Νέα

Άβολες στιγμές με βίζιτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
μια φορά ήμουν με το σκύλο μου στο τρένο (Βερολίνο). Μπαίνει ένα ζευγάρι, η τυπισσα όμορφη, κόλλησε με το σκύλο μου και τον χάιδευε και πιάσαμε κουβέντα για λίγο. Μετά από δύο μέρες πήγα σε ένα μπουρδελο και σκάει μύτη η ίδια κοπέλα στο σαλονάρισμα. Πιο πολύ αυτή κόμπλαρε, εγώ χαμογέλασα αλλά δεν πήγα μαζί της εν τέλη.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μία φορά με ct, καθως γαμαγα (στο χωρο της) λιποθυμισε και αρχισε να βγαζει εμετους απο το στομα. Υπεθεσα οτι ηταν κοκκαλο απο βοτκες και την εκανα σα να μην τρεχει τιποτα. Μετεπειτα μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μπορει να της ειχε συμβει τιποτα σοβαροτατο και να εσβηνε επι τοπου, επειδη εγω δεν εδωσα σημασια. Χωρια που ημουν και ο τελευταιος που την ειχε δει ζωντανη. Για την ιστορια και μονο:
1) Αφησα τα μισα λεφτα στο κομοδινο της,
2) ξαναπηρα απο αλλο κινητο μετα απο μερες να κλεισω ραντεβου και ηταν ολα οκ.
3) οταν αρχισε να βγαζει εμετους, εκανε κατι περιεργους ηχους απο το στομα της και εγω νομιζα οτι εχυνε, οποτε καυλωσα χειροτερα.
4) Απο τοτε πηγαινω ΜΟΝΟ στον χωρο των κοριτσιων γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου κατσικωθει στο χωρο σου - εστω και αν ειναι ξενοδοχειο.

Επιληπτική κρίση έπαθε η τύπισσα.
Αν και ήταν υποχρεωμένη να σε είχε ενημερώσει επί του θέματος.. μαλακία που την άφησες μόνη.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα
Αν και δεν ήμουν μπροστά, φαντάζομαι όταν θα βγήκε από το μπάνιο (μετά το γαμήσι) και συνειδητοποίησε πως την είχα κοπανήσει από το παράθυρο μαζί με τα λεφτά (ημιώροφος).

πούσυ;

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Συναντηση σε διαδρομο ξενοδοχειου ενω ημουν με γκομενα επιχειρησε να με χαιρετησει ανεξαρτητη.Εκανα το κινεζο.Το καταλαβε και ειπε συγνωμη σας μπερδεψα με καποιον γνωστο μου.
Ρε φίλε στο ίδιο ξενοδοχείο πας τις βίζιτες τις γκόμενες και την γυναίκα σου; Θα σε χαιρετάνε στην υποδοχή, καλώς τον καλό μας τον πελάτη, τι κάνετε κύριε εφιάλτη μου......

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
Ρε φίλε στο ίδιο ξενοδοχείο πας τις βίζιτες τις γκόμενες και την γυναίκα σου; Θα σε χαιρετάνε στην υποδοχή, καλώς τον καλό μας τον πελάτη, τι κάνετε κύριε εφιάλτη μου......
Δε παω συχνα για να γνωριζουν.

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Οταν ημουν 20χρονων βγαινω απο το δωματιο σε studio αφου ειχα γαμησει και στην αναμονη ο πατερας μιας φιλης μου.
Γουρλωσε τα ματια οταν με ειδε.Εγω αταραχος....
Σκεφτηκα οτι δεν παιζει να το πει πουθενα καθοτι αυτος παντρεμενος με 2 παιδια και εγω ημουν φανταρος τοτε...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οταν ημουν 20χρονων βγαινω απο το δωματιο σε studio αφου ειχα γαμησει και στην αναμονη ο πατερας μιας φιλης μου.
Γουρλωσε τα ματια οταν με ειδε.Εγω αταραχος....
Σκεφτηκα οτι δεν παιζει να το πει πουθενα καθοτι αυτος παντρεμενος με 2 παιδια και εγω ημουν φανταρος τοτε...
Αυτος να πει οτι ειχε αβολη στιγμη :upsidedown:

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.608
Πόντοι
1.196
Threadαρα κύριε νηματοθετη.
Κλείνω με ανεξάρτητη λίγες μέρες μετά την άρση του δεύτερου lockdown,είμαστε ακόμα στο social αλλά έχει ξεκινήσει ήδη το χαμουρεμα με την κυρία να έχει ανέβει πάνω που και να προσπαθεί να χαιδεψει τις αμυγδαλές μου με την γλώσσα της, πάει την κουβέντα προς το εμβόλιο και με ρωτάει αν έκανα, της απαντώ δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου, αυτή συνεχίζει το έργο της ώσπου μετά από ένα λεπτό σταματάει και μου λέει.. "εγώ να σου πω την αλήθεια το έκανα χτες και ανέβασα πυρετό 39 αλλά τώρα είμαι εντάξει" εκείνη τη στιγμή μου έφυγε το σαγόνι απ'το σοκ και η τύπισσα βρήκε ευκαιρία να ξαναχωσει την γλώσσα της στο στόμα μου σαν μανιακή :confused::helpplea:
Την σταματάω και ενώ γελάω από αμηχανία της λέω κάτι του στυλ "καλά ρε κοπελιά χτες είχες πυρετό και συμπτώματα και μου το λες τώρα?" αυτή ή δεν κατάλαβε τι της είπα είτε δεν πτοήθηκε και ξανά βουρ τη γλώσσα της στο λαρύγγι μου.
Τότε εγώ σκέφτηκα "άμα έχει covid τότε με έχει κολλήσει ήδη άρα δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω το ραντεβού και συνέχισα κανονικά :rockon:
Το ξέρω ότι έκανα μαλακια που θα μπορούσα να την πληρώσω βαριά, αλλά υπερίσχυσε η γκαυλα :walkingpenis:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Γράφω τη νίλα που έπαθε δικό μου πρόσωπο προ αρκετών ετών. είχε γνωρίσει μια ανατολικοευρωπαία με παιδί και τον δεχόταν πού και πού στο σπίτι της στα Πατήσια. Κάποια μέρα τη στιγμή που έχυνε στην κρεβατοκάμαρα ακούει την πόρτα να ανοίγει. ΄Ηταν ο μόνιμος γκόμενος της γυναίκας !!!!!!.. ΄Ηταν ΑΚΟΜΗ στο μουνί της και εκείνη πετάχτηκε απάνω ... ΄Οταν κατάλαβε τι γινόταν για είκοσι λεπτά που έμεινε στο σαλόνι ο γκόμενος αυτός παρά λίγο να πάθει έμφραγμα ... Συμπέρασμα: ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ... Ακόμα μέχρι σήμερα που του το θυμίζω παθαίνει την πλάκα του ...

• Like
Αντιδράσεις: digger

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Γράφω τη νίλα που έπαθε δικό μου πρόσωπο προ αρκετών ετών. είχε γνωρίσει μια ανατολικοευρωπαία με παιδί και τον δεχόταν πού και πού στο σπίτι της στα Πατήσια. Κάποια μέρα τη στιγμή που έχυνε στην κρεβατοκάμαρα ακούει την πόρτα να ανοίγει. ΄Ηταν ο μόνιμος γκόμενος της γυναίκας !!!!!!.. ΄Ηταν ΑΚΟΜΗ στο μουνί της και εκείνη πετάχτηκε απάνω ... ΄Οταν κατάλαβε τι γινόταν για είκοσι λεπτά που έμεινε στο σαλόνι ο γκόμενος αυτός παρά λίγο να πάθει έμφραγμα ... Συμπέρασμα: ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ... Ακόμα μέχρι σήμερα που του το θυμίζω παθαίνει την πλάκα του ...
Ειναι ρισκο ειδικα οταν η αλλη δεν εχει χωρο μονο για τα ραντεβου της.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Threadαρα κύριε νηματοθετη.
Κλείνω με ανεξάρτητη λίγες μέρες μετά την άρση του δεύτερου lockdown,είμαστε ακόμα στο social αλλά έχει ξεκινήσει ήδη το χαμουρεμα με την κυρία να έχει ανέβει πάνω που και να προσπαθεί να χαιδεψει τις αμυγδαλές μου με την γλώσσα της, πάει την κουβέντα προς το εμβόλιο και με ρωτάει αν έκανα, της απαντώ δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου, αυτή συνεχίζει το έργο της ώσπου μετά από ένα λεπτό σταματάει και μου λέει.. "εγώ να σου πω την αλήθεια το έκανα χτες και ανέβασα πυρετό 39 αλλά τώρα είμαι εντάξει" εκείνη τη στιγμή μου έφυγε το σαγόνι απ'το σοκ και η τύπισσα βρήκε ευκαιρία να ξαναχωσει την γλώσσα της στο στόμα μου σαν μανιακή :confused::helpplea:
Την σταματάω και ενώ γελάω από αμηχανία της λέω κάτι του στυλ "καλά ρε κοπελιά χτες είχες πυρετό και συμπτώματα και μου το λες τώρα?" αυτή ή δεν κατάλαβε τι της είπα είτε δεν πτοήθηκε και ξανά βουρ τη γλώσσα της στο λαρύγγι μου.
Τότε εγώ σκέφτηκα "άμα έχει covid τότε με έχει κολλήσει ήδη άρα δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω το ραντεβού και συνέχισα κανονικά :rockon:
Το ξέρω ότι έκανα μαλακια που θα μπορούσα να την πληρώσω βαριά, αλλά υπερίσχυσε η γκαυλα :walkingpenis:
Τυπε μη φοβασαι. Από όσο γνωρίζω όταν κάνεις εμβόλιο, τα συμπτώματα είναι από την άμυνα του οργανισμού, όχι τον ιό. Το στέλεχος που βάζουν είμαι νεκρό ας πούμε..

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
357
Πόντοι
21
Δεκαετία του 90 αρχές,παίρνω τηλέφωνο σε γραφείο για γκόμενα.Ηρθε Μήτσος με περούκα.Εγινε το σώσε για να τον διωξω
Έλα μωρε τώρα! Λεπτομέρειες! Άνθρωπος ήταν κι αυτή! :buck2:

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.608
Πόντοι
1.196
Τυπε μη φοβασαι. Από όσο γνωρίζω όταν κάνεις εμβόλιο, τα συμπτώματα είναι από την άμυνα του οργανισμού, όχι τον ιό. Το στέλεχος που βάζουν είμαι νεκρό ας πούμε..
Δίκιο έχεις, αλλά εκείνη την στιγμή είχα φρικάρει.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Mε ανεξάρτητη cg πολύ γνωστή προ 4ετίας (τώρα δεν τη βλέπω ), άνοιξα την πόρτα και δεν μου άρεσε καθόλου σε σημείο που να έχω ξενερώσει πολύ εμφανώς , να μου έχει κοπεί η λαλιά.
Το κατάλαβε και η στιγμή ήταν πολύ άβολη..
Δεν μου σηκωνόταν ούτε με βίντσι... τέλως πάντων , συμβαίνουνε

Defiler

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
2003

Έχω παίξει στοίχημα, 5 ματσάκια και έχω κονομήσει 250€
Ανοίγω εφημερίδα, διαβάζω αγγελία "Ώριμη κυρία, γεμάτη εμπειρίες, έρχεται στο χώρο σου χωρίς αναστολές για μοναδικές στιγμές"
Παίρνω τηλ, κανονίζω συνάντηση και μετά από κάποιες ώρες χτυπάει το θυροτηλέφωνο.
Βλέπω στην οθόνη της θυροτηλεόρασης μια τύπισσα, που για να σας δώσω να καταλάβετε, έμοιαζε πολύ αυτή που έπαιζε στους 2 ξένους (όχι τη μάνα του Μαρκορά, την οικιακή βοηθό την Φλώρα).
Αποφασίζω να μην ανοίξω και να κάνω τον κινέζο.
Όσο δεν ανοίγω τόσο αυτή χτυπάει το θυροτηλέφωνο.
Αφού δεν άνοιγα, άρχισε να φωνάζει στην είσοδο της οικοδομής
"Άνοιξε ρε γαϊδούρι ξέρω ότι είσαι μέσα"
Εννοείται ότι είπε και άλλα, τα οποία δεν θυμάμαι.
Και όλα αυτά μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα!
Εν τέλει, την πήρα τηλέφωνο, και της λέω "Θα σου πετάξω ένα 50άρικο από το μπαλκόνι να σηκωθείς και να φύγεις, δεν σου ανοίγω"
Και πιάνω ένα 50άρικο σε ένα μανταλάκι, της το πετάω από το μπαλκόνι και μόλις το αρπάζει μου κάνει κωλοδάχτυλο και μου λέει: "Με το πουλί στο χέρι να μείνεις, μαλάκα"

Αφού έφυγε πήγα σε ένα μπουρδελάκι και φχαριστήθηκα γαμήσι με μια νεαρή κορασίδα του ανατολικού μπλοκ.

an16817

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2019
Κριτικές
13
Like
1.261
Πόντοι
1.071
Στανταρακι έχει αγοράσει διάφορα προφυλακτικά. Ανάμεσα στα πολλά υπάρχουν και αυτά για καθυστέρηση με ξυλοκαΐνη το οποίο μου το φοράει χωρίς να έχει δει τι ειναι. Αφού έχει περάσει ένα μισάωρο και δεν μπορώ να χύσω αποφασίζει να μου το βγάλει και να με τελειώσει με πίπα. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχει στραβωσει το στόμα της λες και έχει βγει από οδοντίατρο μετά από εξαγωγή φρονιμίτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom