jimaras008
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Παίζει τίποτα καλό στη Λάρσα ?
λοιπον συναγωνηστη εχω δοκιμασει Αθηνα τωρα νομιζω ειναι βολο . Γενικα μελανουρι κορμι αδυνατο αλλα αγυμναστο ηλικια 35 περιπου βυζι 2,5αρι χαλαρο αρκετα ( μου ειπε και η ιδια πως σκεφτεται να βαλει ) και να υπολογιζεις χαλαρωση στα μπουτακια και λιγο κυτατριτιδα. στον αγωνα ειναι αρκετα καλη προσπαθει να σου βγαλει γκαυλα και δεν κανει ξεπετα .γεια σας αδερφια.την αθηνα που εχει φωτο στο kanesex τα χειλη της αρχικη,εχει δοκιμασει κανεις?
κ για τους πιο μερακληδες,εχει παει κανεις με την evelin hilton,trans ειναι.ευχαριστω.
μπορεις να μας πεις μια γενικη περιγραφη ? ΕυχαριστωΠέρασμα σήμερα το απόγευμα με ζωή πενηντάρα ότι και να πω για αυτή την κοπέλα είναι λίγο όποιος τρώει ξανά τρώει πολύ καλή θα κάτσει άλλες δύο μέρες στη Λάρισα τρέξτε να προλάβετε
Μπες στο κάνε σεξ αυτό που βλέπεις αυτό ακριβώς είναι έχει αγγελίες εκείνο το siteμπορεις να μας πεις μια γενικη περιγραφη ? Ευχαριστω
50 ολα προφυλαξη 60 πιπα χωρις και 90 πισω πορτα κορμι καλο αλλα αδυνατο πολυ και για τελειωμα στο στομα ζητησε συν 50!!Επισης δεν ξερει καλα Ελληνικα εχει λιγο καιρο που ηρθε απο Ρωσια!!Γενικα υπηρεσιες μετριες!!!
ξερουμε κατι για εδω
Καλησπερα ειναι μια γυναικα ανατολικου μπλοκ προσ ρωσια στο τηλεφωνο ελεγε συνεχεια μπλιετ οταν εξηγουσε σε εναν πελατη και δεν καταλαβαινε . κανει τα παντα εκτοσ πρωκτικο . ηλικια 45+ σωμα καλο για την ηλικια τησ σφιχτο για τα δικα μου γουστα ηταν λιγο βιαστικη και εβγαζε εναν εκνευρισμο. Για μενα θα ελεγα μετριαΣοβαρη μουναρα για καυτο κρεββατι!!!! παιδια γνωριζουμε κατι για εδω; αξιζει;
ναι φιλε εγω 40 ευρο ειχε πει μια φορα 30-40 λεπταLarisa❤❤❤❤❤ την εχει παρει κανεις αυτη να μου πει
Τιμη ποσο; αν ειναι κανα 60αρι το δινω,αν θες δωσε κανα ινφο για τον αγωνα πως ειναιΚαλησπερα ειναι μια γυναικα ανατολικου μπλοκ προσ ρωσια στο τηλεφωνο ελεγε συνεχεια μπλιετ οταν εξηγουσε σε εναν πελατη και δεν καταλαβαινε . κανει τα παντα εκτοσ πρωκτικο . ηλικια 45+ σωμα καλο για την ηλικια τησ σφιχτο για τα δικα μου γουστα ηταν λιγο βιαστικη και εβγαζε εναν εκνευρισμο. Για μενα θα ελεγα μετρια
Δεν τα κλαις τα χρήματα σου.Καλησπερα ειναι μια γυναικα ανατολικου μπλοκ προσ ρωσια στο τηλεφωνο ελεγε συνεχεια μπλιετ οταν εξηγουσε σε εναν πελατη και δεν καταλαβαινε . κανει τα παντα εκτοσ πρωκτικο . ηλικια 45+ σωμα καλο για την ηλικια τησ σφιχτο για τα δικα μου γουστα ηταν λιγο βιαστικη και εβγαζε εναν εκνευρισμο. Για μενα θα ελεγα μετρια
περιμένουμε να δοκιμάσεις μια φορά κι εσύ και να μας πείς !!!! Στο ΠουτανΌραμα γράφεις ???? ? ? ? ? ?
ξερουμε κατι για εδω