You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απριλιανή Επανάσταση 1967-1973
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 259
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
αναπαυσου εν ειρηνη.....και φιλικα βεβαιως βεβαιως ,κυριε τριχωτε!!
Ρε παιδιά πόσο χρονών είστε; Εγώ είμαι 40 κ δεν θυμαμαι τίποτε από την ΧΟΥΝΤΑ. Ότι έχω ακούσει από μεγαλύτερους. Για να έχετε τόσο εμπεριστατωμένη άποψη θα πρέπει να είστε πάνω από 55. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τεράστια διείσδυση του διαδυκτίου στην τρίτη ηλικία κ επομένως είμαστε η κορυφαία χώρα στην Ευρώπη. Προτείνω να μας πούνε κ απόψεις για τον εμφύλιο οι λίγο μεγαλύτεροι που είμαι βέβαιος ότι είναι συνδεδεμένοι τώρα για να έχουμε πλήρη ενημέρωση. Και φίλε εσύ που διαβάζεις Μαρκεζίνη, μετά να διαβάσεις ʼντερσεν γιατί κι αυτός γράφει καταπληκτικά παραμύθια. Αλήθεια ο παππούς σου, συγνώμη ξεχάστηκα ο πατέρας σου πήγε καθόλου Γιάρο, Μακρόνησσο κλπ ή ήταν σπίτι γλύφωντας ψωνισμένα βλαχάκια με στολή;(Και για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας το γλύφωντας δεν υποννοεί τίποτε σεξουαλικό)
Τηρώντας την παράδοση: Φ Ι Λ Ι Κ Α πάντα
Τηρώντας την παράδοση: Φ Ι Λ Ι Κ Α πάντα
Επισκέπτης
Γράφε με μικρά εσύ, μην ξεχνιόμαστε!!!
Αστείο ήταν ή μου την είπες ???
. Απαγορεύετα ι αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζετα ι. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.
γιατι εγώ δεν έκανα μόνιμη χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ .
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
ΦΙΛΙΚΑ.-Αστείο ήταν ή μου την είπες ???
. Απαγορεύετα ι αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζετα ι. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.
Αστείο ήταν ή μου την είπες ???
Τρώω σανό τώρα μετά την παρότρηνση του τριχωτού, θα σου απαντήσω μόλις ρευτώ!!! Friendly ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
αναπαυσου εν ειρηνη.....και φιλικα βεβαιως βεβαιως ,κυριε τριχωτε!!
συγχωρεμένος....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μήπως ξεχάσαμε τι Επέτειο έχουμε σήμερα?Καλώς ή κακώς πρέπει να θυμόμαστε γιατί Κοινωνία που λησμονεί αργοπεθαίνει..Για να κάνουμε μια κουβέντα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ χωρίς βρισιές ενθεν κακείθεν...
Υ.Γ.Aν υπάρχει το θέμα παρακαλώ να συνχωνευθεί,έψαξα στην Πολιτική αλλά δεν το βρήκα..
Υ.Γ.Aν υπάρχει το θέμα παρακαλώ να συνχωνευθεί,έψαξα στην Πολιτική αλλά δεν το βρήκα..
Επισκέπτης
Ἐδῶ πρὸ διετίας εἶχε γίνει τῆς ἱεροδούλου ἀγαπητὲ μὲ τὴν ἐπέτειον. Τὶς δὲν ἐνθυμεῖται τᾶς τοποθετήσεις τοῦ κ. Trixotou kavliari καὶ ἑτέρων παλαιοτέρων μελῶν;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν θυμαμαι Φίλε Μπακάλη.....Φρέσκαρέ μας λίγο τη μνήμη με κανένα link..Ἐδῶ πρὸ διετίας εἶχε γίνει τῆς ἱεροδούλου ἀγαπητὲ μὲ τὴν ἐπέτειον. Τὶς δὲν ἐνθυμεῖται τᾶς τοποθετήσεις τοῦ κ. Trixotou kavliari καὶ ἑτέρων παλαιοτέρων μελῶν;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Είναι αυτό που λεγαμε ,για κοινωνία που λησμονά και αργοπεθαίνει...kati me xounta kai Papadopoulo an den apatwmai...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Hμουν 9 χρονων πιτσιρικας τοτε θυμαμαι οι χωροφυλακες να κανουν σαν τρελοι εαν βλεπανε να ειναι 3-4 ατομα και να συζητανε,εμεις οι πιτσιρικαδες να γυριζουμε με τα ποδηλατακια και ενας μπατσος να μας κυνηγα (δεν μας αφηναν να γυριζουμε με τα ποδηλατα)καποια στιγμη ενας απο εμας εβαλε επανω στο ποδηλατο μια επιγραφη που ελεγε ζητω η 21 Απριλιου η ζητω το Εθνος και ετσι σταματησαν το κυνηγητο μαζι μας,μεχρι και εμεις τοτε οι πιτσιρικαδες φταιγαμε
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Το ερώτημα ειναι ενα, για εμένα:
Έκανε καλό η χούντα στην πατρίδα ή κακό? Ωφέλησε ή εβλαψε? Καθε τομέα χωριστά (οικονομία, αγροτιά, στρατό) και τελικά το ταμείο τι μπορεί να γράψει + ή -?
Έκανε καλό η χούντα στην πατρίδα ή κακό? Ωφέλησε ή εβλαψε? Καθε τομέα χωριστά (οικονομία, αγροτιά, στρατό) και τελικά το ταμείο τι μπορεί να γράψει + ή -?
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Α καλα, αστο, μεγάλη κουβεντα ανοιγεις.
Να νομίζεις οτι ζεις σε ενα καλο και αγαθό καθεστώς που σε σαπίζουν στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση και στρέφουν την προσοχή σου αλλου απο εκει που πρέπει. Ολα κατ ονομα ειναι, η ουσια ιδια.
Να νομίζεις οτι ζεις σε ενα καλο και αγαθό καθεστώς που σε σαπίζουν στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση και στρέφουν την προσοχή σου αλλου απο εκει που πρέπει. Ολα κατ ονομα ειναι, η ουσια ιδια.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το ερώτημα ειναι ενα, για εμένα:
Η χούντα είναι οι καβαφικοί βάρβαροι...
42 χρόνια μετά την επιβολή και 35 μετά την πτώση (όχι της ίδιας χούντας που επιβλήθηκε αλλά μιας άλλης που ανέβηκε μετά και ενδεχομένως με αφορμή το πολυτεχνείο) κάποιοι ακόμη κυνηγούν χουντικούς, προκειμένου να δείξουν πόσοι καλοί "δημοκράτες" είναι...
Όσο για τα "+" και τα "-", το ότι η χούντα λειτούργησε ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αριστερά, έχασε εθνικό έδαφος, δημιούργησε τη γενιά του πολυτεχνείου και συνέβαλε τα μάλα στο να ταυτιστεί η παρανομία με δημοκρατική κατάκτηση, η εθνικοφροσύνη με φασισμό και η αριστερά με την πρόοδο και τη δημοκρατία, ξεπερνά κατά πολύ όποιο τυχόν θετικό έκανε (κάτι δρόμους και κάτι ηλεκτροδοτήσεις..)
Όσο για την οικονομία, μια χαρά οικονομία είχαμε και το 1981...Μετά άρχισε ο κατήφορος...
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
H Χούντα ήταν μια από τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας.Δεν μπορεί ούτε για αστείο να αναπολεί κανείς μια εποχή σκλαβιάς με τους μπάτσους να έχουν το δάχτυλο στη σκανδάλη,με το στρατό στους δρόμους να απειλεί τον κοσμάκη,το να μην μπορείς να ψηφίσεις,να μην μπορείς να μιλήσεις,ούτε να γράψεις τα πιστεύω σου και τέλος να διαβάζεις εφημερίδες τύπου Espresso μιας και απαγορευόταν οτιδήποτε που έκρινε τα έργα τους.
Το ότι κάποιοι λένε ότι με τις κωλοκυβερνήσεις που ε΄χουμε που είναι η Δημοκρατία και ότι δεν κυβερνάμε εμείς αλλά οι Βουλευτές,είναι στο χέρι όλων ποιοιθα είναι κάθε 4 χρόνια στη Βουλή.Το αν κάποιοι είναι μαλάκες και ξεπουλάνε τη συνείδηση τους για το ΠΑΣΟΚ,τη ΝΔ,το ΚΚΕ,το ΣΥΡΙΖΑ με ρουσφέτια και πουστιές και εξαιτίας τους την πληρώνουμε όλοι είναι άλλο θέμα.
Τίποτα πιο σπουδαίο από τη Δημοκρατία δεν υπάρχει.Μακάρια η μνήμη των Αρχαίων Αθηναίων που την επινόησαν.Και μακάρι να μην απειληθεί ποτέ ξανά!
Κι αν με ρωτήσετε τα πολιτικά πιστέυω μου,δεν υποστηρίζω κανένα.Είμαι αναρχικός,όμως όχι από αυτά τα τσογλάνια με μαλλιά,γενιάδες που πάνε και κα΄νουν ζημιε΄ς και τρομοκρατούν τον κοσμάκη ούτε από τους άλλους που μοιράζουν προκυρήξεις και στρατεύουν μικρά παιδιά.Διαφωνώ κάθετα με όσους είναι στη Βουλή και είμαι ενάντια στη μαλακισμένη νοοτροπία των Ελήνων που ξεπουλάνε την ψήφο,τη συνείδησή τους και την ανθρωπιά τους
Το ότι κάποιοι λένε ότι με τις κωλοκυβερνήσεις που ε΄χουμε που είναι η Δημοκρατία και ότι δεν κυβερνάμε εμείς αλλά οι Βουλευτές,είναι στο χέρι όλων ποιοιθα είναι κάθε 4 χρόνια στη Βουλή.Το αν κάποιοι είναι μαλάκες και ξεπουλάνε τη συνείδηση τους για το ΠΑΣΟΚ,τη ΝΔ,το ΚΚΕ,το ΣΥΡΙΖΑ με ρουσφέτια και πουστιές και εξαιτίας τους την πληρώνουμε όλοι είναι άλλο θέμα.
Τίποτα πιο σπουδαίο από τη Δημοκρατία δεν υπάρχει.Μακάρια η μνήμη των Αρχαίων Αθηναίων που την επινόησαν.Και μακάρι να μην απειληθεί ποτέ ξανά!
Κι αν με ρωτήσετε τα πολιτικά πιστέυω μου,δεν υποστηρίζω κανένα.Είμαι αναρχικός,όμως όχι από αυτά τα τσογλάνια με μαλλιά,γενιάδες που πάνε και κα΄νουν ζημιε΄ς και τρομοκρατούν τον κοσμάκη ούτε από τους άλλους που μοιράζουν προκυρήξεις και στρατεύουν μικρά παιδιά.Διαφωνώ κάθετα με όσους είναι στη Βουλή και είμαι ενάντια στη μαλακισμένη νοοτροπία των Ελήνων που ξεπουλάνε την ψήφο,τη συνείδησή τους και την ανθρωπιά τους
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
?
- Απαντήσεις