argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Για τον εαυτό σου μάλλον μιλάς..
Μπα,σεβομουν αρκετά τον χρόνο μου....Για τον εαυτό σου μάλλον μιλάς..
Για τον εαυτό σου μάλλον μιλάς..
Μπα,σεβομουν αρκετά τον χρόνο μου....Για τον εαυτό σου μάλλον μιλάς..
Αργύρη, εσύ που είσαι άνθρωπος της Εκκλησίας, θα έχεις ακούσει εκατομμύρια φιδιές από τους παπάδες και τους αγαθούς γέροντες. Πες στην παρέα μας αυτήν που σε εντυπωσίασε πιο πολύΜπα,σεβομουν αρκετά τον χρόνο μου....
Παιδιά εντάξει..ξέρω δε πιστεύετε..αλλά ισχύει!Εισαι στη σωστη σελιδα.
Πες μας οταν πηδηξες τη διμετρη γαλανοματα νταντα ενα ολοκληρο Σαββατοκυριακο!
Παιδιά εντάξει..ξέρω δε πιστεύετε..αλλά ισχύει!
Αν ισχύει λέει!!!Παιδιά εντάξει..ξέρω δε πιστεύετε..αλλά ισχύει!
Εγώ θυμάμαι αυτόν που θα καταργούσε το φόρο επιτηδευματία και τον ψήφισαν οι περισσότεροι που πληρώνουν φόρο επιτηδευματία.τύπος πριν τις εκλογές έλεγε ότι θα βαράει νταούλι και θα χορεύουν οι αγορές
Χαλάσατε κι εσείς. Αν είχατε προτιμήσει κώλο όπως λέγατε πριν ερωτευτείτε, θα μπορούσε να κάνει την δουλειά της χωρίς να τρέχει στην τουαλέτα και να σας ξενερώνειΑν ισχύει λέει!!!
Εγώ τον έχωσα στη Γιολάντα την Παρασκευή το βράδυ, και σήμερα το μεσημέρι με παρακάλεσε να τον βγάλω λίγο έξω για να πάει προς νερού της.
Πωπω ..εσύ ξεπέρασες ακόμα και μένα.. μπράβο!Αν ισχύει λέει!!!
Εγώ τον έχωσα στη Γιολάντα την Παρασκευή το βράδυ, και σήμερα το μεσημέρι με παρακάλεσε να τον βγάλω λίγο έξω για να πάει προς νερού της.
Άσε μαραθώνιους έκανα..αχχ...να ταν τα νιάτα δυο φορές..Προσωπικα δεν εχω θεμα να σε πιστεψω η οχι.
Αλλα οπως θα εχεις καταλαβει δεν μπορω να αντισταθω να κανω πλακα!
Εγώ πάντως έχω έναν φίλο που λέει ότι παρκάρει τάνκερ ενώ παράλληλα λύνει σουντόκου.Αργύρη, εσύ που είσαι άνθρωπος της Εκκλησίας, θα έχεις ακούσει εκατομμύρια φιδιές από τους παπάδες και τους αγαθούς γέροντες. Πες στην παρέα μας αυτήν που σε εντυπωσίασε πιο πολύ
Άσε μαραθώνιους έκανα..αχχ...να ταν τα νιάτα δυο φορές..
Αυτό είναι αλήθεια απλοϊκέ μούτσο. Το έχω κάνει πολλές φορές.Εγώ πάντως έχω έναν φίλο που λέει ότι παρκάρει τάνκερ ενώ παράλληλα λύνει σουντόκου.
Κατά τα άλλα είναι καλό παιδί, βέβαια. Δεν βαριέσαι, κανείς δεν είναι τέλειος.
Αυτό δεν είναι τίποτα! Έχω προσγειώσει τζάμπο με πρόβλημα στους τρείς από τους τέσσερις κινητήρες παίζοντας τρίσποντες στο μπιλιάρδο.Εγώ πάντως έχω έναν φίλο που λέει ότι παρκάρει τάνκερ ενώ παράλληλα λύνει σουντόκου.
Κατά τα άλλα είναι καλό παιδί, βέβαια. Δεν βαριέσαι, κανείς δεν είναι τέλειος.
Εμένα στα 17 τέλη 80s που με είχαν βάλει στο τιμόνι κρις κραφτ , ενώ είχα πιεί 5 μπύρες,Εγώ πάντως έχω έναν φίλο που λέει ότι παρκάρει τάνκερ
Όχι, δεν μου το είπε ο γυναικολόγος μου (ούτε έχω γυναικολόγο φυσικά, γιατί είμαι γκέι) αλλά συνέβη σε κάποια κορίτσια στο νησί.Εγώ ξέρω κάποιον που λέει ότι του είπε ο γυναικολόγος του πως μπορεί να μείνει έγκυος από πρωκτικό σεξ - κάτι που δεν συμβαίνει συχνά αλλά γίνεται που και που.
Ποιο νησί φίλε μου; Την χαμένη Ατλαντίδα;Όχι, δεν μου το είπε ο γυναικολόγος μου (ούτε έχω γυναικολόγο φυσικά, γιατί είμαι γκέι) αλλά συνέβη σε κάποια κορίτσια στο νησί.
Θέλω να με πιστεύετε. Δεν έχω λόγο να σας λέω ψέματα, Καπετάνιε.
Όχι, από τη Μύκονο είμαι.Ποιο νησί φίλε μου; Την χαμένη Ατλαντίδα;
Προτιμώ το άλλο με το μπροστοκίνητο ντριφτεράδικο των 300+ ίππων.Εμένα στα 17 τέλη 80s που με είχαν βάλει στο τιμόνι κρις κραφτ , ενώ είχα πιεί 5 μπύρες,
κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό και φώναζαν πάρτε τον καριόλη από το τιμόνι .
Προς Θεού! Στην Μύκονο μπορούν να συμβούν τα πάντα.Όχι, από τη Μύκονο είμαι.
Διακρίνω κάποια ειρωνεία.