Είσαι τελείως βλαμμένος... Γιατί μπαίνεις και χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους ανάλογα με το τι τους αρέσει? Τόσο ψυχικά άρρωστος είσαι?Οι περισσότεροι που το παίζουν κερατάδες, είναι μοναχικές πουροσάνγκουε πουστάρες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 990
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.785
- Πόντοι
- 8.346
Τι εννοείς ότι δεν υπάρχει καν κοπέλα/σύζυγος?!?Οι περισσότεροι που το παίζουν κερατάδες, είναι μοναχικές πουροσάνγκουε πουστάρες...
Πέφτω από τα σύννεφα
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 3.506
Ο καλύτερος είσαι φίλε!!! Άμα περισσέψει τίποτις πες μου και 'μένα γιατί βαρέθηκα να δουλεύω ναούμε!!! Θα γαμάω και θα με χαρτζιλικώνουν κιόλαςΕίμαι 21 χρονων εμφανίσιμος και θέλω να γνωρίσω ένα cuckold ζευγάρι η κάποιον με φράγκα να πληρώνει βίζιτες να τις πηδάω μπροστά του
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.366
- Πόντοι
- 2.036
Χαχαχα γιατί θίγεσαι εσύ; Δεν έχεις ακούσει ποτέ σου όρους όπως:Είσαι τελείως βλαμμένος... Γιατί μπαίνεις και χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους ανάλογα με το τι τους αρέσει? Τόσο ψυχικά άρρωστος είσαι?
Μουνάκιας, πουτανιάρης, μιλφάκιας, πρεζάκιας και άλλοι όροι, που χαρακτήριζαν τους ανθρώπους ανάλογα με τα γούστα τους. Εσχάτως έχει προκύψει και ο όρος 《μερακλής》, σε εισαγωγικά όμως. Χαρακτηρίζει αρσενικούς, όχι άντρες, με ξινά γούστα. Είναι αυτοί οι ιδιαίτεροι που την κωλοτρυπίδα τους την αναφέρουν ως είσοδο και όχι έξοδο. Δεν ξέρω εάν με εννοείς. Μήπως, λέω μήπως ανήκεις σ' αυτήν την συνομοταξία των βαθύπρωκτων αρσενικών και θίγεσαι;
σε τι ακριβως θες βοηθεια;Θελω να γινω cuckold στην κοπελα μου....δεν το εχω ξανακανει...αν ενδιαφερεται καποιος να βοηθησει, ας μου στειλει ενα μηνυμα παρακαλω
athen
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
Το πιο σημαντικό είναι να το θέλει και η κοπέλα σου.Θελω να γινω cuckold στην κοπελα μου....δεν το εχω ξανακανει...αν ενδιαφερεται καποιος να βοηθησει, ας μου στειλει ενα μηνυμα παρακαλω
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 3.506
Το πιο σημαντικό είναι να "υπάρχει" κοπέλαΤο πιο σημαντικό είναι να το θέλει και η κοπέλα σου.
Καλημερα... Τι θελει δηλαδη; Τι σου ζηταει;;Κυριως εκεινη το ζηταει
...δικη της ιδεα....και πλεον γουσταρω κι εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε λιγο θα ειναι και συζυγος μου φιλαρακι....
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 3.506
Μην κάνεις γάμο πριν τον Οκτώβρη, έχει ζέστη.Κυριως εκεινη το ζηταει
...δικη της ιδεα....και πλεον γουσταρω κι εγω
Σε λιγο θα ειναι και συζυγος μου φιλαρακι....
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 31.446
- Πόντοι
- 4.656
ΚαλημέραΘελω να γινω cuckold στην κοπελα μου....δεν το εχω ξανακανει...αν ενδιαφερεται καποιος να βοηθησει, ας μου στειλει ενα μηνυμα παρακαλω
Σου έχω στείλει μύνημα.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.193
- Πόντοι
- 2.306
Νομιζω πολλοι εδω θελουν να σας βοηθησουν τυπε, απλα σπανε το κεφαλι τους να σκεφτουν τον τροπο…νομιζω πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος.Θελω να γινω cuckold στην κοπελα μου....δεν το εχω ξανακανει...αν ενδιαφερεται καποιος να βοηθησει, ας μου στειλει ενα μηνυμα παρακαλω
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.193
- Πόντοι
- 2.306
Κανε τον 31 Σεπτεμβρη, θα εχει κακοκαιρια στις 30, τσεκαρισμενο απο Αρναουτογλου (τον λιγοτερο χοντρο αδερφο).Γαμησι ιδανικα στα 4....απο αλλον...και να κοιταζομαστε
30 Σεπτεμβρη....
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 3.506
σκέφτηκε ο τύπος "να τρολάρω τους αυνάνες, γιατί αν πάω να τρολάρω τους πραγματικούς swingers θα φάω μπανάρισμα"
Καλημέρα
Σου έχω στείλει μύνημα.
Νομιζω πολλοι εδω θελουν να σας βοηθησουν τυπε, απλα σπανε το κεφαλι τους να σκεφτουν τον τροπο…νομιζω πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος.
Είναι ο τύπος που φτιάχνει αλλεπάλληλα προφίλ και λέει "στέλνω σε πμ την κοπέλα μου με μαγιό". Η "κοπέλα" του είναι μια φωτογραφία από το ίντερνετ πιθανόν. Επειδή τον έμαθαν στα νήματα με τις φωτογραφίες, το γύρισε στο swinging.Νομίζω ότι υπάρχουν άπειροι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν αλλά στην πράξη η επιλογή δε θα είναι και τόσο εύκολη.
Πιθανό να μην είναι πάνω από 17 ετών οπότε οι μύστες καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 31.446
- Πόντοι
- 4.656
Δε ξέρω για τους άλλους αλλά σε εμένα μου έστειλε φωτογραφίες χωρίς να καλύψει το πρόσωπο του η της δικιάς του και επειδή μπερδεύτηκα στις φωτό που έστειλε (ήταν διαφορετική η μία με την άλλη σε πόζα και ας ήταν η ίδια κοπέλα)μου είπε να κοιτάξω καλύτερα είναι η ίδια.Είναι ο τύπος που φτιάχνει αλλεπάλληλα προφίλ και λέει "στέλνω σε πμ την κοπέλα μου με μαγιό". Η "κοπέλα" του είναι μια φωτογραφία από το ίντερνετ πιθανόν. Επειδή τον έμαθαν στα νήματα με τις φωτογραφίες, το γύρισε στο swinging.
Πιθανό να μην είναι πάνω από 17 ετών οπότε οι μύστες καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.
Από χτες δεν έδωσε σημεία ζωής (και εννοείται του έστειλα αρκετά μυνήματα μπας και,αλλά τπτ)οπότε η είναι ακόμα ένα από τα απειρία ναυάγια του σάιτ η είναι πιτσιρικάς και δεν ξέρει να ψάχνεται.
Αν διαβάζεις (που θα τα διαβάσεις αυτά που γράφουμε δεν υπάρχει περίπτωση)πριν με η μας κράξεις:
1)άλλαξε προσέγγιση,πέρα από ηθικά λάθος (κοροϊδεύεις συστηματικα κόσμο και θα σου γυρίσει μπούμερανγκ,δεν είναι δυνατόν στην ΊΔΙΑ ομάδα να ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ το ίδιο μύνημα και να μην έχεις δει τα μνματα που σου έχουν στείλει ήδη από χθες) είσαι και σε τρόπο προσέγγισης γενικά λάθος
2)ΜΗΝ στέλνεις εικόνες με πλήρη πρόσωπα.Ο κόσμος είναι πολύ μικρός (πέρα από κακός και ανήθικος)εδώ και φαντάσου τι γλέντια -με τη κακή έννοια - θα έχουν να γίνουν αν πέσεις σε γνωστό η συγγενή.
3)άλλαξε ομάδα που τα γράφεις αυτά.Ενας μύστης ήδη στην είπε σχετικά με το ότι αν ψαχνοσουν αναμεσα σε αλλά ζευγάρια θα έτρωγες πόρτα η κράξιμο,ωπος θες πες το και το πέρασες στο ντουκου (αρκετοί είναι αλλά σε έναν επικεντρώνομαι ως το πιο ιδανικό παράδειγμα)
Κάτι τελευταίο, στα εγραψα εδω για να τα δείς γιατί ούτε που πρόκειται να δείς τα μυνηματα που έστειλα (εκτός αν τα δεις από εδώ).Μπορει να είσαι ευαίσθητη ψυχή, μπορεί να είσαι ο πιο εντάξει τυπάς που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου και να μην ξέρεις πως να το κινήσεις το θέμα.ΠΡΙΝ ΚΡΆΞΕΙΣ,δες τι και που έκανες λάθος ,δες αν μας έδωσες το δικαίωμα να σου γράψουμε τα όσα σου γράψαμε και μετά απαντα.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 3.506
Τώρα μου κάνει παραπονάκιαΔε ξέρω για τους άλλους αλλά σε εμένα μου έστειλε φωτογραφίες χωρίς να καλύψει το πρόσωπο του η της δικιάς του και επειδή μπερδεύτηκα στις φωτό που έστειλε (ήταν διαφορετική η μία με την άλλη σε πόζα και ας ήταν η ίδια κοπέλα)μου είπε να κοιτάξω καλύτερα είναι η ίδια.
Από χτες δεν έδωσε σημεία ζωής (και εννοείται του έστειλα αρκετά μυνήματα μπας και,αλλά τπτ)οπότε η είναι ακόμα ένα από τα απειρία ναυάγια του σάιτ η είναι πιτσιρικάς και δεν ξέρει να ψάχνεται.
Αν διαβάζεις (που θα τα διαβάσεις αυτά που γράφουμε δεν υπάρχει περίπτωση)πριν με η μας κράξεις:
1)άλλαξε προσέγγιση,πέρα από ηθικά λάθος (κοροϊδεύεις συστηματικα κόσμο και θα σου γυρίσει μπούμερανγκ,δεν είναι δυνατόν στην ΊΔΙΑ ομάδα να ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ το ίδιο μύνημα και να μην έχεις δει τα μνματα που σου έχουν στείλει ήδη από χθες) είσαι και σε τρόπο προσέγγισης γενικά λάθος
2)ΜΗΝ στέλνεις εικόνες με πλήρη πρόσωπα.Ο κόσμος είναι πολύ μικρός (πέρα από κακός και ανήθικος)εδώ και φαντάσου τι γλέντια -με τη κακή έννοια - θα έχουν να γίνουν αν πέσεις σε γνωστό η συγγενή.
3)άλλαξε ομάδα που τα γράφεις αυτά.Ενας μύστης ήδη στην είπε σχετικά με το ότι αν ψαχνοσουν αναμεσα σε αλλά ζευγάρια θα έτρωγες πόρτα η κράξιμο,ωπος θες πες το και το πέρασες στο ντουκου (αρκετοί είναι αλλά σε έναν επικεντρώνομαι ως το πιο ιδανικό παράδειγμα)
Κάτι τελευταίο, στα εγραψα εδω για να τα δείς γιατί ούτε που πρόκειται να δείς τα μυνηματα που έστειλα (εκτός αν τα δεις από εδώ).Μπορει να είσαι ευαίσθητη ψυχή, μπορεί να είσαι ο πιο εντάξει τυπάς που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου και να μην ξέρεις πως να το κινήσεις το θέμα.ΠΡΙΝ ΚΡΆΞΕΙΣ,δες τι και που έκανες λάθος ,δες αν μας έδωσες το δικαίωμα να σου γράψουμε τα όσα σου γράψαμε και μετά απαντα.
Live
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί να σου κλείσουμε το προφίλ ρε αδερφέ;;; Δεν έχουμε συμφέρον, συνέχισε το δρόμο σου αλλά μη νομίζεις πως απευθύνεσαι σε 14 χρονους. Αυτό και τίποτα άλλο. Αν είσαι 20 χρονών όπως λες, σκέψου μόνο πως εμείς γαμούσαμε πουτάνες 20 χρόνια πριν γεννηθείς!!!Τι θα καταφερετε με ολο αυτο? Να μου κλεισετε το προφιλ? Μα θα φτιαξω καινουργιο...και θα μου το κλεισετε παλι? Θα φτιαξω κι αλλο, και ξανα και ξανα και ξανα....οσες φορες χρειαστει......μαγκες εχει και η υπομονη τα ορια της με τοσα εξευτελιστικα σχολια.....συγγνωμη επρεπε να σας τα γραψω αυτα
Από εμένα καλή συνέχεια.
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 31.446
- Πόντοι
- 4.656
Μου θυμίζεις τον ιό της γριππης.Καλυπτεται με πρωτεινη για να ξεγελάσει το σύστημα γιατί ως απλή ύπαρξη ξέρει ότι λόγω της σιχαμενης μορφής που έχει θα απορριφθεί με το καλημέρα σας από το σύστημα.Αυτο κάνεις με τα προφίλ μέχρι να σε καταλάβουν,ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.Επειδή σου απάντησα (στην κυριολεξία) με όμορφο και ηθικά σωστό τρόπο και επειδή είσαι ένας ιντερνετικός νάρκισσος-απατεωνισκος που επιδιώκει να του δίνουν σημασία ,σου εύχομαι να θερίσεις στο πολλαπλάσιο αυτά που σπέρνεις (κοροϊδία μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο)μπας και βάλεις μυαλό και το σταματήσεις.Αυτο γιατί το να ασχολείται ο κόσμος με έναν απατεώνα ο οποίος φτιάχνει ψεύτικα προφίλ μπας και νιώσει κάτι επειδή είναι κενός μέσα του αυτό επιδιώκει.Τι θα καταφερετε με ολο αυτο? Να μου κλεισετε το προφιλ? Μα θα φτιαξω καινουργιο...και θα μου το κλεισετε παλι? Θα φτιαξω κι αλλο, και ξανα και ξανα και ξανα....οσες φορες χρειαστει......μαγκες εχει και η υπομονη τα ορια της με τοσα εξευτελιστικα σχολια.....συγγνωμη επρεπε να σας τα γραψω αυτα
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 31.446
- Πόντοι
- 4.656
Εσυ παλι μου θυμιζεις τον κορωνοιο που προκαλει την λοιμωξη COVID 19....πολυ πιο θανατηφορος απο την γριπη
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις