You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άβολες στιγμές με βίζιτες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 147
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 5.235
Εντάξει καβλιαρη μου δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση για το μήκος και το πάχος της ψωλης σου. Υγεία να έχεις και καλή τύχη στις βίζιτες που θα βρεθούν στο δρόμο σου, γιατί με τέτοιο μέγεθος μάλλον θα τους χρειαστεί.οχι φιλε μου, δεν εχεις ιδεα απο βιζιτες !!!!! καθεται, σου παιρνει πιπα, σου βαζει προφυλακτικο,σε αφηνει να μπεις λιγο κ μετα σου λεει ποναω ποναω, αλλα επειδη μπηκες στο μουνι, πληρωνεις κανονικα..
Κι επισης δεν εχει σημασια το μηκος αλλα το παχος της πουτσας..
Εισαι ασχετος και το παιζεις ξερολας
Πάντως από το μήνυμα σου φαίνεται πως οι ψωλαραδες το πληρώνουν χρυσό το γαμησι και τους βγαίνει και ξινό αφού μόνο το κεφάλι μπαίνει και μετά βάζουν όπισθεν...
Obzerver
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Κλαίω!! ?2003
Έχω παίξει στοίχημα, 5 ματσάκια και έχω κονομήσει 250€
Ανοίγω εφημερίδα, διαβάζω αγγελία "Ώριμη κυρία, γεμάτη εμπειρίες, έρχεται στο χώρο σου χωρίς αναστολές για μοναδικές στιγμές"
Παίρνω τηλ, κανονίζω συνάντηση και μετά από κάποιες ώρες χτυπάει το θυροτηλέφωνο.
Βλέπω στην οθόνη της θυροτηλεόρασης μια τύπισσα, που για να σας δώσω να καταλάβετε, έμοιαζε πολύ αυτή που έπαιζε στους 2 ξένους (όχι τη μάνα του Μαρκορά, την οικιακή βοηθό την Φλώρα).
Αποφασίζω να μην ανοίξω και να κάνω τον κινέζο.
Όσο δεν ανοίγω τόσο αυτή χτυπάει το θυροτηλέφωνο.
Αφού δεν άνοιγα, άρχισε να φωνάζει στην είσοδο της οικοδομής
"Άνοιξε ρε γαϊδούρι ξέρω ότι είσαι μέσα"
Εννοείται ότι είπε και άλλα, τα οποία δεν θυμάμαι.
Και όλα αυτά μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα!
Εν τέλει, την πήρα τηλέφωνο, και της λέω "Θα σου πετάξω ένα 50άρικο από το μπαλκόνι να σηκωθείς και να φύγεις, δεν σου ανοίγω"
Και πιάνω ένα 50άρικο σε ένα μανταλάκι, της το πετάω από το μπαλκόνι και μόλις το αρπάζει μου κάνει κωλοδάχτυλο και μου λέει: "Με το πουλί στο χέρι να μείνεις, μαλάκα"
Αφού έφυγε πήγα σε ένα μπουρδελάκι και φχαριστήθηκα γαμήσι με μια νεαρή κορασίδα του ανατολικού μπλοκ.
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
Γραψε κανα βιβλιο εσυ....το χεις...Καλησπερα παιδες... Θα σας πω άβολη στιγμή... Βασικά γαμημένη στιγμή... Έτος 2009 η 2010 ... Είμαστε 4 πιτσιρικαδες όλοι μετάξι 18 με 20 πινουνε ποτακια στο Μπουρνάζι.... Μας βαράει η μαλακια κ ανεβαίνουμε στο strip που υπήρχε στον δευτερο όροφο.. Ανάψαμε ωραία ωραία... Κ ρίχνω ιδέα που να μην εριχνα... Λέω ρε παιδια είμαι μόνος σπίτι δεν παιρνουνε καμια κυρία να έρθει? Το συζητήσαμε κ λέμε μέσα... Εκτός από έναν δεν ήθελε με τίποτα... Τελικά πηγαμε σπίτι μου οι τρεις ο άλλος έφυγε... Αρχίζουμε τηλέφωνα... Περιμένουμε κ σκάνε τρεις κυρίες... Ανοίγουμε πόρτα... Μπαίνει η πρώτη, να σου κ η δεύτερη... Στην τρίτη παιδια μειναμε όλοι μαλάκες... Ήταν η μάνα του τέταρτου που δεν ήρθε... Παγώσαμε... Βασικά θυμάμαι με έπιασε τρέμουλο... Η τυπισσα έφυγε... Κατευθείαν... Σκεφτήτε μας ήξερε όλους κ μπαίναμε σπίτι της αρκετά χρόνια... Να ξέρετε δεν είναι ψέμα όλο αυτό που λέω...
TheRealMandigo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.650
- Πόντοι
- 1.071
Σωστός ο παίχτης… στο εξωτερικό σε ορισμένες χώρες είτε με σωστά πρακτορεια είτε με σοβαρές ανεξάρτητες αν σου το κάνουν αυτό τα λεφτά τα κορνεις πίσω αν δεν τις έχεις χύσει ( μιλάμε για λογικά πλαίσια, όχι να γαμας κάνα πεντάλεπτο και να πεις τώρα φεύγω στο τζάμπα)οχι φιλε μου, δεν εχεις ιδεα απο βιζιτες !!!!! καθεται, σου παιρνει πιπα, σου βαζει προφυλακτικο,σε αφηνει να μπεις λιγο κ μετα σου λεει ποναω ποναω, αλλα επειδη μπηκες στο μουνι, πληρωνεις κανονικα..
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Δεκαετία του 90 αρχές,παίρνω τηλέφωνο σε γραφείο για γκόμενα.Ηρθε Μήτσος με περούκα.Εγινε το σώσε για να τον διωξω
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
2003
Έχω παίξει στοίχημα, 5 ματσάκια και έχω κονομήσει 250€
Ανοίγω εφημερίδα, διαβάζω αγγελία "Ώριμη κυρία, γεμάτη εμπειρίες, έρχεται στο χώρο σου χωρίς αναστολές για μοναδικές στιγμές"
Παίρνω τηλ, κανονίζω συνάντηση και μετά από κάποιες ώρες χτυπάει το θυροτηλέφωνο.
Βλέπω στην οθόνη της θυροτηλεόρασης μια τύπισσα, που για να σας δώσω να καταλάβετε, έμοιαζε πολύ αυτή που έπαιζε στους 2 ξένους (όχι τη μάνα του Μαρκορά, την οικιακή βοηθό την Φλώρα).
Αποφασίζω να μην ανοίξω και να κάνω τον κινέζο.
Όσο δεν ανοίγω τόσο αυτή χτυπάει το θυροτηλέφωνο.
Αφού δεν άνοιγα, άρχισε να φωνάζει στην είσοδο της οικοδομής
"Άνοιξε ρε γαϊδούρι ξέρω ότι είσαι μέσα"
Εννοείται ότι είπε και άλλα, τα οποία δεν θυμάμαι.
Και όλα αυτά μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα!
Εν τέλει, την πήρα τηλέφωνο, και της λέω "Θα σου πετάξω ένα 50άρικο από το μπαλκόνι να σηκωθείς και να φύγεις, δεν σου ανοίγω"
Και πιάνω ένα 50άρικο σε ένα μανταλάκι, της το πετάω από το μπαλκόνι και μόλις το αρπάζει μου κάνει κωλοδάχτυλο και μου λέει: "Με το πουλί στο χέρι να μείνεις, μαλάκα"
Αφού έφυγε πήγα σε ένα μπουρδελάκι και φχαριστήθηκα γαμήσι με μια νεαρή κορασίδα του ανατολικού μπλοκ.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπερα παιδες... Θα σας πω άβολη στιγμή... Βασικά γαμημένη στιγμή... Έτος 2009 η 2010 ... Είμαστε 4 πιτσιρικαδες όλοι μετάξι 18 με 20 πινουνε ποτακια στο Μπουρνάζι.... Μας βαράει η μαλακια κ ανεβαίνουμε στο strip που υπήρχε στον δευτερο όροφο.. Ανάψαμε ωραία ωραία... Κ ρίχνω ιδέα που να μην εριχνα... Λέω ρε παιδια είμαι μόνος σπίτι δεν παιρνουνε καμια κυρία να έρθει? Το συζητήσαμε κ λέμε μέσα... Εκτός από έναν δεν ήθελε με τίποτα... Τελικά πηγαμε σπίτι μου οι τρεις ο άλλος έφυγε... Αρχίζουμε τηλέφωνα... Περιμένουμε κ σκάνε τρεις κυρίες... Ανοίγουμε πόρτα... Μπαίνει η πρώτη, να σου κ η δεύτερη... Στην τρίτη παιδια μειναμε όλοι μαλάκες... Ήταν η μάνα του τέταρτου που δεν ήρθε... Παγώσαμε... Βασικά θυμάμαι με έπιασε τρέμουλο... Η τυπισσα έφυγε... Κατευθείαν... Σκεφτήτε μας ήξερε όλους κ μπαίναμε σπίτι της αρκετά χρόνια... Να ξέρετε δεν είναι ψέμα όλο αυτό που λέω...
Ρεεέεεεε τύπε μου, μήπως ο τέταρτος της παρέας γνώριζε κάτι περισσότερο για την μάνα του, που οι υπόλοιποι ΔΕΝ γνωρίζατε.. κι αυτός ήταν ο λόγος που με τίποτα ΔΕΝ ήθελε;;;;; ?
Αδερφέ δεν ήξερε τίποτα...αυτο ειναι σίγουρο...Σκεψου ήταν παλικαρι που γουσταρε μπουρδελακια καργα...Φαντάσου όλοι ξέραμε πως δουλευε καθαρίστρια σε κάτι γραφεία... Το τραγικό όλο ήταν πως η μάνα μας έπιασε κ μας μίλησε... Κ βέβαια μετά από κανα μηνα έφυγαν από εκεί που έμενανΡεεέεεεε τύπε μου, μήπως ο τέταρτος της παρέας γνώριζε κάτι περισσότερο για την μάνα του, που οι υπόλοιποι ΔΕΝ γνωρίζατε.. κι αυτός ήταν ο λόγος που με τίποτα ΔΕΝ ήθελε;;;;; ?
Αδερφέ δεν είναι παραμυθι... Αν εισαι από δυτικά κ σου πω θα καταλάβεις... Εγώ νομίζω την μάνα του φίλου την έφαγε ένα μαγαζακι στο Περιστέρι κ έμπλεξε έτσι... Μια άλλη κορασιδα από εκείνο το ίδρυμα ακόμα δουλευει σε μασάζ...Γραψε κανα βιβλιο εσυ....το χεις...
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
Σε κάποιο μεγάλο group στο facebook ανάμεσα στα διάφορα πολιτικά σχόλια έγραφε μια κάτι που με ενόχλησε πολύ και την έλεγε πολύ άσχημα σε όσους της απαντούσαν. Στην φώτο του προφίλ της ήταν ωραία ξανθιά με βυζάρες και χειλάρες, δεν κρατήθηκα της απάντησα κι εγώ "αυτό το στοματάκι είναι φτιαγμένο για να κάνει πίπες όχι να τις πετάει" αν και δεν συνηθίζω να υποτιμώ κόσμο έτσι άκυρα.
Λίγες βδομάδες μετά σε τσάρκα μου στην φυλής βλέπο μία που μου την έφερε στο μυαλό, της έμοιαζε πάρα πολύ. Συνέχισα την βόλτα μου στην φυλής και γύρισα σε αυτή. έδωσα το 20αρικάκι και μπήκα. έκανα και ακά αλλά προτιμάω συνήθως με. Την ρώτησα 2 πραγματάκια συνέπεσαν με όσα είχαν γραφτεί στο facebook, πλεον δεν είχα αμφιβολία, ήταν αυτή. Ξεκινάει και πραγματικά έκανε καλή πίπα, με ρωτάει για συνέχεια της είπα συνέχισε το πας καλά. Με τελείωσε πριν τελειώσει ο χρόνος μου και με μου λέει "Ήθελες μόνο πίπα τελικα"
απάντησα: "Αφού στο είχα πει, αυτό το στοματάκι είναι φτιαγμένο για να κάνει πίπες" , με κοίταξε με λίγη απορία αλλά δεν είπε τίποτα.
Την πήρα κι άλλες φορές, πλέον την έχω χάσει τα τελευταία χρόνια
Λίγες βδομάδες μετά σε τσάρκα μου στην φυλής βλέπο μία που μου την έφερε στο μυαλό, της έμοιαζε πάρα πολύ. Συνέχισα την βόλτα μου στην φυλής και γύρισα σε αυτή. έδωσα το 20αρικάκι και μπήκα. έκανα και ακά αλλά προτιμάω συνήθως με. Την ρώτησα 2 πραγματάκια συνέπεσαν με όσα είχαν γραφτεί στο facebook, πλεον δεν είχα αμφιβολία, ήταν αυτή. Ξεκινάει και πραγματικά έκανε καλή πίπα, με ρωτάει για συνέχεια της είπα συνέχισε το πας καλά. Με τελείωσε πριν τελειώσει ο χρόνος μου και με μου λέει "Ήθελες μόνο πίπα τελικα"
απάντησα: "Αφού στο είχα πει, αυτό το στοματάκι είναι φτιαγμένο για να κάνει πίπες" , με κοίταξε με λίγη απορία αλλά δεν είπε τίποτα.
Την πήρα κι άλλες φορές, πλέον την έχω χάσει τα τελευταία χρόνια
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
τι λες τωρα....Καλησπερα παιδες... Θα σας πω άβολη στιγμή... Βασικά γαμημένη στιγμή... Έτος 2009 η 2010 ... Είμαστε 4 πιτσιρικαδες όλοι μετάξι 18 με 20 πινουνε ποτακια στο Μπουρνάζι.... Μας βαράει η μαλακια κ ανεβαίνουμε στο strip που υπήρχε στον δευτερο όροφο.. Ανάψαμε ωραία ωραία... Κ ρίχνω ιδέα που να μην εριχνα... Λέω ρε παιδια είμαι μόνος σπίτι δεν παιρνουνε καμια κυρία να έρθει? Το συζητήσαμε κ λέμε μέσα... Εκτός από έναν δεν ήθελε με τίποτα... Τελικά πηγαμε σπίτι μου οι τρεις ο άλλος έφυγε... Αρχίζουμε τηλέφωνα... Περιμένουμε κ σκάνε τρεις κυρίες... Ανοίγουμε πόρτα... Μπαίνει η πρώτη, να σου κ η δεύτερη... Στην τρίτη παιδια μειναμε όλοι μαλάκες... Ήταν η μάνα του τέταρτου που δεν ήρθε... Παγώσαμε... Βασικά θυμάμαι με έπιασε τρέμουλο... Η τυπισσα έφυγε... Κατευθείαν... Σκεφτήτε μας ήξερε όλους κ μπαίναμε σπίτι της αρκετά χρόνια... Να ξέρετε δεν είναι ψέμα όλο αυτό που λέω...
