Νέα

Αρέσει στην γυναίκα/σύντροφό σας, όταν αυνανίζεστε με τσόντες ή/και μόνοι σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pokahontas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι, αν και μεγάλος τσοντακιας, δεν έχω δει ποτέ τσόντα μαζί με γκόμενα, ποσω μάλλον να τον παίζω σα μαλακας μπροστά της. Το θεωρώ ξεφτίλα.

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μαλάκες μου, και νόμιζα ότι οι γκόμενες κουβαλάνε κόμπλεξ.

Πάτε καλά ρε?

Η μαλακία είναι υγεία, απλα πράγματα

Π

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Φυσικά και δεν έχουν θέμα να τον παίζεις, αρκεί να είναι με τις ίδιες και όχι με καμιά άλλη γκομενα, πόσο μάλλον γκομενα που σας είναι γνωστή, να μην πω με φίλη της κιόλας.
Ίδιο είναι να της πεις από το τηλέφωνο ότι τον παίζεις με μια συγκεκριμένη φωτογραφία της ίδιας και ίδιο με φωτογραφία μιας φίλης της;  :happy:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Είσαι ψεύτης. Η μαλακία δεν κόβεται και μην μας το παίζεις υπεράνω. Άντρας που λέει ότι δεν τον παίζει, είναι υποκριτής του κερατά. ΔΕΝ έχεις κόψει την μαλακία. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν την έχει κόψει. Αν ισχυρίζεσαι αυτό είσαι ή ψεύτης ή κουλός. Είσαι ένας ψεύτης που νομίζει ότι η αποχή από την μαλακία εξυψώνει τον ανδρισμό σου στα μάτια των γυναικών. Η μαλακία δεν έχει σχέση με το σεξ. Μπορεί να σου έρθει η γαμάτη γκόμενα, να την σκίσεις καναδυό με τρεις φορές και μετά όταν φύγει να βαρέσεις και μια ξεγυρισμένη μαλακία έτσι για τα ρέστα.

Αν η γκόμενα που έχεις σκοπό να πηδήξεις, δεν ξέρει να εκτιμάει την μαγεία του αυνανισμού, είναι ξενέρωτη και δεν έχει νόημα να προσπαθείς να την πηδήξεις.

Και στην ανάγκη ΟΛΟΙ μας θα βαρέσουμε μαλακία ακόμα και με την θείτσα που είδαμε το πρωί στον φούρνο.

Nodas1821

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
520
Πόντοι
81
Φυσικά και δεν έχουν θέμα να τον παίζεις, αρκεί να είναι με τις ίδιες και όχι με καμιά άλλη γκομενα, πόσο μάλλον γκομενα που σας είναι γνωστή, να μην πω με φίλη της κιόλας.
Ίδιο είναι να της πεις από το τηλέφωνο ότι τον παίζεις με μια συγκεκριμένη φωτογραφία της ίδιας και ίδιο με φωτογραφία μιας φίλης της;  :happy:

σχεδόν την έχω καταφέρει να με αφήσει να πάω με άλλη άλλα μόνο επαγγελματία.

έχω πολλές περισσότερες ορέξεις από αυτήν και έχει απηυδήσει η κοπέλα..

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Ίσα ίσα που μια  νορμαλ γυναίκα θα θέλει να δει καποιον σε μια τόσο προσωπική στιγμή της ανδρικής σεξουαλικότητας όπως είναι η μαλακια.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Είσαι ψεύτης. Η μαλακία δεν κόβεται και μην μας το παίζεις υπεράνω. Άντρας που λέει ότι δεν τον παίζει, είναι υποκριτής του κερατά. ΔΕΝ έχεις κόψει την μαλακία. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν την έχει κόψει. Αν ισχυρίζεσαι αυτό είσαι ή ψεύτης ή κουλός. Είσαι ένας ψεύτης που νομίζει ότι η αποχή από την μαλακία εξυψώνει τον ανδρισμό σου στα μάτια των γυναικών. Η μαλακία δεν έχει σχέση με το σεξ. Μπορεί να σου έρθει η γαμάτη γκόμενα, να την σκίσεις καναδυό με τρεις φορές και μετά όταν φύγει να βαρέσεις και μια ξεγυρισμένη μαλακία έτσι για τα ρέστα.

Αν η γκόμενα που έχεις σκοπό να πηδήξεις, δεν ξέρει να εκτιμάει την μαγεία του αυνανισμού, είναι ξενέρωτη και δεν έχει νόημα να προσπαθείς να την πηδήξεις.

Και στην ανάγκη ΟΛΟΙ μας θα βαρέσουμε μαλακία ακόμα και με την θείτσα που είδαμε το πρωί στον φούρνο.

ΜΠΡΑΦ, εσυ?  :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ασε μωρε με τις κομπλεξικές

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Γιατι πρεπει να το ξερει;

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Γουσταρουν
Ειχα ψιλοτσακωθει με γκομενα ενω ειχα παει να την δω
Δεν μου καθοταν το βραδυ και τον επαιξα διπλα της στο κρεβατι για να μπορεσω να κοιμηθω
Μολις με πηρε ο υπνος με ξυπνησε για να της βαλω δακτυλο και μετα την γαμησα

Αλλη γκομενα ενω ειμασταν διακοπες μου ειπε οτι την πονεσε το μουνι της και δεν μπορει αλλο σεξ
επαναληψη...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
:2on1:Ηθελα να παρω μια γκομενα απο τον κωλο.. :tickedoff:
Δεν ειχε καθολου ορεξη και μου το εκοψε ...

Εγω απτοητος και χωρις να ρωταω ... βαζω τσοντα στο κινητο  με μια  να την περνουν απο τον κωλο ... και φυσικα καυλωσα, τον εβγαλα εξω και τον επαιζα... μπροστα της ...

Περιτο να σας πω οτι της εδωσα την σουφρα στο χερι ...!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
yakuza old boy - πικεριστης;

Θλιβερο θα ηταν να βρεις γκομενα τοσο ξενερωτη που να μην της αρεσει να τον παιζεις μπροστα της.

Με μια που της αρεσαν οι τσοντες το ειχα συστημα, της αρεσε να καθεται κ απο πισω μου να μου τον παιζει..  :erection:

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Μια πρώην μου στις αρχές μας ήθελε να βάζω τσόντες για να καυλώνει περισσότερο το μουνί της και να βαράω από την αρχή μέχρι τον πάτο της. Δε με άφηνε να τον παίζω, ήθελε να το κάνει αυτή.
Μετα από κανά μήνα που πήρε τα πάνω της, τσόντα βλέπαμε αραια και που. Φτιάχναμε δικές μας παντού, όπου της έρχονταν να γαμηθεί.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Αρκεί να υπάρχει οπτική επαφή, εγκεφαλικό είναι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τα καλυτερα γαμησια θα στα κανει εαν της βαλεις να δει πορνοβιντεο που εχεις τραβηξει οταν γαμουσες αλλη γκομενα.

Αναλογα το πως θα χειριστεις την αντιδραση της (που στην αρχη θα ειναι ακραια για να σε κοψει τι εισαι) θα προχωρησει το θεμα.

Ειτε δεν θα γαμησεις και θα φυγει ειτε θα μπει στο ανταγωνισμος mode me too mode και θα κανεις πραγματα μαζι της που δεν ειχες φανταστει ποτε.

Εαν εισαι επιδεξιος στο χειρισμο, θα σου φερει και φιλες της και θα γυρισετε αρκετο υλικο για να εχεις για τις επομενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom