Threadαρα κύριε νηματοθετη.
Κλείνω με ανεξάρτητη λίγες μέρες μετά την άρση του δεύτερου lockdown,είμαστε ακόμα στο social αλλά έχει ξεκινήσει ήδη το χαμουρεμα με την κυρία να έχει ανέβει πάνω που και να προσπαθεί να χαιδεψει τις αμυγδαλές μου με την γλώσσα της, πάει την κουβέντα προς το εμβόλιο και με ρωτάει αν έκανα, της απαντώ δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου, αυτή συνεχίζει το έργο της ώσπου μετά από ένα λεπτό σταματάει και μου λέει.. "εγώ να σου πω την αλήθεια το έκανα χτες και ανέβασα πυρετό 39 αλλά τώρα είμαι εντάξει" εκείνη τη στιγμή μου έφυγε το σαγόνι απ'το σοκ και η τύπισσα βρήκε ευκαιρία να ξαναχωσει την γλώσσα της στο στόμα μου σαν μανιακή
Την σταματάω και ενώ γελάω από αμηχανία της λέω κάτι του στυλ "καλά ρε κοπελιά χτες είχες πυρετό και συμπτώματα και μου το λες τώρα?" αυτή ή δεν κατάλαβε τι της είπα είτε δεν πτοήθηκε και ξανά βουρ τη γλώσσα της στο λαρύγγι μου.
Τότε εγώ σκέφτηκα
"άμα έχει covid τότε με έχει κολλήσει ήδη άρα δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω το ραντεβού και συνέχισα κανονικά
Το ξέρω ότι έκανα μαλακια που θα μπορούσα να την πληρώσω βαριά, αλλά υπερίσχυσε η γκαυλα