Νέα

Αρέσει σε όλες τις γυναίκες να τις κάνουν γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα timb0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.950
Πόντοι
9.931
Μάλλον δε γλείφεις καλά τύπε. Η πιο σωστά δε γλείφεις καλά αυτήν τη γκομενα ,γιατί κάθε μουνι είναι διαφορετικο.

Ακόμα και εγώ που είμαι παικταράς στον τομέα ,είχα γκόμενες που ούρλιαζαν και τις άκουγε όλη η γειτονιά και άλλες που θέλαν τον σκληρό άμεσα.
Ξερω περίπτωση που η γκομενα δεν γούσταρε το γλυφομουνι και προτιμούσε τον πουτσο κατευθείαν μέσα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Η κοπελα μου ενω ειναι πολυ καυτη στο σεξ και δινει αβερτα κωλο δε της αρεσει το γλυφομουνι!
εμενα μαρεσει πολυ και οταν με αφηνει, ποοολυυυ σπανια βεβαια, ειναι για ουτε ενα λεπτο γιατι λεει την γαργαλαει και ανατριχιαζει!!

Σας εχει τυχει αυτο;
καμια λυση;
τύπε το πιθανοτερο ειναι κανας πρώην μύστης γαμεας να της ειχε πει οτι βγαζει εσανς ριο μάρε και της εμεινε κόμπλεξ. και σου λεει δικαιολογιες για να μη δοκιμάσεις και εσυ τη ληγμένη ρεγγα :coffee:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.102
Πόντοι
6.236
Η κοπελα μου ενω ειναι πολυ καυτη στο σεξ και δινει αβερτα κωλο δε της αρεσει το γλυφομουνι!
εμενα μαρεσει πολυ και οταν με αφηνει, ποοολυυυ σπανια βεβαια, ειναι για ουτε ενα λεπτο γιατι λεει την γαργαλαει και ανατριχιαζει!!

Σας εχει τυχει αυτο;
καμια λυση;
Είναι κλειτοριδική ή κολπική;
Είναι πιτσιρίκα;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Πλέον γλυφομούνι μόνο με υπογεγραμμένο χαρτί από γιατρό ότι είναι φρέσκο το σύστημα.
Φίλος την πάτησε άσχημα από γλυφομούνι. Μου είχαν πει και παλιοί κολομπαράδες μακριά από γλυφοδουλειές μέχρι που έτυχε και στον κύκλο μου.
Οπότε και να μην θέλει το γκομενάκι καλύτερα να σου πω τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εύκολα
τι επαθε;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

Άστα τύπε κόλλησε τακαμούρι

IMG_1162.gif

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.649
Πόντοι
4.125

Σας εχει τυχει αυτο;
καμια λυση;
Να ρθουμε να βοηθήσουμε? να πιάσεις εσύ τα κάτω να πιάσουμε εμείς τα πάνω και τα από πίσω και να γίνει φάση.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

Σας εχει τυχει αυτο;
καμια λυση;

Εάν έχεις γενιά ξυρίσου.

Εάν δεν έχεις άφησε 2 μέρες για αλλαγή.

Παλι καθάρισα για πάρτη σου @Ωρίων

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.825
Πόντοι
456
Μπορείς να γλύψεις κώλο, ως εναλλακτική!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.614
Πόντοι
3.506
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο το να τρως μουνί και να βλέπεις την γκόμενα να τρέμει απο την κάυλα και το χύσιμο της.
...και οταν κάποια στιγμή "γυρίζουν" τα ματια τους,εκει ειναι το τέλειο...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
Υπάρχουν γυναίκες που δε θέλουν να τις γλείφεις, αλλά νομίζω ότι είναι μειοψηφία. Κάποια στο μακρινό παρελθόν δεν άφηνε καν, κάποιες άλλες δε σε αφήνουν για πολλή ώρα και σε τραβάνε με τρόπο γιατί προτιμούν να τον φάνε μέσα τους.

Εγγρ.
17 Σεπ 2014
Like
539
Πόντοι
81
Το γλειφομούνι είναι να αρχικά να νιώσει η γυναίκα άνετα. Να ανοίξει τα πόδια και να χαλαρώσει. Την πρώτη φορά δεν είναι εύκολο αυτό, αλλά μόλις γίνει καταλαβαίνει τι έχανε τόσο καιρό. Επίσης και αυτός/η που γλύφει θέλει υπομονή και παιχνίδι. Να κάνει κόλπα με την γλώσσα. Αυτά από την μικρή μου εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom