μην νομιζειs οτι εναν τετοιο αντρα θα τον συγκρατησειs αν εκεινοs θελησει να στην κανει
σωστο λάιφ. Γι αυτο και η συγκρατηση δεν ειναι αυτοσκοπος για μενα. Η διασκεδαση και το παιχνιδι ειναι.
ευχαριστω για τις ευχες
μην νομιζειs οτι εναν τετοιο αντρα θα τον συγκρατησειs αν εκεινοs θελησει να στην κανει
καλά τα λες ! Ο φόβος είναι να μην καταλάβει, πως με λιγότερα λεφτά απ όσα θα του κοστήσεις ΕΣΥ κι ο γάμος, μπορεί να γαμάει μουνάρες ες αεί...Ασε δηλαδή που αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει !
επρεπε να σε ειχα εγω γκομενα ......κανα φαι φτιαχνεις τουλαχιστον;
ενδιαφερον! ποιος εχει ορεξη για φαι??
(φτιαχνω βρε!)
σωστο λάιφ. Γι αυτο και η συγκρατηση δεν ειναι αυτοσκοπος για μενα. Η διασκεδαση και το παιχνιδι ειναι.
ευχαριστω για τις ευχες
Πως θα σου φαινοταν εαν και αυτος σου ετοιμαζε ενα αντιστοιχο δωρο ?
Δηλαδη ενα παιδαρα να κανατε τριο ?
fuck...o τι περιμενεις;νομιζω πως ο ερωτας δεν εχει ορια. Εμεις εχουμε ορια απεναντι στον ερωτα. Εγω δεν τα ξερω τα ορια μου. Με ενδιαφερει να τα μαθαινω για να τα παω παραπερα (δεν ειναι δικο μου, είναι του Φουκώ).
fuck...o τι περιμενεις;
φουκο στα αγγλικα :2funny λογοπαιγνιο...αντε τα λεμε λιγακι...γμτ εχω χασει την επαφη μου με τα φορουμ και τη γλωσσα τους και δεν τα πιανω ολα
φουκο στα αγγλικα :2funny λογοπαιγνιο...αντε τα λεμε λιγακι...
Θα σε χαλασουμε και σενα... σε βλεπω να μην του παταs το ποδι....Μαλλον σε κλωτσια το κοβω να του δινειsγμτ εχω χασει την επαφη μου με τα φορουμ και τη γλωσσα τους και δεν τα πιανω ολα
Θα σε χαλασουμε και σενα... σε βλεπω να μην του παταs το ποδι....Μαλλον σε κλωτσια το κοβω να του δινειs
να κανουμε πολιτικο τοτε!!!
Εχω σκοπο πριν παντρευτω να κανω μια βραδια-δωρο στον αντρα μου. Θα ηθελα να εβρισκα μια κοπελα με μερακι και πρωτοβουλια για να παιξει με εμενα και αυτον. Εχετε κατι να μου προτεινετε?
μαλλα ποσο χρονων εισαι?να κανουμε πολιτικο τοτε!!!
ενω αν δεν κανει...αν κανεις μπατσελορ για τον ανδρα σου...θα σε απατησει μεσα στο χρονο..
να το θυμασαι..