Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Σαββιδη εισαι ασχετος με αυτα..αστο καλυτερα.
Ετσι οπως τα λες..στο τελος θα μεινεις με το πουλι στο χερι. :S αμα ηταν τοσο απλα τα πραγματα, θα ειχαμε ολοι απο 2-3 γκομενες  :S
Ελατε λιγο στην πραγματικοτητα..αυτα που γραφεις γινονται μονο σε τσοντες.

αν τα απορρίπτεις όλα και δεν την πέφτεις σε καμία η πιθανότητα να αποκτήσεις 2-3 γκόμενες είναι 0%. Αν αλλάξεις τακτική και αποφασίσεις να πάρεις τα ρίσκα σου και να την πέσεις θα δεις τις πιθανότητές σου να αυξάνονται κατακόρυφα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αν τα απορρίπτεις όλα και δεν την πέφτεις σε καμία η πιθανότητα να αποκτήσεις 2-3 γκόμενες είναι 0%. Αν αλλάξεις τακτική και αποφασίσεις να πάρεις τα ρίσκα σου και να την πέσεις θα δεις τις πιθανότητές σου να αυξάνονται κατακόρυφα.

Τυπε για να αρχισεις να τη πεφτεις μαζικα σε γκομενες και να εχεις ενα ποσοστο επιτυχιας και οχι να εισαι ο ενοχλητικος τρολακιας που σε πετανε εξω απο τα κλαμπ (αρχοντιλικια μεγαλου εισβολεα στα σλαβικα μουνολιβαδα) θα πρεπει να:

1) Εχεις μια νορμαλ αντρικη εμφανιση.

2) Να ξερεις να μιλας.

3) Να ξερεις να φερεσαι.

4) Να ξερεις να ντυνεσαι σαν ανθρωπος. Οχι απαραιτητα ακριβα ρουχα αλλα να επιλεγεις ρουχα τα οποια απλα στρωνουν καλα επανω σου και σου δινουν τη μορφη αντρα γκομενου και οχι του κυρ Μητσου που εχει το μπακαλικο στη πλατεια του χωριου.

5) Να εχεις τα χρηματα για να μπορεις να βγαινεις εξω στα μαγαζια και να εχεις τη δυνατοτητα να κερνας τη χ κοπελα που εισαι μαζι. Δεν λεμε υπερβολες αλλα δεν θες 50 ευρω για μια νορμαλ εξοδο σε πρωτο ραντεβου με μια κοπελα; Το ελαχιστο σου λεω σε νορμαλ μαγαζι να παρετε απο δυο ποτα ο καθενας και κατι να φατε, οικονομικα οικονομικα θες ενα 50αρικο. Πολυ οικονομικα. Δηλαδη εαν κανεις 10 ραντεβου το μηνα θες 500 ευρω για πλακα. Τι να πολεμησει ο χ τυπος που ειτε ειναι ανεργος ειτε εργαζεται για 600 ευρω; Ακομα και να του κατσουν και οι 10 γκομενες στο πρωτο ραντεβου, δεν θα εχει να πληρωσει το ξενοδοχειο... :S :S :S

Οι πιο πολλοι θεωρουν οτι στο 1,2,3,4 ειναι οκ και με το παραπανω μαλιστα.

Εκει ειναι που τη πατανε και τρωνε τα λεμονια με τα τελαρα στο κεφαλι και δεν γαμανε ποτε τους και βγαζουν κακια και στις κοπελες αλλα και οσους απλα....γαμανε τις κοπελες που ψαχνουν απελπισμενα να γαμηθουν.

Να βρουν εναν απλα φυσιολογικο τυπο και να περασουν καλα, αυτο θελουν οι πιο πολλες.

Στα βηματα 1,2,3,4 ειναι η ολη φαση...εκει να δεις τι γινεται.

Επειδη λοιπον λογω εγωισμου και πνευματικης τυφλωσης που προκαλει θεωρουν οτι στα βηματα 1,2,3,4 ειναι ολα οκ, τους φταιει το βημα 5. Καπου πρεπει να ριξουν την ευθυνη. Καποιος αλλος πρεπει να φταιει, δεν γινεται να φταινε αυτοι για κατι...

Τα ριχνουν στο 5 λοιπον και καθαρισαν.

Εκει μετα κουμπωνουν....ολα. Ευκολα!!!

Βορεια Κορεα, το συστημα, ο καπιταλισμος, η αστρικη σκονη, οι κινησεις των πλανητων, το περιπτερο του κυρ Βασιλη που καταστραφηκε οταν επεσε πανω του με το τζιπ ο γιος της κυρα Γιωτας και γενικα ολοι φταινε εχουν την ευθυνη που δεν γαμει ο χ τυπος που στα βηματα 1,2,3,4 ειναι αψογος αλλα με ΟΧΙ ΔΙΚΗ του ευθυνη υστερει στο βημα 5.

:S :S :S

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Να βρουν εναν απλα φυσιολογικο τυπο και να περασουν καλα, αυτο θελουν οι πιο πολλες. 

Οι πιο πολλές θέλουν να βρουν έναν απαξιωτικό σκληρό γαμιά που θα τις χύσει απ' όλες τις τρύπες, γαμώντας τις πάνω από το καζανάκι της βρωμερής τουαλέτας του μπαρ και θα τις διώξει, αφού τις δείρει, φτύνοντας τις για να γυρίσουν στον μαλακοπίτουρα της friend zone και να ζήσουν το δράμα που θα τις κάνει να λαχταράν το επόμενο ανελέητο σκληρό γαμήσι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Οι πιο πολλές θέλουν να βρουν έναν απαξιωτικό σκληρό γαμιά που θα τις χύσει απ' όλες τις τρύπες, γαμώντας τις πάνω από το καζανάκι της βρωμερής τουαλέτας του μπαρ και θα τις διώξει, αφού τις δείρει, φτύνοντας τις για να γυρίσουν στον μαλακοπίτουρα της friend zone και να ζήσουν το δράμα που θα τις κάνει να λαχταράν το επόμενο ανελέητο σκληρό γαμήσι.

Με δυο λέξεις:Χρήστος Σαββίδης. :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τελικα το τζατζικι στου Μπαμπη ειναι καλυτερο απο οτι στον Ηλια.

Το καρβουνιαρικο συνεχιζει και εχει το καλυτερο κρασι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ισως εχεις δικιο τελικα, βαζει μαρουλι αντι για αγγουρι για αυτο ειναι καλυτερο, δεν εχει νερουλιασει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Επηρέασε γενιές και γενιές λογοτεχνών ο συγκεκριμένος σεναριογράφος.

Για να μαθαίνεις και εσύ σιγά σιγά,ιδού μια τυπική καθημερινή ημέρα του ''κορυφαίου'' αρσενικού(στην φώτο είναι ο μαθητής του,οπότε για την περίπτωση του δασκάλου,πρόσθεσε τις διπλάσιες γυναίκες).

untitled-1_44.jpg

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
  Συν ότι θα πρέπει να μιλάς με τον κάθε μαλάκα παπάρα  πρώην από τη στιγμή που θα μένεις με το παιδί του.Και πολλές φορές θα σε συγκρίνουν και με αυτόν ότι αυτός ήταν καλύτερος. 
Αν ηταν καλυτερος ας εμεναν μαζι του.

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Επηρέασε γενιές και γενιές λογοτεχνών ο συγκεκριμένος σεναριογράφος.

Γκει γκατσμπι εγινες κωλογερος και ακομα βγαζεις τα απωθημενα σου στο ιντερνετ. Εντελως βαρεμενος.

nikos_poly1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
265
Πόντοι
21
Οι χωρισμένες για κάποιο λόγο είναι ερωτευσιμες.μετα από 11 χρόνια γάμου πήγα να τον διαλύσω.βεβαια ειχαμε σχέση 1,5 χρόνο.λατρευε τα παιδιά μου,απλά έγινε πολύ κριτική κ ζηλιάρα όσο πλησίαζε να είμαστε μαζί.τελικα έμεινα στην οικογένεια μου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι χωρισμένες για κάποιο λόγο είναι ερωτευσιμες.μετα από 11 χρόνια γάμου πήγα να τον διαλύσω.βεβαια ειχαμε σχέση 1,5 χρόνο.λατρευε τα παιδιά μου,απλά έγινε πολύ κριτική κ ζηλιάρα όσο πλησίαζε να είμαστε μαζί.τελικα έμεινα στην οικογένεια μου

Ηδονιζονται με το να χαλανε την οικογενεια μιας αλλης γυναικας τυπε, αυτο προσπαθησε να κανει.

Εαν ειχες υποκυψει, μετα απο λιγο θα σε παρατουσε και εσενα αφου πρωτα ειχε φροντισει οτι θα σε πονεσει ψυχικα.

Για αυτην, εσυ θα ησουν μετα (αφου χαλουσε πρωτα την οικογενεια της αλλης) η αιτια (ο κακος ο ανθρωπος) που εξαιτιας σου αυτη χαλασε μια οικογενεια και που νιωθει ασχημα για τον εαυτο της και για τα οσα εκανε. Μεσα της θα σε εβγαζε ενοχο οτι εσυ φταις και θα σου αλλαζε τα φωτα ωστε να φτασει τη δικαιωση, οτι βγηκε απο αυτη την αρρωστημενη σχεση που την ειχε οδηγησει στο να κανει ασχημα πραγματα.

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Συναγωνιστές, διαβαζω με ενδιαφέρον τις αποψεις σας... απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω να πω τα εξης...

Για τους παντρεμενους που θελουν να ξενοπηδηξουν (μην αρχισετε τα ηθικοπλαστικα εδω μεσα Please) ειναι η πιο καλή κατηγορια για τους εξης λόγους:

• [li]Παιζουν online οποτε διευκολυνεται το undercover low risk πεσιμο[/li]
    [li]Ειδικα οι φρεσκοχωρισμενες, γαμιουνται διχως αυριο[/li]
    [li]Πολλες ειχαν αφεθει στο γαμο αλλα επειδη θελουν να ζησουν 2η εφηβια ειναι σε φάση αναβαθμισης οποτε πετυχαινεις καλα κομματια[/li]
    [li]Οσες ειναι σε φάση αναμονης για να βγει το χαρτι, σε δικαστηρια κλπ ειναι ακομα καλυτερη περιπτωση.. δεν ψαχνουν σχεση τηρουν low profile,δε ζητανε πολλα περα απο το να τους δωσεις το μουνι στο χερι και να τις κανεις να αισθανθουν γυναικες (πουτανες)[/li]
    [li]Το deal breaker για μενα ειναι εαν αρχισουν να ερωτευονται εσενα περα απο το καυλι σου και κανουν σχεδια, τοτε εαν μου το πουν η το καταλαβω φευγω τρεχοντας, καλο βεβαια ειναι να ξεκαθαριζονται απο την αρχη αυτα[/li]
    [li]Προφανως και παιζουν περιπτωσεις με ψυχολογικα κλπ κλπ αλλα δεν ασχολουμαστε με αυτες, αυτες που ψαχνουμε ειναι οι γαμιολες που ξεκινανε την post marriage ψωλοκαριερα τους[/li]
    [li]Προσφερονται για low budget καταστασεις, καμια σχεση με τα 20χρονα πορνιδια που θελουν μαλακιες... ουτως η αλλως η ειναι ανεξαρτητες η τις συντηρει ο μαλακας[/li]
    [li]Συνηθως εχουν φιλες οποτε αμα τις παιξεις καλα μπορει να γαμησεις και αλλες απο το χαρεμι[/li]

Προσωπικά τα γαμησια που χω κανει μαυτην την κατηγορια δεν τα εχω κανει ουτε με τις πιο ακριβες πουτανες... σε φαση να λεω τι μαλακας ημουν που σκορπουσα τα φραγκα.... βεβαια αν δεν εγραφα χιλιομετρα στο σπορ δε θα γινομουν απο το καλο παιδι που ψαχναν να φορτωθουν στον καριολη που  μπορει να διαχειριστει τα συναισθηματα, να τις γαμαει σαν να μην υπαρχει αυριο και να τον ψαχνουν. Οποτε το βλεπω σαν επενδυση που εκανα και τωρα κανω αποσβεση......

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Συναγωνιστές, διαβαζω με ενδιαφέρον τις αποψεις σας... απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω να πω τα εξης...

Για τους παντρεμενους που θελουν να ξενοπηδηξουν (μην αρχισετε τα ηθικοπλαστικα εδω μεσα Please) ειναι η πιο καλή κατηγορια για τους εξης λόγους:

• [li]Παιζουν online οποτε διευκολυνεται το undercover low risk πεσιμο[/li]
    [li]Ειδικα οι φρεσκοχωρισμενες, γαμιουνται διχως αυριο[/li]
    [li]Πολλες ειχαν αφεθει στο γαμο αλλα επειδη θελουν να ζησουν 2η εφηβια ειναι σε φάση αναβαθμισης οποτε πετυχαινεις καλα κομματια[/li]
    [li]Οσες ειναι σε φάση αναμονης για να βγει το χαρτι, σε δικαστηρια κλπ ειναι ακομα καλυτερη περιπτωση.. δεν ψαχνουν σχεση τηρουν low profile,δε ζητανε πολλα περα απο το να τους δωσεις το μουνι στο χερι και να τις κανεις να αισθανθουν γυναικες (πουτανες)[/li]
    [li]Το deal breaker για μενα ειναι εαν αρχισουν να ερωτευονται εσενα περα απο το καυλι σου και κανουν σχεδια, τοτε εαν μου το πουν η το καταλαβω φευγω τρεχοντας, καλο βεβαια ειναι να ξεκαθαριζονται απο την αρχη αυτα[/li]
    [li]Προφανως και παιζουν περιπτωσεις με ψυχολογικα κλπ κλπ αλλα δεν ασχολουμαστε με αυτες, αυτες που ψαχνουμε ειναι οι γαμιολες που ξεκινανε την post marriage ψωλοκαριερα τους[/li]
    [li]Προσφερονται για low budget καταστασεις, καμια σχεση με τα 20χρονα πορνιδια που θελουν μαλακιες... ουτως η αλλως η ειναι ανεξαρτητες η τις συντηρει ο μαλακας[/li]
    [li]Συνηθως εχουν φιλες οποτε αμα τις παιξεις καλα μπορει να γαμησεις και αλλες απο το χαρεμι[/li]

Προσωπικά τα γαμησια που χω κανει μαυτην την κατηγορια δεν τα εχω κανει ουτε με τις πιο ακριβες πουτανες... σε φαση να λεω τι μαλακας ημουν που σκορπουσα τα φραγκα.... βεβαια αν δεν εγραφα χιλιομετρα στο σπορ δε θα γινομουν απο το καλο παιδι που ψαχναν να φορτωθουν στον καριολη που   μπορει να διαχειριστει τα συναισθηματα, να τις γαμαει σαν να μην υπαρχει αυριο και να τον ψαχνουν. Οποτε το βλεπω σαν επενδυση που εκανα και τωρα κανω αποσβεση......

:hi: :hi: :hi:

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281

Μεσιε σε εχω σε μεγαλη εκτιμηση και ας σε κραζουν... ισως καποιες αποψεις σου να ειναι υπερβολικες αλλα εχεις πει μεγαλες αληθειες...

Αυτο που με τρελαινει ειναι οταν μου λενε οτι δεν βρισκουν καλους γαμιαδες... Η οτι ειναι σπανιο ενας με καλη εμφανιση να τις γαμαει διχως αυριο (aka πουτσο και ξυλο και σουβλα), η οτι ο τροπος που τις προσεγγιζουν ειναι φλωρικος και ξενερωτος....

Πλεον το εχω μαθει το μαθημα και οποτε μπορω παιζω μπαλα for the fun of it... Της καυλιαρας γυναικας το ματι γυαλιζει.. Μια τετοια γυναικα αν μας αρεσει δεν κανουμε πεσιμο για σχεση, ουτε για να της τονωσουμε το εγω. δεν την παιζουμε σαν γυναικουλα, σαν ντιβα. ανταποδιδουμε το βλεμμα εχοντας την στο μυαλο ηδη πανω στο καυλι μας. το βλεμα που θα δει θα το πιασει στον αερα και θα καταλαβει οτι και μεις ειμαστε το αντιστοιχο της σε αρσενικη version.. παμε και λεμε με ομορφο τροπο οτι μπορουμε να τις δωσουμε αυτο που θελει... της αφηνουμε το υπονοουμενο οτι δεν χρειαζεται να ψαχνει αλλο και οτι βρηκε το γαμια που θα την κανει να νοιωσει γυναικα (πουτανα)... τα υπολοιπα ερχονται μονα τους...

Πραγματικα μου το εχουν πει οτι στα 5 πρώτα λεπτα εχουν αποφασισει αν θα γαμηθουν μαζι σου.... αν δεν τις γαμησεις το μυαλο στα 5 πρωτα λεπτα δεν υπαρχει λογος να το παιδευεις

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Αν εχεις σχεση η πιθανοτητα να χασεις και αυτην που εχεις και σε αυτην που θα την πεσεις ειναι μεγαλη.
Μονο οταν εισαι ελευθερος εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κανεις φαση με παραπανω απο 2 γκομενες...αλλα οχι σχεση γιατι παλι αν σε παρουν χαμπαρι θα φας ακυρο απο ολες.

Να σας πω κατι..γιατι βλεπω το αγνοητε μερικοι και ειναι συμαντικο. Αν εισαι με μια κοπελα αρκετο καιρο, πλεον και με τα σοσιαλ η σχεση σου μαθευεται αρκετα πιο εξω απο τον κυκλο σας..οποτε ειναι παρα πολυ δυσκολο να το παιζεις σε διπλο ταμπλο..εκτος και αν μια απο τις δυο το ξερεις και συνεχιζει μαζι σου..συνηθως δεν γουσταρουν τετοια ομως.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Torrents μπραβο ετσι μακαρι να παρω το δρομο σου ευγε καιιι καλα γαμησια

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Τυπε γραφεις οτι εχεις τη μουναρα τη πιτσιρικα και σε ενοχλησε που εψαχνε η κοπελα να αγορασει πιο φτηνα νερα και τσιχλες ενω εσυ δεν της προσφερες τη λυση στο προβλημα της (απλα να της επαιρνες νερο και τσιχλες) και μετα ειναι περιεργα αυτα που γραφω εγω;
Δεν ειπα οτι ηταν μουναρα η πιτσιρικα..εγραψα οσο μουναρα και να ειναι η αλλη δεν γουσταρω φραγκοκιλερ.Γενικο ηταν το σχολιο.
Η πιτσιρικα καλη αλλα οχι μουναρα..για αυτο και την εστειλα..αλλιως θα εκανα τα στραβα ματια. :grin:

Παμε στο αλλα γιατι μαλλος δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος.
Την εχω κερασει οπως κανω και με ολες οσες βγαινω..στην περιπτωση αυτην ομως..σου ειπα οτι πηγαιναμε καπου με το αμαξι και στον δρομο μου λεει σταματα στο σουπερ που δεν ηταν πανω στο δρομο μας και επρεπε να παω αλλου.
Και την ρωταω τι θελεις να παρεις..και μου λεει για το νερο και την τσιχλα..και τοτε εγω τις λεω θα παρουμε απο περιπτερο που ειναι πανω στο δρομο.
Εννοειται οτι θα κατεβαινα εγω να παρω λες να λυπαμε τ 1.5 ευρω που θα εδινα? και τοτε αυτη μου λεει οχι θελω να δω και κατι αλλο..τωρα βεβαια δεν θυμαμαι και καλα..τεσπα, πηγαμε και ηρθε στο αμαξι με νερο και τσιχλες..εντω μεταξυ οταν κατεβηκε τις εδωσα ψιλα που εχω παντα στο αμαξι..αλλα δεν ηθελε.

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Αν εχεις σχεση η πιθανοτητα να χασεις και αυτην που εχεις και σε αυτην που θα την πεσεις ειναι μεγαλη.
Μονο οταν εισαι ελευθερος εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κανεις φαση με παραπανω απο 2 γκομενες...αλλα οχι σχεση γιατι παλι αν σε παρουν χαμπαρι θα φας ακυρο απο ολες.

Να σας πω κατι..γιατι βλεπω το αγνοητε μερικοι και ειναι συμαντικο. Αν εισαι με μια κοπελα αρκετο καιρο, πλεον και με τα σοσιαλ η σχεση σου μαθευεται αρκετα πιο εξω απο τον κυκλο σας..οποτε ειναι παρα πολυ δυσκολο να το παιζεις σε διπλο ταμπλο..εκτος και αν μια απο τις δυο το ξερεις και συνεχιζει μαζι σου..συνηθως δεν γουσταρουν τετοια ομως.

Ρε φιλε προφανως εχεις σχεση και δεν εισαι παντρεμενος. Δεν αντιλαμβανομαι το διλημα σου. Εγω πχ θα κρυψω στην δευτερη οτι ειμαι παντρεμενος?? εσυ θα κρυψεις οτι εχεις σχεση??? προσωπικα δεν εχω ηθικους φραγμους αλλα σαν προσωπικοτητα δεν μπορω συναισθηματικα να ειμαι δεμενος με 2 γυναικες... δεν ξερω πως το καταφερνετε αυτο.... η δευτερη ειναι για το πηδημα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. πρεπει να το ξερει οτι την εχεις μονο ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ. αν θελει να παιξει καλως αλλιως το μπουλο... πιστεψε με υπαρχουν πολλες που ειναι ΟΚ με αυτο και οσο περνανε τα χρονια γινοντια περισσοτερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom