάρουν δάνειο έχουν ήδη πάρει. Τους προηγούμενους μήνες δόσαμε σε όλους όσους το ήθελαν.
-Δόσε και στους άλλους. Πούλα εσύ, κάνε αιτήσεις δανείων έστω και χωρίς τα δικαιολογητικά.
-Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Δεν έχουν και πολύ μεγάλα εισοδήματα.
-Ρε πούλα εσύ και εάν τυχόν δεν μπορούν να πληρώσουν θα τους αναχρηματοδοτήσουμε τα δάνεια με λιγότερη δόση και μεγαλύτερη περίοδο εξοφλήσεως.

Διάλογος βγαλμένος από τη Γουρομπ..., ε τη ζωή.

Εβραίος ήταν και ο Μαρξ τρίκαρδε...Και μάλιστα απροσδιορίστου επαγγέλματος...Λίγο φιλόσοφος, λίγο δημοσιογράφος, λίγο καθηγητής, λίγο οικονομολόγος, μιλούσε επί παντός επιστητού, αλλά καβατζωμένος από κούνια οικονομικά...
Σαν στέλεχος του τσύριζα δηλαδή 
:2funny:  :2funny:

Όσο για τον "εβραίο καθηγητή", μακάρι να είμασταν λίγο περισσότερο "εβραίοι" σε νοοτροπία, ειδικά σε εθνικά θέματα...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εβραίος ήταν και ο Μαρξ τρίκαρδε...Και μάλιστα απροσδιορίστου επαγγέλματος...Λίγο φιλόσοφος, λίγο δημοσιογράφος, λίγο καθηγητής, λίγο οικονομολόγος, μιλούσε επί παντός επιστητού, αλλά καβατζωμένος από κούνια οικονομικά...
Σαν στέλεχος του τσύριζα δηλαδή 
Καλά μην συκρίνουμε τώρα ......
Ο Μαρξ ήταν έτσι όπως τον περιγράφης, αλλά ήταν ο Μαρξ και όχι ο Ταπερμαν
Δεν ειμαι του ΤΣΙΡΙΖΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μην γινεσαι γελίος, δεν σε εχω προσβάλει ποτέ

[/quote]Όσο για τον "εβραίο καθηγητή", μακάρι να είμασταν λίγο περισσότερο "εβραίοι" σε νοοτροπία, ειδικά σε εθνικά θέματα...[/quote]
Καλά το αλλο με τον Τοτό στο είπα;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ειμαι του ΤΣΙΡΙΖΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μην γινεσαι γελίος, δεν σε εχω προσβάλει ποτέ

Δεν υπαινίχθηκα καν κάτι τέτοιο, ζητώ συγνώμη αν σε προσέβαλα με μια τόσο βαρια ύβρι!

Αν και για να είμαι ακριβοδίκαιος, ο Μαρξ είχε συνέπειες από τη δράση του και έζησε και κάποια χρόνια φτωχός...Σε αντίθεση με τους σημερινούς έλληνες gauche caviar..

Ωστόσο δεν συμμερίζομαι το θαυμασμό σου για τον Κάρολο και την αντιπάθειά σου για τον κινέζο...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τότε δύο τινά μπορεί να συμβένουν:

α) Ή εισαι και εσύ κινέζος

β) Ή εισαι μαθητής του

γ) ή εισαι ψηφοφόρος του

ΚΑΙ δ) ή εισαι και τα τρεια προηγούμενα μαζί

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τότε δύο τινά μπορεί να συμβένουν:

α) Ή εισαι και εσύ κινέζος

β) Ή εισαι μαθητής του

γ) ή εισαι ψηφοφόρος του

ΚΑΙ δ) ή εισαι και τα τρεια προηγούμενα μαζί

α) Βάσει σχήματος ματιών και μεγέθους πέους κατηγορηματικά όχι..

β) Ο μόνος λόγος για να περάσω έστω και έξω από την πάντειο είναι για να πάω στο Baby Gold...

γ) Τον έχω ψηφίσει μια φορά...

δ) Μόνο το γ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μήπος δίδαξες στα ΙΕΚ Ταπερμαν;;;;

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
λες κακός ο καπιταλισμός τρικαρδε αλλά εσύ τι προτείνεις δηλαδή?
να γίνουμε δημοσιοι υπάλληλοι και να μας πληρώνουν οι υπολοιπές μαλάκες ?

και θα βρίσκουμε για παντα μαλάκες ή μήπως μας τελείωσουν και αυτοί ?

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Είναι πολύ άσχημο πράγμα η απληστία και τραγικό λάθος να πιστεύεις ότι σε πάει όλο και πιο ψηλά. Η απληστία δεν είναι υγιές αίσθημα.
Είναι η αιτία αυτού που ζούμε τώρα.
Είναι αυτό που κάνει τη φυσιολογική ύφεση που κάθε οικονομία περνά κάθε τόσο, κρίση.
Είναι ο ορισμός της επιλογής του βραχυπρόθεσμου κέρδους έναντι του μακροπρόθεσμου.

Το βραχυπρόθεσμο κέρδος. Το μη διατηρήσιμο. Να τα αρπάξω τώρα και μετά βλέπουμε. Να σφάξω την αγελάδα να πουλήσω το πανάκριβο κρέας τώρα. Αντί να περιμένω από τα κέρδη του γάλακτος της μιας να αγοράσω και δεύτερη και μετά τρίτη κτλ κτλ.

Αυτή είναι η απληστία. Σε πάει προσωρινά ψηλά και όχι όλο και πιο ψηλά.

Φυλήσυχος Πολίτης
Αγορίνα εσύ το πήγες αλλού.Και αναλυεις λάθος θέμα.Εμένα η άποψη μου είναι ότι όταν δεν σου φτάνουν τα 2 και θες 10 θα πάρεις τουλάχιστον 7.Εν τέλει εισαι κερδίσμένος!Και δεν αναφέρθηκα(νομίζω)στο ότι η απλήστια μας να ξεπερνάει τις δυνάμεις μας..αλλά μέχρι εκει που ξέρουμε οτι δεν θα κάνουμε κακο στον εαυτό μας και κυρίως στους άλλους.Το να θες εσυ να εισαι δημόσιος υπάλληλος για μια ζωη είναι δικαιωμα σου γιατι μπορεί να θελεις να αισθάννεσαι το αίσθημα της συγουρίας 365 μέρες τον χρόνο.Σεβαστο!Ποίος είμαι εγω να το κρίνω?Αλλά όταν δεν σου φτάνουν αυτά τα 15 χιλίαρικα τον χρόνο και θες να βγάλεις παραπάνω και δεν αιασθάνεσαι αυτάρκης μόνο μπροστα θα πας.Εγω μέχρι τώrα αυτό  έχω διδαχτει αποτην ιστορία μου ότι όταν θες κάτι πραγματικά αυτο γίνεται...μπορει όχι ακριβως οπως το φανταζεσαι αλλά διότι έχεις υψηλά standard πετυχαίνεις κάτι συναφές.Εχείς δίκιο σε αυτα που γράφεις!Άλλα ελπίζω να σου γίνομαι και εγώ αντιληπτός ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Όχι αλλά έκανα τον ινστρούχτορα ένα φεγγάρι στο ΠΙΚΠΑ Περισσού... :dancing:
Έχει ΠΙΚΠΑ στον Περισσό;;;;;
έγω μονο για ΠΙΚΠΑ Πεντέλης ξέρω :think:
Οσο για το ινστρούχτορα, μπα δεν το έχεις εισαι λίγο λαπάς.
Δεν ειμαι μέλος του ΚΚΕ πάλι έχασες.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Αγορίνα εσύ το πήγες αλλού.Και αναλυεις λάθος θέμα.Εμένα η άποψη μου είναι ότι όταν δεν σου φτάνουν τα 2 και θες 10 θα πάρεις τουλάχιστον 7.Εν τέλει εισαι κερδίσμένος!Και δεν αναφέρθηκα(νομίζω)στο ότι η απλήστια μας να ξεπερνάει τις δυνάμεις μας..αλλά μέχρι εκει που ξέρουμε οτι δεν θα κάνουμε κακο στον εαυτό μας και κυρίως στους άλλους.Το να θες εσυ να εισαι δημόσιος υπάλληλος για μια ζωη είναι δικαιωμα σου γιατι μπορεί να θελεις να αισθάννεσαι το αίσθημα της συγουρίας 365 μέρες τον χρόνο.Σεβαστο!Ποίος είμαι εγω να το κρίνω?Αλλά όταν δεν σου φτάνουν αυτά τα 15 χιλίαρικα τον χρόνο και θες να βγάλεις παραπάνω και δεν αιασθάνεσαι αυτάρκης μόνο μπροστα θα πας.Εγω μέχρι τώrα αυτό  έχω διδαχτει αποτην ιστορία μου ότι όταν θες κάτι πραγματικά αυτο γίνεται...μπορει όχι ακριβως οπως το φανταζεσαι αλλά διότι έχεις υψηλά standard πετυχαίνεις κάτι συναφές.Εχείς δίκιο σε αυτα που γράφεις!Άλλα ελπίζω να σου γίνομαι και εγώ αντιληπτός ;)

Σωστό αυτό που γραφει ο φιλήσυχος πολίτης οσο αναφορά το σκέλος της
καταστρατήγισεις των κανονων της αγοράς που πράγματι είναι καταδικαστεο
και μας έφερε τα προβλήματα που μας έφερε

Αλλά το να φτάνουμε στο σημείο να δαμονοποιούμε την επιχειρηματικότητα
και να λέμε μόνο οι δημόσιοι είναι σωστοί και τίμιοι πάει πολύ.

Νομίζω πως με τις αντιλήψεις που έχουμε είμαστε έτοιμοι να γίνουμε οι νέα
Σοβιετία.

Διορισέτε τους όλους στο δημόσιο δώστους απο 200 ευρώ γιατί μέχρι τόσο φτάνουν
τα οικονομικά του κράτους να τελειωνουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom