Μπορεί να είναι και μούφας και ό,τι θέλεις...Γιατί να του τα χώσουμε δεν καταλαβαίνω...
δεν ειναι το θεμα να τα χωσουμε.το θεμα ειναι να μην μας περνανε για βλακες εδω μεσα,και μας λενε μπαρουφες.
Μπορεί να είναι και μούφας και ό,τι θέλεις...Γιατί να του τα χώσουμε δεν καταλαβαίνω...
δεν ειναι το θεμα να τα χωσουμε.το θεμα ειναι να μην μας περνανε για βλακες εδω μεσα,και μας λενε μπαρουφες.
Βλάκες θα μας περνούσε αν μας ζητούσε να του δώσουμε λεφτά, να τα "τοποθετήσει" αυτός, γιατί "ξέρει"
Φύλο?Ο σκύλος
Πιστέυω πως όχι φίλε μου!Η απλήστία του ανθρώπου τον κάνει να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά.Σκεψου το!
Βρε φίλε μου Φυλήςυχος Πολίτης αυτά που λες ειναι όλα σωστά.
Αλλά δεν τα διδάσκουν στα Λονδίνα εκεί σου λένε γάματους μέχρι να πεθάνουνε.
Σφάξε την γελάδα, πούλα τα μοσχάρι, κάψε τον στάβλο, γάμα και τον γελαδάρη.
Τέτοιες παπαρίες του λώκου σπούδαζαν τα παιδιά στα Λονδίνα, "νεοφιλελευθερισμό" και άλλες ανδιανοπούλιες πουστιές.
Καμία ηθική και ήθος δεν τους έμαθαν γιατί ως γνωστόν ο καπιταλισμός δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο, "φιλάνθρωπο" ίσος.
¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ" άλλη παπαρία λαμογιά του εβραίου καθηγητή της Παντείου
-Δόστε δάνεια, δόστε δάνεια! Πόσα δάνεια έδοσες σήμερα;
-Κύριε Διευθυντά οι τακτικοί πελάτες μας που είχαν τις προϋποθέσεις να πάρουν δάνειο έχουν ήδη πάρει. Τους προηγούμενους μήνες δόσαμε σε όλους όσους το ήθελαν.
-Δόσε και στους άλλους. Πούλα εσύ, κάνε αιτήσεις δανείων έστω και χωρίς τα δικαιολογητικά.
-Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Δεν έχουν και πολύ μεγάλα εισοδήματα.
-Ρε πούλα εσύ και εάν τυχόν δεν μπορούν να πληρώσουν θα τους αναχρηματοδοτήσουμε τα δάνεια με λιγότερη δόση και μεγαλύτερη περίοδο εξοφλήσεως.
¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ" άλλη παπαρία λαμογιά του εβραίου καθηγητή της Παντείου
Καλά μην συκρίνουμε τώρα ......Εβραίος ήταν και ο Μαρξ τρίκαρδε...Και μάλιστα απροσδιορίστου επαγγέλματος...Λίγο φιλόσοφος, λίγο δημοσιογράφος, λίγο καθηγητής, λίγο οικονομολόγος, μιλούσε επί παντός επιστητού, αλλά καβατζωμένος από κούνια οικονομικά...
Σαν στέλεχος του τσύριζα δηλαδή
Δεν ειμαι του ΤΣΙΡΙΖΑ μην γινεσαι γελίος, δεν σε εχω προσβάλει ποτέ
Τότε δύο τινά μπορεί να συμβένουν:
α) Ή εισαι και εσύ κινέζος
β) Ή εισαι μαθητής του
γ) ή εισαι ψηφοφόρος του
ΚΑΙ δ) ή εισαι και τα τρεια προηγούμενα μαζί
Μήπος δίδαξες στα ΙΕΚ Ταπερμαν;;;;
Αγορίνα εσύ το πήγες αλλού.Και αναλυεις λάθος θέμα.Εμένα η άποψη μου είναι ότι όταν δεν σου φτάνουν τα 2 και θες 10 θα πάρεις τουλάχιστον 7.Εν τέλει εισαι κερδίσμένος!Και δεν αναφέρθηκα(νομίζω)στο ότι η απλήστια μας να ξεπερνάει τις δυνάμεις μας..αλλά μέχρι εκει που ξέρουμε οτι δεν θα κάνουμε κακο στον εαυτό μας και κυρίως στους άλλους.Το να θες εσυ να εισαι δημόσιος υπάλληλος για μια ζωη είναι δικαιωμα σου γιατι μπορεί να θελεις να αισθάννεσαι το αίσθημα της συγουρίας 365 μέρες τον χρόνο.Σεβαστο!Ποίος είμαι εγω να το κρίνω?Αλλά όταν δεν σου φτάνουν αυτά τα 15 χιλίαρικα τον χρόνο και θες να βγάλεις παραπάνω και δεν αιασθάνεσαι αυτάρκης μόνο μπροστα θα πας.Εγω μέχρι τώrα αυτό έχω διδαχτει αποτην ιστορία μου ότι όταν θες κάτι πραγματικά αυτο γίνεται...μπορει όχι ακριβως οπως το φανταζεσαι αλλά διότι έχεις υψηλά standard πετυχαίνεις κάτι συναφές.Εχείς δίκιο σε αυτα που γράφεις!Άλλα ελπίζω να σου γίνομαι και εγώ αντιληπτός ;)Είναι πολύ άσχημο πράγμα η απληστία και τραγικό λάθος να πιστεύεις ότι σε πάει όλο και πιο ψηλά. Η απληστία δεν είναι υγιές αίσθημα.
Είναι η αιτία αυτού που ζούμε τώρα.
Είναι αυτό που κάνει τη φυσιολογική ύφεση που κάθε οικονομία περνά κάθε τόσο, κρίση.
Είναι ο ορισμός της επιλογής του βραχυπρόθεσμου κέρδους έναντι του μακροπρόθεσμου.
-Δόστε δάνεια, δόστε δάνεια! Πόσα δάνεια έδοσες σήμερα;
-Κύριε Διευθυντά οι τακτικοί πελάτες μας που είχαν τις προϋποθέσεις να πάρουν δάνειο έχουν ήδη πάρει. Τους προηγούμενους μήνες δόσαμε σε όλους όσους το ήθελαν.
-Δόσε και στους άλλους. Πούλα εσύ, κάνε αιτήσεις δανείων έστω και χωρίς τα δικαιολογητικά.
-Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Δεν έχουν και πολύ μεγάλα εισοδήματα.
-Ρε πούλα εσύ και εάν τυχόν δεν μπορούν να πληρώσουν θα τους αναχρηματοδοτήσουμε τα δάνεια με λιγότερη δόση και μεγαλύτερη περίοδο εξοφλήσεως.
Το βραχυπρόθεσμο κέρδος. Το μη διατηρήσιμο. Να τα αρπάξω τώρα και μετά βλέπουμε. Να σφάξω την αγελάδα να πουλήσω το πανάκριβο κρέας τώρα. Αντί να περιμένω από τα κέρδη του γάλακτος της μιας να αγοράσω και δεύτερη και μετά τρίτη κτλ κτλ.
Αυτή είναι η απληστία. Σε πάει προσωρινά ψηλά και όχι όλο και πιο ψηλά.
Φυλήσυχος Πολίτης
Έχει ΠΙΚΠΑ στον Περισσό;;;;;Όχι αλλά έκανα τον ινστρούχτορα ένα φεγγάρι στο ΠΙΚΠΑ Περισσού...
Αγορίνα εσύ το πήγες αλλού.Και αναλυεις λάθος θέμα.Εμένα η άποψη μου είναι ότι όταν δεν σου φτάνουν τα 2 και θες 10 θα πάρεις τουλάχιστον 7.Εν τέλει εισαι κερδίσμένος!Και δεν αναφέρθηκα(νομίζω)στο ότι η απλήστια μας να ξεπερνάει τις δυνάμεις μας..αλλά μέχρι εκει που ξέρουμε οτι δεν θα κάνουμε κακο στον εαυτό μας και κυρίως στους άλλους.Το να θες εσυ να εισαι δημόσιος υπάλληλος για μια ζωη είναι δικαιωμα σου γιατι μπορεί να θελεις να αισθάννεσαι το αίσθημα της συγουρίας 365 μέρες τον χρόνο.Σεβαστο!Ποίος είμαι εγω να το κρίνω?Αλλά όταν δεν σου φτάνουν αυτά τα 15 χιλίαρικα τον χρόνο και θες να βγάλεις παραπάνω και δεν αιασθάνεσαι αυτάρκης μόνο μπροστα θα πας.Εγω μέχρι τώrα αυτό έχω διδαχτει αποτην ιστορία μου ότι όταν θες κάτι πραγματικά αυτο γίνεται...μπορει όχι ακριβως οπως το φανταζεσαι αλλά διότι έχεις υψηλά standard πετυχαίνεις κάτι συναφές.Εχείς δίκιο σε αυτα που γράφεις!Άλλα ελπίζω να σου γίνομαι και εγώ αντιληπτός ;)