Νέα

Αρέσει σε όλες τις γυναίκες να τις κάνουν γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα timb0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.085
Πόντοι
1.056
Το γλειφομούνι είναι να αρχικά να νιώσει η γυναίκα άνετα. Να ανοίξει τα πόδια και να χαλαρώσει. Την πρώτη φορά δεν είναι εύκολο αυτό, αλλά μόλις γίνει καταλαβαίνει τι έχανε τόσο καιρό. Επίσης και αυτός/η που γλύφει θέλει υπομονή και παιχνίδι. Να κάνει κόλπα με την γλώσσα. Αυτά από την μικρή μου εμπειρία.
Όσο μεγαλώνουν, τόσο περισσότερο το εκτιμούν και το θέλουν.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
Είχα συναντήσει στο παρελθόν δύο που δεν γούσταραν καθόλου. Μειοψηφία μεν, αλλά υπάρχουν.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.448
Πόντοι
456
Σε γνωστή μασαζερί του κέντρου πετυχαίνω μωρό (από τις σπάνιες φορές).

Όταν αρχίσαμε τις περιπτύξεις κατευθύνομαι προς το επίμαχο σημείο και με σταματά λέγοντας ότι δεν της αρέσει.

Μετά από λίγες μέρες διαβάζω σε κριτική για την ίδια: "Την έριξα στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια και άρχισα το γλειφομούνι. Μύριζε κάβλα."

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21
Όπως και με όλα τα πράγματα, τα φούστα διαφέρουν.
Όποτε προφανώς όχι

rebelion

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
313
Πόντοι
21
Ειχα σχεση με μια κοπελα εναμιση χρονο και δεν ηθελε ουτε να το αναφερω.Ελεγε λεει πως θα σιχαινοταν μετα να με φιλαει ξεροντας οτι τα υγρα της θα ακουμπουσαν στην γλωσσα μου

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.977
Πόντοι
1.336
Ειχα σχεση με μια κοπελα εναμιση χρονο και δεν ηθελε ουτε να το αναφερω.Ελεγε λεει πως θα σιχαινοταν μετα να με φιλαει ξεροντας οτι τα υγρα της θα ακουμπουσαν στην γλωσσα μου
Επιβεβαιώνω,μου έχει τύχει και εμένα αυτό . Το παράδοξο είναι πως τα καταπίνουν τα χυσι@ μας και αρνούνται τα φιλιά μετά από γλειφομούνι,μόνο αυτές ξέρουν.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Υπάρχουν, λίγες βέβαια, που δε τους αρέσει. Είχα μια παλιά, που δε της άρεσε, πήγαινα να κάνω, και με σταμάταγε και μου έλεγε έλα να κάνουμε σεξ. Που την είχα ρωτήσει, μου λεγε δε της αρέσει γενικά σαν ιδέα, αισθάνεται αμήχανα να χει τον άνδρα εκεί να γλύφει και η ίδια να μην κάνει τίποτα, δε το απολαμβάνει. Η ίδια αυτή όμως, είχε τρελό βίτσιο να της δίνεις φιλια στον λαιμό και να γλύφεις τις ρώγες. Φιλιά στον λαιμό ήταν το καλύτερο γλυφομουνι για αυτήν.Καυλωνε και ερεθίζοταν πολύ. Όσο για γλυφομουνι που λεμε, Άλλη γκόμενά που ημουν, γούσταρε πολύ, μου πιάνε το κεφάλι ενώ την εγλυφα και γούσταρε να της κάνω,σε σημείο που να τελειώνει έτσι και να χει έντονο όργασμο. Μετά τσιγαράκι, να ηρεμήσει λίγο και μετά ξεκινούσε την περιποίηση η ίδια και ο αγώνας. Είναι καθαρά θέμα εγκεφαλικό το γλυφομουνι, γλύφεις γύρω περιοχή και κλειτορίδα και με τις κινήσεις που κάνεις, η κάθε μία ηδονιζεται και κάνει τις δικές της σκέψεις αυτή την στιγμή. Αναλόγως πόσο βρώμικο μυαλό έχει, δε ξέρεις τι σκέφτεται αυτή την ώρα. Πάντως δε καυλώνουν οι γυναίκες αποκλειστικά από το πόσο καλό γλυφομουνι κάνουμε. Αυτή την ώρα ο εγκέφαλος τους σκέφτεται και άλλα. Η άλλη μπορεί να καυλώνει, γιατί την γλύφεις από μουνι ενώ ξερει σε λίγο θα τον φάει από κωλο σαν πουτανα. (μου το χει πει γκόμενά αυτό). Άβυσσος ο γυναικείος εγκέφαλος.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.332
Πόντοι
2.356

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.332
Πόντοι
2.356
Στο σημείο αυτό, να πούμε ότι υπάρχουν και γυναίκες που δε γουστάρουν μόνο το γλείψιμο στο μουνί, γουστάρουν τρέλα και το ΔΑΓΚΩΜΑ, αλλά και να δαγκώνουν.
Μου είχε τύχει μια τέτοια προ δεκαετίας.
Μετά από κάθε γαμήσι, ήμουν μπλαβί.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.124
Πόντοι
736
Έχω γνωρίσει κορίτσι που δεν του άρεσε, με δικαιολογία πως γαργαλιέται.
Άλλο κορίτσι που το έγλυψα και πριν συνεχίσουμε πήγε και πλύθηκε γιατί δεν της άρεσαν τα σάλια εκεί.
Άλλο κορίτσι που το γούσταρε πολύ και έχυνε συνέχεια, όπου μετά δεν ήθελε φιλιά για να μην φαει τα χύσια της.
Γενικά τους αρέσει, σε μερικές πολύ, σε άλλες σχετικά, σε λίγες είναι αδιάφορο ή δεν θέλουν καθόλου.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Σε όλες....εξαιρούνται οι περιπτώσεις που χορηγουν τις Γυναίκες με σετραλινη (ουσία ψυχοτροπικη για καταθλιψη)
Και Γυναίκες που έχουν νευρώνες τους σε ένα σημείο του εγκεφάλου λόγο ψυχααθενειας(σε μερικές περιπτώσεις. )

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Σε όλες....εξαιρούνται οι περιπτώσεις που χορηγουν τις Γυναίκες με σετραλινη (ουσία ψυχοτροπικη για καταθλιψη)
Και Γυναίκες που έχουν νευρώνες τους σε ένα σημείο του εγκεφάλου λόγο ψυχααθενειας(σε μερικές περιπτώσεις. )
Τυπε διαβάζεις καθόλου τι γράφουν άλλα μέλη ή γράφεις ότι σου έρθει και εκπροσωπεις όλες τις γυναίκες;;
Σαφώς λοιπόν είσαι λάθος και όχι δεν ισχύει για όλες, όπως γράφουν και άλλα παιδιά.

Είχα 2 περιπτώσεις προσωπικά που δεν γούσταραν γλυφομουνι.
Η πρώτη είχε ψυχολογικά και δεν ήθελε ούτε καν δάχτυλο στην περιοχή για ερεθισμό.
Η άλλη, μου το είπε από την πρώτη μέρα της σχέσης ότι δε νιώθει τίποτα από το γλυφομουνι και να μην ασχοληθώ
Αντίθετα έκανε πολύ καλό τσιμπούκι και τα έπαιρνε στόμα με ευχαρίστηση!

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τυπε διαβάζεις καθόλου τι γράφουν άλλα μέλη ή γράφεις ότι σου έρθει και εκπροσωπεις όλες τις γυναίκες;;
Σαφώς λοιπόν είσαι λάθος και όχι δεν ισχύει για όλες, όπως γράφουν και άλλα παιδιά.

Είχα 2 περιπτώσεις προσωπικά που δεν γούσταραν γλυφομουνι.
Η πρώτη είχε ψυχολογικά και δεν ήθελε ούτε καν δάχτυλο στην περιοχή για ερεθισμό.
Η άλλη, μου το είπε από την πρώτη μέρα της σχέσης ότι δε νιώθει τίποτα από το γλυφομουνι και να μην ασχοληθώ
Αντίθετα έκανε πολύ καλό τσιμπούκι και τα έπαιρνε στόμα με ευχαρίστηση!
Ίσως δεν το κάνουν σωστά.Οι μισοι δεν ξερουν που βρίσκεται η κλειτοριδα ρε τυπε μου.Με το δικο μου βιωμα γουστάρουν ολες εκτος απο τις περιπτώσεις που συναντησα...γιατι να υποστηριξω το αντιθετο?Συμφωνω όμως σε αυτές τις περιπτώσεις που λες.Θεριζουν τα ψυχολογικά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ίσως δεν το κάνουν σωστά.Οι μισοι δεν ξερουν που βρίσκεται η κλειτοριδα ρε τυπε μου.Με το δικο μου βιωμα γουστάρουν ολες εκτος απο τις περιπτώσεις που συναντησα...γιατι να υποστηριξω το αντιθετο?Συμφωνω όμως σε αυτές τις περιπτώσεις που λες.Θεριζουν τα ψυχολογικά.
Η δεύτερη δεν είχε ψυχολογικά.
Απλά δεν την έβρισκε με γλώσσα.
Από δάχτυλα και τρίψιμο κανένα θέμα και είχε μια τεράστια κλειτορίδα θυμάμαι.
Οπότε υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Η δεύτερη δεν είχε ψυχολογικά.
Απλά δεν την έβρισκε με γλώσσα.
Από δάχτυλα και τρίψιμο κανένα θέμα και είχε μια τεράστια κλειτορίδα θυμάμαι.
Οπότε υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.
Σωστος παντού και πάντα υπάρχουν τυπε μου.Εγω μιλάω για την πλειοψηφία.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Νομίζω αν έχουν πουτσα διαθέσιμη την προτιμούν διότι το γλυφονουνι δεν έχει δυεισδυση εκτός αν η γλώσσα σου είναι 20 εκατοστά.
Δεν ειναι σαν εμασ που η πίπα είναι σαν γαμησι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Νομίζω αν έχουν πουτσα διαθέσιμη την προτιμούν διότι το γλυφονουνι δεν έχει δυεισδυση εκτός αν η γλώσσα σου είναι 20 εκατοστά.
Δεν ειναι σαν εμασ που η πίπα είναι σαν γαμησι.
Εξαρτάται νομίζω απο την κοπέλα , αλλά υποθέτω και απο την τεχνική αυτού που γλείφει. Εγω τελευταία που είχα επισκεφτεί το στανταράκι μου ενώ την έγλειφα κανένα 2λεπτο - 3λεπτο πήγα να σταματήσω , και μου είπε οτι ήθελε και άλλο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Εξαρτάται νομίζω απο την κοπέλα , αλλά υποθέτω και απο την τεχνική αυτού που γλείφει. Εγω τελευταία που είχα επισκεφτεί το στανταράκι μου ενώ την έγλειφα κανένα 2λεπτο - 3λεπτο πήγα να σταματήσω , και μου είπε οτι ήθελε και άλλο.
Έχω 2 Ουκρανες τελευταία σαν στανταρακια.
Η μια γουστάρει 10 λεπτά γλυφομουνι και χύνει ενώ τη βλέπεις να σηκώνει λεκάνη για να έχει έλεγχο μέσης και την κουνάει πάνω κάτω για να πηγαίνει η γλώσσα μου σε όλα τα σημεία που θέλει: από κωλοτρυπιδα μέχρι κλειτορίδα, τα καλύπτει όλα.

Η άλλη γουστάρει μερικά γλυφομουνι, μερικά λεπτά γαμησι και ξαφνικά εκεί που γαμας κάνει το εξής για να χύσει: σου λέει "kiss me" και κολλάει το κεφάλι σου στα φυσικά 3ρια στήθια της.
Εκεί γουστάρει τρελό πιπίλισμα στις Ρώγες, ενώ εκείνη ταυτόχρονα παίζει σαν τρελή το μουνι της και έτσι χύνει.
Μετά μου παίρνει το χέρι και της χώνω αντίχειρα μέσα για να μου δείξει ότι έχυσε και πόσο υγρή είναι.
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

N. Gonorrhoea

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
53
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα. Εαν ο άλλος κάθεται και γλύφει την είσοδο της τρύπας, άστο… δεν νιώθει τίποτα εκεί. Η κλειτορίδα είναι το αντίστοιχο του πέους. Αν δε, τραβήξεις πίσω το «πετσάκι« της και φάνει το «κεφαλάκι» της, θα την απογειώσεις. Βάλε και κανένα δάχτυλο στον κόλπο και μετά πες μου αν υπάρχει γυναίκα που δεν της αρέσει.
Από εκεί και πέρα, κάποιες που λένε ότι δεν τους αρέσει, έχουν τρελά ψυχολογικά.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, φταίνε κάποιοι που το κάνουν με το ζόρι και που φαίνεται ότι δεν τους αρέσει. Είναι σαν να σου παίρνουν εσένα πίπα και να κάνουν γκριμάτσες αηδίας.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Συμφωνώ απόλυτα. Εαν ο άλλος κάθεται και γλύφει την είσοδο της τρύπας, άστο… δεν νιώθει τίποτα εκεί. Η κλειτορίδα είναι το αντίστοιχο του πέους. Αν δε, τραβήξεις πίσω το «πετσάκι« της και φάνει το «κεφαλάκι» της, θα την απογειώσεις. Βάλε και κανένα δάχτυλο στον κόλπο και μετά πες μου αν υπάρχει γυναίκα που δεν της αρέσει.
Από εκεί και πέρα, κάποιες που λένε ότι δεν τους αρέσει, έχουν τρελά ψυχολογικά.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, φταίνε κάποιοι που το κάνουν με το ζόρι και που φαίνεται ότι δεν τους αρέσει. Είναι σαν να σου παίρνουν εσένα πίπα και να κάνουν γκριμάτσες αηδίας.
Άρχοντας...δεν αφήνουν γιατί οι προηγούμενοι δεν εγλυφαν σωστά με αποτέλεσμα να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι το γλυφομουνι είναι κάτι ανούσιο, δεν νιώθουν,πονάνε.. και αν κάνεις πολύ καλή δουλειά με το που μπαίνεις χυνουν...και ειδικά αν συνεχίζεις να τρίβεις την κλειτοριδα αφού την γαμας ταυτόχρονα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom