You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χύσιμο απο τον πρωκτό!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmakis19868686
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
βγαζεις ψευτη τον μακη δικε μου;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μπαχαλακηδες τυπε τι ψαχνεις;μακη δυστυχως εδω υπαρχουν ατομα που σκοπο εχουν να κανουν τα θεματα μπαχαλο,
οχι βεβαια ισα ισα που με εμαθε κατι που αγνοουσαβγαζεις ψευτη τον μακη δικε μου;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δυστυχως το επιπεδο ορισμενων εδω μεσα ειναι χαμηλο,ευτυχως που υπαρχουν φαροι οπως ο πορνοπαπος που ειναι κοσμηματα για το siteμπαχαλακηδες τυπε τι ψαχνεις;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και ο λακης τυπεδυστυχως το επιπεδο ορισμενων εδω μεσα ειναι χαμηλο,ευτυχως που υπαρχουν φαροι οπως ο πορνοπαπος που ειναι κοσμηματα για το site
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αυτα τα σοβαρα θεματα να τα παρακολουθεις για να μαθαινεις πραγματαοχι βεβαια ισα ισα που με εμαθε κατι που αγνοουσα
εννοειται.αυτα τα σοβαρα θεματα να τα παρακολουθεις για να μαθαινεις πραγματα
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Το ρωτησα αυτο,εαν δηλ εισαι gay, επειδη ξεκινησες το κειμενο σου ως εξης...και βιωνουμε....Όχι κούκλα μου, το ανέφερα.
Και να είσαι σίγουρη πως αν ήμουν θα το παραδεχόμουν. Ίσως και να χάνω κάτι, αλλά είμαι μάλλον μεγάλος πλέον για να το μάθω.
Αλλά η "λογική" σου είναι πως για να υποστηρίζω τον Μάκη που είναι γκέυ είμαι κι εγώ. Ωραία λογική, με ευρύτητα πνεύματος!
γιαυτο το λογο ρωτησα ομορφια μου...
Τη λογικη μου και το συλλογισμο μου, ΕΣΥ , πως να γνωριζεις?
Για τη ''λογικη'' , ανθρωπων που δεν γνωριζεις ,αυθαιρετα συμπερασματα περισσευουν.....
Και στην τελικη ,ενας που υποστηριζει εναν gay ,δεν παει να πει οτι ειναι κι αυτος gay.....
Οπως εσυ φανταστηκες οτι η ευρυτητα του δικου μου πνευματος αυτο συμπερανε...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Το ρωτησα αυτο,εαν δηλ εισαι gay, επειδη ξεκινησες το κειμενο σου ως εξης...και βιωνουμε....
γιαυτο το λογο ρωτησα ομορφια μου...
Τη λογικη μου και το συλλογισμο μου, ΕΣΥ , πως να γνωριζεις?
Για τη ''λογικη'' , ανθρωπων που δεν γνωριζεις ,αυθαιρετα συμπερασματα περισσευουν.....
Και στην τελικη ,ενας που υποστηριζει εναν gay ,δεν παει να πει οτι ειναι κι αυτος gay.....
Οπως εσυ φανταστηκες οτι η ευρυτητα του δικου μου πνευματος αυτο συμπερανε...
Δεν έχω πρόθεση να αντιδικήσω με κανέναν, απλά θύμωσα που την πέσανε όλοι στο Μάκη, επειδή έχει το θάρρος να παραδεχθεί, έστω πίσω από το πληκτρολόγιο, πως είναι gay.
Και καλά οι "άντρακλες" ρε Alexia, αλλά κι εσείς οι τρανς;
ΑΥΤΟ απλά προσπάθησα να πω....
kinkypersonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Μάγκες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνείτε για στάνταρ πράγματα.Ο άντρας (η τρανς έστω)μπορεί να χύσει απο πρωκτικό σεξ λόγω ύπαρξης προστάτη αλλά χύνει απο τον πούτσο.
Η γυναίκα απο το μουνί και επίσης ΔΕΝ υπάρχουν υγρά στον κώλο,ούτε ο κώλος μπορεί να υγρανθεί απο το γαμήσι.
Όσα λινκς και να παραθέσετε αυτά είναι στάνταρ.
Η γυναίκα απο το μουνί και επίσης ΔΕΝ υπάρχουν υγρά στον κώλο,ούτε ο κώλος μπορεί να υγρανθεί απο το γαμήσι.
Όσα λινκς και να παραθέσετε αυτά είναι στάνταρ.
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Δεν υπαρχει θεμα αντιδικιας....Δεν έχω πρόθεση να αντιδικήσω με κανέναν, απλά θύμωσα που την πέσανε όλοι στο Μάκη, επειδή έχει το θάρρος να παραδεχθεί, έστω πίσω από το πληκτρολόγιο, πως είναι gay.
Και καλά οι "άντρακλες" ρε Alexia, αλλά κι εσείς οι τρανς;
ΑΥΤΟ απλά προσπάθησα να πω....
Κανενας δεν την επεσε στο Μακη επειδη ειναι gay....
Καλα πιστευεις τωρα,οτι υπαρχει ανθρωπος που χυνει απο πισω?
Μηπως φανταζεσαι...λεω μηπως....οτι ο Μακης που ανοιξε αυτο το- θεμα Βλακεια- ειναι βλακας?
Πανεξυπνος ειναι.....
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν υπαρχει θεμα αντιδικιας....
Κανενας δεν την επεσε στο Μακη επειδη ειναι gay....
Καλα πιστευεις τωρα,οτι υπαρχει ανθρωπος που χυνει απο πισω?
Μηπως φανταζεσαι...λεω μηπως....οτι ο Μακης που ανοιξε αυτο το- θεμα Βλακεια- ειναι βλακας?
Πανεξυπνος ειναι.....
το τι μπορεις να γραψεις σε ενα σαιτ δυσκολα μπορει πραγματικα να σε χαρακτηρισει....σε μια ταινια λοιπον εχει υποθει η μεγαλυτερη ατακα που εχω ακουσει ποτε....
για οποιον ειναι σινεφιλ (και οχι μονο) λοιπον η ατακα αυτη ειναι στο τελος του εργου usual suspects(συνηθεις υποπτοι)...οποιος το εχει δει και θυμαται καταλαβε,οποιος δεν θυμαται ας φρεσκαρει τη μνημη του και οποιος δεν το εχει δει κυριακη βραδυ ειναι ιδανικη για ταινια.....
ευχαριστω για ολα τα σχολια σας στο θεμα που ανοιξα...καλα και κακα...
giannevan,lyc περιττο να ξαναπω ποσο μαγκες και μορφες σας θεωρω...
φιλια και στα κοριτσια.. ;) ;)
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά κι εγώ όταν το έκανα με μία πρώην μου από πίσω, ο πρωκτός της μετά από λίγη ώρα υγραινόταν (λίγο).
Οχι ότι "έχυνε", ή έκανε squirting απλά μια λίπανση ήταν...
Προφανώς κάποιοι αδένες...και για να προλάβω ορισμένους δεν ήταν "μερέντα" ή κάτι παρόμοιο....
Προφανώς κάποιοι αδένες...και για να προλάβω ορισμένους δεν ήταν "μερέντα" ή κάτι παρόμοιο....
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ρε παιδιά κι εγώ όταν το έκανα με μία πρώην μου από πίσω, ο πρωκτός της μετά από λίγη ώρα υγραινόταν (λίγο).
άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι ούρα....
εγώ πιστεύω ότι είναι μερέντα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
επισης μπορει να ειχε φαει λαδερα το μεσημερι
Τι εννοεις ;άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι ούρα....
εγώ πιστεύω ότι είναι μερέντα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 109K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 147