Καλημερα στον βρεγμενο και λασπωμένο καμπο
Μετα απο πολλα χρονια ,αποφασισα να κανω τσεκ ιν στην παραπανω κορασιδα .Η οποια βγαινει με 5-6 διαφορετικες αγγελιες ως Ελλη Ελενη Ξανθια μουναρα κτλπ .
Παλαιοτερα ,αραζε στον σταθμο στο χοτελ "μπακλαντες" μαζι με ενα τραβελι χοντρο ,τοτε ειχα φθασει μεχρι την πορτα και με το που ειδα το κρεβατι τον χοντρο και την περιρρεουσα εφυγα σπινιάροντας.
Αυτη τη φορα την βρηκα σε airbnb επι της Μ.Αλεξανδρου και θα προσπαθήσω να ειμαι αντικειμενικος.
Στα θετικα πρωτα ,οι φωτογραφιες της την αδικούν ,ειναι οντως μουναρα ,σε ολα εκτος απο το στηθος ,το οποιο και δεν το βγαζει φορα μοστρα ,μαλλον εχει θεμα μ αυτο .
Πρωτον δεν ειναι Ελληνιδα οπως διαλαλεί, ξεκαθαριζω οτι δεν εχω θεμα με την χωρα καταγωγης κανενος ,αλλα αν εισαι Βουλγαρα που εισαι (μια ματια στο τι παιζει στην tv. και αμεσως καταλαβαινεις απο που κραταει η σκουφια τους) ,για ποιο λογο γραφεις Ελληνιδα ?
Για φοιτητρια δεν το συζητω καν !!!
Μπαινοντας μεσα ειδα και αλλη μια συμπαθητικη κορασιδα ,οχι σαν την Ελλη αλλα συμπαθητικη ,λεω εδω ειμαστε .,
Με ρωτησαν αν θελω και τις δυο ,και για καποιον αδιαροτο λογο ειπα οχι και γλυτωσα τα υπολοιπα χαμενα φραγκα .
Ο καπνος που ειχε το δωματιο μου θυμισε τις προηγουμενες δεκαετιες στην Λαρισα που γυρναγαμε σπιτι μετα απο εξοδο και κρεμαγαμε τα ρουχα εξω να ξεμυρισουν ,με το ζορι επερνα ανασες .
Το σερβις αδιαφορο ,εχω περασει πολυ καλυτερα στην Σουλα και 30 ευρω
Προσωπικα την κατατάσσω στις επικες ξεπετες ,και φυσικα δεν θα την ξανατιμησω .
Γεια σας είμαι 33 χρονών και είμαι εδώ για να σας ζεστάνω με το χαμόγελό μου Ελάτε να ζήσετε την πιο παθιασμένη εμπειρία μαζί μου σας περιμένω 6934635186
kanesex.com