Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.754
- Πόντοι
- 456
θα ειναι ντροπαλο το κοριτσιΔυστυχώς την κατέβασε γρήγορα
θα ειναι ντροπαλο το κοριτσιΔυστυχώς την κατέβασε γρήγορα
Μπρουλη αν θες γινε λιγο πιο διεκπαιρωτικος,60 για ενα μπαλι η για μια ωρα, ο χωρος της ειναι οκ? και απο εξτρα τι παιζει?καλησπέρα είμαι καινούργιος στο site και θέλω να μπω στην παρέα
Για πρώτο ποστ θέλω να γράψω για την Βανέσα που επισκέφτηκα πριν λίγες μέρες
Κρίμα που δεν έχει ολόσωμες φωτογραφίες γιατί είναι μούναρος κολάρα βιζάρες πολύ όμορφο πρόσωπο
Πίπα πολύ καλή σεξ πολύ καλό ευγενική στήνετε πολύ ωραία
60 ευρώ έδωσα θα ξαναπάω
Καλησπερα μηπως ξερει καποιος δεν εχει τηλ και πρεπει να συνδεθεις τι παιζει???
Ερχεσε για εκτονωση κ χαλαρωση στον χωρο μ!
Λάρισα, Θεσσαλία
Φωτογραφίες
Λάρισα, ΘεσσαλίαΠρίν απο 2 μέρες32320 ΠροβολέςID #1271212
Περιγραφή
Σε περιμενω στον χωρο μ για μια ομορφη εμπειρια ! Παιρνω δωρακι
φιλε στελνεις mail μεσω του κανεσεξ και σου απανταει. θελει να της στειλεις φωτος και φυσικα ζηταει χρηματα για σεξ. εχεις τετοια προθεση? μολις μου το ειπε καραφλιασα.
θα πληρωσω για σεξ και θα μου κανει και ελεγχο προτου παω? η απαντηση δικη σου.
επισης της εδωσα τηλεφωνο για να μιλησουμε, ανενδοτη αυτη. πρωτα φωτο και μετα ολα τα αλλα ειπε.
ε, αν τε παραπερα λοιπον απο μενα κυρια μου
Ευχαριστω !φιλε στελνεις mail μεσω του κανεσεξ και σου απανταει. θελει να της στειλεις φωτος και φυσικα ζηταει χρηματα για σεξ. εχεις τετοια προθεση? μολις μου το ειπε καραφλιασα.
θα πληρωσω για σεξ και θα μου κανει και ελεγχο προτου παω? η απαντηση δικη σου.
επισης της εδωσα τηλεφωνο για να μιλησουμε, ανενδοτη αυτη. πρωτα φωτο και μετα ολα τα αλλα ειπε.
ε, αντε παραπερα λοιπον απο μενα κυρια μου.
αν εχεις καποια αλλη πληροφορια, κανε εναν κοπο να την μοιραστεις εδω με ολους τους φιλους.Ευχαριστω !
60 ευρό μια φοράΜπρουλη αν θες γινε λιγο πιο διεκπαιρωτικος,60 για ενα μπαλι η για μια ωρα, ο χωρος της ειναι οκ? και απο εξτρα τι παιζει?
εχω βρεθει με την συγκεκριμένη μια φορα . ηλικια κοντα στα 50+ με χαλαρο βυζι και ο χρονος φαινεται στο σωμα της. αμα ειναι καποιοσ fan των gilf κομπλε . ειχε κοκκινο κοντο μαλλι πολυδουλεμενη σε ολεσ τισ τρυπες υπερβολικη στην συμετοχη την ωρα του αγωνα . για τα λεφτα που ζηταει ειναι σχετικα καλα . μου ειχε πει 80 ευρω για 1μιση ωρα με full προγραμμα . αυτο ειχε συμβει πριν κανα 3 μηνο .πολυ ψωφια πραγματα βλεπω, καμια νεα δεν ερχεται και οι 1-2 καλες εχουν ξεχασει τη Λαρισα.
γιαυτη γνωριζετε τπτ?
ΤΖΕΝΗ
Γεια σου, είμαι η ΤΖΕΝΗ, που θα σε συναρπάσει!!! Είμαι πολύ sexy με βυζάρες και πλούσιο σώμα. Έχω κωλαρακι πολλά υποσχόμενο που μπορείς αν γουστάρεις να το σκίσεις. Προσφέρω Αυταρχικό και strapon αν το θελήσεις!!!!!!!!!!!!!! Έλα να απολαύσεις μια συνάντηση μαζί μου στον χώρο μου και σε...kanesex.com
εχω παρει την εν λογω κορασιδα. Ειναι κοπελα απο ανατολικο μπλοκ με σαρκωδει ωραια χείλη μέτριο σωμα αμα την δεις με ρουχα θα την πεις αδυνατη αλλα χωρις φαινεται πως παλιοτερα ειχε παραπανω κιλα και τωρατα εχει χασει . με επιπτωση στο στηθος και στα μπουτια . εχει και ενα σκυλο μαζι της που ολη την ωρα γαβγιζει αν σας ενοχλει κατα την διαρκεια του αγωνα. Πιπα οκ ,γενικα δεν αναλαμβανει πολλεσ πρωτοβουλιες αλλα προσπαθει να σε ευχαριστησει δεν θα κλαις τελειωσ τα λεφτα σου. Αλλα οπως ολα πανω σε αυτο το κομματι ειναι θεμα χημειας .Μάγκες για εδώ ξέρουμε τίποτα;
ΒΑΝΕΣΑ 6988088183 ΣΤΗ ΛΆΡΙΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
Με λένε ΒΑΝΕΣΑ, μια καυτή 25χρονη ξανθιά γυναικάρα απο τις πιο καυλιάρες που θα βρεις!!!!! . Είμαι το απόλυτο θηλυκό για απαιτητικούς άντρες!!! Άφησε τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το ένστικτό σου άντρα μου .... ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ , ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ !!!! Πάρε με τώρα στο 6988088183 και...kanesex.com
επικεψη και καταθεση στην εν λογο κορασιδα τα πραγματα ειναι οπως τα περιεγραψε ο φιλος παραπανω ομορφο κοριτσι χαλαρη ανετη αρκετα καλη στο σεξ για τα δικα μου γουστα αρκετα καλη τι σινυστω