Νέα

Άβολες στιγμές με βίζιτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Στανταρακι έχει αγοράσει διάφορα προφυλακτικά. Ανάμεσα στα πολλά υπάρχουν και αυτά για καθυστέρηση με ξυλοκαΐνη το οποίο μου το φοράει χωρίς να έχει δει τι ειναι. Αφού έχει περάσει ένα μισάωρο και δεν μπορώ να χύσω αποφασίζει να μου το βγάλει και να με τελειώσει με πίπα. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχει στραβωσει το στόμα της λες και έχει βγει από οδοντίατρο μετά από εξαγωγή φρονιμίτη.
Προφυλακτικό με τόση ξυλοκαινη που έχει τυπε??? :2funny:
Να προμηθευτώ...

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Το θέμα είναι "άβολες στιγμές", όχι "ΤΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ"...
Ξεφτιλισμένα πράγματα...
Πολύ συγχυσμένο σε βρίσκω, αναρωτιέμαι γιατί χαλάστηκες έτσι με κάποιες απλές αφηγήσεις και περιγραφές σε ένα site το οποίο λέγεται Bourdela.

Είτε είσαι ένας ηθικολόγος/υποκριτής του κώλου, είτε έχασε λεφτά με αυτόν τον τρόπο κάποιο θηλυκό της οικογένειας σου.

Κλείνοντας, θα ήθελα πολύ να με πεις από κοντά χοντρό μαλακά και ξεφτίλα.

Περιμένω είτε δημόσια είτε ιδιωτικά μήνυμα σου.

Για να σε δω.

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Το ότι το σάι λέγεται μπουρδέλα, δε σημαίνει φερόμαστε κι ανάλογα.
Το συγκεκριμένο θέμα - να παρατάς απλήρωτες τις εργαζόμενες και να φευγεις κλέφτης, έχει συζητηθεί πολλές φορες και τους, λίγους ευτυχώς, σας έχει ξεχέσει όλο το σάι...
Προφανώς ως κλώνος συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο.
Αν δεν συνειδητοποιείς τι λες είσαι άξιος της μοίρας σου.
Με την ίδια λογική να πούμε ότι είναι καλό να ληστευεις σπίτια, να κλέβεις στο σμ κλπ...
Γελοία πράματα, μήπως διαφωνείς?
Συνεχίζεις και αγνοείς την πρόσκληση μου, κάποιος κακοπροαίρετος θα υποστήριζε πως υπεκφεύγεις...

Σου επαναλαμβάνω πως δεν θα κάτσω να κηρύττω περί ηθικής ανάμεσα σε banner με κώλους και βυζιά.
Πάντως, για να σου λύσω την απορία, προφανώς και δεν είναι κλοπή από τη στιγμή που δεν λαμβανεις τις προσυμφωνημενες υπηρεσίες.
Αν ένας μάστορας σου κάνει κακοτεχνίες και προκαλέσει ζημιές δεν θα τον πληρώσεις και από πάνω.
Έτσι και σε μια πουτανα που κλέβει στις στάσεις/ είναι βιαστική/δεν συμμετέχει, θα κάνεις το ίδιο (αν σου δοθεί η ευκαιρία) και δεν θα σου αρπάξει τα λεφτά 2-3 δικών σου ημερομισθίων μέσα σε 1δικη της ώρα.

Πολύ το κουράζουμε όμως.
Το κάλεσμα μου προφανώς και συνεχίζει να ισχύει αν και αμφιβάλλω για την αντίπαλη πλευρά.
Δεν θα κάτσω όμως να σκυλοβριζομαι στο διαδίκτυο, προτιμώ να περνάω εποικοδομητικοτερα το χρόνο μου κοιτάζοντας τα νύχια μου να μεγαλώνουν.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Πριν καμιά 20αρια χρόνια, αφού σχόλασα από τη δουλειά μου, πέρασα από ένα δέλο μπας και τον βρέξω λίγο.
Μετά το σαλονάρισμα, αποφάσισα να φύγω, και ανοίγοντας την πόρτα να βγω έξω, πετυχαίνω τον εργοδότη μου που πέρναγε από το δρόμο.
Σάστισε λίγο, χαμογέλασα, τον χαιρέτησα και έφυγα προς αντίθετη κατεύθυνση.
Όσο το θυμάμαι, γελάω.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
Σε μπουρδέλο έχω πετύχει συν-φάνταρους.
Τον καιρό που δεν υπήρχαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο γινόταν συχνά παρανοήσεις με την εμφάνιση. Μου είχε έρθει μία που δεν ήταν αυτό που περιέγραψα αλλά την πήρα παρόλα αυτά.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Είμαι με ct πριν χρόνια σε παραλιακό ξενοδοχείο, εκεί που έχει ξεκινήσει η φάση, ανοίγει η πόρτα από συναγωνιστή. Πετάγομαι ψύχραιμος με την ψωλή έξω του λέω που πας; μου δείχνει το κλειδί που όντως αντιστοιχεί στο δωμάτιο που είμαι ήδη μέσα. Του λέω οκ, μπερδεύτηκα μπες στο απέναντι ( που ήταν όντως το δικό μου) και του κλείνω στα μούτρα την πόρτα. Η CT ατάραχη και με το που κλείνω την πόρτα, καταλαβαίνουμε τι μαλακια έκανα, κοιταχτηκαμε και μας έπιασε νευρικό.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.154
Πόντοι
2.846
Είμαι με ct πριν χρόνια σε παραλιακό ξενοδοχείο, εκεί που έχει ξεκινήσει η φάση, ανοίγει η πόρτα από συναγωνιστή. Πετάγομαι ψύχραιμος με την ψωλή έξω του λέω που πας; μου δείχνει το κλειδί που όντως αντιστοιχεί στο δωμάτιο που είμαι ήδη μέσα. Του λέω οκ, μπερδεύτηκα μπες στο απέναντι ( που ήταν όντως το δικό μου) και του κλείνω στα μούτρα την πόρτα. Η CT ατάραχη και με το που κλείνω την πόρτα, καταλαβαίνουμε τι μαλακια έκανα, κοιταχτηκαμε και μας έπιασε νευρικό.
τελικά ποια γάμησες?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Συνεχίζεις και αγνοείς την πρόσκληση μου, κάποιος κακοπροαίρετος θα υποστήριζε πως υπεκφεύγεις...

Σου επαναλαμβάνω πως δεν θα κάτσω να κηρύττω περί ηθικής ανάμεσα σε banner με κώλους και βυζιά.
Πάντως, για να σου λύσω την απορία, προφανώς και δεν είναι κλοπή από τη στιγμή που δεν λαμβανεις τις προσυμφωνημενες υπηρεσίες.
Αν ένας μάστορας σου κάνει κακοτεχνίες και προκαλέσει ζημιές δεν θα τον πληρώσεις και από πάνω.
Έτσι και σε μια πουτανα που κλέβει στις στάσεις/ είναι βιαστική/δεν συμμετέχει, θα κάνεις το ίδιο (αν σου δοθεί η ευκαιρία) και δεν θα σου αρπάξει τα λεφτά 2-3 δικών σου ημερομισθίων μέσα σε 1δικη της ώρα.

Πολύ το κουράζουμε όμως.
Το κάλεσμα μου προφανώς και συνεχίζει να ισχύει αν και αμφιβάλλω για την αντίπαλη πλευρά.
Δεν θα κάτσω όμως να σκυλοβριζομαι στο διαδίκτυο, προτιμώ να περνάω εποικοδομητικοτερα το χρόνο μου κοιτάζοντας τα νύχια μου να μεγαλώνουν.
Ωπα!!! Τεστοστερονη φουλ?
Χαλαρωσε τυπε,χαλαρωσε

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Άλλο ένα που μου έτυχε.
Καθαρίστρια μπήκε μέσα (και βιαστική) και μας έπιασε στο πισωκολλητό. Ακόμα θυμάμαι την φάτσα της.:cheesy:

Επίσης στο Exis
Δεν έκλεινε καλά η πόρτα και κάποια στιγμή , με κάποιο ρεύμα αέρα , άνοιξε. Φόρα παρτίδα με εμένα να σπρώχνω
την Εμμυ με τα πόδια ψηλα. Την ώρα που πήγα να κλείσω με το πουλι έξω .... νάτην πάλι μιά καθαρίστρια.:cheesy:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Πριν 7-8 χρόνια περίπου σε οίκο τώρα δε θυμάμαι σε ποιον ακριβώς να πω την αλήθεια, ωραίο Μίλφ καυλιαρικο μπαίνουμε μέσα όλα κομπλε στην αρχή, φτάνουμε σε σημείο ιππασίας ξάπλωσε λέω αχχχ αγάπη μου από πίσω να βλέπεις τη κωλαρα μ κτλπ ,οκ λέω έδινα εγω πόνο και όταν έρχεται το τέλος και γυρίζει βλέπω τα μουνοχειλα της κάποια σημεία κατάμαυρα και πετρωμένα φαινόντουσαν έμεινα λίγο παγωτό αυτή με κοιτάει κ γέλαγε αμήχανα και έφυγε , τέλος δεν έπαθα τίποτα μεταδιδόμενο αλλά ποτε δε κατάλαβα τι ήταν αυτό όποτε άμα ξέρει κανεις ας διαφωτίσει

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εμενα παντως, το πιο εξτριμ ηταν οταν με μια κορασιδα - ανεξαρτητη πετυχαμε συναδελφισσα της απο την πρωινη-νομιμη-κανονικη δουλεια της στην ρεσεψιον αποχωρωντας ολοι

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Άλλο ένα που μου έτυχε.
Καθαρίστρια μπήκε μέσα (και βιαστική) και μας έπιασε στο πισωκολλητό. Ακόμα θυμάμαι την φάτσα της.:cheesy:

Επίσης στο Exis
Δεν έκλεινε καλά η πόρτα και κάποια στιγμή , με κάποιο ρεύμα αέρα , άνοιξε. Φόρα παρτίδα με εμένα να σπρώχνω
την Εμμυ με τα πόδια ψηλα. Την ώρα που πήγα να κλείσω με το πουλι έξω .... νάτην πάλι μιά καθαρίστρια.:cheesy:
Tην Ουκρανο Μιλφαρα ? ,,,καλη τηs ωρα oπου και αν ειναι .....

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Παλιά σε στούντιο όταν άνοιξε τη πόρτα η υπηρεσία και μας βρήκε πάνω στο πήδημα...Έκανε και καλά λάθος μπέρδεψε τα δωμάτια...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Threadαρα κύριε νηματοθετη.
Κλείνω με ανεξάρτητη λίγες μέρες μετά την άρση του δεύτερου lockdown,είμαστε ακόμα στο social αλλά έχει ξεκινήσει ήδη το χαμουρεμα με την κυρία να έχει ανέβει πάνω που και να προσπαθεί να χαιδεψει τις αμυγδαλές μου με την γλώσσα της, πάει την κουβέντα προς το εμβόλιο και με ρωτάει αν έκανα, της απαντώ δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου, αυτή συνεχίζει το έργο της ώσπου μετά από ένα λεπτό σταματάει και μου λέει.. "εγώ να σου πω την αλήθεια το έκανα χτες και ανέβασα πυρετό 39 αλλά τώρα είμαι εντάξει" εκείνη τη στιγμή μου έφυγε το σαγόνι απ'το σοκ και η τύπισσα βρήκε ευκαιρία να ξαναχωσει την γλώσσα της στο στόμα μου σαν μανιακή :confused::helpplea:
Την σταματάω και ενώ γελάω από αμηχανία της λέω κάτι του στυλ "καλά ρε κοπελιά χτες είχες πυρετό και συμπτώματα και μου το λες τώρα?" αυτή ή δεν κατάλαβε τι της είπα είτε δεν πτοήθηκε και ξανά βουρ τη γλώσσα της στο λαρύγγι μου.
Τότε εγώ σκέφτηκα "άμα έχει covid τότε με έχει κολλήσει ήδη άρα δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω το ραντεβού και συνέχισα κανονικά :rockon:
Το ξέρω ότι έκανα μαλακια που θα μπορούσα να την πληρώσω βαριά, αλλά υπερίσχυσε η γκαυλα :walkingpenis:
Τι μαλακια εκανες? Δε γινεται να παθεις κατι απο το εμβολιο αλλου ανθρωπε μου, δεν εχει τον πρωτογενη ιο, τα συμπτωματα, ειναι ο οργανισμος που κανει αντισωματα στον αδρανοποιημενο ιο.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Γράφω τη νίλα που έπαθε δικό μου πρόσωπο προ αρκετών ετών. είχε γνωρίσει μια ανατολικοευρωπαία με παιδί και τον δεχόταν πού και πού στο σπίτι της στα Πατήσια. Κάποια μέρα τη στιγμή που έχυνε στην κρεβατοκάμαρα ακούει την πόρτα να ανοίγει. ΄Ηταν ο μόνιμος γκόμενος της γυναίκας !!!!!!.. ΄Ηταν ΑΚΟΜΗ στο μουνί της και εκείνη πετάχτηκε απάνω ... ΄Οταν κατάλαβε τι γινόταν για είκοσι λεπτά που έμεινε στο σαλόνι ο γκόμενος αυτός παρά λίγο να πάθει έμφραγμα ... Συμπέρασμα: ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ... Ακόμα μέχρι σήμερα που του το θυμίζω παθαίνει την πλάκα του ...
σε δυό αντίστοιχες περιπτώσεις οι γκόμενες κλείδωναν και άφηναν το κλειδί στην κλειδαριά. Να το ζητάτε.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Παλιά σε στούντιο όταν άνοιξε τη πόρτα η υπηρεσία και μας βρήκε πάνω στο πήδημα...Έκανε και καλά λάθος μπέρδεψε τα δωμάτια...
Δεν έκανε λάθος φίλε.. Έτσι κάνουν οι καθαρίστριες. Χτυπάνε λίγο και μπαίνουν αν δεν πάρουν απάντηση. Και σε κανονικά ξενοδοχεία. Πολλές φορές δεν απαντάω επίτηδες και είμαι ξεβρακωτος και καλά δεν άκουσα ? και βλέπουν το εργαλείο.
Απλά κάποιες φορές τους δίνει η ρεσεψιόν και λάθος νούμερα για καθαριότητα. Δηλαδή και καλά είναι άδειο το δωμάτιο.

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
Πριν 7-8 χρόνια περίπου σε οίκο τώρα δε θυμάμαι σε ποιον ακριβώς να πω την αλήθεια, ωραίο Μίλφ καυλιαρικο μπαίνουμε μέσα όλα κομπλε στην αρχή, φτάνουμε σε σημείο ιππασίας ξάπλωσε λέω αχχχ αγάπη μου από πίσω να βλέπεις τη κωλαρα μ κτλπ ,οκ λέω έδινα εγω πόνο και όταν έρχεται το τέλος και γυρίζει βλέπω τα μουνοχειλα της κάποια σημεία κατάμαυρα και πετρωμένα φαινόντουσαν έμεινα λίγο παγωτό αυτή με κοιτάει κ γέλαγε αμήχανα και έφυγε , τέλος δεν έπαθα τίποτα μεταδιδόμενο αλλά ποτε δε κατάλαβα τι ήταν αυτό όποτε άμα ξέρει κανεις ας διαφωτίσει
Κονδυλώματα σε έξαρση λογικά .εκτός εάν είχαν φυτρώσει τίποτα μανιταράκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom