gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δε σε βλεπω να συμφωνεις ε;
δε σε βλεπω να συμφωνεις ε;
1.δωστε ενα λινκ στην κοπελα.δε σε βλεπω να συμφωνεις ε;
τι λινκ;μπουρδελιαρηδες ειμαστε ή ειμασταν τεσπα...οχι παρτουζιαρηδες....1.δωστε ενα λινκ στην κοπελα.
2.οχι βεβαια...
μαλα αν θελεις να ξενογαμηθης παντως εχει πολλους υποψηφιους.αρκει να μην εισαι κανενα μπαζο μονο.δεν ξερω ποια ειναι η μπαιτ.
Μιλα με καποαι απο τα "κοριτσια" του site. (Ntaria-Konstantina-Anna Maria -glykoyla κλπ) η απευθυνσου στα threads των studio.ολα μου τα ειπατε..
για καμια κοπελα θα μου πειτε ομως?
θα παν μαζι σε στουντιο; πρωτοτυπο....Μιλα με καποαι απο τα "κοριτσια" του site. (Ntaria-Konstantina-Anna Maria -glykoyla κλπ) η απευθυνσου στα threads των studio.
Kαποια βοηθεια μπορει να βρεις....(αφου επιμενεις)
Μιλα με καποαι απο τα "κοριτσια" του site. (Ntaria-Konstantina-Anna Maria -glykoyla κλπ) η απευθυνσου στα threads των studio.
ευχαριστω
Μιλα με καποαι απο τα "κοριτσια" του site. (Ntaria-Konstantina-Anna Maria -glykoyla κλπ) η απευθυνσου στα threads των studio.
οχι ερασιτεχνικα το κανει...Η Ntaria είναι επαγγελματίας?
οχι ερασιτεχνικα το κανει...
κρυαδες....εξυπνάδες?
μαλα αν θελεις να ξενογαμηθης παντως εχει πολλους υποψηφιους.αρκει να μην εισαι κανενα μπαζο μονο.
κρυαδες....
ναι ρε οκ....σιγά ρε πούστη μου...πως κάνετε έτσι...λες και πρέπει να ξέρουμε τα ονόματα της κάθε τρύπας της αθήνας....
λες και μιλάμε για την Madonna ή την Britney Spears και πρέπει να ξέρουμε τι κάνει και ποια είναι
έλεος λέμε....