Επισκέπτης
αυτος ειναι που ειπε την Μποκοτα βλαχαρα τελευταια;;;ο Χατζηστεφάνου ?
αυτός πάντα βρίζει.....
αυτος ειναι που ειπε την Μποκοτα βλαχαρα τελευταια;;;ο Χατζηστεφάνου ?
αυτός πάντα βρίζει.....
και παμε το τριπτυχο της αποτυχιαςο Χατζηστεφάνου ?
αυτός πάντα βρίζει.....
Αλλο εχει οργασμο και αλλο χυνει απο τον κωλο!!!Όμως γυναίκα (εν γεννετής και όχι επαγγελματίας) με την οποίαν έχω συνευρεθή πολλές φορές τις περισσότερες και από πίσω με έχει επανειλλημένως διαβεβαιώσει πως όταν της πηδάνε το κώλο (και όχι μόνον εγώ!) έχει οργασμό και ΧΥΝΕΙ και από το μουνί και από τον ίδιον το κώλο! Και επειδή δεν έχει λόγο να μου λέει ψέμματα την πιστεύω ανεπιφύλακτα.
Πέραν τούτου το έχω δει και σε βίντεο πορνό να χύνει από τον κώλο άσπρο ημίρευστο υγρό γνωστή ξανθιά μιλφ Αμερικανίδα πορνοστάρ (η Σάιλα Στυλέζ). Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω σε πιο βίντεο, αλλά είμαι σίγουρος πως το έχω δει.
Οπότε όσες και όσοι τον παίρνουν από πίσω και δεν χύνουν δεν χρειάζεται να κοροϊδεύουν αυτούς που το καταφέρνουν!
Μάλλον αυτές (-οι) μειονεκτούν! ;)
και παμε το τριπτυχο της αποτυχιας
φτωχος
πουστης
ΚΑΙ ασχημος
να σε ρωτησω...εχει ενδιαφερον αυτο το βιβλιο;το σωστό είναι
φτωχός πουστης κακός και άσχημος και επιπλέον έχει και αιμορροίδες...
να σε ρωτησω...εχει ενδιαφερον αυτο το βιβλιο;
δεν το χεις διαβασει;από ότι καταλαβαίνω έχει πέραση... τόσοι και τόσοι ψηφίσανε μιχαλολιάκο...
στη κατοχη δε μαθαινανε γραμματαδεν το χεις διαβασει;
δεν το χεις διαβασει;
στη κατοχη δε μαθαινανε γραμματα
Πέραν τούτου το έχω δει και σε βίντεο πορνό να χύνει από τον κώλο άσπρο ημίρευστο υγρό γνωστή ξανθιά μιλφ Αμερικανίδα πορνοστάρ (η Σάιλα Στυλέζ).
τι κλικαρω στο τιουμπ;φυσικά το έχω διαβάσει .. εχω δεί και την ταινία καιακούω συχνά το μουσικό θέμα της...
και τι μαθαινανε;στη κατοχη δε μαθαινανε γραμματα
ευχαριστω ;)
το έργο ;)
μακη δυστυχως εδω υπαρχουν ατομα που σκοπο εχουν να κανουν τα θεματα μπαχαλο,οποιος και οποια δεν το εχει βιωσει και κανει απλα χαβαλε οπως ειπα παραπανω ας αδιαφορησει
λες να θελει ενα σετ φλατζες;makis...απο τα πολλα χιλιομετρα που εχει γραψει ο κωλος σου, εχει αρχισει και κανει διαρροη. γι'αυτο βγαζει υγρα...
π.χ τα αμαξια παλιονουν...ειδικα οταν τα παραγαμας κατι τετοιο εχεις παθει κι εσυ,κι εσεις που τον ψιλοπαιρνεται μη ξεχνατε του κωλου τα 9μερα προς αποφυγην διαρροων οπως του μακη...