Νέα

Άβολες στιγμές με βίζιτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
Το ποίο άβολο που μου έχει συμβεί είναι σε ξενοδοχείο είχα πάρει βίζιτα και μας είδε ο άντρας της θείας μου καταλαβαίνετε ρόμπα τελείως αλλά και πάλι ούτε που με ένοιαξε
αυτος τι εκανε εκει ??

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
με margo απο glamour..Την ειχα ξαπλωμενη μπρουμυτα και τη γαμουσα γρηγορα κ βγαινω αποτομα κ μπαινω καταλαθος στον κωλο....
Εβγαλε μια φωνη, μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο..
Με πεταξε εξω με τις κλωτσιες κ μου φωναζε "you broke my ass"..
ειχαν βγει κ κατι αλλες βιζιτες στο διαδρομο κ κοιτουσαν

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
με amalyia απο glamour...τη καρφωνα δυνατα κ ξαφνιμα βλεπω αιμα..
Νομιζα οτι της εσπασα το μουνι..
Ειχε παρει τηλ την τηλεφωνητρια κ την εβριζε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αν και δεν ήμουν μπροστά, φαντάζομαι όταν θα βγήκε από το μπάνιο (μετά το γαμήσι) και συνειδητοποίησε πως την είχα κοπανήσει από το παράθυρο μαζί με τα λεφτά (ημιώροφος).
Και γιατι δεν βγηκες απο την πορτα αφου ηταν στο μπανιο ούτως ή αλλως?

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
754
Πόντοι
81
με margo απο glamour..Την ειχα ξαπλωμενη μπρουμυτα και τη γαμουσα γρηγορα κ βγαινω αποτομα κ μπαινω καταλαθος στον κωλο....
με amalyia απο glamour...τη καρφωνα δυνατα κ ξαφνιμα βλεπω αιμα..
Νομιζα οτι της εσπασα το μουνι..
Ειχε παρει τηλ την τηλεφωνητρια κ την εβριζε
Καλα κατούρα και λίγο

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Πριν από πολλά χρόνια έχω πάει σε ένα γάμο στην επαρχία. Λίγο το κρασάκι, λίγο τα παράνυμφύδια που χορεύαν συνεχώς με τα μισά πόδια βυζιά έξω, έχω φτιαχτεί αρκετά.
Μόλις έφυγα από το γλέντι γυρνάω τα κολώμπαρα της πόλης για να βρώ κανένα σιγουράκι, κάνανε αρκετές τις δύσκολες, μερικές , "δεν σε έχω ξαναδεί" κτλ, οπότε έφτασα στο τρίτο κολώμπαρο να βρώ ένα τίμιο milfακι να μου δώσει μια λογική τιμούλα για να πάμε μετά το κλείσιμο στο "σπίτι" της (στην πραγματικότητα έμενε αθήνα ερχόταν για δουλειά αργά το απόγευμα έφευγε νωρίς το πρωί μετά τη δουλειά). Πήγαμε, ήμουν πλέον κομμάτια αλλά τίμια η κοπέλα, με έλιωσε στην πίπα, μέχρι που μου τα πήρε όλα και έφυγε αυτή για Αθήνα κι εγώ για ύπνο

Λίγα χρόνια αργότερα από αυτό το σκηνικό, είμαι με ένα παρεάκι σε ταβερνάκι με live μουσική. Πετυχαίνω την τύπισσα, να κάνει εκεί τους αραβώνες της κόρης της στο απέναντι τραπέζι. Αμηχανία κτλ κυρίως από την πλευρά της, αλλά δεν έγινε κανένα σκηνικό, ούτε δώσαμε σημάδια σε κανέναν από καμία παρέα. Κάποια στιγμή ο "μαεστρος" του μαγαζιού την φωνάζει να τραγουδήσει, και όντος τα έλεγε καλά. Με το που τελειώνει το τραγούδι, λέει ο τύπος, "Αυτή είναι η γυναίκα μου, δεν μπορούμε να την χαιρόμαστε συχνά γιατί τραγουδάει συνέχεια στην επαρχία"

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.765
Πόντοι
6.236
Τι μαλακια εκανες? Δε γινεται να παθεις κατι απο το εμβολιο αλλου ανθρωπε μου, δεν εχει τον πρωτογενη ιο, τα συμπτωματα, ειναι ο οργανισμος που κανει αντισωματα στον αδρανοποιημενο ιο.
Γιατρός;;; ?‍⚕️

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καποτε στην οδο Φυλης ηταν ενα στανταρακι μου μικρουλα αδυνατουλα ωραιο σωματακι καυλα...
Οποτε ημουν αδειουχος απο το στρατο πηγαινα και τη γαμαγα..
Ωσπου μια μερα αποφασισε να μου δωρισει κωλαρακι...
Τη γαμησα μια χαρα
Ωστοσο οταν βγηκα η καποτα ηταν τιγκα στο σκατο...μπλιαχ...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.765
Πόντοι
6.236
Άβολο είναι να πας να της κανείς γλυφό μουνι εκεί που την έχεις με τα πόδια στους ώμους της και να σε κλασει
Άμα την έχεις καραξεσκίσει πριν και έχει μπει όλος ο αέρας της Πάρνηθας μέσα, κάπως δεν πρέπει να βγει κι αυτός; :badair::badair::badair:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.991
Πόντοι
5.235
εσυ ρε παιχτη εισαι που εμφανιστηκες πριν λιγες μερες εδω στο bou ανεβασες μαζεμενες καμια 40αρια κριτικες ετσι για να μας ενημερωσεις οτι τον εχεις 30 ποντους και γαμας σαν κομπρεσερ και χυνουν ποταμια ολες οι πουτανες μαζι σου...
εξυπηρετει σε κατι να μας γραφεις σε καθε κριτικη για την πουτσαρα σου?
κουρασες...
κλασσικο μελος του bou.com

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Καποτε στην οδο Φυλης ηταν ενα στανταρακι μου μικρουλα αδυνατουλα ωραιο σωματακι καυλα...
Οποτε ημουν αδειουχος απο το στρατο πηγαινα και τη γαμαγα..
Ωσπου μια μερα αποφασισε να μου δωρισει κωλαρακι...
Τη γαμησα μια χαρα
Ωστοσο οταν βγηκα η καποτα ηταν τιγκα στο σκατο...μπλιαχ...
Σιγα το πραμα... ολοι εχουμε μερεντιαστει εστω μια φορα στην πορνοκαριερα μας

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
το είχα κάνει κατά λάθος σε ταϋλανδή στο Λονδίνο

αυτή χωρίς να το ζητήσω κάθε φορά που τη συναντούσα μου έδινε κώλο!!!

είχαμε γνωριστεί από τις αρκετές επισκέψεις και στήνεται για να τον πάρει , ήταν τόση η καύλα μου όμως που μπήκα απότομα!!!!!

γλυστρισα δε από το gell που είχε βάλει και μπήκα φοράτος!!!

δεν φαντάζεστε πώς πετάχτηκε μπροστά για βγει και τί πόνο τράβηξε

της ζήτησα συγνώμη και σε λίγα δευρόλεπτα ξαναμπήκα με "τρόπο" αυτή τη φορά.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μια άλλη άβολη στιγμή ήταν όταν είχε έρθει αλλοδαπή βίζιτα σε ξενοδοχείο βορείων προαστείων (KRIS) μεθυσμένη.

πήρα τηλέφωνο την τσατσά και την έδιωξα

αν και ωραίο γκομενάκι , θεώρησα ότι ήταν ρίσκο

μιλάμε τώρα για 20 χρόνια πίσω....

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
εσυ ρε παιχτη εισαι που εμφανιστηκες πριν λιγες μερες εδω στο bou ανεβασες μαζεμενες καμια 40αρια κριτικες ετσι για να μας ενημερωσεις οτι τον εχεις 30 ποντους και γαμας σαν κομπρεσερ και χυνουν ποταμια ολες οι πουτανες μαζι σου...
κουρασες...
κλασσικο μελος του bou.c

κουρασες...

κουρασες...
υπαρχουν εδω μεσα καποιοι που τον εχουν πανω απο το μεσο ορο..
στις κριτικες μου καποιες βιζιτες δε με αφησαν καν να μπω, οποτε τους γλιτωνω απο το να πεταξουν τα 140..
Μη γινεσαι μαλακας
Εδω μεσα μπηκα για να γραψω κριτικες κ μαλιστα σε 2-3 φολες ειμαι ο μονος που εχω γραψει.
Αλλα απ'οτι φαινεται οι κομπλεξικοι εδω μεσα ειστε αρκετοι κ θελετε να πεφτετε στις φολες κ μετα να λετε "δεν υπαρχει ενας να γραψει κριτικη?? "
αν εγω ειμαι κλασσικο μελος του bou εσυ εισαι κλασσικος μαλακας ελληναρας

johnmylo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
125
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες... Θα σας πω άβολη στιγμή... Βασικά γαμημένη στιγμή... Έτος 2009 η 2010 ... Είμαστε 4 πιτσιρικαδες όλοι μετάξι 18 με 20 πινουνε ποτακια στο Μπουρνάζι.... Μας βαράει η μαλακια κ ανεβαίνουμε στο strip που υπήρχε στον δευτερο όροφο.. Ανάψαμε ωραία ωραία... Κ ρίχνω ιδέα που να μην εριχνα... Λέω ρε παιδια είμαι μόνος σπίτι δεν παιρνουνε καμια κυρία να έρθει? Το συζητήσαμε κ λέμε μέσα... Εκτός από έναν δεν ήθελε με τίποτα... Τελικά πηγαμε σπίτι μου οι τρεις ο άλλος έφυγε... Αρχίζουμε τηλέφωνα... Περιμένουμε κ σκάνε τρεις κυρίες... Ανοίγουμε πόρτα... Μπαίνει η πρώτη, να σου κ η δεύτερη... Στην τρίτη παιδια μειναμε όλοι μαλάκες... Ήταν η μάνα του τέταρτου που δεν ήρθε... Παγώσαμε... Βασικά θυμάμαι με έπιασε τρέμουλο... Η τυπισσα έφυγε... Κατευθείαν... Σκεφτήτε μας ήξερε όλους κ μπαίναμε σπίτι της αρκετά χρόνια... Να ξέρετε δεν είναι ψέμα όλο αυτό που λέω...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.991
Πόντοι
5.235
υπαρχουν εδω μεσα καποιοι που τον εχουν πανω απο το μεσο ορο..
στις κριτικες μου καποιες βιζιτες δε με αφησαν καν να μπω, οποτε τους γλιτωνω απο το να πεταξουν τα 140..
Μη γινεσαι μαλακας
Εδω μεσα μπηκα για να γραψω κριτικες κ μαλιστα σε 2-3 φολες ειμαι ο μονος που εχω γραψει.
Αλλα απ'οτι φαινεται οι κομπλεξικοι εδω μεσα ειστε αρκετοι κ θελετε να πεφτετε στις φολες κ μετα να λετε "δεν υπαρχει ενας να γραψει κριτικη?? "
αν εγω ειμαι κλασσικο μελος του bou εσυ εισαι κλασσικος μαλακας ελληναρας
οταν μια βιζιτα φοβαται και μονο στην οψη του εργαλειου απλα και ευγενικα σου επιστρεφει τα λεφτα σου πισω και πας στο καλο...
αυτο ειναι μια ρουτινα για τους τοοοσο ψωλαραδες και για αυτο επιλεγουν συγκεκριμενες κοπελες που τους δεχονται.
οι πανω απο τον μεσο ορο, δηλαδη 16-20 μια χαρα γαμανε πιστεψε με.
εσυ εχεις αναλαβει την ενημερωση των 25cm και ανω του bou, λειτουργημα δηλαδη
τι τραβανε και οι πουτσαραδες ρε γαμωτο...
για τον χαρακτηρισμο μαλακας δεν θα απαντησω παιχταρα μου, ο θεος να σου κοβει "ποντους" και να σου δινει χρονια

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
οταν μια βιζιτα φοβαται και μονο στην οψη του εργαλειου απλα και ευγενικα σου επιστρεφει τα λεφτα σου πισω και πας στο καλο...
αυτο ειναι μια ρουτινα για τους τοοοσο ψωλαραδες και για αυτο επιλεγουν συγκεκριμενες κοπελες που τους δεχονται.
οι πανω απο τον μεσο ορο, δηλαδη 16-20 μια χαρα γαμανε πιστεψε με.
εσυ εχεις αναλαβει την ενημερωση των 25cm και ανω του bou, λειτουργημα δηλαδη
τι τραβανε και οι πουτσαραδες ρε γαμωτο...
για τον χαρακτηρισμο μαλακας δεν θα απαντησω παιχταρα μου, ο θεος να σου κοβει "ποντους" και να σου δινει χρονια
οχι φιλε μου, δεν εχεις ιδεα απο βιζιτες !!!!! καθεται, σου παιρνει πιπα, σου βαζει προφυλακτικο,σε αφηνει να μπεις λιγο κ μετα σου λεει ποναω ποναω, αλλα επειδη μπηκες στο μουνι, πληρωνεις κανονικα..
Κι επισης δεν εχει σημασια το μηκος αλλα το παχος της πουτσας..
Εισαι ασχετος και το παιζεις ξερολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom