gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σωστά, εδώ μόνο οι μουνάρες γαμήθηκαν
σωστά, εδώ μόνο οι μουνάρες γαμήθηκαν
Οχι ρε θα την συμβουλευσουν που μπορει να βρει αυτο πυ ζηταει.θα παν μαζι σε στουντιο; πρωτοτυπο....
:SΟχι ρε θα την συμβουλευσουν που μπορει να βρει αυτο πυ ζηταει.
Σε studio δεν γινονται αυτα τα πραγματα.....
Οχι ρε θα την συμβουλευσουν που μπορει να βρει αυτο πυ ζηταει.
Σε studio δεν γινονται αυτα τα πραγματα.....
Κι αν γλυκαθει ο γαμπροs ....τι γινεται μετα??
θα γίνει μέλος εδώ
σωθηκε....θα γίνει μέλος εδώ
Κι αν γλυκαθει ο γαμπροs ....τι γινεται μετα??
οτι γαμησε γαμησε μεχρι τον γαμο....εδώ παντρεύεται...το Bou.tv Θα τον χαλάσει?
οτι γαμησε γαμησε μεχρι τον γαμο....
αμα του μεινει πουτσος και στυση απο την γκρινια ...............Μετα θα κανει οτι ολοι....Ανανεωση
αμα του μεινει πουτσος και στυση απο την γκρινια ....
Χαχαχαχαχα.......Αχ βρε Μαλλα, με τα ιδια τα χερακια σου , θα τα βγαλειs τα ματακια σου.....Η να πω του αντρα σου???
... . Το να φερω μια γυναικα στο κρεβατι μου μπορει να ειναι προβλημα εαν υπαρχει εκεινο το μπερδεμα που ενωνει τους ανθρωπους. Αν ομως τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, αν μπαινει και το χρημα αναμεσα (το οποιο τα κανει πιο ξεκαθαρα) τοτε ο φοβος ειναι πανω κατω ο ιδιος σα να φοβομουν μηπως ξελογιστει απο το καινουργιο μου νεγκλιζέ, ή τις καινουργιες ψηλοτακουνες γοβες.
Μιλαω για ερωτικα παιχνιδια, αν θες πες το βοηθηματα, οπως ειναι ενας δονιτης, οι χειροπεδες, μια τσοντα κλπ. Μονο που στην περιπτωση μου το νεο παιχνιδι θα ηθελα να ειναι εμψυχο. Ακουγεται σεξιστικο αλλα ετσι το βλεπω
life, δεν ξερω αν εισαι παντρεμενος αλλα νομιζω πως γενικως οποιος παντευεται στα 37-38 του δεν περιμενει απο τη γυναικα του να του ανοιξει τα ματια (και να βγαλει τα δικα της). Εγω γνωρισα εναν ανθρωπο που δεν ειχε ιερο και οσιο με τις γυναικες, τις αγαπουσε πολυ και τις αγαπαει ακομα.Για μενα ειναι οκ και απολυτα σεβαστο. Το να φερω μια γυναικα στο κρεβατι μου μπορει να ειναι προβλημα εαν υπαρχει εκεινο το μπερδεμα που ενωνει τους ανθρωπους. Αν ομως τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, αν μπαινει και το χρημα αναμεσα (το οποιο τα κανει πιο ξεκαθαρα) τοτε ο φοβος ειναι πανω κατω ο ιδιος σα να φοβομουν μηπως ξελογιστει απο το καινουργιο μου νεγκλιζέ, ή τις καινουργιες ψηλοτακουνες γοβες.
Μιλαω για ερωτικα παιχνιδια, αν θες πες το βοηθηματα, οπως ειναι ενας δονιτης, οι χειροπεδες, μια τσοντα κλπ. Μονο που στην περιπτωση μου το νεο παιχνιδι θα ηθελα να ειναι εμψυχο. Ακουγεται σεξιστικο αλλα ετσι το βλεπω
προβατινες...και μετά λένε ότι εμείς οι άντρες βλέπουμε τις πουτάνες σαν κρέας....