soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
Το ίδιο και εμάς...Ενδιαφέρει κι εμας αυτού του είδους η αναζήτηση....
Το ίδιο και εμάς...Ενδιαφέρει κι εμας αυτού του είδους η αναζήτηση....
στειλε πμΤο ίδιο και εμάς...
Δηλαδή?παιδιά η καλύτερη αναζήτηση γίνεται στο ινσταγρκαμ απο το δικο της προφίλ.. εμεις απο εκει τα εχει βρει ολα
Όχι, δεν ήταν η σύζυγός μου. Ήταν η πρώτη μου κοπέλα, η Τίτη. Ίσως γι αυτό και επηρέστηκα τόσο πολύ. Ήμουν πολύ μικρός, ούτε 20 ετών και πολύ ερωτευμένος.Η σύζυγος είναι αυτή που έπιασες η άλλη?
Βλέποντάς το μέσα από την σκοπιά του χρόνου, ίσως έχεις δίκιο. Τότε όμως ήμουν μικρός, σχεδόν άπειρος στα σεξουαλικά και πολύ ερωτευμένος. Ο αυνανισμός με το θέαμα μου δημιούργησε τύψεις. Το γεγονός ότι ερεθίστηκε με ένα θέαμα που θα έπρεπε να ενισχύσει την δικαιολογημένη οργή μου με έκανε να πιστεύω ότι ήμουν ανώμαλος. Η όλη εμπειρία, η οποία σημειωτέον δεν ήταν αμοιβαίως απόδεκτή και σχεδιασμένη, ήταν τραυματική.Το χύσιμο με μάτι το έριξες όμως ....αφού σου άρεσε η φάση όλα τα υπόλοιπα τι τα ειθελες...θα σου έφερνε και καμμία φίλη της μια χαρά θα πέρναγες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η σύζυγος είναι αυτή που έπιασες η άλλη?
Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Η μέση γυναίκα όπως λες πρέπει αρχικά να έχει την περιέργεια και βαθιά μέσα της την επιθυμία να βιώσει κάτι τέτοιο. Αν της αρέσει και θέλει να προχωρήσει σε πιο τακτικές συναντήσεις, συνήθως ο άντρας συμφωνεί. Θέλει όμως πολύ διαπραγμάτευση και συζήτηση. Στα περισσότερα ζευγάρια ο άντρας θέλει και η γυναίκα όχι.Βλέποντάς το μέσα από την σκοπιά του χρόνου, ίσως έχεις δίκιο. Τότε όμως ήμουν μικρός, σχεδόν άπειρος στα σεξουαλικά και πολύ ερωτευμένος. Ο αυνανισμός με το θέαμα μου δημιούργησε τύψεις. Το γεγονός ότι ερεθίστηκε με ένα θέαμα που θα έπρεπε να ενισχύσει την δικαιολογημένη οργή μου με έκανε να πιστεύω ότι ήμουν ανώμαλος. Η όλη εμπειρία, η οποία σημειωτέον δεν ήταν αμοιβαίως απόδεκτή και σχεδιασμένη, ήταν τραυματική.
Έτσι ακριβώς είναι, δυστυχώς....Στα περισσότερα ζευγάρια ο άντρας θέλει και η γυναίκα όχι.
Έτσι είναι, στα περισσότερα ζευγάρια που επιδίδονται στο cuckolding, η πρωτοβουλία ήταν του άνδρα. Ομοίως, στα περισσότερα ζευγάρια που το έχουν συζητήσει, αλλά δεν προχώρησαν, ήταν η γυναίκα που δεν συμφωνούσε. Μάλλον οφείλεται στο φόβο ότι αν δεν πάει καλά η φάση, θα πληγεί η σχέση, με ότι αυτό συνεπάγεται για το γάμο. Η μέση Ελληνίδα κάνει ότι μπορεί για να μην χωρίσει, μέσα σ' αυτά είναι να μην παίρνει ρίσκα.Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Η μέση γυναίκα όπως λες πρέπει αρχικά να έχει την περιέργεια και βαθιά μέσα της την επιθυμία να βιώσει κάτι τέτοιο. Αν της αρέσει και θέλει να προχωρήσει σε πιο τακτικές συναντήσεις, συνήθως ο άντρας συμφωνεί. Θέλει όμως πολύ διαπραγμάτευση και συζήτηση. Στα περισσότερα ζευγάρια ο άντρας θέλει και η γυναίκα όχι.
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδαKαλησπέρα και απο εμένα!
Είμαστε και εμείς cuckold ζευγάρι και έχουμε αποφαίσει με την γυναίκα μου οτι θέλουμε να κάνουμε threesomes, foursomes, cuckolding και γενικά να πειραματιστούμε με διάφορα άτομα και καταστάσεις.
Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει χημεία και φιλικό περιβαλον (οπότε δεν θέλουμε με κάποιον που τον γνωρίσαμε μία φορά, θέλουμε ποτάκι, καφεδάκι, etc) ! Ο λογος που γράφω εδώ, είναι διότι δυσκολευόμαστε πολύ να βρούμε άτομα με ομοια ενδιαφέροντα. Εννοώ οτι δοκιμάσαμε Tinder, Bumble, OKCupid, etc. αλλά τα άτομα εκεί ενδιαφέρονται πιο πολύ για 1-1 καταστάσεις.
Μπορείτε να μας κατευθύνεται σε καποιό site/app για να γνωρίσουμε κόσμο με similar mindset?
ΝΑΙΔηλαδή?
Με το κανονικό προφιλ?
Υπάρχει κανένα site γνωριμιών στο οποίο να μπορείς να βρεις bull αλλά νορμάλ ανθρώπους, όχι τους "γαμαω και δέρνω" και "φέρτην τώρα να της δείξω" λες και είμαι νταβατζης
ΣώθηκαΤο bou.com
ΔύσκολαΥπάρχει κανένα site γνωριμιών στο οποίο να μπορείς να βρεις bull αλλά νορμάλ ανθρώπους, όχι τους "γαμαω και δέρνω" και "φέρτην τώρα να της δείξω" λες και είμαι νταβατζης
oh yes...Νομίζω πως όλοι είμαστε στη διάθεσή σου!!!
φανταστικό θα πωΕμένα την δικιά μου μου την πηδάνε κανονικά. Είναι πολύ καυλωτικό να βλέπεις τον γαμιά της να τον παίζει και μετά να της τον χώνει.