Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Ειναι ωραία εμπειρία αν εισαι νεος, αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για να επενδύεις πανω του.Ποια καλύτερα ρε τυπε;
Ανάμεσα σε ασπουδαστους εννοείς λογικά.
Γιατί αλλιώς, όχι προτιμώ να βγάζω τα ίδια λεφτά και να δουλεύω 8ωρο/5ήμερο μπροστά σε ένα pc, με τον καφέ μου στο γραφείο μου, κάτω από το AC.
Αντί να δουλεύω 14ωρο, 6-7 ημέρες/βδομάδα, κάτω από τον ήλιο με το τρέξιμο της αρκούδας.
Υπαρχουν τύποι 50αριδες που εργάζονται στο νησί απο τα 15 τους, δεν ηθελα σε καμία περίπτωση να καταντήσω ετσι κι ας ηταν καλα τα λεφτα..
Προσωπικά γυρναγα στην βάση μου με ~15.000
Τα εξοδα μου ήταν 20-30 την ημέρα σε βασικά είδη.
Επίσης πλήρωνα ενοίκιο στην αθηνα για ακατοίκητο σπιτι.
Πηγα μερικά χρονια, οταν πήρα το καλαι και άρχισα να φλερτάρω με τουρίστριες στην κυριολεξία είχα την δυνατότητα να βγαίνω καθε εβδομάδα με άλλη..
Αυτο βέβαια ηταν αδύνατο λογο της 15ωρης δουλειάς.
Μερικές φορες έπαιρνα το ρίσκο και το πήγαινα σερί οταν γνώριζα κοπελα..
Ηταν κουραστικό και μου χάλαγε το πρόγραμμα για μια εβδομάδα κάνοντας με να νοιώθω σαν ζόμπι..
Αλλα έπρεπε να αδειάσω αφου οταν πέρναγαν οι μήνες άρχιζα και θολωνα απο την αγαμία.
Μια χρονιά Ιούλιο μηνα γνώρισα μια γαλλίδα οπου έκατσε για μια εβδομάδα και βγαιναμε καθε βράδυ οπιυ και καψουρεφτικαμε, κρατήσαμε επαφη και ξανα ηρθε μονη της αυτη τη φορα τον Σεπτέμβριο που έμεινε και στην τρωγλη μου..
Τον χειμώνα την επισκέφθηκα εγω στην Γαλλία 2 φορες 30 μερες σύνολο περίπου και γαμιομασταν σχεδόν καθε μερα.
Στην μυκονιατικη καριέρα μου πηρα
Γαλλίδα, ιταλίδα, αμερικανοποιημενη κινεζα, ταιβανεζα, καναδεζα, αμερικάνα και περουβιανα.
Με μια ελληνίδα ασχολήθηκα, συνάδελφος η οποία με φλέρταρε έκανε παιχνίδι στη δουλειά έδειχνε ξεκάθαρα ερωτικές διαθέσεις
Και μείναμε στο φασωμα καθως οταν ήθελα να προχωρήσω μου ειπε κατι κουλα του τυπου "δεν θελω να γινω αναλωσιμη"