Νέα

δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Αν εισαι ντροπαλος και κολονεις να την πεσεις σε γκομενα τοτε κατσε με την ψολαρα σου στο χερι και παιξτην μεχρι να ματωσει και να καταλαβεις οτι πρεπει να αρχισεις να την πεφτεις σε γκομενακια .!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Και οσες μου αρεσουν αρκετα για να τους την πεσω, "τυγχανει" να εχουν γκομενο (Αλλη μαλακια κι αυτη! Οι γυναικες δεν αντεχουν ουτε μερα χωρις το σκλαβακι τους!!! Οποιαδηποτε βλεπεται, στοιχειωδως, θα καβατζωθει σε καμια 10αρια, το πολυ, μερες απο οταν χωρισει  :headbang:)

Εδώ τα μπερδεύεις.Οι γυναίκες έχουν ήδη μαλακοπίτουρες που τρέχουν ξοπίσω τους και μόλις τις κλάσει ο "Έρωτας της ζωής"  :shit: τους
επιστρέφουν στο δεκανίκι τους και όλα καλά.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
τσεκαρε και τον ευατο σου μηπως εισαι πισωγλεντης και δεν το εχεις ανακαλυψη ακομα ..χχχ

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Αν δεν το έχει κάποιος είναι πρόβλημα. Κάποτε λίγο πριν τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 ήρθε στην δουλειά του πατέρα μου ένα πολύ καλό παιδί. Το μεγάλο του μειονέκτημα ήταν πως επρόκειτο για κάποιον πάρα-πάρα πολύ ντροπαλό. Μιλούσε και κοκκίνιζε, με τις γυναίκες δεν το είχε με τίποτα. Πήγαινε να μιλήσει σε γυναίκα και ,,πνιγόνταν,, , μπερδευόνταν, άλλαζε 4-5 χρώματα. Τον έβλεπα για χρόνια και πάθαινα την πλάκα μου. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και είναι ακόμη μόνος του. Το είχαμε όλοι σίγουρο πως δεν θα καταφέρει να παντρευτεί. Προφανώς το είχε καταλάβει και ο ίδιος από νωρίς.
Εδώ και χρόνια γουστάρει μία και εγώ για να τον βοηθήσω έχω προσπαθήσει να την πείσω να κάνει κάτι μαζί του. Της λέω μην είσαι μόνη, ο τάδε σε γουστάρει, είναι καλό παιδί, να κάνετε κάτι κτλ. Αυτή μου λέει ότι όταν τον βλέπει αυτός δεν μιλάει, είναι πολύ δύσκολος στην κουβέντα, και δεν της είναι ευχάριστη η παρέα του. Αυτή τώρα και να τον ήθελε πως να κάνει σχέση μαζί του ??

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Έχω γνωρίσει ένα ζευγάρι,να τους έχει ο θεός καλά,ο ορισμός του ζευγαριού.Το απόλυτο.

Όταν γνωρίστηκανε,λένε οι φίλοι στην κοπέλα,αν θες κάτι μ αυτόν να ξέρεις ότι αυτός ποτέ δεν
θα σου τα ρίξει αν δεν κάνεις κίνηση.Ήταν πολύ δύσκολο γι αυτήν γιατί της άλλαξαν την κοσμοθεωρία
αλλά τελικά ρίχτηκε αυτή πρώτη.15 χρόνια ευτυχίας και τρία παιδιά αργότερα είναι πια πολύ
περισσότερο από πεπεισμένη ότι αξίζει κάποιος να διορθώσει τα ταμπού του.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αλλαξε πορεια τωρα φιλαρακι.δεν υπαρχει τιποτα πιο αντιπαραγωγικο απο το να κυνηγας γκομενες και να προσπαθεις να εκπληρωσεις τις προσδοκιες τους για να τον βουτηξεις για δεκα λεπτα στη τρυπα τους.θα χασεις τον ευατο σου μεσα στην απολυτη μαλακια του πανηλιθιου εντυπωσιασμου..μεινε αυθεντικος.γαμα πουτανες.οι γυναικες ψαχνουν αλλα πραγματα.τα οποια δεν εχουν σχεσει με αυτα που ψαχνεις εσυ

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αλλαξε πορεια τωρα φιλαρακι.δεν υπαρχει τιποτα πιο αντιπαραγωγικο απο το να κυνηγας γκομενες και να προσπαθεις να εκπληρωσεις τις προσδοκιες τους για να τον βουτηξεις για δεκα λεπτα στη τρυπα τους.θα χασεις τον ευατο σου μεσα στην απολυτη μαλακια του πανηλιθιου εντυπωσιασμου..μεινε αυθεντικος.γαμα πουτανες.οι γυναικες ψαχνουν αλλα πραγματα.τα οποια δεν εχουν σχεσει με αυτα που ψαχνεις εσυ
σωστος... :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
φιλε εχεις δικιο στον οικο ανοχης καταληγω για να μη βλεπω ολο τσοντες! ακομα ναι δεν εχω ριξει γυναικα και ολα μου φενοται δυσκολα πλεον :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ποσο χρονων εισια φιλε σκαθαροζουμη..;;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αδερφέ!Είσαι σε μια πόλη φίσκα στο μουνί.Μου χε ξαναστείλει ένας συναγωνιστής επειδή κάπου
είχα γράψει ότι πρώτη μου γκόμενα έβγαλα στα 27 μου.Ούτε κιχ μέχρι τότε.

Έχει τόσες δράσεις η Αθήνα.Ξεκίνα γράψου σε συλλόγους αν ντρέπεσαι να χώνεσαι.Χορού,ορειβασίας,
ταξιδιών,τένις,πιγκ πόγκ,ότι θες.Το ίδιο είχα πει και σ ένα φιλαράκι μου εκεί και ο μαλάκας πήγε
γράφτηκε σε κατηχητικό  :headbang: Βέβαια έχει μάθει όλο το παπαδαριό αλλά δεν ξέρω σε τι θα σε
βοηθήσει αν κάνεις τέτοια κίνηση.

Φέτος μου κάτσανε 4 γκόμενες εκ των οποίων τις 3 γάμησα.Εδώ και λίγο καιρό χώρισα με μια που ήμουν
ερωτευμένος ΤΡΕΛΑ αλλά με δούλευε ψιλό γαζί.Οι φίλοι μου λέγαν ξαναγύρισα σε εποχές αγαμίας αφού
χάθηκε αυτή.Αύριο έχω κανονίσει ραντεβουδάκι για χοσέ κουέρβο  :rockon: με Λετονή απ το γυμναστήριο.

Μην σε παίρνει από κάτω με τίποτα!Παίξτην,πλήρωνε πουτάνες,αλλά να χεις ανεβασμένο ηθικό.Που θα πάει.
Κάποτε θα γαμήσεις και συ.Μεγαλύτερος αυνάνας από μένα δεν υπήρχε.Και σιγά σιγά αλλάζουν όλα.Έστω και αργά.

πρωτη φορα που γαμησες εκτος μπουρδελου,στουντιο,κολγερλ,κτλ ηταν στα 27 φιλε μουνοχαλαστη και απο τοτε εχεις ξεσκιστει στο πεσιμο και στο γαμησι εξω-επαγγελματιων του σεξ..;; ποσο χρονων εισαι τωρα;

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Το είχαμε όλοι σίγουρο πως δεν θα καταφέρει να παντρευτεί. Προφανώς το είχε καταλάβει και ο ίδιος από νωρίς.
ενω οι αλλοι που παντρευτηκαν και γινανε κεραταδες η στην καλυτερη μεσα στη κυλοτα της γυναικας τους μπηκανε ειδαμε τα χαιρια τους , ασε μας ρε φιλε με τη μαλακισμενη νοτροπια του ελληνα...να πεις ποτε δε θα γαμησει ο αλλος αμα ειναι ντροπαλος το δεχομαι

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???
μη τρελενεσαι τυπε κι αυτοι που μιλανε στο τελος λενε ρε τη μαλακια εκανα και εμπλεξα με τη παλιοκαριολα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
πρωτη φορα που γαμησες εκτος μπουρδελου,στουντιο,κολγερλ,κτλ ηταν στα 27 φιλε μουνοχαλαστη και απο τοτε εχεις ξεσκιστει στο πεσιμο και στο γαμησι εξω-επαγγελματιων του σεξ..;; ποσο χρονων εισαι τωρα;

35 αλλά δεν έχω ξεσκιστεί να γαμάω μη εκδιδόμενες,αλλά τα καταφέρνω πολύ καλύτερα από παλιά.
Και η αλλαγή αυτή επήλθε το 2014.Δεν χωνόμουν αβέρτα απ τα 28 που χώρισα.Φέτος το κανα.

Με την Εσθονή και όχι Λετονή που έγραφα,βγήκαμε ραντεβού,πήγαμε σε κορυφαίο λαιβ κουτούκι
και έκανα τρελό πέσιμο χωρίς ίχνος αντίδρασής της.Την χαμούρεψα αλλά δεν γαμηθήκαμε.Δεν ξαναθέλησε
επαφή γιατί φεύγει για την χώρα της και δεν ήθελε να μου δώσει το μουνάκι της.

Πέρυσι αυτό το σενάριο ήτανε επιστημονικής φαντασίας για μένα.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
ενω οι αλλοι που παντρευτηκαν και γινανε κεραταδες η στην καλυτερη μεσα στη κυλοτα της γυναικας τους μπηκανε ειδαμε τα χαιρια τους , ασε μας ρε φιλε με τη μαλακισμενη νοτροπια του ελληνα...να πεις ποτε δε θα γαμησει ο αλλος αμα ειναι ντροπαλος το δεχομαι

Ο συγκεκριμένος που αναφέρομαι ήθελε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Τώρα το αν θα χώριζε μετά, θα τον κεράτωνε η γυναίκα του κ.α είναι όλα σχετικά. Η ζωή τα έχει αυτά, ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.

Για αυτούς που γράφεις ότι γίνανε κερατάδες και οι παντρεμένες έχουν κέρατα. (βέβαια όχι όλες)

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Αν εισαι ντροπαλος και κολονεις να την πεσεις σε γκομενα τοτε κατσε με την ψολαρα σου στο χερι και παιξτην μεχρι να ματωσει και να καταλαβεις οτι πρεπει να αρχισεις να την πεφτεις σε γκομενακια .!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Εκλαψα!!!!

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Να κολλησω και γω στο θεμα του φιλου,τον καταλαβαινω απολυτα,πολυ καλα τα ειπαν οι προιγουμενοι,να σας πω εγω το δικο μου θεμα εδω,στη κουβεντα το εχω τρελα,της κανω και γελανε,χαβαλες κλπ,η ψυχη της παρεας,το  προβλημα εινε πως περνανε απο το Α στο Β,δλδ απο το σοσιαλ στο σεξ,παιδες εκει δε το χω με τιποτα.βεβαια εγω ειμε και 150 κιλα,αλλα παντα ειχα ωρεες γκομενες,αφου φανταστητε μου τι πεφταν στεγνα και γω δεν καταλαβαινα τιποτα.τωρα που γερασα εχω αρχισει και σκαμπαζω!αλλα παλι κολλαω να χωθω ρε πουστη μου,ζηλευω αυτους που χωνονται αβερτα,ο κολλητος μου γαμαει τρελλα,παιδες για να μιλησει πρεπει να εχει κατεβασει κανα μπουκαλι ουισκι!!!!αφου κανουμε χαβαλε,του λεω εγω μαλακα στις ετοιμαζω και εσυ τρως,το αρχιδι!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Να κολλησω και γω στο θεμα του φιλου,τον καταλαβαινω απολυτα,πολυ καλα τα ειπαν οι προιγουμενοι,να σας πω εγω το δικο μου θεμα εδω,στη κουβεντα το εχω τρελα,της κανω και γελανε,χαβαλες κλπ,η ψυχη της παρεας,το  προβλημα εινε πως περνανε απο το Α στο Β,δλδ απο το σοσιαλ στο σεξ,παιδες εκει δε το χω με τιποτα.βεβαια εγω ειμε και 150 κιλα,αλλα παντα ειχα ωρεες γκομενες,αφου φανταστητε μου τι πεφταν στεγνα και γω δεν καταλαβαινα τιποτα.τωρα που γερασα εχω αρχισει και σκαμπαζω!αλλα παλι κολλαω να χωθω ρε πουστη μου,ζηλευω αυτους που χωνονται αβερτα,ο κολλητος μου γαμαει τρελλα,παιδες για να μιλησει πρεπει να εχει κατεβασει κανα μπουκαλι ουισκι!!!!αφου κανουμε χαβαλε,του λεω εγω μαλακα στις ετοιμαζω και εσυ τρως,το αρχιδι!!
και δεν σε αφηνει να γλυψεις κανα κοκαλακι;;;;;;;;;;;τι φιλος ειναι ρε;;;;;;;;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Χιουμορ να έχεις και να εισαι κοινωνικος και αμα κανεις και την κινηση την στιγμη που πρέπει γάμησες τελος!

Αυτο ειναι δεν θελει τιποτα αλλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάρτε το χαλαρά και να κάνετε παρέα με οσο πιο πολλες μπορειτε βασικα το πρωτο μέλημα πρεπει να ειναι πως θα καταφερεις να κάνεις παρέα με κάποια μετά δεν θα ειναι δυσκολο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom