Νέα

Bachelor-τρίο... για μένα και τον άντρα μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Malla
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εδώ παντρεύεται...το Bou.tv Θα τον χαλάσει?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να περασει πρωτα ο μηναs του μελιτοs  και βλεπουμε....Το μαγαζι εδω θαναι :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αμα του μεινει πουτσος και στυση απο την γκρινια .... :headbang:

μενει...μενει.......Αλλα οχι εντοs σπιτιου.....Φταιει η ατμοσφαιρα!!!!
Η αναζωογονηση γινεται    εκτοs

OP
OP
M

Malla

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχα.......Αχ βρε Μαλλα, με τα ιδια τα χερακια σου , θα τα βγαλειs τα ματακια σου.....Η   να πω του αντρα σου???

life, δεν ξερω αν εισαι παντρεμενος αλλα νομιζω πως γενικως οποιος παντευεται στα 37-38 του δεν περιμενει απο τη γυναικα του να του ανοιξει τα ματια (και να βγαλει τα δικα της). Εγω γνωρισα εναν ανθρωπο που δεν ειχε ιερο και οσιο με τις γυναικες, τις αγαπουσε πολυ και τις αγαπαει ακομα.Για μενα ειναι οκ και απολυτα σεβαστο. Το να φερω μια γυναικα στο κρεβατι μου μπορει να ειναι προβλημα εαν υπαρχει εκεινο το μπερδεμα που ενωνει τους ανθρωπους. Αν ομως τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, αν μπαινει και το χρημα αναμεσα (το οποιο τα κανει πιο ξεκαθαρα) τοτε ο φοβος ειναι πανω κατω ο ιδιος σα να φοβομουν μηπως ξελογιστει απο το καινουργιο μου νεγκλιζέ, ή τις καινουργιες ψηλοτακουνες γοβες.
Μιλαω για ερωτικα παιχνιδια, αν θες πες το βοηθηματα, οπως ειναι ενας δονιτης, οι χειροπεδες, μια τσοντα κλπ. Μονο που στην περιπτωση μου το νεο παιχνιδι θα ηθελα να ειναι εμψυχο. Ακουγεται σεξιστικο αλλα ετσι το βλεπω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
... . Το να φερω μια γυναικα στο κρεβατι μου μπορει να ειναι προβλημα εαν υπαρχει εκεινο το μπερδεμα που ενωνει τους ανθρωπους. Αν ομως τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, αν μπαινει και το χρημα αναμεσα (το οποιο τα κανει πιο ξεκαθαρα) τοτε ο φοβος ειναι πανω κατω ο ιδιος σα να φοβομουν μηπως ξελογιστει απο το καινουργιο μου νεγκλιζέ, ή τις καινουργιες ψηλοτακουνες γοβες.
Μιλαω για ερωτικα παιχνιδια, αν θες πες το βοηθηματα, οπως ειναι ενας δονιτης, οι χειροπεδες, μια τσοντα κλπ. Μονο που στην περιπτωση μου το νεο παιχνιδι θα ηθελα να ειναι εμψυχο. Ακουγεται σεξιστικο αλλα ετσι το βλεπω

καλά τα λες ! Ο φόβος είναι να μην καταλάβει, πως με λιγότερα λεφτά απ όσα θα του κοστήσεις ΕΣΥ κι ο γάμος, μπορεί να γαμάει μουνάρες ες αεί...Ασε δηλαδή που αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και μετά λένε ότι εμείς οι άντρες βλέπουμε τις πουτάνες σαν κρέας....

:headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
life, δεν ξερω αν εισαι παντρεμενος αλλα νομιζω πως γενικως οποιος παντευεται στα 37-38 του δεν περιμενει απο τη γυναικα του να του ανοιξει τα ματια (και να βγαλει τα δικα της). Εγω γνωρισα εναν ανθρωπο που δεν ειχε ιερο και οσιο με τις γυναικες, τις αγαπουσε πολυ και τις αγαπαει ακομα.Για μενα ειναι οκ και απολυτα σεβαστο. Το να φερω μια γυναικα στο κρεβατι μου μπορει να ειναι προβλημα εαν υπαρχει εκεινο το μπερδεμα που ενωνει τους ανθρωπους. Αν ομως τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, αν μπαινει και το χρημα αναμεσα (το οποιο τα κανει πιο ξεκαθαρα) τοτε ο φοβος ειναι πανω κατω ο ιδιος σα να φοβομουν μηπως ξελογιστει απο το καινουργιο μου νεγκλιζέ, ή τις καινουργιες ψηλοτακουνες γοβες.

Δεν το ειπα με κακο σκοπο.........Αλλα απο πειρα γαμου εχω μπολικη παντωs...μην νομιζειs οτι εναν τετοιο αντρα θα τον συγκρατησειs αν εκεινοs θελησει να στην κανει.....Κανειs δεν μπορει να ειναι απολυτοs για τιποτα....τα πραγματα....ειτε με χρημα ειτε με οχι...δεν ηταν ξεκαθαρα ποτε....απλα  οσο περνανε τα χρονια η φθορα και η κουραση μοιραια κανουν την εμφανιση τουσ...αλλοτε το ανακαλυπτειs...αλλοτε οχι...ισωs στην περιπτωση σου και να πιασει...Το ευχομαι ολοψυχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom