petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
....''βλακα βλακα βλακα
μ αρεσει που τσιμπας
γι αυτο σου κανω πλακα....''
..τραγουδακι ειναι, μην τρελαινεσαι....μονο που δε θυμαμαι ποιος το λεει....
Ο καθρέφτης σου μήπως;
....''βλακα βλακα βλακα
μ αρεσει που τσιμπας
γι αυτο σου κανω πλακα....''
..τραγουδακι ειναι, μην τρελαινεσαι....μονο που δε θυμαμαι ποιος το λεει....
Ο καθρέφτης σου μήπως;
Η προηγούμενη φορά που εστάλθησαν τα "παιδάκια" που λες στη Μακρόνησο, τι σου απέδειξε; Οτι "συμμορφώθηκαν"; Και πως; Με τα βασανιστήρια; Η οτι δικαιώθηκαν αυτοί που τα έστειλαν εκεί;
Εγω πάλι προτείνω να πηγαίνουν στα ξερονήσια όλοι όσοι διαφωνούν μαζί μου. Έτσι γουστάρω
Οκ τότε.ʼστα να λυμαίνονται.Δώσε μου εσύ λύση.Δεν είπα να πάνε στα ξερονήσια κάποιοι με ιδιαίτερα αριστερές ιδέες,αλλά αυτοί που κάνουν βανδαλισμούς.Κάποτε πήγαιναν στα ξερονήσια με βάση τις ιδέες τους.Προφανώς κ δεν εννοώ αυτό.Αλλά κ αν δεν σου αρέσει η λέξη ''ξερονήσια'' ,στην αλλάζω τότε:να πάνε φυλακή για παραδειγματισμό,χωρίς αναστολές κ παπαριές.Να δεις ότι το ξανακάνουν;(πάλι σου σημειώνω τους βανδαλισμούς).Δε νομίζω ότι θα σου άρεσε μια άναρχη κοινωνία.Εκτός κ αν είσαι λάτρης της ,οπότε σταματάω εδώ γιατί σε σέβομαι κ όπως είπε ο Βολταίρος ''μπορεί να μην συμφων'ω με αυτά που λες αλλά θα υποστηρίξω με όλο μου το είναι να λες ελεύθερα αυτό που θες''
οχι ξερονήσια.. να τους στείλουμε να σπάνε πέτρες στα μετέωρα.. μέχρις ότου τα ισοπεδώσουν.. τότε αποφυλάκιση
Οκ τότε.ʼστα να λυμαίνονται.Δώσε μου εσύ λύση.Δεν είπα να πάνε στα ξερονήσια κάποιοι με ιδιαίτερα αριστερές ιδέες,αλλά αυτοί που κάνουν βανδαλισμούς.Κάποτε πήγαιναν στα ξερονήσια με βάση τις ιδέες τους.Προφανώς κ δεν εννοώ αυτό.Αλλά κ αν δεν σου αρέσει η λέξη ''ξερονήσια'' ,στην αλλάζω τότε:να πάνε φυλακή για παραδειγματισμό,χωρίς αναστολές κ παπαριές.Να δεις ότι το ξανακάνουν;(πάλι σου σημειώνω τους βανδαλισμούς).Δε νομίζω ότι θα σου άρεσε μια άναρχη κοινωνία.Εκτός κ αν είσαι λάτρης της ,οπότε σταματάω εδώ γιατί σε σέβομαι κ όπως είπε ο Βολταίρος ''μπορεί να μην συμφων'ω με αυτά που λες αλλά θα υποστηρίξω με όλο μου το είναι να λες ελεύθερα αυτό που θες''
Όχι ρε συ τα μετέωρα. Είναι τουριστικός προορισμός και μάλιστα ιδιαίτερης θρησκευτικής αξίας.
Εγώ λέω να τους νοικιάσουμε σε διάφορα έργα υποδομής στη μέση ανατολή και να παίρνουμε και φράγκα.
Όσοι λοιπόν δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Αυτούς θα νοικιάσουμε. Όσοι είναι μαζί μας, είναι μαζί μας και άρα δεν τους δίνουμε σημασία. ʼντε να τους δώσουμε κανα καθρεφτάκι και μια φρατζόλα ψωμί.
Σημασία έχει μόνο η πάρτη μας. Σωστά;
Σημασία έχει μόνο η πάρτη μας. Σωστά;
Δυστυχώς για το επιχείρημα σου φίλε Sincity αυτοί που στην Ιστορία έστελναν στα ξερονήσια, στα Γκουλάγκ και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δεν ήταν θιασώτες του ατόμου και της ατομικής ελευθερίας, αλλά των συλλογικοτήτων (το κόμμα, το έθνος, η τάξη). Εξ ου και όταν κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν να απολογηθούν ποτέ δεν δέχτηκαν την ατομική ευθύνη για τις πράξεις τους, αλλά κάποιοι είπαν ότι εκτελούσαν διαταγές και κάποιοι άλλοι ότι υπερασπίζονται το κοινό καλό (εθνικό ή ταξικό).
Μην μπερδεύεις λοιπόν τα πράγματα.
οι μπουρδελιαριδες ειναι ανθρωποι κατ εξοχην αντι-κρατιστες αντι-θεσμικοι και αντι-εξουσιαστες,πολιτικα μη ορθοι.
Αντιθετα υπερ της εξουσιας οπως αναλυσε ο Adorno στις μελετες του για τον ναζισμο ειναι οι ψυχοαδελφες .
Πως εδω μεσα προεκυψαν τοσοι προκλητικα αλλαλοζοντες υπερ του κρατους,της ταξης της οργανωσης κλπ????
Όσον με αφορά δεν επιθυμώ να κυκλοφορώ σε μια πόλη και να φοβάμαι μην με δείρουν, με σκοτώσουν, με ληστέψουν, με κλέψουν, εμένα ή την οικογένεια μου. Αυτό και μόνο απαιτώ από μιαν ευνομούμενη πολιτεία. Επίσης απαιτώ η ευνομούμενη πολιτεία να απέχει από κάθε δράση που δημιουργεί εμπόδια στην ελεύθερη κυκλοφορία μου, στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών μου, και στην ελεύθερη άσκηση των επαγγελματικών/οικονομικών μου δραστηριοτήτων. Επιπροσθέτω επιθυμώ το κράτος να φυλάττει τα σύνορα της χώρας όπου κατοικώ, διαφυλλάτοντας έτσι τις παραπάνω ελευθερίες και όχι κάποιες αφηρημένες έννοιες.
Τέλος απαιτώ το κράτος να απέχει από κάθε άλλη δραστηριότητα που με αφορά.
Τώρα τι με κάνουν τα παραπάνω: άξιο μπουρδελιάρη ή ψυχοαδελφή;
Δυστυχώς για το επιχείρημα σου φίλε Sincity αυτοί που στην Ιστορία έστελναν στα ξερονήσια, στα Γκουλάγκ και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δεν ήταν θιασώτες του ατόμου και της ατομικής ελευθερίας, αλλά των συλλογικοτήτων (το κόμμα, το έθνος, η τάξη). Εξ ου και όταν κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν να απολογηθούν ποτέ δεν δέχτηκαν την ατομική ευθύνη για τις πράξεις τους, αλλά κάποιοι είπαν ότι εκτελούσαν διαταγές και κάποιοι άλλοι ότι υπερασπίζονται το κοινό καλό (εθνικό ή ταξικό).
Μην μπερδεύεις λοιπόν τα πράγματα.
Studian γνωρίζεις πως προήλθε αυτό το κράτος που λέγεται ΕΛΛΑΣ;
Αυτά ισχύουν για κράτη που σέβονται τον πολίτη. Μήπως μιλάς για την Σουηδία, την Φιλανδία, τη Νορβηγία;
Εδώ είναι ένα κράτος κατσαπλιάδων, που σκότωναν όσους αντιστάθηκαν στους Γερμανούς και επιβράβευαν όσους συνεργάστηκαν με αυτούς.
Ενα κράτος που έστειλε στα κάτεργα τον μεγαλύτερο του ήρωα, αυτόν που τους έκανε απο Τουρκοπροσκυνημένους, ελεύθερους ανθρώπους,
το Θ. Κολοκοτρώνη.
Ενα κράτος που το κυβερνούν "λαμόγια" , "κουμπάροι", "νταβατζήδες" κλπ.