Φίλε μου καλησπέρα,
καταρχάς είναι καλό που ανοίγεσαι και λες το πρόβλημά σου. Όταν κάποιος έχει διαγνώσει το πρόβλημα είναι η αρχή για να το λύσει. Το θέμα θα ήταν να μην είχες επίγνωση.
Στο μόνο που πρέπει να αποκτήσεις επίγνωση
επίσης , είναι το γιατί συμβαίνει αυτό. Το ότι δε γαμάς το βλέπεις και δεν αμφισβητείται. Το γιατί δε γαμάς είναι επίσης κρίσιμο και θα σε βοηθήσει αν το αντιληφθείς, να το λύσεις και να χαίρεσαι μετά τη ζωή σου.
Πραδείγματα (δεν τα ξέρουμε γιατί δε σε γνωρίζουμε, εσύ όμως ξέρεις)
Αν πχ βρωμάς, κάνε μπάνιο πιο συχνά.
Αν έχεις να πας 4 χρόνια στον οδοντίατρο και το στόμα σου είναι σαν λατομείο... κάνε κάτι.
Το ντύσιμό σου.. και άλλα πολλά. Αυτά είναι κάτι που δε μπορούμε να σε συμβουλέψουμε γιατί δε σε γνωρίζουμε.
Προσπάθησε να δείς τον εαυτό σου σαν τρίτος. Όσο μπορείς πιο αντικειμενικά. (όσο γίνεται αυτό)
Εδώ είναι η επίγνωση που σου έλεγα. Αν πχ βρωμάς και για σένα η καθαριότητα σημαίνει ένα μπάνιο το μήνα τότε φίλε μου δε θα το αντιληφθείς ποτέ.
Ξαναλέω, τα παραδέιγματα είναι τυχαία. Θα μπορούσες να είσαι τίγκα στα καυλόσπυρα, ναι αν δεν κάνεις κάτι είσαι αποκρουστικό θέαμα.
Με λίγα λόγια όπως είπαν και κάποιοι φίλοι πιο πάνω περί ομορφιάς, χημείας αλλά και στο ότι δεν υπάρχουν συμβουλές και καλούπια γιατί η προσωπικότητα ενός ανθρώπου είναι πάντα διαφορετική....
Έχω να σου πώ ότι μπορεί να μην υπάρχουν "πρέπει" και "δεν πρέπει" ή καλούπια, αλλά τουλάχιστον μπορείς να σουλουπώσεις τον εαυτό σου ώστε να ταυτίζεται πιο πολύ με το σύνολο και την πλειοψηφία. Ναι μια γυναίκα που θέλει τον σκατόφλωρο μαμάκια δε θα σε γουστάρει, και μια που θέλει τον αληταρά φυλακόβιο δε θα σε γουστάρει, μάντεψε όμως.... θα αρέσει το στύλ σου σε όλο τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό.
Τώρα όσον αφορά τη λύση, κοίταξε λιγάκι τον εαυτό σου. Κάνε κριτική. Δεν είναι κακό.
Πώς είναι το σώμα σου? κλπ...
Μια πρώτη διάγνωση δική μου είναι το λέγειν σου. Φαίνεται ότι δεν το έχεις. Και θα σε λυπήσω αλλά ο λόγος του άντρα είναι το δεύτερο καυλί του.
Δε μιλάω για ορθογραφίες.
Όταν περιέγραψες ότι έφερες σε σημείο μια κοπέλα σχετικά άγνωστη να σε βρίσει, δείχνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Δε φταίει η κοπέλα. Απλά δεν έχεις επίγνωση του πότε ακριβώς στη γνωριμία σας έγινες φορτικός, κουραστικός ΜΗ επιθυμητός για εκείνη. Τότε έπρεπε να αποχωρήσεις.
Αυτή την απελπισία σου δεν πρέπει να τη βγάζεις. Καμία γυναίκα δε θέλει άντρα ταπεινό χαμομηλάκι, αλλά θέλουν άντρα δυνατό που να νιώθουν ασφάλεια.
Είσαι 25 θα μου πείς... ναι αλλά τα γούστα μιας 30άρας τα υιοθετούν πολλές μικρές... είναι στο dna τους να λένε αυτό που θέλουν οι πολλές..
Με λίγα λόγια σταμάτα να δείχνεις αυτό που θέλεις, προσπάθησε να δείς αυτό που θέλουν και ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.
Προς Θεού μην αλλάξεις χαρακτήρα, απλά γίνε λίγο χαμελέων.
Δες τα σαν στάδια.
Άρχισε να κοινονικοποιείσαι κάνοντας γνωριμίες πρώτα. Μην έχεις στο μυαλό σου σε κάθε γνωριμία να γαμήσεις. ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Δεν έχεις ακούσει που όταν κάποιος είναι μπακούρης δεν του κάθεται καμία, όταν έχει μία μαζεύονται όλες. Αυτό συμβαίνει γιατί αλλάζει η συμπεριφορά του. Είναι πιο άνετος, δεν ψάχνεται το ίδιο, δεν το δείχνει ότι είναι απελπισμένος, είναι σίγουρος και αυτό πουλάει.
Ότι χρειαστείς μπορείς να μας μιλήσεις ανοιχτά.
Άνθρωποι είμαστε και βοηθάμε.
Και ελπίζω να μη σου γαμήσουν το θρέντ