bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Βασικα θα τον στραπονιαριζε κανα τραβελι ,ντραπηκε να το γραψει και στο τελος του ξεφυγεΤυπε αντί να πεθάνει στον πόνο αυτή πέθανες εσύ ;
?????
Βασικα θα τον στραπονιαριζε κανα τραβελι ,ντραπηκε να το γραψει και στο τελος του ξεφυγεΤυπε αντί να πεθάνει στον πόνο αυτή πέθανες εσύ ;
Μία φορά με ct, καθως γαμαγα (στο χωρο της) λιποθυμισε και αρχισε να βγαζει εμετους απο το στομα. Υπεθεσα οτι ηταν κοκκαλο απο βοτκες και την εκανα σα να μην τρεχει τιποτα. Μετεπειτα μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μπορει να της ειχε συμβει τιποτα σοβαροτατο και να εσβηνε επι τοπου, επειδη εγω δεν εδωσα σημασια. Χωρια που ημουν και ο τελευταιος που την ειχε δει ζωντανη. Για την ιστορια και μονο:
1) Αφησα τα μισα λεφτα στο κομοδινο της,
2) ξαναπηρα απο αλλο κινητο μετα απο μερες να κλεισω ραντεβου και ηταν ολα οκ.
3) οταν αρχισε να βγαζει εμετους, εκανε κατι περιεργους ηχους απο το στομα της και εγω νομιζα οτι εχυνε, οποτε καυλωσα χειροτερα.
4) Απο τοτε πηγαινω ΜΟΝΟ στον χωρο των κοριτσιων γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου κατσικωθει στο χωρο σου - εστω και αν ειναι ξενοδοχειο.
Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα
Αν και δεν ήμουν μπροστά, φαντάζομαι όταν θα βγήκε από το μπάνιο (μετά το γαμήσι) και συνειδητοποίησε πως την είχα κοπανήσει από το παράθυρο μαζί με τα λεφτά (ημιώροφος).
Ρε φίλε στο ίδιο ξενοδοχείο πας τις βίζιτες τις γκόμενες και την γυναίκα σου; Θα σε χαιρετάνε στην υποδοχή, καλώς τον καλό μας τον πελάτη, τι κάνετε κύριε εφιάλτη μου......Συναντηση σε διαδρομο ξενοδοχειου ενω ημουν με γκομενα επιχειρησε να με χαιρετησει ανεξαρτητη.Εκανα το κινεζο.Το καταλαβε και ειπε συγνωμη σας μπερδεψα με καποιον γνωστο μου.
Δε παω συχνα για να γνωριζουν.Ρε φίλε στο ίδιο ξενοδοχείο πας τις βίζιτες τις γκόμενες και την γυναίκα σου; Θα σε χαιρετάνε στην υποδοχή, καλώς τον καλό μας τον πελάτη, τι κάνετε κύριε εφιάλτη μου......
Αυτος να πει οτι ειχε αβολη στιγμηΟταν ημουν 20χρονων βγαινω απο το δωματιο σε studio αφου ειχα γαμησει και στην αναμονη ο πατερας μιας φιλης μου.
Γουρλωσε τα ματια οταν με ειδε.Εγω αταραχος....
Σκεφτηκα οτι δεν παιζει να το πει πουθενα καθοτι αυτος παντρεμενος με 2 παιδια και εγω ημουν φανταρος τοτε...
Δεν νομιζω να ειναι μελος στο Site.Αυτος να πει οτι ειχε αβολη στιγμη
Ειναι ρισκο ειδικα οταν η αλλη δεν εχει χωρο μονο για τα ραντεβου της.Γράφω τη νίλα που έπαθε δικό μου πρόσωπο προ αρκετών ετών. είχε γνωρίσει μια ανατολικοευρωπαία με παιδί και τον δεχόταν πού και πού στο σπίτι της στα Πατήσια. Κάποια μέρα τη στιγμή που έχυνε στην κρεβατοκάμαρα ακούει την πόρτα να ανοίγει. ΄Ηταν ο μόνιμος γκόμενος της γυναίκας !!!!!!.. ΄Ηταν ΑΚΟΜΗ στο μουνί της και εκείνη πετάχτηκε απάνω ... ΄Οταν κατάλαβε τι γινόταν για είκοσι λεπτά που έμεινε στο σαλόνι ο γκόμενος αυτός παρά λίγο να πάθει έμφραγμα ... Συμπέρασμα: ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ... Ακόμα μέχρι σήμερα που του το θυμίζω παθαίνει την πλάκα του ...
Τυπε μη φοβασαι. Από όσο γνωρίζω όταν κάνεις εμβόλιο, τα συμπτώματα είναι από την άμυνα του οργανισμού, όχι τον ιό. Το στέλεχος που βάζουν είμαι νεκρό ας πούμε..Threadαρα κύριε νηματοθετη.
Κλείνω με ανεξάρτητη λίγες μέρες μετά την άρση του δεύτερου lockdown,είμαστε ακόμα στο social αλλά έχει ξεκινήσει ήδη το χαμουρεμα με την κυρία να έχει ανέβει πάνω που και να προσπαθεί να χαιδεψει τις αμυγδαλές μου με την γλώσσα της, πάει την κουβέντα προς το εμβόλιο και με ρωτάει αν έκανα, της απαντώ δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου, αυτή συνεχίζει το έργο της ώσπου μετά από ένα λεπτό σταματάει και μου λέει.. "εγώ να σου πω την αλήθεια το έκανα χτες και ανέβασα πυρετό 39 αλλά τώρα είμαι εντάξει" εκείνη τη στιγμή μου έφυγε το σαγόνι απ'το σοκ και η τύπισσα βρήκε ευκαιρία να ξαναχωσει την γλώσσα της στο στόμα μου σαν μανιακή
Την σταματάω και ενώ γελάω από αμηχανία της λέω κάτι του στυλ "καλά ρε κοπελιά χτες είχες πυρετό και συμπτώματα και μου το λες τώρα?" αυτή ή δεν κατάλαβε τι της είπα είτε δεν πτοήθηκε και ξανά βουρ τη γλώσσα της στο λαρύγγι μου.
Τότε εγώ σκέφτηκα "άμα έχει covid τότε με έχει κολλήσει ήδη άρα δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω το ραντεβού και συνέχισα κανονικά
Το ξέρω ότι έκανα μαλακια που θα μπορούσα να την πληρώσω βαριά, αλλά υπερίσχυσε η γκαυλα
Έλα μωρε τώρα! Λεπτομέρειες! Άνθρωπος ήταν κι αυτή!Δεκαετία του 90 αρχές,παίρνω τηλέφωνο σε γραφείο για γκόμενα.Ηρθε Μήτσος με περούκα.Εγινε το σώσε για να τον διωξω
Δίκιο έχεις, αλλά εκείνη την στιγμή είχα φρικάρει.Τυπε μη φοβασαι. Από όσο γνωρίζω όταν κάνεις εμβόλιο, τα συμπτώματα είναι από την άμυνα του οργανισμού, όχι τον ιό. Το στέλεχος που βάζουν είμαι νεκρό ας πούμε..
Να την ξεβρακωσεις και να σου έρθει μπόχα από τα γεννητικά όργανα.. Ζόρικο..Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα