Νέα

Bachelor-τρίο... για μένα και τον άντρα μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Malla
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κοιτα, ειμαι αρκετα προβληματισμενη με το θεμα της μονογαμίας στον γάμο. Ειμαι ανθρωπος πολυ ανταγωνιστικος και θελω να λαμβανω τα μετρα μου. Δε θα διακινδυνευα ποτε να με βαρεθει ο συζυγος μου καποια στιγμη. Και φαντασια εχω και καλη διαθεση και ανοιχτο μυαλο ωστε να καταλαβω οτι ο αντρας ειναι πολυγαμικο ον. Ομως, το να μην ειμαι εγω το αντικειμενο του ποθου του, να γουσταρει καποια στιγμη καποια αλλη, οχι αυτο δεν το αντεχω!!

Τι κανω λοιπον σ'αυτη την περιπτωση? Παιρνω κι εγω μερος σε ενα παιχνιδι με 3! (βεβαια μια χαρα παιχνιδι ειναι, κι εγω το διασκεδαζω)

2 χρονια τωρα ο Χρηστος μου ηταν απολυτα (ή σχεδον) πιστος , και φερθηκε πολυ καλα και αντρικια και με παντρευεται. Δεν πρεπει να κανω κι εγω κατι για να τον επιβραβευσω?
κοπελια ελεος...τι αλλο θα ακουσω η ρουφιανα?!

OP
OP
M

Malla

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή ούτε την ύστατη στιγμή, δεν θα τον αφήσεις να πηδήξει με την ησυχία του, ...εκεί απο δίπλα ! Απο τώρα !

χαχαχα! εισαι τσακαλι και μ επιασες με τη μία!
Αν το μηλο δεν ηταν απαγορευμενο, θα εμπαινε κανεις στον κοπο να το φαει?? ΟΧΙ!
Αν το ξενογαμ.. δεν ηταν απαγορευμενο, ισως οι αντρες να μην κερατωναν τις γυναικες τους..

(τι να κανω η καψερη? κοιταω κι εγω πώς να διασφαλισω την οικογενειακη μου γαληνη)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
χαχαχα! εισαι τσακαλι και μ επιασες με τη μία!
Αν το μηλο δεν ηταν απαγορευμενο, θα εμπαινε κανεις στον κοπο να το φαει?? ΟΧΙ!
Αν το ξενογαμ.. δεν ηταν απαγορευμενο, ισως οι αντρες να μην κερατωναν τις γυναικες τους..

(τι να κανω η καψερη? κοιταω κι εγω πώς να διασφαλισω την οικογενειακη μου γαληνη)

εμείς στην αραπιά, παρόλο που παντρευόμαστε πάνω από μία γυναίκα...., μην δούμε καλό μουνί....ποιος αδάμ και μαλακίες

OP
OP
M

Malla

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τον επιβραβευεις δινοντας το ερεθισμα να "γνωρισει" και αλλη γυναικα?

Δεν ειναι λιγο επικυνδυνο (για σενα)

εγω δεν ειπα να γνωρισει. Ειπα να παρουμε και οι 2 μας μια ωραια κοπελα, ετσι για να σπασει η μονοτονια. Δεν ειναι αναγκη να γινουμε και φιλοι!

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι κανω λοιπον σ'αυτη την περιπτωση? Παιρνω κι εγω μερος σε ενα παιχνιδι με 3! (βεβαια μια χαρα παιχνιδι ειναι, κι εγω το διασκεδαζω)

2 χρονια τωρα ο Χρηστος μου ηταν απολυτα (ή σχεδον) πιστος , και φερθηκε πολυ καλα και αντρικια και με παντρευεται. Δεν πρεπει να κανω κι εγω κατι για να τον επιβραβευσω?

Απόλυτες ή σχεδόν απόλυτες @@διές !
Οταν σου πεί ο Χρηστος πως παντρεύεται άλλη, να μη ξεχάσεις να πας παράνυφος -για επιβράβευση !
:2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγω δεν ειπα να γνωρισει. Ειπα να παρουμε και οι 2 μας μια ωραια κοπελα, ετσι για να σπασει η μονοτονια. Δεν ειναι αναγκη να γινουμε και φιλοι!

Και εαν του καλ΄αρέσει ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Παιζεις με την φωτια. αμα δεν το κανεις γιατι γουσταρεις, αστο καλυτερα. δεν ειναι σωστο να σερνεσε απο πισω πιστευοντας οτι εισαι μπροστα. Διαβασε σε κανα σαιτ για τους κανονες αυτων των παιχνιδιων και μετα παιξε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.193
Πόντοι
12.056

Aκομα δεν παντρευτικες και σκεφτεσαι την μονοτονια.... :jerking:

Στο πουτσο μας λουλουδια και στα αρχιδια μελισσες  :dancing: :dancing: :dancing:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εκπλησομαι που διαφωνεις λουκρητια. Δεν ειναι ευκολο να το κανει κανεις.
γ το μονο που δε διαφωνησα ηταν γ το δωρο σου!
γ κατι αλλα που ειπες με πιασαν τα γελια..
αλλα δε στροφαρεις...

OP
OP
M

Malla

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απόλυτες ή σχεδόν απόλυτες @@διές !
Οταν σου πεί ο Χρηστος πως παντρεύεται άλλη, να μη ξεχάσεις να πας παράνυφος -για επιβράβευση !
:2funny:

εγω ξερω πως ηταν πιστος (ορκο ομως δεν παιρνω για κανεναν)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κοιτα, ειμαι αρκετα προβληματισμενη με το θεμα της μονογαμίας στον γάμο. Ειμαι ανθρωπος πολυ ανταγωνιστικος και θελω να λαμβανω τα μετρα μου. Δε θα διακινδυνευα ποτε να με βαρεθει ο συζυγος μου καποια στιγμη. Και φαντασια εχω και καλη διαθεση και ανοιχτο μυαλο ωστε να καταλαβω οτι ο αντρας ειναι πολυγαμικο ον. Ομως, το να μην ειμαι εγω το αντικειμενο του ποθου του, να γουσταρει καποια στιγμη καποια αλλη, οχι αυτο δεν το αντεχω!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω ξερω πως ηταν πιστος (ορκο ομως δεν παιρνω για κανεναν)

...πιστός είναι ο Αζόρ, ο σκύλος μου !
Αμα τρώγεσαι για πίστη να σου γνωρίσω τα παιδιά του Αζόρ !
Αμα θες Αντρα, ξέχνα τα πιστικά ,... ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ελλεεινιδα κυριοι και ελλεηνας αντιστοιχα.
οριστε ενα πολυ καλο δειγμα!

μαλλα μου δε μου φταις σε κατι κ ειλικρινα δε μιλαω ασχημα συνηθως απλα εχω τα νευρα μου σημερα κ μου εδωσες αφορμη να ξεσπασω! :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
...πιστός είναι ο Αζόρ, ο σκύλος μου !
Αμα τρώγεσαι για πίστη να σου γνωρίσω τα παιδιά του Αζόρ !
Αμα θες Αντρα, ξέχνα τα πιστικά ,... ;)

πίστη μόνο με κουνιστούς....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=212,175]Mmd83LIADnE[/youtube]

OP
OP
M

Malla

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0