μαν επρεπε να διωξετε τις 2 και να κρατησετε τη μανα...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Είναι να συναντήσω νορμάλ γκόμενα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής,φτάνω πρώτος και όπως ειμαι ρεσεψιόν κατεβαίνει ένας 50αρης σε έξαλλη κατάσταση φωνάζοντας "Σκοτώστε με,τι θα πω στη μάνα σου,όχι θεέ μου..."
επειδή η βίζιτα που είχε κλείσει ήταν η ανήλικη(μαθήτρια Λυκείου) ανιψιά του
Αυτό το έμαθα γιατί πήγα έξω στο πάρκινγκ μαζί με έναν άλλον ώστε να τον αποτρέψουμε να μπει απευθείας να οδηγήσει και να τον καλμαρουμε λίγο.
Τραβούσε τα μαλλιά του,έπιανε το κεφάλι του,είχε γίνει σαν παντζάρι..
επειδή η βίζιτα που είχε κλείσει ήταν η ανήλικη(μαθήτρια Λυκείου) ανιψιά του
Αυτό το έμαθα γιατί πήγα έξω στο πάρκινγκ μαζί με έναν άλλον ώστε να τον αποτρέψουμε να μπει απευθείας να οδηγήσει και να τον καλμαρουμε λίγο.
Τραβούσε τα μαλλιά του,έπιανε το κεφάλι του,είχε γίνει σαν παντζάρι..
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Έπεσα απ' την καρέκλα,να σε καλά αδελφέ μου.Σε καλό να μου βγει.Με πέθανες πρωινιατικαεν μέσω βαριάς καραντίνας , έχοντας να χύσω γύρω στις 30 μέρες επειδή έκανα " No fap challenge " , καθώς και παίρνοντας χάπια για " αύξηση τεστοστερόνης " λόγο έντονης γυμναστικής ( κάλα μην ψαρώνετε ψευδάργυρο παίρνω ) και χαπια ashwaganda , τα οποία γενικά είχα παρατήρηση οτι ο όγκος εκσπερμάτισης ήταν πολύ πιο αυξημένο απο άλλες συνήθως έκλεισα ραντεβού με αρκετά γνωστή βίζιτα απο το φορουμ , γιατί έφτασα σε σημείο να θέλω να γαμήσω μέχρι και το κομοδίνο μου σαν δεν μου έφτανε η τρελή αγαμία μου εκείνη την ημερα λίγες ώρες πριν το ραντεβού πήρα και ένα σιαλις τον λόγο δεν ξέρω άπλα το βρήκα στο αυτοκίνητο μου , ελα που όμως εκείνη την ήμερα ένας πελάτης μου πρωινιατικα έφερε παστουρμά το οποίο το φτιάχνει ο ίδιος , (πρεπει να εφαγα κανα μισοκιλο ) ε να μην σας τα πολυλεω , οταν ηρθε η ωρα του τέλος στο στόμα της , εκτος οτι έπνιξα την κοπέλα με τα θανατηφόρα τοξικα χησια μου ξερασε στο μπανιο , αλλα μετα συνεχισαμε κανονικα δευερο γυρο αλλα γυρισε τρομαγμένη και με ρώταγε τι τρωω και γιατι ηταν τοσο πολυ και τετοια
powerpack
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 771
- Πόντοι
- 2.210
Κανονίζω συνάντηση απο γραφείο με γαμευσημο πιπινι με κωλαρα που τη μνημονεύανε όλοι!
Ερχεται και να μη πολυλογω ξεκινάει ο αγώνας!Τι το ήθελα απ την αρχή?Ηθελα να βάλω δαχτυλάκι
και μ λέει οτι είναι στεγνη ακόμα και βάζει τζελ!Το χειρότερο μου!Κόλλησα ο βλάκας εκεινη την ώρα καθώς μπορούσα να της το σαλιώσω εγώ!Καθώς τελειωσε το ημίχρονο (ιεραποστολικά
ημασταν) με το που βγαινω τη βλεπω να φευγει σφαίρα και να πηγαίνει στο μπάνιο με τρομαγμένη και ψέλνοντας!
Έμεινα μαλακας!Τι επαθε λεω!Καθως κοιτάζω βλεπω τον Big χωρίς το κράνος!Παθαίνω σοκ!Παω προς το μπάνιο και τη βλέπω να τραβάει τη καπότα απ το μνι της!!!Με το τζελ π χε βαλει η καπότα γλίστρησε εφυγε
και ειχε μεινει στο μνι της και το crempie ηταν αναποφευκτο!Τελειωσαμε απο το μπανιο και οι 2 ημασταν
πολυ ανχωμενοι!Εμενα μ είχε παει το στην καλτσα!!!
Στο υπόλοιπο του ραντεβου μείναμε στο κρεβατι αγκαλιασμενοι όπου σιγα σιγα και με καποια αστεια π καναμε ξεανχωθήκαμε και οι 2 όπου τελικά αποδείχθηκε ότι ηταν και ωραίο τυπάκι!!!
Ερχεται και να μη πολυλογω ξεκινάει ο αγώνας!Τι το ήθελα απ την αρχή?Ηθελα να βάλω δαχτυλάκι
και μ λέει οτι είναι στεγνη ακόμα και βάζει τζελ!Το χειρότερο μου!Κόλλησα ο βλάκας εκεινη την ώρα καθώς μπορούσα να της το σαλιώσω εγώ!Καθώς τελειωσε το ημίχρονο (ιεραποστολικά
ημασταν) με το που βγαινω τη βλεπω να φευγει σφαίρα και να πηγαίνει στο μπάνιο με τρομαγμένη και ψέλνοντας!
Έμεινα μαλακας!Τι επαθε λεω!Καθως κοιτάζω βλεπω τον Big χωρίς το κράνος!Παθαίνω σοκ!Παω προς το μπάνιο και τη βλέπω να τραβάει τη καπότα απ το μνι της!!!Με το τζελ π χε βαλει η καπότα γλίστρησε εφυγε
και ειχε μεινει στο μνι της και το crempie ηταν αναποφευκτο!Τελειωσαμε απο το μπανιο και οι 2 ημασταν
πολυ ανχωμενοι!Εμενα μ είχε παει το στην καλτσα!!!
Στο υπόλοιπο του ραντεβου μείναμε στο κρεβατι αγκαλιασμενοι όπου σιγα σιγα και με καποια αστεια π καναμε ξεανχωθήκαμε και οι 2 όπου τελικά αποδείχθηκε ότι ηταν και ωραίο τυπάκι!!!
Είναι ακριβώς όπως τα λες. Επίσης σου λένε να μην τον βάζεις ολόκληρο όταν την έχεις στα 4 και προτιμούνε στάσεις όπου κλέβουν στην διείσδυση, πχ στα πλάγια (spoon position).οχι φιλε μου, δεν εχεις ιδεα απο βιζιτες !!!!! καθεται, σου παιρνει πιπα, σου βαζει προφυλακτικο,σε αφηνει να μπεις λιγο κ μετα σου λεει ποναω ποναω, αλλα επειδη μπηκες στο μουνι, πληρωνεις κανονικα..
Αλλά ναι αυτό το που λένε συνεχώς ότι πονάνε κουράζει. Λες και δεν είχαμε κοπέλες στο παρελθόν, αυτές γιατί δεν κάναν τόσα παράπονα;
Απλά οι επί πληρωμή θέλουν να βγάζουν την φάση όσο το δυνατόν πιο εύκολα.
Επρεπε να της κλεισεις το ματι να φυγει τρεχονταςΑφού πήδηξα την γλυκιά Εmy στο Λιοσιον 73 το σεξ ήταν τόσο καλό που είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά
Όπως έβγαινα χαμογελαστός απο το υδρημα μια νεαρή Ελεεινιδα περναγε ακριβώς έξω απο την πόρτα απορώντας γιατί χαμογελάω ... νομίζοντας ότι το χαμόγελο απευθύνονταν σε εκείνη ...
Όταν σήκωσε το βλέμμα της και κατάλαβε ότι μόλις βγήκα απο μπουρδελο κοκαλωσε ...
Κρατήθηκα να μην βάλω τα γέλια ... αλλά δεν άντεξα με το αγελαδισιο βλέμμα της κορασίδας ...
Ισχύει και αυτο που λες. Ενώ με την γκόμενα η οποία έχει ανάψει θα σε αφήσει να την πηδήξεις κάπως δυνατά, αντίθετα το cg θα σε έχει όλο στο σταματά, ξεκινά, πονάω κτλ.Εντάξει καβλιαρη μου δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση για το μήκος και το πάχος της ψωλης σου. Υγεία να έχεις και καλή τύχη στις βίζιτες που θα βρεθούν στο δρόμο σου, γιατί με τέτοιο μέγεθος μάλλον θα τους χρειαστεί.
Πάντως από το μήνυμα σου φαίνεται πως οι ψωλαραδες το πληρώνουν χρυσό το γαμησι και τους βγαίνει και ξινό αφού μόνο το κεφάλι μπαίνει και μετά βάζουν όπισθεν...
Οπότε επειδή είμαστε και κύριοι πρέπει να υπακούσουμε.
Στην τελική πολλές φορές δεν μπορείς να κορυφώσεις φυσιολογικα γιατί σε έχει όλο στο "σιγά πονάω".
Επίσης άλλο ένα αρνητικο (τουλάχιστον σε μενα είναι ότι μπορεί να σε νιώθει πολύ η αλλη όταν την πηδάς, αλλά την νιώθεις και εσύ παραπάνω, οπότε πολλές φορές χύνεις και γρηγορότερα.
Οπότε το να την έχεις μεγάλη έχει και πολλά αρνητικά.
Και εγώ και άλλα παιδιά εδώ (τουλάχιστον εγώ) δεν το λέμε για να νιώθουμε γαμιαδες κτλ, αλλά είναι μια πραγματικότητα που έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της.
Προσωπικά θεωρώ ότι το να την έχεις μεγάλη βοηθαει με τις γκόμενες που μας γουστάρουν, αλλα και για το πρεστίζ για την περίπτωση που τα συζητάνε μεταξύ τους.
Στον πληρωμενο έρωτα είναι αρνητικο θεωρώ, μιας και όλες προσπαθούν να πάρουν τα χρήματα με το λιγότερο ζόρι.
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.377
- Πόντοι
- 25.186
ακριβως φιλε μου...ελαχιστες κανουν το επαγγελμα γιατι γουσταρουν να γαμιουνταιΕίναι ακριβώς όπως τα λες. Επίσης σου λένε να μην τον βάζεις ολόκληρο όταν την έχεις στα 4 και προτιμούνε στάσεις όπου κλέβουν στην διείσδυση, πχ στα πλάγια (spoon position).
Αλλά ναι αυτό το που λένε συνεχώς ότι πονάνε κουράζει. Λες και δεν είχαμε κοπέλες στο παρελθόν, αυτές γιατί δεν κάναν τόσα παράπονα;
Απλά οι επί πληρωμή θέλουν να βγάζουν την φάση όσο το δυνατόν πιο εύκολα.
panther(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καλό και αυτο ......Δύο αβολες φασεις , γαμαω κορασιδα και εβγαλε αιμα περιοδου οπου εγω νομιζα οτι κοπηκε η τσαπου και χεστηκα απανω μου , επεσε το καυλι σε δευτερολεπτα . Επισης αβολη με την κορυφαιαα αντριανα που ειχε πλακα και αρκετο πονο ,στην τρελα μου να καρφωνω τη μουναρα της εφυγε απο το μουνι να μπει σοτν κωλο καταλαθος και πεθανα στον πονο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις