Υπάρχουν, λίγες βέβαια, που δε τους αρέσει. Είχα μια παλιά, που δε της άρεσε, πήγαινα να κάνω, και με σταμάταγε και μου έλεγε έλα να κάνουμε σεξ. Που την είχα ρωτήσει, μου λεγε δε της αρέσει γενικά σαν ιδέα, αισθάνεται αμήχανα να χει τον άνδρα εκεί να γλύφει και η ίδια να μην κάνει τίποτα, δε το απολαμβάνει. Η ίδια αυτή όμως, είχε τρελό βίτσιο να της δίνεις φιλια στον λαιμό και να γλύφεις τις ρώγες. Φιλιά στον λαιμό ήταν το καλύτερο γλυφομουνι για αυτήν.Καυλωνε και ερεθίζοταν πολύ. Όσο για γλυφομουνι που λεμε, Άλλη γκόμενά που ημουν, γούσταρε πολύ, μου πιάνε το κεφάλι ενώ την εγλυφα και γούσταρε να της κάνω,σε σημείο που να τελειώνει έτσι και να χει έντονο όργασμο. Μετά τσιγαράκι, να ηρεμήσει λίγο και μετά ξεκινούσε την περιποίηση η ίδια και ο αγώνας. Είναι καθαρά θέμα εγκεφαλικό το γλυφομουνι, γλύφεις γύρω περιοχή και κλειτορίδα και με τις κινήσεις που κάνεις, η κάθε μία ηδονιζεται και κάνει τις δικές της σκέψεις αυτή την στιγμή. Αναλόγως πόσο βρώμικο μυαλό έχει, δε ξέρεις τι σκέφτεται αυτή την ώρα. Πάντως δε καυλώνουν οι γυναίκες αποκλειστικά από το πόσο καλό γλυφομουνι κάνουμε. Αυτή την ώρα ο εγκέφαλος τους σκέφτεται και άλλα. Η άλλη μπορεί να καυλώνει, γιατί την γλύφεις από μουνι ενώ ξερει σε λίγο θα τον φάει από κωλο σαν πουτανα. (μου το χει πει γκόμενά αυτό). Άβυσσος ο γυναικείος εγκέφαλος.