1. Την ελευθερία μου την έχω γιατί το θέλω εγώ κι όχι γιατί ο κάθε στρατιωτικός αποφασίζει πότε θα μου κάνει τη χάρη να μου την παρέχει.
Την ελευθερία μας ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτί την έχουμε! Τα μεταπολιτευτικά καθεστώτα αποδείχθηκαν τυρρανικότερα όλων, επαινόντας τους ασύστολους προδότες του Ελληνισμού (ΕΑΜ/ΕΛΑΣ-ΚΚΕ) και αναγορεύοντάς τους σε πρώτυπα ηρώων και "Αντιστασιακών" αν και οι συγκεκριμένοι ούτε καν γνώριζαν τι χρώμα είχαν οι στολές των Γερμανών. Και άντε σήμερα να τα πεις αυτά... Μαύρο φίδι που σ'έφαγε!
2. Οι υπερασπιστές της έλευθερίας απέτυχαν να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονταν, χάνοντας την Κύπρο...
Σφάλμα του Ιωαννίδη ο οποίος ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο, οπότε μην συγχέουμε τον δεύτερο με την απώλεια της Κύπρου.
Και, έτσι για να το έχουμε υπόψη μας: η αρχική πρόθεση του
Ιωαννίδη ήταν να κάνει ΕΝΩΣΗ με την Κύπρο, αλλά απέτυχε στρατιωτικά και για αυτό καταδικάστηκε ως προδότης. Δεν διαφωνώ. Ο Σημίτης, του οποίου η στρατιωτική επέμβαση στα Ίμια απέτυχε εξ ίσου οικτρά, καταλήγοντας τελικά να τα παραδώσει στους Τούρκους, γιατί δεν κατηγορήθηκε για προδοσία;;;; (Αναρωτιέμαι εγώ, τώρα...!)
3. Για την διαφύλαξη της τάξης της χώρας υπάρχουν νόμοι κι όχι κάποιοι μπαμπούλες με αστεράκια που μας κάνουν που και που ντα-ντα, για να μας φυλάξουν από τις τραγικές συνέπειες της ελευθερίας μας...
...Παρόλα αυτά, όμως, αυτοί οι νόμοι, αυτού του "σεβαστού, δημοκρατικού" καθεστώτος είναι εντελώς ανίκανοι να μας φυλάξουν από μία παρέα 100 μαστουρωμένων κουκουλοφόρων, οι οποίοι δεν διστάζουν να πυρπολήσουν ζωντανό τον οποιονδήποτε αθώο περαστικό βρεθεί στο πέρασμά τους. Μήπως άραγε, οι νόμοι αυτής της παράξενης δημοκρατίας μας, διαφυλάττουν το δίκαιο των ολίγων να διαδηλώνουν, παραβλέποντας το δίκαιο των πολλών να απαιτούν μία στοιχειώδη ασφάλεια; Μα τότε, τι δημοκρατία είναι αυτή;
Και μέσα σε όλα αυτά, μερικοί τηλεοπτικοί μαϊντανοί, προερχόμενοι βεβαίως από τον χώρο της αριστεράς, τους υποστηρίζουν, λέγοντας ότι οι λεηλασίες τους, "...είναι κι αυτές μία μορφή διαμαρτυρίας, οπότε, σαν δημοκρατία που είμαστε, έχουμε καθήκον να τη διαφυλάξουμε" !!!
Ε, το κάνεις το πραξικόπημα ή δεν το κάνεις;